מאת : סיגל לב (מתוק.נט)
העוגה הזו, לא רק פשוטה מאוד, אלא גם אחת העוגות שמפיצות את
הריח הכי ה-כ-י נעים בבית..
ריח מתקתק של פטל מעורב בריחות האפיה ימלא לכם את הבית
בזמן שהעוגה תהיה בתנור.. והטעם? גן עדן!
![]()
הבסיס של העוגה, נקרא גם "עוגת 200" למה?
200 גרם חמאה, 200 גרם סוכר ו200 גרם קמח.
קל לזכור, קל לעשות.
בסיס עוגת 200
200גרם חמאה
200 גרם סוכר
לערבל יחד
להוסיף 3 ביצים
200 גרם קמח תופח
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כפית תמצית פטל/דובדבן
![]()
לערבל עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף פירות יער אפשר להיות יצירתיים ולהוסיף כל סוג פרי כמו-תפוח, אפרסק
וכמובן לשנות את סוג התמצית לפי הפרי
יש לאפות בתנור בחום בינוני כ40 דקות.
קרדיט לאתר מתוק נט.