ו
גבינה 5%
לבן או שלי 3%
2 ביצים
קופסא פטריות חתוכות (מסוננות)
כף אבקת מרק פטריות
כף גדושה פרורי לחם
לערבב
לשים בתבנית פיירקס
לגרד גס קובייה קטנה של קשקבל מעל
חום בנוני בתנור 1/2 שעה

אופן הכנה :

לפרוס את הבצל והקישואים במג´ימקס עם הדיסק של הסכין הבודדת.
לשים בסיר טפלון מעט שמן ולהוסיף את הבצל והקישואים. ועל אש קטנה
במשך כ-15-20 דקות לאדות ולהשחים, עד שהנוזלים מתאדים.
להוסיף את הקוטג´ + הגבינה הצהובה (מגוררת) + הביצים ושאר התבלינים.
ולאפות בתנור כ-30-40 דקות בחום של 200 מעלות.

אפשרי להוסיף לקישואים בזמן הטיגון פטריות.
וכמו כן, אפשר להחליף את הקישואים בירק אחר או בשילוב עם אחרים.
(או בירקות מעורבים של סנפרוסט).

קרדיט ל WorD