6 ביצים
1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 מרגרינה
200 גרם שוקולד מריר
3 כפות קמח
100 גרם אגוזים קצוצים
קצת קוניאק

להמיס באדים שוקולד + מרגרינה לאחר שנמס מורידים מהאש ומוסיפים חלמונים
תוך בחישה מהירה.
בקערת נפרדת להקציף חלבונים + סוכר ולהוסיף לתערובת השוקולד ולהקציף בעדינות.
להוציא 2 כוסות של שוקולג לציפוי.
לשוקולד הנותר מוסיפים את הקמח והאגוזים ומערבבים טוב.
לאפות בחום של 180 מעלות. לאחר שהעוגה התקררה מצפים בשוקולד שהוצאנו מבעוד מועד.

מתכון מקורי