אורז עם חלב (סוטלאץ')
מאת השף שאול בן אדרת
כמות: 4 מנות
החומרים:
2 כוסות אורז או ריזוטו
ליטר חלב וחצי
1/2 ליטר מים
חצי כוס סוכר
2 כפיות קורנפלור
1/2 כוס מים
אבקת קינמון
שלבי ההכנה:
1. להניח בסיר את האורז, להוסיף את החלב, 1/2 ליטר מים וסוכר. לבשל בערך 30 דקות על אש נמוכה עד לריכוך האורז.
2. לדלל את הקורנפלור עם 1/2 כוס מים, להוסיף לאורז ולערבב היטב כדי שלא יוצרו גושים.
3. לצנן במגש גדול או בכוסות אישיות. לפני ההגשה לפזר אבקת קינמון.
קרדיט לאתר אחר.
מי שלא אכל את זה או טעם את זה אז לא יודע איזה טעים זה.