BIONICLE-and the legend of the mask of life
הדמויות והרעיון הכללי לא שלי-כל הזכויות שמורות ללגו גרופ.
הסיפור הראשון שלי, רחמים!().()
הקדמה:
האי וויה-נואי* תמיד היה אי שליו.
תושביו, המטורנים**, כינו אותו מידי פעם אי גן העדן.
ואכן, שם זה התאים לאי במיוחד-
בתחילת סיפורנו.
תושביו התמימים של האי, אשר לא ידעו מלחמה וגיבורי מלחמה מעולם, שמחו מאוד כאשר שישה רובוטים, שכינו עצמם גיבורי טואה***, הגיעו לאי במכלים מוזרים.
הם קיבלו את פניהם של גיבורי הטואה המתחזים בברכות ומתנות, ורק שישה מטורנים צעירים ונבונים במיוחד, הבינו שיש לתפוס מקום מחסה במהירות האפשרית.
הם ניסו לשכנע כמה שיותר מטורנים שכנופיית הפיראקה, או כביכול הטואה, הם רק מתחזים שפלים, ואמנם, הם ידעו מראש שאין להם שום סיכוי לשכנע אפילו את עצמם בלי לדעת מדוע באו המתחזים.
ששת הפיראקה המרושעים,ששמעו על מסכת החיים האגדית שבוויה נואי,השתלטו אל וויה נוי בקלות.
המטורנים המסכנים של וויה נוי שלא ידעו מלחמה-מהי,הושמדו קליל.רק ששת המטורנים שניבאו פלישה זו,ניצלו משיעבוד הפיראקה האכזריים.
הכול נראה אבוד.
-ואומנם,כך לא היה המצב.
---
*-וויה נואי-וויה נואי הוא האי בו מתחרשת העלילה.
** -מטורנים-מטורנים הם תושביו של וויה נואי, והם רובוטים- בעלי רגשות. לכל מטורן יש מסכה- שהיא זהותו שלו-מטורן ללא מסכה הוא כמו אדם ללא פנים. ללא גוף. אולי אפילו ללא נשמה.
***-גיבורי טואה-גיבורי טואה הם שישה גיבורי המייצגים כל אחד יסוד, שבאים לעזור למטורנים כאשר הרוח הגדולה חשה בסכנה המתקרבת .לכל טואה יש מסכות מיוחדות ובלכול כוח מסכה המיוחד רק לה.
****-הרוח הגדולה-הרוח הגדולה היא בוראת המטורנים והמגינה שלהם. היא ששולחת את הטואה להציל מטורנים. כרגע היא נתונה בשינה עמוקה, שהפיל אליה אחיה הבוגדני (והמניאק), המאקוטה.
---
יצא לי קצרררררררררר!
צטער-אני פשוט רוצה מתח.
נראה ת'תגובות ונחליט אם אני אמשיך...
נ.ב.
אם אתם פה רק כדי להגיב ולא כדי לקרוא בעיון ולהוסיף תגובה בונה,לחצו בבקשה על האיקס הקטן שבפינה הימנית של המסך שלכם כעת.