חומרים ל24 מאפינס:
1 ליטר גלידת שמנת שאתם אוהבים,מומסת (לא גלידה דיאט או סורבה)
2 ביצים
1 כוס שמן
1כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
3כוסות קמח תופח
-----------------------
לפני שמתחילים:
מוציאים את הגלידה מהמקפיא ומניחים על השיש,עד שהיא נמסה (כחצי שעה לפני ההכנה)
מחממים תנור ל-190 מעלות
מרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר (או במנזטים מסיליקון)
אופן ההכנה:
1.שמים בקערה גדולה את הגלידה המומסת
2.מוסיפים ביצים,שמן,סוכר ותמצית וניל ומערבבים בעזרת כף אץ לתערובת אחידה
3.מנפים לקערה קצת קמח תופח
4.מערבבים עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח
5.מוזגי םאת התערובת בעזרת מצקת שלקעים של התבנית (ממלאים כמעט עד הסוף).
מכניסים לתנור שחומם ל-190 מעלות ואופים 15-20 דקות עד להזהבה

בתאבון!