Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 10 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 137
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    פרק מצוין די טוב מחכה להבא
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    תודה רבה לכם ותמיר,בייליף היא בת

פרק 5:קרבות הסיום! טוטודייל והרקרוס!

"התחילו בקרב!" קרא הפרופסור והקרב שלי ושל בלבזור התחיל,בלבזור שלח אליי עלי טער,אני שלחתי אליו בחזרה עלי טער,העלים התנגשו זה בזה ואל נוצר נזק לשום צד, "קדימה בייליף! תנצחי!" זעקו מהקהל,לפי שהקול זיהיתי שאלה היו ו-
    'בייליף,תיתני את כל כולך!' חשבתי לעצמי בחיוך,יצאתי בריצה אל בלבזור ושלחתי את הגפנים שלי שיצליפו בבלבזור,הוא כתגובה שלח את שלו וכל גפן אחד תפס גפן אחד של היריב,אני ובלבזור משכנו בכל הכוח,פרצופו של בלבזוק היה מרוכז בגפנים שלו אבל גם מדי פעם העיף מבט על שלי,עלתה לי תוכנית לראש,שראיתי שהוא מסתכל על הגפנים שלו ולא שם לב למה שאני עושה,הזזתי את הגפנים שלי לצדדים,זה הוציא אותו מריכוז והצלחתי להשתחרר מהגפנים שלו ותוך כדי העפתי אותו ובכך הוא נפגע,שהוא קם,פרצופו היה רוטן,הוא רץ אליי בזיגזגים וירה עלי טער,מהר הוצאתי את הגפנים שלי שיחסמו את העלים,לא הצלחתי להשתלט על כולם כי הם היו מהירים וחטפתי כמה פגיעות.
    בלבזור לא ביזבז אף רגע והצליף בי עם הגפנים שלו לאחר מכן,נפלתי,נשמתי כמה נשימות עמוקות לריאות וקמתי שוב, "בלבזור! קדימה תנצח!"שמעתי קריאות מהקהל אבל אחרי כמה שניות שוב שמעתי את קולם של הרקרוס וטוטודייל "בייליף! תראי לו שאת קשוחה!" הפעם גם סינדקוויל הצטרף אליהם.
    ניסיתי לחשוב על אסטרטגיה,אחרי כמה רגעים עלה לי רעיון,רצתי לבלבזור,הוא רץ אליי ואז שהיינו מספיק קרובים שיחררתי את הגפנים שלי וקפצתי לגובה,בלבזור היה מבולבל,הוא הסתכל למעלה,ואז אחרי כמה שניות שלא יכל לעשות כלום נחתתי עליו בעוצמה עם חבטת גוף רצינית,התרחקתי מבלבזור מהר והסתכלתי עליו,ראיתי שהוא נפל,אחרי כמה רגעים הוא קם וחייך חיוך שמח,לא הבנתי למה,לפני שהתחלתי לחשוב למה הוא חייך הוא כבר התחיל את המהלך שלו,הוא שלח מה את הגפנים שלו אליי ואני שלחתי את שלי,כמו קודם הם נתפסו זה בזה,הפעם הרגשתי שבלבזור מתאמץ שלא אוכל לעשות כלום,לפתע ראיתי שמהפקעת שבגבו יוצאים זרעים,הכרתי את המתקפה הזאת,זה היה זרע עלוקה,ניסיתי בכל הכוח להשתחרר מהגפנים שלו אבל לא הצלחתי והזרעים פגעו בי ושורשים קטנים חרכו את גופי,לפתע הרגשתי כאב,שמתי לב שזה בגלל הזרע עלוקה,הבנתי שבלבזור מקבל עכשיו בכל תור קצת מהחיים שלי, 'בייליף,את חייבת לעשות משהו! בקצב הזה את תפסידי' חשבתי לי במהירות,התקפתי את בלבזור בעלי טער,ניסיתי להוציא כמה שיותר עלי טער,הם היו מהירים,כמוני,בלבזור ניסה לחסום אותם עם הגפנים שלו אבל הוא נפגע מהם מאוד,לא הפסקתי לשלוח עלי טער ולאט לאט יותר עלים התחילו לפגוע בו,לסיום שלחתי את הגפנים שלי והעפתי אותו לסוף הזירה בהצלפה חזקה,הוא נפל לרצפה,לא ביזבזתי אף רגע והשתמשתי בסינטזה,לאט לאט הרגשתי איך האנרגיה חוזרת אליי והתחלתי להתחזק,שבלבזור קם זה כבר היה מאוחר מדי,הסינטזה נגמרה אבל בסוף שוב הרגשתי את השפעת זרע העלוקה,אבל עדיין הרגשתי טוב.
    בלבזור היה נראה עייף,הוא שלח שוב את הגפנים שלו כדי לתפוס אותי אבל כבר הייתי מוכנה,רצתי וקפצתי לגובה,מהגובה שלחתי עלי טער,בלבזור שלח גם הוא עלי טער,לפתע ראיתי שוב את הפקעת שלו מתמלאת באור,נראה שהוא ספג אנרגייה מהשמש,הוא טען קרן סולארית! ניסיתי לשמור על קור רוח,שלחתי אליו שוב עלי טער,והאו ספג אותם כי הוא לא יכל להגיב עקב זה שטען את הקרן הסולארית,הוא ספג הרבה מאוד עלים ונראה שהוא מותש מאוד,לפתע השפעת זרע העלוקה התחילה להשפיע 'דווקא עכשיו?!' חשבתי לי בכעס,ראיתי שהוא כבר שיגר את הקרן הסולארית,בכל המהירות ניסיתי להתחמק,אבל הקרן שיפשפה את הרגל שלי ונפגעתי מאוד.
    אחרי הקרן,ראיתי את בלבזור עומד מולי,אני מולו,בעודי מתנשמת בלבזור הסתכל עלי ולאחר כמה שניות נפל על הרצפה, "בלבזור ל יכול להילחם! בייליף מנצחת!" קרא הפרופסור,הקהל הריע וטוטודייל והרקרוס ניגשו אליי שמחים מאוד "כל הכבוד! הראית לו מה זה!" אמר טוטודייל ואחרי זה גם הרקרוס הצטרף, "זה היה קרב מצוין"אמר הרקרוס.
    "תודה לכם חברים,אבל אני צריכה ללכת קצת לשטוף את עצמי,הקרב היה מתיש" אמרתי להם בחיוך "אבל הקרב שלי עוד מעט מתחיל" אמר הרקרוס במהירות, "אל תדאג,זה לא ייקח הרבה זמן " אמרתי ובלי לחכות לשתובה שלו כבר התחלתי לרוץ לנחל,הגעתי מהר לנחל,קפצתי לתוכו ושטפתי את עצמי טוב טוב "בייליף כל הכבוד,מגיע לך אמבטיה טובה אחרי קרב ארוך" מלמלתי לעצמי והמשכתי לשטוף את עצמי,אחרי כמה דקות שמעתי כבר "הקרב החוזר של הרקרוס וקינגלר מתחיל!", "אוי! הקרב שלהם עכשיו מתחיל,אסור לי לאחר!" קראתי בקול וחזרתי בריצה לאזור הזירה,ראיתי שהרקרוס באוויר ומגיע אל קינגלר בקרן מגה,ראיתי שמאק היה לידי "מלפני כמה זמן הקרב התחיל?" שאלתי במהירות, "זה המהלך הראשון" ענה לי מאק והמשיך לצפות , "תודה" אמרתי לו וצפיתי גם אני.
    הרקרוס השתמש בקרן מגה ופגע בקינגלר ישירות,קיגנרל היה מוכן והשתמש בקרן בועות ובכך העיף את הרקרוס בחזרה לאוויר "הרקרוס החזק מעמד!" קראתי לעברו, הרקרוס עף במהירות אל קינגלר ותוך כדי עף אל צדדים שונים,קינגלר התבלבל ולא הצליח לראות לאיפה הרקרוס הולך ואז הרקרוס הכה בקינגלר בשבירת לבנים עוצמתית שהפילה את קינגלר על הרצפה,קינגלר קם במהירות ואחר כך התקיף ירה אל הרקרוס קרן בועות שפגעה חזק בהרקרוס והעיפה אותו על הרצפה, "הרקרוס! אל תוותר!" קראתי אליו ולפתע הרקרוס קם והתחיל לעוף אל קיגנלר במהירות,ואז הוא חבט בו מספר פעמים עם הקרן שלו,זו הייתה מתקפת זעם,הרקרוס המשיך והמשיך וקינגלר לא יכל להגן על עצמו,המתקפה הזאת הייתה באמת מהירה,קינגלר נפל על הרצפה ולא יכל להילחם יותר , "המנצח הוא הרקרוס!" קרא הפרופסור וקהל הפוקימונים התחילו להריע להרקרוס, רצתי אליו "הרקרוס! כל הכבוד!" אמרתי לו במהירות,הוא חייך "תודה,חשבתי שהקרב יהיה קשה יותר,כנראה שהאימונים שעשיתי השתלמו בסוף" אמר הרקרוס עם חיוך על הפנים "אם לא אכפת לך,אני רוצה לנוח" אמר לי הרקרוס והסתובב והלך למעבדה,אני רצתי לחפש את טוטודייל,אחרי כמה דקות של חיפושים ראיתי אותו ליד הנחל,מתאמן "היי טוטודייל,אז היריב שלך הוא הרקרוס אהה? מה אתה אומר?" שאלתי אותו,הוא התאמן על אקדח המים שלו,הוא הסתובב "כן,אני צריך להתאמן טוב מאוד,אם אני רוצה לנצח" ענה לי טוטודייל וחזר לאימונים.
    חזרתי למעבדה והפרופסור לפתע דיבר לכל הפוקימונים שנשארו בזירה "כפי שאתם יודעים,בייליף וסנורלאקס עלו לשלב הבא,והמנצח בין הרקרוס לטוטודייל יעלה גם הוא,עכשיו אנחנו עושים הגרלה בין בייליף לסנורלאקס,מי שינצח בהגרלה! לא יילחם מול המנצח בין הקרב האחרון שנשאר לנו לפני הגמר" אמר הפרופסור וסימן לי להגיע,ראיתי את סנורלאקס מגיע גם הוא "אוקיי,ההגרלה תתקיים בעזרת תוכנת מחשב" אמר הפרופסור וחזר למעבדה ולפתע הביא מחשב נייד קטן שהייתה בו סימולצייה של מטבע, "עכשיו כל אחד יבחר צד,פלי או עץ" אמר,אני קראתי אליו "ביי,בייליף!" אמרתי והצבעתי על הפלי, "עם בייליף עם הפלי,סנורלאקס נשאר עם עץ!" קרא הפרופסור וסנורלאקס הנהן כהסכמה,לאחר כמה רגעים הפרופסור הפעיל את המטבע הממחושב,המטבע קפץ כמה פעמים ואחר כך נחת על פלי", "יש!" קראתי בקול ושמחתי.
    "חברים,אנחנו רואים שסנורלאקס יתמודד מול המנצח בקרב האחרון שלפני הגמר" אמר הפרופסור והלך.
    'זה טוב,ככה אני אוכל להתכונן יותר זמן לקרב הגמר שלי' חשבתי לי בחיוך והלכתי להסתובב קצת.
    השעה הייתה רק 4 בצהריים, נחתי על הדשא,תפסתי תנומה של 10 דקות מתחת לאור השמש המחמם עד השתעוררתי,ובאיטיות הלכתי אל הזירה,ראיתי שהקרב של הרקרוס וטוטודייל התחיל! שניהם נראו יחסית בסדר אז הבנתי שלא פיספסתי הרבה,רצתי לשם,נדחפתי בין כולם והגעתי לאזור ראות מושלם לקרב,לידי היה הקטן "פנפי,מה פיספסתי?" שאלתי אותו וחיכיתי לתשובה,הוא לא הסתובב אליי אבל בכל זאת ענה "אהה לא פיספת הרבה,הרקרוס השתמש במתקפת קרן שפגעה בטוטודייל,אחר כך טוטודייל ירה אקדח מים והרקרוס התחמק ממנה בתעופה,אחר כך הוא השתמש בקרן מגה וטוטודייל התחמק" אמר לי פנפי
    "יפה" עניתי לו וצפיתי בקרב, טוטודייל נראה נחוש מאוד,הוא רצה להראות את כוחו,הוא רץ אל הרקרוס וקפץ,וירה אקדח מים מהיר במיוחד ופגע בהרקרוס שנהדף כמה מטרים אחורה,הרקרוס לא וויתר והשתמש במתקפת זעם,טוטודייל היה מוכן,הוא קפץ והתחמק מכל התקפות הקרן של הרקרוס ואחרי שהרקרוס סיים עם מתקפת הקרן טוטודייל נשך את ידו של הרקרוס בכוח ומיד העיף אותו על הרצפה,הרקרוס קיבל חבטה מהאדמה והיה נראה כאילו הוא לא יכול להילחם,הוא קם באיטיות,טוטודייל נראה כאילו הוא מוכן לכל מתקפה שהרקרוס יחשוב להתקיף אותו,הרקרוס קם ואז עף אל האוויר ואז התחיל לצלול מהאוויר אל טוטודייל,טוטודייל התכונן לקפוץ,הרקרוס התקרב עד שהגיע הזמן וטוטודייל קפץ אבל ברגע שהוא קפץ הרקרוס הטה את גופו לאוויר ופגע בטוטודייל בכוח,אחר כך עבר למקתפת זעם,הפעם טוטודייל לא יכל להתחמק והרקרוס פגע בו בכל המכות שכיוון אליו ולסיום הרקרוס השתמש בשבירת לבנים והכה בטוטודייל והעיף אותו על הרצפה בכוח,היה ברור שאחרי המתקפות האלה טוטודייל לא יוכל להילחם,וככה זה היה "הרקרוס הוא המנצח!" קרא פרופסור אוק וכולם הריעו להרקרוס.
    "כל הכבוד!!" צעקתי,שמחתי מאוד בשביל הרקרוס אבל הייתי עצובה בשביל טוטודייל.
    רצתי אל הרקרוס "אתה אדיר! היית מעולה! איך הצלחת לעשות את המהלך האחרון הזה?" שאלתי אותו והייתי חייבת לתשובה.
    "פשוט מאוד,בפעם הראשונה שהוא התחמק מקרן המגה שלי עוד בתחילת הקרב,ראיתי את הטכניקה שבא הוא מתחמק ואז הצלחתי לפוגע בו" הסביר לי הרקרוס, "לך תנוח,אתה צריך את זה" אמרתי לו וניגשתי במהירות לטוטודייל,התקרבתי אליו בצעדים איטיים, טוטודייל? איך אתה מרגיש? תדע לך שהפתעת אותי מאוד,אתה ממש חזק,רואים שהתאמנת קשה" אמרתי לו,הרמתי אותו עם הגפנים שלי, ראיתי שמתחילות לעלות לו דמעות בעיניים "אולי התאמנתי קשה,אבל בשביל אש זה כלום! אני פשוט פוקימון חלש! אין פלא שהוא השאיר אותי פה,אני לא מספיק טוב בשבילו,אני פשוט חסר תועלת!" אמר לי בפנים מרוכזות בי, הלב שלי נשבר שהוא אמר את זה "וזהו! לא משנה כמה אני אתאמן! אני לא אהיה מספיק טוב בשביל אש!" קרא וברח למעבדה,לא יכולתי לרוץ אחריו,כי פשוט לא יכולתי לתאר לעצמי שהוא אמר את הדברים האלו 'מה? חסר תועלת?שטויות!'חשבתי לי,אבל לא יכולתי כבר לראות איפה הוא הלך.
    הפרופסור כינס את כולם במעבדה כדי לישון, ישנתי ליד הרקרוס "מחכה לשנינו מחר יום עמוס אה?" לחשתי להרקרוס, "מחר אנחנו מתאמנים ביחד" אמר והרגיע אותי, "אני דואגת לטוטודייל,הוא לקח מאוד קשה את ההפסד" אמרתי להרקרוס,הרקרוס הסתכל עלי כמה רגעים וענה "אני מאמין שהוא יהיה בסדר" ענה לי הרקרוס.
    "טוב אני אלך לישון,לילה טוב" אמרתי, "לילה טוב" הרקרוס השיב לי והלך לישון,כל באורות במעבדה כבו ואני רק קיוויתי שטוטודייל יהיה בסדר,אחר כך עצמתי עיניים ונרדמתי...*

3. משתמש מנוסה
    וואו,פרק מדהים.
    מתי הבא?

4. היכל התהילה
    אהבתי, אחלה סיפור

5. משתמש מנוסה
    תודה רבה לשניכם,הפרק הבא יהיה בעוד כמה ימים, עוד תגובות?

6. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    פרק ממש מהמם!תמשיך!

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי eliyaex צפה בהודעה
    פרק ממש מהמם!תמשיך!
    תודה לך,הפרק הבא יפורסם בימים הקרובים,עוד תגובות?

8. משתמש מנוסה
    שם: יוסי
    תראה רק עכשיו התחלתי לקרוא וזה כבר מאוד יפה סחתיין על ההשקעה ישר כוח והמשך כך

קרדיט לpikarevolution על השילוב הקטלני הזה(הידראגון+אקסורוס)!

קרדיט אדירה ל darkkodak על החתימה המדהימה הזאת!

ועוד קרדיט ענקית ל darkstyle על החתימה הזאת!

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי nehorai308 צפה בהודעה
    תראה רק עכשיו התחלתי לקרוא וזה כבר מאוד יפה סחתיין על ההשקעה ישר כוח והמשך כך
    תודה,אשמח מאוד אם תמשיך גם אל הפרקים הבאים!

10. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    סיפור מצוין!
    אהבתי מאוד את הרעיון!
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

11. משתמש מנוסה
    פרק מצויין!
    זה היה טיפה צפוי שטוטודייל יקח את ההפסד שלו קשה, אבל אני רוצה לראות מה יקרה אחרי זה!
    היי!!!!!111111111111
    זהו עכשיו עזבו אותי
    MY NAME IS TAMIR AND THIS IS MY YOUTUBE CHANLLE
    www.youtube.com/user/MyNameTamir2
    FACEBOOK:
    Tamir Livneh
    :TWITTER
    אין לי

סיפורים מאוד טובים:
    כנסו לסיפור של DAV5000
    מסע בסימן בוויזל
    כנסו לסיפור של shlomii4
    אש ובייליף - הלב שנשבר
    כנסו לסיפור של L25
    פוקימון - יומנו של סוכן

12. משתמש מנוסה
    פרק חזק!
    סיפר מצויין!

13. משתמש מנוסה
    תודה לכם! אני שמח שאהבתם את הסיפור ואת הפרק האחרון

14. משתמש מנוסה
    אפשר ספוילר?

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak צפה בהודעה
    אפשר ספוילר?
    כן,הנה הספוילר לפרק 6 שיתפרסם כנראה עוד יומיים

Spoiler ספוילר

עמוד 5 מתוך 10 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •