חומרים לעוגה עגולה בתבנית סיליקון בקוטר 26 ס"מ:
3 ביצים
1 כוס שמן
1 וחצי כוסות סוכר
1שקית שוקו
חצי כוס קקאו
2 קוסות קמח תופח
1 חפיסה שוקולד חלב או מריר
------------------------------------
לפני שמתחילים משפנים תבנית סיליקון עגולה בקוטר 26 ס"מ סתרסיס שמן (או מברישים שמן)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
אופן ההכנה:
1.שמים בתוך התבנית ביצים,שמן וסוכר ומערבבים בעזרת כף עץ
2.מוסיפים את השוקו מהשקית ומערבבים
3.מנפים יחד קקאו וקמח לתבנית (אם אין ל כם מפה אז השתמשו במסננת)
4.מערבבים בעדינות,רק עד שהתערובת חלקה ללא גושים של קמח (בעזרת כף עץ או מטרפה).
5.שוברים את השוקולד לקוביות ומטביעים את קוביות השוקולד כך שיתחבאו בתוך התערובת
6.מעבירים את התבנית בזהירות למיקרוגל ומפעילים על העוצמה הגבוהה ביותר למשך 8 דקות. אם העוגה עדיין נוזלית ולא מוכנה,מפעילים לדקה נוספת.נותנים לעוגה להתקרר 5 דקות לפני האכילה (היא הכי טעימה שהיא חמה).
ביתאבון!