Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 9 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 123
  1. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    B]רון - yuval2132131[/B]
    אתה והג'וטי שלך מתיידדים ולמרות ההכרות הלא כל כך נעימה שלכם, הפכתם להיות חברים.
    "אז מה ג'וטי?" אתה אומר תוך כדיי שאתה מוציא את המפה מהכיס ומסתכל עליה.
    "בא לך ללכת לאגם, או להמשיך בדרך 1 לעבר העיר של המכון הראשון?" אתה שואל ומחייך.
    "פידג', פידג'י" הוא אומר, ואתה מבין שהוא רוצה להמשיך להתקדם.
    שניכם ממשיכים לדרך הראשונה בזמן שאתם כבר להוטים להגיע ליעד הבא שלכם.
    ואז אתם שומעים רעש מהשיחים, שניכם מסתכלים ומשם קופץ פאנפי קטן.
    הוא מסתכל על שניכם ולא מבין מה הולך פה.
    "היי פנפי אני מזמין אותך לקרב נגד הפיג'י שלי ג'וטי!!!!" אני קורא אליו "ג'וטי בוא נלחם נגדו ונלכוד אותו כ בוא נודה באמת אתה פוקימון מעופף והמכון הבא הוא אבן ופוקימון מעופף חלש על אבן..." אני לוחש לג'וטי
    "בוא נתחיל!!" אני צועק לעבר פנפי
    נערך לאחרונה על ידי MultiKill, 10-01-2010 בשעה 05:10 PM
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי tomkane צפה בהודעה
    ניב - nivX10
    "היי באלבזור תראה!" אתה אומר ומצביע על סטארלי, לאחר מכן אתה רץ אליו.
    "וואי, הוא נראה ממש גרוע." אתה אומר בזמן שאתה חובש אותו בצעיף שלך.
    אתה מסתכל עליו בדאגה ומוציא לו קצת אוכל ומים מהתיק, "אתה בסדר קטנצ'יק" אתה שואל בדאגה.
    סטארלי הקטן מתאושש ומצליח לקום על רגליו בקושי גדול, ומסתכל עלייך עם חצי חיוך.
    פתאום מהשמיים מגיע ספירו עצבני הוא עף אלייך ומנסה לנקר אותך.
    אתה מתחמק לאחור מהר, וספירו עומד לפני סטארלי ומגן עליו בגופו, "ספירו" הוא אומר במבט קשוח.
    כנראה הוא חושב שאתה רוצה לפגוע בו.
    "היי, היי תרגע ספירו!" אומר לו בנסיון להרגיע אותו.. לאחר מכן אתקרב באיטיות ובזהירות ואומר "אני רק מנסה לעזור, תבין הוא נפצע.. תראה את היד שלו!" אוסיף לומאר ואצביע על הפציעה של סטארלי.
    "עכשיו אתה מוכן להירגע?" אשאל בחיוך ואושיט לו גם קצת מן האוכל.

.

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם

אדם - PokeStyle
    "קדימה סקווירטל, אתה בא או לא?" אתה שואל אותו עם מבט מחוייך.
    "סקווירט, סקווירטל" הוא אומר, משלב ידיים ומפנה את ראשו הצידה, ולא זז.
    "נו קדימה אנחנו צריכים למהר!" אתה אומר לו בקול לחוץ ועצבני.
    הוא מסתכל עלייך ונראה ממש עצבני, הוא פותח את הפה ובא להשתמש נגדך בבועות.
    פתאום אתה שולף משהו מהר מהתיק, כאילו פתאום נזכרת במשהו
    אתה מוציא קופסה של מזון פוקימונים משובח, ומראה לסוויקרטל.
    "סקווירטל" הוא אומר, ועיניו נוצצות בלי לזוז מהקופסה של האוכל.
    אתה מתחיל להתקדם בהליכה אחורית לאט לאט והוא עוקב אחרייך.
    אתה ממשיך עד שאתה מגיע למקום עם עצים, וסקווירטל עדיין עוקב אחרייך עם עיניים נוצצות.
    פתאום, ברגע מהיר בלי שאתה שם לב, קופץ מאנקי מעץ ולוקח לך את האוכל.
    אתה והסקווירטל שלך מסתכלים עליו במבט עצבני והוא אוכל להנאתו את האוכל על העץ.

אחי שיניתי את הכינוי שלי שים לב
    ----------------
    'מהה! למה הוא חושב שהוא יקח לנו את האוכל' אחשוב לעצמי
    "סקווירטל אתה מתכוון לוותר לו?" אשאל בחיוך
    "סקווריטל תשתמש בקרן בועות קדימה!" אצעק ואצביע על מאנקי

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס - לוקאס
    הפרופסור שואל אותך אם יש לך עוד שאלות לפני שאתה הולך.
    "רק אחת אדוני, לאן לדעתך כדאי לי ללכת?" אתה שואל עם ציפיה לתשובה גדולה.
    "תראה ידידי, המכון הראשון נמצא 2 ערים מכאן, בעיר קיוקר." הוא אומר בזמן שהוא מלווה אותך החוצה.
    "אתה צריך ללכת בדרך 1, אחרי זה תגיע לעיר ביניים בשם פארסי, שם יש כל מיני אתרים נחמדים,"
    יש מוזיאון פוקימונים ששם יש מאובנים ועוד כל מיני פריטים עתיקים שקשורים לעולם הפוקימון."
    "יש שם מרכז פוקימונים, שתוכל לרפות את הפוקימונים שלך." הוא אומר ומחייך.
    "אבל אין שם יותר מדיי מה לעשות... רגע!" הפרופסור אומר ונדלקה אצלו נורה כאילו הוא נזכר במשהו.
    "חבר שלי גר שם, ליאונרדו, הוא בן אדם קצת מוזר. המשפחה שלו נהרגה באסון והוא לא השתקם מאז.."
    הפרופסור אומר בעצב אבל ממשיך, "אני צריך שתביא לו בשבילי מעטפה." הוא אומר.
    הוא שולף מהכיס מעטפה, נותן לך אותה, ואתה מסתכל עליה בסקרנות בזמן שהוא אומר,
    "לוקאס, שלא תעז לקרוא אותה, זה עניין רציני פה." הוא אומר לך במבט קצת מאיים.
    אתה והפרופסור נפרדים לשלום, ואתה יוצא מהמעבדה שלו.

*כרגע קיבלת משימה של העברת המכתב של פרופסור הרץ', במידה ותצליח - תזכה בפרס!
    "אדוני אין שום סיכוי שאקרא את המעטפה, היא תעבור ללאונרדו כמו שננת לי אותה." "עוד משהו?" אני אומר ומתחיל לצאת

5. משתמש מנוסה
    שם: רועי

טוני - NiGhtShiFt
    *קוראים לו טייסון, לא לוקאס*
    לאחר הירידות הקשות שטוני אמר עלייך, אתה לא נשאר שותק.
    "למה אתה חושב שאתה הכי טוב שיש?" אתה עומר עם חיוך מעצבן.
    "בוא פיקאצ'ו, אנחנו לא לרמה שלו ושל.... המגבי העלוב שלו."
    אתה מסתכל עליו בעיינים ורואה כמה שהוא זועם, אתה מחייך וממשיך,
    "עדיף שנלך עכשיו, שלא נגרום לו להפסיד את הקרב הראשון שלו.."
    אתה מסתובב ומתחיל ללכת עם חיוך, אבל הוא אומר לך בזעם - "חכה, אפס!"
    "אתה מפחד אה? מה דעתך שנערוך קרב כאן ועכשיו. אחד על אחד."
    אתה מסתובב ומסתכל עליו בזמן שהוא מחייך.
    "פחחח, אין לי חשק לנצח אותך

"אני לא חושב שתצליח לנצח כך שאין לך סיבה לנסות אפילו..."
    "אני לא רוצה להשפיל אותך," אומר בחיוך, והולך ליציאה מן העיר לאמן את פיקאצו קצת.

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

6. משתמש מנוסה
    נוסף פירוט על העיר פארסי בעמוד הראשי - וכל שאר הדברים עודכנו..

מירנדה סיטרי - Spamer Girl
    עינב ממשיכה להסתכל עלייך במבט מופתע ומחכה לשמוע ממך הסבר.
    "אני מצטערת אם הפתעתי אותך " את אומרת לה ומתפארת מהיופי של צ'יקוריטה
    את מציגה בפנייה אותך ואת האיווי שלך, ואומרת לה , בתלהבות יתרה:
    ."יש לך צ'יקוריטה יפה מאוד ,אני יכולה ללטף אותה ?"
    לפני שהיא אפילו מספיקה לפתוח את הפה, "רוצה להיות שותפה במסע שלי?" את שואלת.
    היא מסתכלת עלייך כמה שניות, מנסה לעכל את מה שאמרת,
    "שותפה? רק עכשיו הכרנו.." היא אומרת תוך כדיי שהיא משתדלת להשמע נחמדה.
    "אבל אני יתקדם איתך עד העיר הבאה, עדיף שנלך ביחד ביער הזה, לכי תדעי איזה פוקימונים מסתובבים פה.."
    היא אומרת בזמן שהיא מסתכלת לצדדים ובוחנת את האיזור.
    "אוו, כמעט שכחתי, אני עינב, מהעיר ולנסי, אני מתאמת ומאמנת פוקימונים, טוב לא בדיוק מאמנת"
    היא אומרת ועל פניה מופיע מבט עצוב - "עכשיו הפסדתי למנהיג המכון הראשון"
    שאת שומעת את המילים המכון הראשון - עינייך נפתחות לרווחה, ואת נראת מסוקרנת.

רון - yuval2132131
    פאנפי מסתכל עלייך ולא מבין מה הולך.
    "שלום פאנפי קטן, אני מזמין אותך לקרב נגד ג'וטי שלי!" אתה אומר ופאנפי עובר לעמדת קרב.
    "שמע ג'וטי, שנינו יודעים שבמכון הראשון יהיה פוקימוני אבן, וזה טוב נגד פוקימוני מעופף אז..."
    בזמן שאתה מדבר פידג'י מסתכל עלייך במבט עצוב ואתה רואה שהוא מתאכזב מדברייך. ומתקן מהר,
    "טוב, לא משנה! בוא כבר נתחיל את הקרב!" אתה אומר לג'וטי והוא מסובב מבט אל פאנפי,
    שבאותו זמן רץ אל פידג'י שלך עם התקלה.

ניב - nivX10
    ספירו עומד ומגן על פידג'י ומסתכל עלייך במבט עצבני.

"היי, ספירו - תרגע!" אתה אומר לו ומנסה להסביר לו שאתה לא מנסה לפגוע בפידג'י.
    "אני רק מנסה לעזור, תבין הוא נפצע.. תראה את היד שלו!" אתה מוסיף ומצביע עד היד החבושה של סטארלי.
    אבל ספירו לא מסתובב, ולהפך, הוא יוצא בניקור לכיוון שלך, אבל אתה מתחמק.
    "תשמע ספירו, אני באמת לא רוצה לפגוע בו!" אתה מנסה להסביר, אבל ספירו עף לעברך עם ניקור שוב פעם.
    אתה מתכופף, ואז אומר, "טוב, לא רציתי לעשות את זה אבל.." אתה מחייך ומסתכל לעבר הבלבאזור שלך שמחכה לפקודה.

אדם - GeneralAdam
    אתה וסקווירטל שלך מסתכלים על המאנקי במבט עצבני, הוא יושב על העץ ואוכל את האוכל בהנאה.
    "סקווירטל אתה מתכוון לוותר לו?" אתה שואל את הפוקימון שלך בחיוב - "סקווירטל" הוא אומר בנימה של קרב.
    "סקווריטל תשתמש בקרן בועות קדימה!" אתה צועק ומצביע על מאנקי וסקווירטל שולח קרן בועות!
    הקרן בועות פוגעת במאנקי והוא עף אחורה, אחרי כמה שניות הוא מתאושש, זורק את הקופסה של האוכל.
    הוא עומד מול הסקווירטל שלך ונושף מזעם בזמן שסקווירטל עושה מן ריקוד מסויים וצוחק על מאנקי.
    הוא רץ לכיוון סקווירטל ומנסה לבצע עליו אגרוף קראטה

לוקאס - לוקאס
    "אדוני אין שום סיכוי שאקרא את המעטפה, היא תעבור ללאונרדו כמו שננת לי אותה."
    "עוד משהו?" אתה שואל את הפרופסור ומתחיל לצאת, "שום דבר ידידי! בהצלחה לך!" הוא עונה ומנופף לשלום.
    אתה מתחיל להתקדם לכיוון דרך 1, אבל לפני שאתה נכנס אתה שומע שאגה.
    אתה רואה את אבא שלך ג'ון, מעופף על גבי צ'אריזרד ונוחת ליידך.
    הוא עומד מולך ומחייך, בזמן שאתה מלטף את הצ'אריזארד האהוב שעזרת לו לגדל.
    "בני היקר, אתה יוצא למסע שלך היום - וזה צעד חשוב מאוד בחייך!" הוא אומר ומחייך לעברך.
    "אתה הולך לחוות חוויות מדהימות, אבל זה גם מסוכן הקטע הזה, ובמיוחד עם מה שקורה היום.. הוא אומר ומחייך בעצב.
    "בכל מקרה, לוקאס, קח את זה" הוא אומר ושולף מכיסו פעמון קטן, הוא נותן לך אותו ביד
    "זה פעמון חירום" הוא אומר ומחייך לעברך.בכל פעם שתהיה בצרה ותצטרף עזרה, תצלצל בפעמון הזה -
    יש לי משהו שקולט אותו. ואני אנסה להגיע כמה שיותר מהר." הוא אומר וקורץ לך.
    "אין בעיה אבא, אתה אומר ומחייך, תוך כדיי שאתה שולף את הפוקדור מהכיס ומוציא את צ'ארמנדר.
    צ'ארמנדר מסתכל עלייך כמה שניות ולא מבין מי אתה, אתה מסביר לו שאתה המאמן החדש שלו ואתם הולכים להיות צוות.
    "אחלה בחירה" אומר לך אביך בזמן שצ'ארמנדר וצ'אריזארד משחקים ביחד.

טוני - NiGhtShiFt
    טייסון נשאר לעמוד מולך מחייך, ואתה אומר לו באלגנטיות,
    "אני לא חושב שתצליח לנצח כך שאין לך סיבה לנסות אפילו..."
    "אני לא רוצה להשפיל אותך," אתה אומר בחיוך, והולך ליציאה מן העיר לאמן את פיקאצו קצת.
    טייסון הולך מאחוריך והוא נראה רותח מזעם, "אתה עוד תשלם על זה, ילד עלוב." הוא צועק לעברך.
    אתה ממשיך בדרכך, "אז מה פיקאצ'ו - איך נפתרנו מהעלוקה הזה, אה?" אתה אומר לו ומחייך.
    הוא משיב לך בחיוב ומהנהן בראשו. פתאום אתה קולט מישהו רץ לעברכם במבט מבוהל והיסטרי,
    "תזהרו! הם שם! הם מתכננים לתקוף ולגנוב דברים ממוזיאון הפוקימונים - רוצו על נפשכם!"
    הוא חולף ליידך בריצה, וצועק את הדבר הזה מספר פעמים רבות. אתה מנסה לעצור אותו אבל הוא ממשיך ונעלם מהעין.
    אתה מנסה לחשוב לעצמך למה האיש המוזר התכוון בדבריו, אבל פתאום מולך ומול הפיקאצ'ו מופיע סנובול

7. משתמש מנוסה
    רון - yuval2132131
    פאנפי מסתכל עלייך ולא מבין מה הולך.
    "שלום פאנפי קטן, אני מזמין אותך לקרב נגד ג'וטי שלי!" אתה אומר ופאנפי עובר לעמדת קרב.
    "שמע ג'וטי, שנינו יודעים שבמכון הראשון יהיה פוקימוני אבן, וזה טוב נגד פוקימוני מעופף אז..."
    בזמן שאתה מדבר פידג'י מסתכל עלייך במבט עצוב ואתה רואה שהוא מתאכזב מדברייך. ומתקן מהר,
    "טוב, לא משנה! בוא כבר נתחיל את הקרב!" אתה אומר לג'וטי והוא מסובב מבט אל פאנפי,
    שבאותו זמן רץ אל פידג'י שלך עם התקלה.

"ג'וטי זה לא יהיה קשה לחמוק ממנו אתה חזק ומהיר" אני מעודד אותו " תעוף טיפה גבוהה ואז מתקפת רוח ואחריה תתפוס גובהה" אני אומר לו עם אצבע מושתת לפי כל פקודה שאני נותן
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

FC:

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב - nivX10
    ספירו עומד ומגן על פידג'י ומסתכל עלייך במבט עצבני.

"היי, ספירו - תרגע!" אתה אומר לו ומנסה להסביר לו שאתה לא מנסה לפגוע בסטארלי.
    "אני רק מנסה לעזור, תבין הוא נפצע.. תראה את היד שלו!" אתה מוסיף ומצביע עד היד החבושה של סטארלי.
    אבל ספירו לא מסתובב, ולהפך, הוא יוצא בניקור לכיוון שלך, אבל אתה מתחמק.
    "תשמע ספירו, אני באמת לא רוצה לפגוע בו!" אתה מנסה להסביר, אבל ספירו עף לעברך עם ניקור שוב פעם.
    אתה מתכופף, ואז אומר, "טוב, לא רציתי לעשות את זה אבל.." אתה מחייך ומסתכל לעבר הבלבאזור שלך שמחכה לפקודה.
    פידג'י? טוב בטח התבלבלת בינו לבין סטארלי.
    - - - - - - - - - - -
    "אוקיי בלבאזור תקשיב, אנחנו לא רוצים להזיק לו כי הוא חבר של סטארלי!" אומר בעודי חושב מה לעשות..
    "יש לי רעיון" אחשוב לעצמי, "תשתמש בגפן מצליפה ותתפוס אותו חזק עד כמה שאתה יכול, שלא יהיה מסוגל לזוז.." אומר לבלבאזור בחיוך נחוש.. ואקווה שזה יצליח להשתיק את ספירו.

.

9. משתמש מנוסה

עינב ממשיכה להסתכל עלייך במבט מופתע ומחכה לשמוע ממך הסבר.
    "אני מצטערת אם הפתעתי אותך " את אומרת לה ומתפארת מהיופי של צ'יקוריטה
    את מציגה בפנייה אותך ואת האיווי שלך, ואומרת לה , בתלהבות יתרה:
    ."יש לך צ'יקוריטה יפה מאוד ,אני יכולה ללטף אותה ?"
    לפני שהיא אפילו מספיקה לפתוח את הפה, "רוצה להיות שותפה במסע שלי?" את שואלת.
    היא מסתכלת עלייך כמה שניות, מנסה לעכל את מה שאמרת,
    "שותפה? רק עכשיו הכרנו.." היא אומרת תוך כדיי שהיא משתדלת להשמע נחמדה.
    "אבל אני יתקדם איתך עד העיר הבאה, עדיף שנלך ביחד ביער הזה, לכי תדעי איזה פוקימונים מסתובבים פה.."
    היא אומרת בזמן שהיא מסתכלת לצדדים ובוחנת את האיזור.
    "אוו, כמעט שכחתי, אני עינב, מהעיר ולנסי, אני מתאמת ומאמנת פוקימונים, טוב לא בדיוק מאמנת"
    היא אומרת ועל פניה מופיע מבט עצוב - "עכשיו הפסדתי למנהיג המכון הראשון"
    שאת שומעת את המילים המכון הראשון - עינייך נפתחות לרווחה, ואת נראת מסוקרנת.

אני שמה את ידי על פי כדי לסתום אותו ,לוקח לי רגע להתעשת ולומר לה -
    "אל תהיי עצובה ,את יודעת שאבא שלי,שהוא היה אלוף ליגת איי תפוז בגיל עשר שהוא
    בא לפה לנסות ,לקח לו 27 פעמים כדי לנצח פה." אני אומרת לה.
    "ובקשר לשותפות אני צחקתי" אני אומרת ,כמובן בשקר .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

10. Because lizards can swim
    לוקאס - לוקאס
    "אדוני אין שום סיכוי שאקרא את המעטפה, היא תעבור ללאונרדו כמו שננת לי אותה."
    "עוד משהו?" אתה שואל את הפרופסור ומתחיל לצאת, "שום דבר ידידי! בהצלחה לך!" הוא עונה ומנופף לשלום.
    אתה מתחיל להתקדם לכיוון דרך 1, אבל לפני שאתה נכנס אתה שומע שאגה.
    אתה רואה את אבא שלך ג'ון, מעופף על גבי צ'אריזרד ונוחת ליידך.
    הוא עומד מולך ומחייך, בזמן שאתה מלטף את הצ'אריזארד האהוב שעזרת לו לגדל.
    "בני היקר, אתה יוצא למסע שלך היום - וזה צעד חשוב מאוד בחייך!" הוא אומר ומחייך לעברך.
    "אתה הולך לחוות חוויות מדהימות, אבל זה גם מסוכן הקטע הזה, ובמיוחד עם מה שקורה היום.. הוא אומר ומחייך בעצב.
    "בכל מקרה, לוקאס, קח את זה" הוא אומר ושולף מכיסו פעמון קטן, הוא נותן לך אותו ביד
    "זה פעמון חירום" הוא אומר ומחייך לעברך.בכל פעם שתהיה בצרה ותצטרף עזרה, תצלצל בפעמון הזה -
    יש לי משהו שקולט אותו. ואני אנסה להגיע כמה שיותר מהר." הוא אומר וקורץ לך.
    "אין בעיה אבא, אתה אומר ומחייך, תוך כדיי שאתה שולף את הפוקדור מהכיס ומוציא את צ'ארמנדר.
    צ'ארמנדר מסתכל עלייך כמה שניות ולא מבין מי אתה, אתה מסביר לו שאתה המאמן החדש שלו ואתם הולכים להיות צוות.
    "אחלה בחירה" אומר לך אביך בזמן שצ'ארמנדר וצ'אריזארד משחקים ביחד.
    "תודה אבא, אבל אני בטוח שלא תצטרך לבוא בבוא היום יהיה לי גם צ'אריזארד יפה וגדול כמו שלך" ' אני אומר בחיוך שמח איך בפנים אני מרגיש טיפה עצוב על הפרידה מהורי'

11. משתמש מנוסה
    רון - yuval2132131 (פעם הבאה לצטט ולא רק להעתיק את הקטע שלך)
    פאנפי הקטן רץ אל הפידג'י שלך ומנסה לבצע עליו התקלה.
    "ג'וטי, אני מאמין בך ושנינו יודעים שאתה חזק ומהיר - תחמוק ממנו!" אתה צועק במרץ לפידג'י שלך.
    פידג'י מתחמק ועף באוויר בזמן שפאנפי מסתכל עליו ומופתע, "עכשיו תשמש ברוח!" אתה אומר לפידג'י.
    פידג'י משתמש ברוח ומעיף את פאנפי על העץ הקרוב, פאנפי סופג נזק אבל קם מהר יחסית.
    פאנפי מסתכל על הפידג'י שלך שמעופף גבוהה בשמיין, והוא נראה חסר אונים.

ניב - nivX10 (אכן התבלבלתי, הכוונה היא לסטארלי כמובן.)
    "אוקיי בלבאזור תקשיב, אנחנו לא רוצים להזיק לו כי הוא חבר של סטארלי!" אתה אומר בעודך חושב לעצמך מה לעשות..
    פתאום נדלקת לך נורה בראש, ועולה לך רעיון - "בלבאזור, השתמש בהצלפת גפן ותתפוס אותו חזק כך שלא יהיה מסוגל לזוז!"
    אתה צועק בנחישות והבלבאזור שלך מיד מוציא 2 גפנים ושטסים לכיוון של ספירו.
    ספירו מתעופף באוויר ונלחם בגפנים ובסוף מצליח לברוח, הוא מסתכל על בלבאזור במבט זועם.
    עוד לפני שאתה מספיק להוציא משהו מהפה, הוא טס לכיוון של בלבאזור עם אס אווירי (Aerial Ace, למידה שאתה לא מכיר)
    הוא שורט במהירות את הבלבאזור שלך והוא עף אחורה.
    "בלבאזור! אל תכנע! לא עכשיו!" אתה צועק לבלבאזור בלהט יורד על הברכיים ומנסה לעזור לו להתאושש.
    ספירו עדיין מתעופף באוויר, והוא מסתכל עלייך במבט זועם - הוא טס אל בלבאזור עם ניקור!
    אתה עוצם את העיניים ומגן על בלבאזור בגופך, אבל רגע לפני שספירו פוגע בך -
    הסטארלי הפצוע שחבשת, פגע בספירו בזמן שהוא היה בדרך אלייך, עם מתקפת כנף!
    ספירו נפגע קשות ובורח מהמקום, אתה פותח את העיניים לאט לאט ורואה את סטארלי הקטן שוב פעם נופל ומותש לנגד עינייך.
    "סטאר, סטארלי" הוא אומר, ואתה מבין שהוא מודה לך שעזרת לו, והוא רוצה להצטרף איתך למסע!

אני שמה את ידיך על הפה שלך כדי לסתום אותו ,לוקח לך רגע להתעשת,
    "אל תהיי עצובה ,את יודעת שאבא שלי,שהוא היה אלוף ליגת איי תפוז בגיל עשר שהוא
    בא לפה לנסות ,לקח לו 27 פעמים כדי לנצח פה." את אומרת בתקווה לעודד אותה, וזה מעלה על פניה חיוך קטן..
    "ובקשר לשותפות אני צחקתי" אני אומרת ,כמובן בשקר. ומגרדת את הראש עם חיוך מזוייף.
    צ'יקוריטה ואיווי מתקרבים אחד לשני ומתחילים לשחק ביחד, שניכן מסתכלות על הפוקימונים שלכם ונהנים מזה שהם מתחברים.
    פתאום אתם שומעים זמזום, ומאחד העצים יוצאת אליכם בידריל והיא נראת עצבנית במיוחד.
    היא עפה לכיוון שלכם בשביל לתקוף אותכן ואתן נראות מפוחדות, אבל צ'יקוריטה מגיבה מהר ושולחתי עלייה עלי תער !
    רגע לפני שבידריל פוגעת בכן היא סופגת את העלים ועפה אחורה, היא עושה מן צליל מוזר כזה, ואחרי כמה שניות -
    אתם רואים מרחוק להקה ענקית של בידרילים מתקרבת לעברכם ! שניכם מסתכלות אחת על השנייה,
    "את כבר יודעת שאני שונאת פוקימוני חרק?" אומרת עינב, ומסתכלת לכיוונך במבט מפוחד, כאילו היא מחכה שתציעי רעיון.

לוקאס - לוקאס
    "תודה אבא, אבל אני בטוח שלא תצטרך לבוא בבוא היום יהיה לי גם צ'אריזארד יפה וגדול כמו שלך" אתה אומר בחיוך חיצוני.
    אבל בפנים אתה יודע שאתה לא רוצה להפרד מהורייך, מי יטפל בצ'אריזארד של אביך? מי יטפל באמך הנכה? אתה חושב לעצמך..
    אבל אין מה לעשות, הרצון והדחף לצאת למסע הפוקימונים, לכבוש את הליגה ולחקור את האסון שקרה לפני 15 שנה גובר על הכל.
    "אה אבא" אתה אומר ונזכר, "תגיד, איך אתה מכיר את הפרופסור הרץ'?" אתה שואל בסקרנות.
    אבא שלך מעלה חיוך כאילו הוא נזכר במשהו, "זה סיפור ארוך בני, אבל אספר לך בהזדמנות."
    אתם באים להפרד לשלום אבל אז בן אדם היסטרי רץ אליכם וצועק ,"תזהרו! הם שם! הם מתכננים לתקוף ולגנוב דברים ממוזיאון הפוקימונים - רוצו על נפשכם!"
    הוא נראה ממש מבוהל ואביך ישר מתקדם אליו ומנסה לעצור אותו, האדם עוצר מתנשף ומיוזע, ואביך שואל אותו שאלות.
    אתה לא שומע כלום מהשיחה שלהם, אבל אתה מבין שאביך ממש לחוץ - והוא גם מסמן לך ללכת.
    אתה ממשיך בדרכך , ואז נזכר שלפי דבריו של פרופסור הרץ' יש מוזיאון פוקימונים בעיר הבאה - פארסי !
    "צ'ארמנדר, חייבים להגיע לעיר הבאה!" אתה צועק לו, ושניכם מתחילים לרוץ.
    אתם ממשיכים לרוץ בזמן שאתם רואים ליידכם כל מיני פוקימונים, חברות מאנקים על העצים, סטארלים מעופפים.
    אתם יכולים לחקור את הדרך הזאת ולחפש פוקימונים, אבל מצד שני אתה חייבים להגיע לעיר הבאה במהירות!

12. Because lizards can swim
    "תודה אבא, אבל אני בטוח שלא תצטרך לבוא בבוא היום יהיה לי גם צ'אריזארד יפה וגדול כמו שלך" אתה אומר בחיוך חיצוני.
    אבל בפנים אתה יודע שאתה לא רוצה להפרד מהורייך, מי יטפל בצ'אריזארד של אביך? מי יטפל באמך הנכה? אתה חושב לעצמך..
    אבל אין מה לעשות, הרצון והדחף לצאת למסע הפוקימונים, לכבוש את הליגה ולחקור את האסון שקרה לפני 15 שנה גובר על הכל.
    "אה אבא" אתה אומר ונזכר, "תגיד, איך אתה מכיר את הפרופסור הרץ'?" אתה שואל בסקרנות.
    אבא שלך מעלה חיוך כאילו הוא נזכר במשהו, "זה סיפור ארוך בני, אבל אספר לך בהזדמנות."
    אתם באים להפרד לשלום אבל אז בן אדם היסטרי רץ אליכם וצועק ,"תזהרו! הם שם! הם מתכננים לתקוף ולגנוב דברים ממוזיאון הפוקימונים - רוצו על נפשכם!"
    הוא נראה ממש מבוהל ואביך ישר מתקדם אליו ומנסה לעצור אותו, האדם עוצר מתנשף ומיוזע, ואביך שואל אותו שאלות.
    אתה לא שומע כלום מהשיחה שלהם, אבל אתה מבין שאביך ממש לחוץ - והוא גם מסמן לך ללכת.
    אתה ממשיך בדרכך , ואז נזכר שלפי דבריו של פרופסור הרץ' יש מוזיאון פוקימונים בעיר הבאה - פארסי !
    "צ'ארמנדר, חייבים להגיע לעיר הבאה!" אתה צועק לו, ושניכם מתחילים לרוץ.
    אתם ממשיכים לרוץ בזמן שאתם רואים ליידכם כל מיני פוקימונים, חברות מאנקים על העצים, סטארלים מעופפים.
    אתם יכולים לחקור את הדרך הזאת ולחפש פוקימונים, אבל מצד שני אתה חייבים להגיע לעיר הבאה במהירות!
    'אני מרגיש דחף עז לחקור את העזור למרות שאני חייב לרוץ' "טוב נו נלכוד רק סטארלי אחד צ'ארי ואז נרוץ יותר מהר אפילו"

13. משתמש מנוסה
    [QUOTE]
    רון - yuval2132131 (פעם הבאה לצטט ולא רק להעתיק את הקטע שלך)
    פאנפי הקטן רץ אל הפידג'י שלך ומנסה לבצע עליו התקלה.
    "ג'וטי, אני מאמין בך ושנינו יודעים שאתה חזק ומהיר - תחמוק ממנו!" אתה צועק במרץ לפידג'י שלך.
    פידג'י מתחמק ועף באוויר בזמן שפאנפי מסתכל עליו ומופתע, "עכשיו תשמש ברוח!" אתה אומר לפידג'י.
    פידג'י משתמש ברוח ומעיף את פאנפי על העץ הקרוב, פאנפי סופג נזק אבל קם מהר יחסית.
    פאנפי מסתכל על הפידג'י שלך שמעופף גבוהה בשמיין, והוא נראה חסר אונים.

סליחה שלא היתי פשוט הייתי בארוחת ערב חזרנו אחותי היתה חולה (אני לא יפרט) אז זה לקח זמן
    --------------------------------------------------------
    "פוקדור צא" אני אומר בזמן שאני מסובב את הכובע על הראש שלי ואז זורק את הפוקדור "נוווו.... נוו... כבר..."
    נערך לאחרונה על ידי MultiKill, 10-02-2010 בשעה 12:30 AM
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

FC:

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב - nivX10 (אכן התבלבלתי, הכוונה היא לסטארלי כמובן.)
    "אוקיי בלבאזור תקשיב, אנחנו לא רוצים להזיק לו כי הוא חבר של סטארלי!" אתה אומר בעודך חושב לעצמך מה לעשות..
    פתאום נדלקת לך נורה בראש, ועולה לך רעיון - "בלבאזור, השתמש בהצלפת גפן ותתפוס אותו חזק כך שלא יהיה מסוגל לזוז!"
    אתה צועק בנחישות והבלבאזור שלך מיד מוציא 2 גפנים ושטסים לכיוון של ספירו.
    ספירו מתעופף באוויר ונלחם בגפנים ובסוף מצליח לברוח, הוא מסתכל על בלבאזור במבט זועם.
    עוד לפני שאתה מספיק להוציא משהו מהפה, הוא טס לכיוון של בלבאזור עם אס אווירי (Aerial Ace, למידה שאתה לא מכיר)
    הוא שורט במהירות את הבלבאזור שלך והוא עף אחורה.
    "בלבאזור! אל תכנע! לא עכשיו!" אתה צועק לבלבאזור בלהט יורד על הברכיים ומנסה לעזור לו להתאושש.
    ספירו עדיין מתעופף באוויר, והוא מסתכל עלייך במבט זועם - הוא טס אל בלבאזור עם ניקור!
    אתה עוצם את העיניים ומגן על בלבאזור בגופך, אבל רגע לפני שספירו פוגע בך -
    הסטארלי הפצוע שחבשת, פגע בספירו בזמן שהוא היה בדרך אלייך, עם מתקפת כנף!
    ספירו נפגע קשות ובורח מהמקום, אתה פותח את העיניים לאט לאט ורואה את סטארלי הקטן שוב פעם נופל ומותש לנגד עינייך.
    "סטאר, סטארלי" הוא אומר, ואתה מבין שהוא מודה לך שעזרת לו, והוא רוצה להצטרף איתך למסע!
    "וואיי סטארלי תודה, ממש הצלת אותי שם, אני חייב לך טובה!" אומר לו בחיוך ואוציא פוקדור מהכיס..
    "בתור טובה אני מבטיח לקחת אותך למרכז הפוקימונים, שם יטפלו בך טוב יותר.. מה אתה אומר?!" אשאל בסקרנות..
    לאחר מכן אוציא פוקדור מהכיס, אפתח את הפוקדור ואחייך עליו... ואחכ לראות עם התפיסה תצליח!

.

15. משתמש מנוסה
    לוקאס - לוקאס
    אתה מסתובב בדרך1, רואה חוברת מאנקים על העצים, ואז בשמים רואה חבורת סטארלים מעופפים.
    'וואו, אני אוהב את הפוקימון הזה, אני רוצה ללכוד אחד כזה!' אתה חושב לעצמך.
    "היי, סטארלים - בואו לפה!" אתה צועק לשמיים וקורא להם, אבל הם ממשיכים לעוף ואפילו לא מסתכלים אלייך.
    אתה מוציא קופסת אוכל מהתיק וממשיך לקרוא להם, אבל הם לא באים לכיוונך ונעלמים מטווח הראייה שלך.
    אתה לוקח אבן וזורק אותה על הרצפה בעצבים, אתה מתבאס שלא הצלחת ללכוד אחד וממשיך ללכת,
    אבל פתאום אתה רואה מולך משהו מעניין הרבה יותר, אתה רואה בויזל
    הבויזל רץ לצד נהר ווראייטי המדהים שזורם ליידך, וזה נראה כאילו הוא מנסה לברוח ממשהו.

רון - yuval2132131
    פאנפי הקטן ספג את המכה והוא מסתכל על הפידג'י שלך שמעופף בשמיים.
    בנתיים אתה מנצל את ההזדמנות, מוציא פוקדור, הופך את הכובע - "צא פוקדור!" אתה צועק וזורק את הפוקדור.
    פידג'י יורד ועומד לצידך, שניכם מסתכלים על הפוקדור שזז מצד לצד, "נוווו.... נוו... כבר..." אתה אומר במתח.
    אבל ברגע אחד מהיר הפוקדור נפתח ופאנפי יוצא, ומיד משתמש בגלגול , הוא הופך להיות כמו גלגל
    ומתגלגל לכיוון הפידג'י שלך במהירות ופוגע בו בפגיעה ישירה וחזקה! פידג'י עף אחורה.
    "פידג'י, תעמוד על הרגליים - אני מאמין בך!" אתה צועק, ופידג'י מתאושש מהמכה וקם לאט לאט על רגליו, מחכה לפקודה.

ניב - nivX10
    אתה שוכב על הרצפה וליידך בלבאזור הפצוע, וסטארלי הקטן והחבוש עומד ליידך ומצייץ, אתה מבין שהוא רוצה להצטרף איתך למסע!
    "וואיי סטארלי תודה, ממש הצלת אותי שם, אני חייב לך טובה!" אתה אומר לו בטון חמים ונעים.
    לאחר מכן אתה מוציא פוקדור מהכיס ופותח אותו, סטארלי נכנס לבפנים, אתה מחכה כמה שניות והוא נלכד.
    אתה מחייך בחיוך רחב, מסתכל על הפוקדור בגאווה ומכניס אותו לכיס, אתה מוציא אחד חדש,
    "היי חבר, כדאי שגם אתה תנוח קצת בנתיים" אתה אומר ומכניס את בלבאזור לפוקדור.
    אתה קם על רגלייך, ורץ במהירות לעבר מרכז הפוקימונים. ברכותיי - הגעת לעיר פארסי!
    העיר פארסי מקשרת בין העיר ג'ונטילייף, לבין העיר של המכון הראשון- קיוקר. (מידע נוסף תוכל למצוא בנושא הראשי)
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם מחכה לך אחות ג'וי
    "שלום, אני האחות ג'וי של העיירה פארסי, אני אשמח לעזור לך ולפוקימונים שלך בכל בעיה." היא אומרת עם חיוך עדין.
    אתה מגיש לה את 2 הפוקדורים, ממתין זמן קצר ולאחר מכן היא יוצאת מהמרפאה ומחזירה לך אותם.
    "הם בריאים ושלמים" היא אומרת אלייך ומחייכת.

עמוד 4 מתוך 9 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •