Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 9 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 123
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס - לוקאס
    המאמן מאתגר אותך לקרב ומחייך לעברך.
    "בהחלט רק שהקרב יהיה מהיר אני חייב ללכת" , אתה עונה ומוכן לקרב.
    "טוב, אז זה יהיה קרב אחד על אחד" הוא אומר ומחייך "הבוויזל שלי - נגד הצ'ארמנדר שלך !"
    'אוי, אבל סוג מים אפקטיבי על סוג אש' אתה חושב לעצמך, אבל אתה מחייך לעברו ואומר "אני מוכן."
    "טוב אז קדימה, בוויזל - צא אליו עם מהירות!" הוא צועק לכיוון בוויזל, שיוצא לכיוון צ'ארמנדר עם מתקפת מהירות.
    תשתמש בזנב של כדי להעיף לו חול לפנים ואז שריטה

2. משתמש מנוסה
    רון - yuval2132131
    - אני יודע, אבל שפוקימון פצוע - הוא מטבעו ירצה להכנס לפוקדור כי זה נותן לו מנוחה - אבל בחירה שלך.-
    -
    אתה מסתכל על הפוקדור של פאנפי ומחייך, "איזה כיף!" אתה אומר לעצמך בהתרגשות ומחייך לעבר ג'וטי.
    "אתה בטח עייף ג'וטי, בוא נלך למרכז הפוקימונים שבעיר פארסי ושם ירפאו אותך, אתה היית ענק!" אתה אומר בהתלהבות ומחייך לעברו.
    אתה זורק את הפוקדור של פאנפי - "צא פאנפי!" אתה צועק בתהרגשות ופאנפי הקטן יוצא ועומד מולך, הוא מסתכל עלייך בתדהמה.
    "פנפי אני המאמן שלך מעכשיו מקווה שאני ואתה נסתדר ותכיר זה החבר החדש שלך ג'וטי" אתה אומר לו, פאנפי מסתכל עלייך ועל פידג'י ואחרי כמה שניות מחייך "פאנפי" הוא אומר בחיוב.
    "דרך אגב פאנפי, היית מצוין בקרב הזה!" אתה אומר לו וקורץ, פאנפי הקטן מיד מתמלא אושר ומלקק אותך.
    אתה צועד לכיוון מרכז הפוקימונים בזמן שפאנפי ופידג'י מתחברים ביחד ברמה מסויימת, הם עדיין לא משחקים ביחד כי הרגע הם נלחמו בקרב והקשר לא נוצר מהר - אבל הם לא עושים בעיות.
    אחרי כמה דקות של הליכה אתה מגיע לעיר פארסי, עיר יפה ולא גדולה במיוחד שמקשרת בין העיירה ג'ונטילייף לבין העיר של המכון הראשון - קיוקר !
    אתה ישר הולך לכיוון מרכז הפוקימונים, ושם רואה את האחות ג'וי שמברכת אותך לשלום.
    "שלום האחות ג'וי, שמי רון ואני מאמן חדש, הרגע לכדתי פאנפי קטן" אתה אומר ומצביע על הפאנפי שנראה נבוך.
    "הפוקימונים שלי קצת נפגעו בקרב הזה, את יכולה לטפל בהם בבקשה?", "כמובן, אני תמיד שמחה לעזור!" היא אומרת מיד ולוקחת את הפוקימונים לחדר המרפאה.
    לאחר כמה דקות של המתנה שנראו לך כמו נצח, היא חזרה עם 2 הפוקדורים והגישה לך אותם, "הם בסדר גמור עכשיו" היא אומרת ומחייכת.
    "צא ג'וטי!" אתה מיד מוציא את ג'וטי הקטן מהפוקדור, הוא מתעופף ליידך ושניכם יוצאים מהמרפאה. יש בפניכם הרבה אפשרויות - וג'וטי הקטן מסתכל עלייך במבט ששואל לאן תלכו עכשיו.

אדם - GeneralAdam
    אתה וסקווירטל שוכבים על האדמה ופצועים, אתה מרים את הראש ומולך עומד פריימיפ שנראה רותח מזעם.
    אתה קם על רגלייך לאט לאט, מחייך חיוך נחוש ואומר, "סקווירטל, אם כבר התחלנו כדאי שנסיים את זה!"
    סקווירטל צובר כוח מהמשפט החזק שאמרת, ולמרות שהוא נפגע קשה הוא עומד על רגליו מול מאנקי עם חיוך רחב.
    "היי סקווירטל רוצה לסגור חשבון על הפריימיפ הזה?" אתה שואל אותו בחיוך, "קדימה תשתמש נגדו בהתקלה!" אתה צועק במרץ.
    סקווירטל מחייך, ורץ לעבר פריימיפ עם התקלה, הוא מגיע קרוב מאוד לפריימיפ אבל רגע לפני הפגיעה פריימיפ קופץ לאוויר והוא בדרך לנחות ולתת לסקווירטל אגרוף אווירי נוסף.

ניב - nivX10
    - נכון שלא היה לך הזדמנות להגיב, אבל גם אם היה לך הזדמנות - בכל מקרה הייתי מוציא אותם ביתרון אז זה לא משנה כרגע,
    זה מפגש ראשון וברור שהם יצאו ביתרון - הם חבורה של אופנוענים מיומנים ואתה רק התחלת את המסע,
    אך אל תדאג עוד יהיו לך המון הזדמנויות להגיב להם בחזרה (; -
    -
    אתה מרגיש שנכשלת, אתה הולך לעבר הפוקימונים שלך ששוכבים מעולפים ומחזיר אותם לפוקדורים - "עשיתם עבודה מעולה, לא נורא אנחנו עוד נראה לאנשים האלה!" אתה אומר בעצבים.
    אתה הולך לעבר הילד שעדיין בהלם ממה שקרה, מוציא מים קרים מהתיק ושופך עליו הוא פתאום יוצא מהבלאק-אווט ומסתכל עלייך רועד כולו.
    "ספר לי, מה קרה? מה הם עשו לך?" אתה שואל את הילד והוא מנסה לדבר אבל לא מצליח, הוא עדיין רועד ומזיע ולא מאמין למה שקרה לו.
    "הוא עצר את האופנוע ודיבר עם מישהו בפלאפון.." הוא אומר בזמן שהוא רועד כולו, "הוא דיבר על איזה סוד מסויים, והוא אמר שבקרוב הסוד יתגלה לכל העולם והם חייבים לפעול מ-מ-מ-הר.."
    הילד מדבר איתך בזמן שהוא עדיין רועד ומגמגם, ואתה מנסה להוציא ממנו מידע נוסף - "איזה סוד? שמעת עוד משהו במקרה?" אתה שואל בציפייה לתשובה שתסביר לך במה מדובר.
    "ל-ל-לא" אומר הילד ובפניו מבט מפוחד, "הוא ראה אותי והבין שהאזנתי לשיחה, ואז התחיל לתקוף אותי וניסה לחטוף לי את התיק... ואז אתה הגעת" הוא אומר ומסתכל לעיניים שלך.
    'אולי הם יודעים משהו'.. אתה חושב לעצמך, אתה עושה אחד ועוד אחד ומבין - שככל הנראה הסוד הזה קשור לאסון שקרה ב2010 !
    אתה מסתכל על הילד במבט מלא רחמים, וחושב מה לעשות איתו, לאן ללכת או איזה שאלות נוספות לשאול

טוני - NiGhtShiFt
    פיקאצ'ו הקטן מסתכל עלייך ומחכה לפקודה, אתה נראה מלא בביטחון עצמי ומחייך לעבר פיקאצ'ו -
    "פיקאצו תקפוץ עליו במהירות ושאתה קרוב אליו תשתמש ברעם נוסף! אם הוא ינסה לתקוף אותך - התחמק!" אתה אומר לעברו.
    פיקאצ'ו מיד מתחיל לרוץ במהירות לעבר הגרנבול, אבל גרנדבול רץ לכיוון פיקאצ'ו עם נגיחה - שניהם מתקרבים אחד לשני אבל רגע לפני שהם פוגעים אחד בשני פיקאצ'ו קופץ באוויר ומבצע רעם!
    הרעם פוגע בגרנבול שסופג נזק אבל נשאר לעמוד ולהתייצב במקום! פיקאצ'ו שלך נוחת וגרנבול רץ אליו במטרה לתקוף אותו עם קראנץ' (Crunch - נשיכה חזקה, לא מצאתי תרגום).

לוקאס - לוקאס
    - אי אפשר להעיף עם הזנב חול, זה נחשב מתקפת חול - וצ'ארמנדר שלך לא יודע לבצע את המתקפה הזאת -
    -
    בוויזל רץ לעבר צ'ארמנדר שלך עם מהירות, הוא מתקדם בריצה לעבר הצ'ארמנדר שלך.
    "צ'ארמנדר, תתחמק ואז תשתמש בשריטה!" אתה צועק לעבר הצ'ארמנדר שלך. בוויזל מתקרב במהירות לעבר הצ'ארמנדר שלך,
    צ'ארמנדר מנסה להתחמק אבל בוויזל מהיר מדיי והוא פוגע ישירות בצ'ארמנדר שסופג נזק ועף אחורה, אך הוא עדיין נשאר לעמוד על הרגליים.
    "האמת, שציפיתי ליותר.." אומר המאמן ומסתכל עלייך במבט מתגרה, "קדימה בוויזל בוא נסיים את זה - אקדח מים!"
    המאמן צועק בוויזל פותח את הפה ומים יוצאים לכיוון הצ'ארמנדר שלך!

3. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    [QUOTE]
    ציטוט פורסם במקור על ידי tomkane צפה בהודעה
    רון - yuval2132131
    - אני יודע, אבל שפוקימון פצוע - הוא מטבעו ירצה להכנס לפוקדור כי זה נותן לו מנוחה - אבל בחירה שלך.-
    -
    אתה מסתכל על הפוקדור של פאנפי ומחייך, "איזה כיף!" אתה אומר לעצמך בהתרגשות ומחייך לעבר ג'וטי.
    "אתה בטח עייף ג'וטי, בוא נלך למרכז הפוקימונים שבעיר פארסי ושם ירפאו אותך, אתה היית ענק!" אתה אומר בהתלהבות ומחייך לעברו.
    אתה זורק את הפוקדור של פאנפי - "צא פאנפי!" אתה צועק בתהרגשות ופאנפי הקטן יוצא ועומד מולך, הוא מסתכל עלייך בתדהמה.
    "פנפי אני המאמן שלך מעכשיו מקווה שאני ואתה נסתדר ותכיר זה החבר החדש שלך ג'וטי" אתה אומר לו, פאנפי מסתכל עלייך ועל פידג'י ואחרי כמה שניות מחייך "פאנפי" הוא אומר בחיוב.
    "דרך אגב פאנפי, היית מצוין בקרב הזה!" אתה אומר לו וקורץ, פאנפי הקטן מיד מתמלא אושר ומלקק אותך.
    אתה צועד לכיוון מרכז הפוקימונים בזמן שפאנפי ופידג'י מתחברים ביחד ברמה מסויימת, הם עדיין לא משחקים ביחד כי הרגע הם נלחמו בקרב והקשר לא נוצר מהר - אבל הם לא עושים בעיות.
    אחרי כמה דקות של הליכה אתה מגיע לעיר פארסי, עיר יפה ולא גדולה במיוחד שמקשרת בין העיירה ג'ונטילייף לבין העיר של המכון הראשון - קיוקר !
    אתה ישר הולך לכיוון מרכז הפוקימונים, ושם רואה את האחות ג'וי שמברכת אותך לשלום.
    "שלום האחות ג'וי, שמי רון ואני מאמן חדש, הרגע לכדתי פאנפי קטן" אתה אומר ומצביע על הפאנפי שנראה נבוך.
    "הפוקימונים שלי קצת נפגעו בקרב הזה, את יכולה לטפל בהם בבקשה?", "כמובן, אני תמיד שמחה לעזור!" היא אומרת מיד ולוקחת את הפוקימונים לחדר המרפאה.
    לאחר כמה דקות של המתנה שנראו לך כמו נצח, היא חזרה עם 2 הפוקדורים והגישה לך אותם, "הם בסדר גמור עכשיו" היא אומרת ומחייכת.
    "צא ג'וטי!" אתה מיד מוציא את ג'וטי הקטן מהפוקדור, הוא מתעופף ליידך ושניכם יוצאים מהמרפאה. יש בפניכם הרבה אפשרויות - וג'וטי הקטן מסתכל עלייך במבט ששואל לאן תלכו עכשיו.

אני חוזר בחזרה למרפאה ואומר לאחות ג'וי "האחות ג'וי?" אני פונה אליה "לאן כדאי לי ללכת לדעתך ישר למכון הפוקימונים שבעיר קיוקר או שיש לך רעיון לדברים אחרים שכדאי לי לעשות לפני כן?" אני שואל ומחכה לתשובה...
    ------------------------------
    ואחי שכחת להוסיף לי את פנפי לעמוד הראשי אין לי מושג מה המתקפות שלו...
    נ"ב הנה עכשיו ראיתי שהוספת עכשיו תודה...
    נערך לאחרונה על ידי MultiKill, 10-03-2010 בשעה 04:46 PM
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב - nivX10
    - נכון שלא היה לך הזדמנות להגיב, אבל גם אם היה לך הזדמנות - בכל מקרה הייתי מוציא אותם ביתרון אז זה לא משנה כרגע,
    זה מפגש ראשון וברור שהם יצאו ביתרון - הם חבורה של אופנוענים מיומנים ואתה רק התחלת את המסע,
    אך אל תדאג עוד יהיו לך המון הזדמנויות להגיב להם בחזרה (; -
    -
    אתה מרגיש שנכשלת, אתה הולך לעבר הפוקימונים שלך ששוכבים מעולפים ומחזיר אותם לפוקדורים - "עשיתם עבודה מעולה, לא נורא אנחנו עוד נראה לאנשים האלה!" אתה אומר בעצבים.
    אתה הולך לעבר הילד שעדיין בהלם ממה שקרה, מוציא מים קרים מהתיק ושופך עליו הוא פתאום יוצא מהבלאק-אווט ומסתכל עלייך רועד כולו.
    "ספר לי, מה קרה? מה הם עשו לך?" אתה שואל את הילד והוא מנסה לדבר אבל לא מצליח, הוא עדיין רועד ומזיע ולא מאמין למה שקרה לו.
    "הוא עצר את האופנוע ודיבר עם מישהו בפלאפון.." הוא אומר בזמן שהוא רועד כולו, "הוא דיבר על איזה סוד מסויים, והוא אמר שבקרוב הסוד יתגלה לכל העולם והם חייבים לפעול מ-מ-מ-הר.."
    הילד מדבר איתך בזמן שהוא עדיין רועד ומגמגם, ואתה מנסה להוציא ממנו מידע נוסף - "איזה סוד? שמעת עוד משהו במקרה?" אתה שואל בציפייה לתשובה שתסביר לך במה מדובר.
    "ל-ל-לא" אומר הילד ובפניו מבט מפוחד, "הוא ראה אותי והבין שהאזנתי לשיחה, ואז התחיל לתקוף אותי וניסה לחטוף לי את התיק... ואז אתה הגעת" הוא אומר ומסתכל לעיניים שלך.
    'אולי הם יודעים משהו'.. אתה חושב לעצמך, אתה עושה אחד ועוד אחד ומבין - שככל הנראה הסוד הזה קשור לאסון שקרה ב2010 !
    אתה מסתכל על הילד במבט מלא רחמים, וחושב מה לעשות איתו, לאן ללכת או איזה שאלות נוספות לשאול
    אחשוב לעצמי קצת.. "מממ.. הילד הזה מבוהל כולו, הוא לא לעזור לי להשיג עוד מידע, אקח אותו למקום שהוא מכיר שירגע קצת.."
    ואז אשאל את הילד "תגיד, היכן אתה גר?" אשאל בסקרנות ואחכה ממנו לתשובה, בנתיים אוציא כריך ועוד קצת מים מהתיק ואתן לו לאכול ולשתות בתקווה שזה ירגיע אותו.

.

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם - GeneralAdam
    אתה וסקווירטל שוכבים על האדמה ופצועים, אתה מרים את הראש ומולך עומד פריימיפ שנראה רותח מזעם.
    אתה קם על רגלייך לאט לאט, מחייך חיוך נחוש ואומר, "סקווירטל, אם כבר התחלנו כדאי שנסיים את זה!"
    סקווירטל צובר כוח מהמשפט החזק שאמרת, ולמרות שהוא נפגע קשה הוא עומד על רגליו מול מאנקי עם חיוך רחב.
    "היי סקווירטל רוצה לסגור חשבון על הפריימיפ הזה?" אתה שואל אותו בחיוך, "קדימה תשתמש נגדו בהתקלה!" אתה צועק במרץ.
    סקווירטל מחייך, ורץ לעבר פריימיפ עם התקלה, הוא מגיע קרוב מאוד לפריימיפ אבל רגע לפני הפגיעה פריימיפ קופץ לאוויר והוא בדרך לנחות ולתת לסקווירטל אגרוף אווירי נוסף.
    !
    "סקווירטל מהר תכנס לתוך השיריון שלך כדי לעצור את המכה ואז תשתמש בקרן בועות ותעיף אותו!" אצעק

6. משתמש מנוסה
    [COLOR=black][B]=

מירנדה סיטרי - Spamer Girl
    אני שמה את ידיך על הפה שלך כדי לסתום אותו ,לוקח לך רגע להתעשת,
    "אל תהיי עצובה ,את יודעת שאבא שלי,שהוא היה אלוף ליגת איי תפוז בגיל עשר שהוא
    בא לפה לנסות ,לקח לו 27 פעמים כדי לנצח פה." את אומרת בתקווה לעודד אותה, וזה מעלה על פניה חיוך קטן..
    "ובקשר לשותפות אני צחקתי" אני אומרת ,כמובן בשקר. ומגרדת את הראש עם חיוך מזוייף.
    צ'יקוריטה ואיווי מתקרבים אחד לשני ומתחילים לשחק ביחד, שניכן מסתכלות על הפוקימונים שלכם ונהנים מזה שהם מתחברים.
    פתאום אתם שומעים זמזום, ומאחד העצים יוצאת אליכם בידריל והיא נראת עצבנית במיוחד.
    היא עפה לכיוון שלכם בשביל לתקוף אותכן ואתן נראות מפוחדות, אבל צ'יקוריטה מגיבה מהר ושולחתי עלייה עלי תער !
    רגע לפני שבידריל פוגעת בכן היא סופגת את העלים ועפה אחורה, היא עושה מן צליל מוזר כזה, ואחרי כמה שניות -
    אתם רואים מרחוק להקה ענקית של בידרילים מתקרבת לעברכם ! שניכם מסתכלות אחת על השנייה,
    "את כבר יודעת שאני שונאת פוקימוני חרק?" אומרת עינב, ומסתכלת לכיוונך במבט מפוחד, כאילו היא מחכה שתציעי רעיון.

!
    "טוב נראה לי שזה הזמן ללכת!!" אני אומרת לעינב,ואני מסתכלת בפרצוף מוגעל על הבידרילים .
    אנחנו רצות כמו מטורפות ,כשהם עוד שם ." אמרתי לך שאני שונאת בידרילים ?" אני אומרת
    כל כך חזק שאני מפחדת שהבידרילים שמעו .אני רואה שיח גדול ואומרת לעינב " בואי נתחבא כאן !"
    ואני קופצת לשיח בלי שהבידרילים יראו
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

7. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    טוני - NiGhtShiFt
    פיקאצ'ו הקטן מסתכל עלייך ומחכה לפקודה, אתה נראה מלא בביטחון עצמי ומחייך לעבר פיקאצ'ו -
    "פיקאצו תקפוץ עליו במהירות ושאתה קרוב אליו תשתמש ברעם נוסף! אם הוא ינסה לתקוף אותך - התחמק!" אתה אומר לעברו.
    פיקאצ'ו מיד מתחיל לרוץ במהירות לעבר הגרנבול, אבל גרנדבול רץ לכיוון פיקאצ'ו עם נגיחה - שניהם מתקרבים אחד לשני אבל רגע לפני שהם פוגעים אחד בשני פיקאצ'ו קופץ באוויר ומבצע רעם!
    הרעם פוגע בגרנבול שסופג נזק אבל נשאר לעמוד ולהתייצב במקום! פיקאצ'ו שלך נוחת וגרנבול רץ אליו במטרה לתקוף אותו עם קראנץ' (Crunch - נשיכה חזקה, לא מצאתי תרגום).
    "פיקאצו תדאג שהוא נשאר במרחק של לפחות 3 מטר ממך, אתה הרבה יותר מהיר ממנו!" צועק לעברו,
    "כשהוא מתעייף תקפוץ הצידה תעלה עליו שוב ותשתמש ברעם!"
    "אל תיתן לו לפגוע בך, הוא חזק אבל אתה מהיר!" מעודד את פיקאצו

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

8. משתמש מנוסה
    רון - yuval2132131
    אתה מוציא את פידג'י הקטן מהפוקדור והוא מעופף ליידך, מסתכל עלייך בשביל להבין לאן ללכת - אך גם אתה לא בטוח בכך.
    "האחות ג'וי?" אתה פונה אליה, "יש לי שאלה קטנה.." אתה אומר, "במה אוכל לעזור?" עונה לך האחות ג'וי ומייד מחייכת.
    "לאן כדאי לי ללכת לדעתך ישר למכון הפוקימונים שבעיר קיוקר או שיש לך רעיון לדברים אחרים שכדאי לי לעשות לפני כן?" אתה שואל בסקרנות.
    "אוו," היא אומרת ופתאום על פניה יש הבעה מפוחדת, "עדיף שתלך למכון.." היא אומרת אלייך כאילו היא מסתירה משהו.
    "האחות ג'וי, מה קרה? משהו לא בסדר?" אתה שם לב להתנהגות המוזרה שלה ושואל,
    "תראה, אני לא יודעת, יש כאן בעיר מוזיאון פוקימונים ממש מגניב - אבל השמועות אומרות שמתכננים שם תקיפה - השוטרת ג'ני כבר נמצאת שם." היא אומרת חיוורת.
    "למה את מתכוונת?" אתה שואל בסקרנות, "כמה אנשים עברו פה ורצו בבהלה, הם אמרו שיש אנשים שמתכננים לפרוץ למוזיאון..
    אומנם זה לא דיווחים רשמיים - אבל זה נשמע מדאיג.." היא אומרת במבט מאוכזב.
    בסוף היא פוסקת, "אני מציעה שלא תלך לשם אם אתה לא מחפש צרות." היא אומרת ומסתכלת עלייך במבט רציני.

ניב - nivX10
    - ניב, אני אוהב את התגובות שלך בזמן האחרון, הן ממש נבונות וריאליות - וגם מושקעות ומנוסחות באופן מעולה,
    החלטתי לתת לך פרס הצטיינות קטן, ומזל טוב - כי בלבאזור שלך למד את המתקפה עלי תער!
    אני מזכיר שכאן במשחק פוקימונים יכולים ללמוד מתקפות ב3 דרכים - לומדים לבד\מישהו מוסמך מלמד אותם\ אתם מקבלים מתקפה בתור פרס.-
    -

אתה רואה את הילד הקטן המפוחד שרועד כולו, וחושב לעצמך שהוא לא יכול לתת לך עוד מידע ורצוי שתקח אותו למקום שהוא מכיר שיוכל להרגע.
    "היכן אתה גר?" אתה שואל אותו באיטיות, "ב-ב-בעיר קיוקר.." הוא אומר בגמגום תוך כדיי שהוא עדיין רועד.
    "מגניב, זה בדיוק בדרך שלי. בוא אני אקח אותך לשם." אתה אומר לו. שניכם מתחילים לצעוד לכיוון העיר של המכון הראשון - העיר קיוקר!
    בזמן ההליכה אתה מוציא לו מים ואוכל מהתיק ונותן לו שירגע קצת, בהתחלה הוא מסרב בסופו של דבר הוא אוכל ושותה - וזה אכן מרגיע אותו קצת.
    לאחר כמה דקות של הליכה שניכם מגיעים לעיר קיוקר, הילד מתחיל להתקדם לעבר מערה - ואתה לא מבין למה.
    "תגיד, למה אתה הולך לכיוון המערה הזאת?" אתה שואל את הילד הקטן שנרגע קצת, "ההורים שלי בחופשה, במחוז קנטו.." הוא אומר,
    "ודוד שלי גר כאן בעיר, הוא איש מוזר, חובב טבע והרפתקאות - והוא גר במערה" הוא אומר לך ושניכם נכנסים למערה לאט לאט.
    המערה מלאה באבנים גדולות, והיא חשובה, אתם מגיעים לסוף המערה ויש שם מדורה קטנה וליידה יושב איש גדול מימדים.
    "ג'ימי, אתה לא מאמין מה קרה לי!" הילד צועק ורץ לחבק את דודו, "הילד הזה הציל אותי - הוא בן אדם טוב!" הוא אומר ומצביע עלייך.
    ג'ימי מתקרב ובוחן אותך מקרוב, "נעים מאוד, אני ג'ימי." הוא אומר לך ואתה מציג את עצמך בפניו, שניכם לוחצים ידיים.
    לאחר שאתם יושבים סביב המדורה, אוכלים דגים על האש ומספרים לג'ימי מה קרה, הוא לא נראה מופתע במיוחד.
    "לפי התיאור שלך, זה בטח חבורת Sons Of Anarchy, או לפחות חלקם..." הוא אומר עם מבט מבין,
    "הם מסתובבים כאן במחוז וזורעים רשע וטרור, הם פוגעים באנשים חפים מפשע לטובת מטרותם האישיות.." הוא אומר במבט עצוב.
    "אבל הרבה אנשים כועסים עליהם, וזה עניין של זמן עד שהמשטרה תתפוס אותם.." הוא אומר לעצמו, אבל זה נראה כאילו הוא בעצמו יודע שזה לא נכון.
    "ובכן ניב, מה מביא אותך כאן לעיר קיוקר?" הוא שואל אותך בהפתעה, "אני?אהה.. אני באתי למכון הראשון" אתה אומר ונראה נבוך.
    "ובכן.. אני מניח שיש לנו קרב שמחכה." הוא אומר לך בנימה נחמדה, אתה לא מבין מה הולך פה, אתה מסתכל עליו פתאום במבט עמוק..
    "א-א-תה.. מ-מ-מנהיג המכון הראשון?!" אתה שואל אותו, כאילו בחיים לא היית מדמיין לעצמך שזה הוא.
    "אכן" הוא אומר לך ומחייך.

אדם - GeneralAdam (אני מזכיר - בועות - לא קרן בועות)
    פריימיפ קופץ באוויר והוא בדרך לנחות על הסקווירטל שלך עם אגרוף אווירי
    "סקווירטל מהר תכנס לתוך השיריון שלך כדי לעצור את המכה ואז תשתמש בקרן בועות ותעיף אותו!" אתה צועק בנחישות.
    סקווירטל נכנס לתוך השיריון שלו ופריימיפ נוחת ופוגע בשיריון שלו עם האגרוף - והיד שלו מתחילה לכאוב.
    סקווירטל יוצא במהירות מהשריון ושולח בועות לעבר פריימיפ, שסופג נזק ועף אחורה! פריימים קם לאט על הרגליים ולא נכנע.
    פתאום מאחוריו מגיע המאנקי הקטן שנפל מהעץ מקודם, שניהם עומדים מול סקווירטל במבט עצבני, בזמן שסקווירטל הקטן נראה מותש ומתנשף.
    "קדימה סקווירטל, אתה מסוגל! הם כבר ספגו נזק, אתה יכול לסיים את זה!" אתה צועק לו ומחדיר בו תקווה.
    הוא מזדקף ועומד במבט קרבי מול מאנקי ופריימיפ, מוכן לתת את המכה האחרונה. הוא מחכה לפקודה.

מירנדה סיטרי - Spamer Girl
    עינב מסתכלת עלייך ומחכה שתציעי רעיון מה לעשות בזמן שלהקת הבידרילים עפה אליכם.
    "טוב נראה לי שזה הזמן ... לרוץ!!" את אומרת לעינב ושניכם מתחילים לרוץ במהירות שאיווי וצ'יקוריטה רצים ליידכם..
    אתם רצות כמו מטורפות ובדרך רואות שיח גדול, שניכם קופצות אליו מיד ומתחבאות בזמן שלהקת הבידרילים עוברת בזמזום.
    "וואו, זה היה קרוב.." עינב אומרת לך בזמן ששניכם מתנשפות כאילו רצתן ריצת אלפיים,
    לאחר זמן קצר את מוציאה את הראש מהשיח ובודקת שהשטח נקי, ושתיכן יוצאות מהשיח.
    בזמן שאתן מנקות את העלים והלכלוך מגופכם, "היי תראה מירנדה!" צועקת לך עינב ומצביעה ,
    ומול עינייך את רואה באטרפרי מדהים ביופיו , את נדהמת ממנו ואיווי מבין את הסימן וישר מתייצב מולו.
    "לכי על זה מירנדה!" צועקת עינב, את מחייכת ועדיין מסתכלת על הבאטרפרי.

טוני - NiGhtShiFt
    פיקאצ'ו שלך נוחת על הרגליים אבל גרנבול רץ אליו במטרה לבצע עליו קראנץ' !
    "פיקאצ'ו, פשוט תברח ממנו ותשמור מרחק, אומנם הוא חזק - אבל אתה הרבה יותר מהיר וזה יתרון!" אתה צועק לו בנחישות.
    פיקאצ'ו בורח מגרנבול, אבל גרנבול לא מוותר ורץ אחריו, לרגע זה נראה כאילו פיקאצ'ו משתעשע מהעניין.
    "טוב זה הזמן לסיים את זה" אתה אומר בנחישות ומחייך "פיקאצ'ו תקפוץ הצידה ותשתמש ברעם!" אתה צועק.
    פיקאצ'ו עוצר במקום ומסתובב, גרנבול רץ אליו שעל פניו מבט עצבני וזועם, רגע לפני שהוא מצליח לנשוך את פיקאצ'ו,
    פיקאצ'ו קופץ באוויר ומשתמש ברעם בממלוא העוצמה! גרנבול סופג פגיעה קשה ועף אחורה, פיקאצ'ו נוחת על האדמה מותש ומתנשף..
    גרנבול נראה פצוע, והוא פשוט בורח מהמקום! אתה מסתכל על פיקאצ'ו ומחייך, "היית מעולה פיקאצ'ו, הראנו לו מה זה." אתה אומר וקורץ.

9. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    [QUOTE]
    רון - yuval2132131
    אתה מוציא את פידג'י הקטן מהפוקדור והוא מעופף ליידך, מסתכל עלייך בשביל להבין לאן ללכת - אך גם אתה לא בטוח בכך.
    "האחות ג'וי?" אתה פונה אליה, "יש לי שאלה קטנה.." אתה אומר, "במה אוכל לעזור?" עונה לך האחות ג'וי ומייד מחייכת.
    "לאן כדאי לי ללכת לדעתך ישר למכון הפוקימונים שבעיר קיוקר או שיש לך רעיון לדברים אחרים שכדאי לי לעשות לפני כן?" אתה שואל בסקרנות.
    "אוו," היא אומרת ופתאום על פניה יש הבעה מפוחדת, "עדיף שתלך למכון.." היא אומרת אלייך כאילו היא מסתירה משהו.
    "האחות ג'וי, מה קרה? משהו לא בסדר?" אתה שם לב להתנהגות המוזרה שלה ושואל,
    "תראה, אני לא יודעת, יש כאן בעיר מוזיאון פוקימונים ממש מגניב - אבל השמועות אומרות שמתכננים שם תקיפה - השוטרת ג'ני כבר נמצאת שם." היא אומרת חיוורת.
    "למה את מתכוונת?" אתה שואל בסקרנות, "כמה אנשים עברו פה ורצו בבהלה, הם אמרו שיש אנשים שמתכננים לפרוץ למוזיאון..
    אומנם זה לא דיווחים רשמיים - אבל זה נשמע מדאיג.." היא אומרת במבט מאוכזב.
    בסוף היא פוסקת, "אני מציעה שלא תלך לשם אם אתה לא מחפש צרות." היא אומרת ומסתכלת עלייך במבט רציני.

"טוב אני לא ילך" אני אומר לה בשקר במצח נחושה "תודה..." אני מפנה את הגב בודק שהיא לא רואה ורץ ישר למוזיאון בלי להודיע לג'וטי לפני 'אני חייב לעזור אני חייב לגלות מה קרה להורים שלי אולי זה קשור איכשהו' אני חושב "קדימה! ג'וטי נווו... קדימה!!!" אני מזרז אותו ורץ למוזיאון
    נערך לאחרונה על ידי MultiKill, 10-03-2010 בשעה 09:20 PM
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

10. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם - GeneralAdam (אני מזכיר - בועות - לא קרן בועות)
    פריימיפ קופץ באוויר והוא בדרך לנחות על הסקווירטל שלך עם אגרוף אווירי
    "סקווירטל מהר תכנס לתוך השיריון שלך כדי לעצור את המכה ואז תשתמש בקרן בועות ותעיף אותו!" אתה צועק בנחישות.
    סקווירטל נכנס לתוך השיריון שלו ופריימיפ נוחת ופוגע בשיריון שלו עם האגרוף - והיד שלו מתחילה לכאוב.
    סקווירטל יוצא במהירות מהשריון ושולח בועות לעבר פריימיפ, שסופג נזק ועף אחורה! פריימים קם לאט על הרגליים ולא נכנע.
    פתאום מאחוריו מגיע המאנקי הקטן שנפל מהעץ מקודם, שניהם עומדים מול סקווירטל במבט עצבני, בזמן שסקווירטל הקטן נראה מותש ומתנשף.
    "קדימה סקווירטל, אתה מסוגל! הם כבר ספגו נזק, אתה יכול לסיים את זה!" אתה צועק לו ומחדיר בו תקווה.
    הוא מזדקף ועומד במבט קרבי מול מאנקי ופריימיפ, מוכן לתת את המכה האחרונה. הוא מחכה לפקודה.

.
    "קדימה סקווירטל תשתמש בקרן בועות פעם אחרונה במלוא הכוח!" אצעק

11. משתמש מנוסה
    טוני - NiGhtShiFt
    פיקאצ'ו שלך נוחת על הרגליים אבל גרנבול רץ אליו במטרה לבצע עליו קראנץ' !
    "פיקאצ'ו, פשוט תברח ממנו ותשמור מרחק, אומנם הוא חזק - אבל אתה הרבה יותר מהיר וזה יתרון!" אתה צועק לו בנחישות.
    פיקאצ'ו בורח מגרנבול, אבל גרנבול לא מוותר ורץ אחריו, לרגע זה נראה כאילו פיקאצ'ו משתעשע מהעניין.
    "טוב זה הזמן לסיים את זה" אתה אומר בנחישות ומחייך "פיקאצ'ו תקפוץ הצידה ותשתמש ברעם!" אתה צועק.
    פיקאצ'ו עוצר במקום ומסתובב, גרנבול רץ אליו שעל פניו מבט עצבני וזועם, רגע לפני שהוא מצליח לנשוך את פיקאצ'ו,
    פיקאצ'ו קופץ באוויר ומשתמש ברעם בממלוא העוצמה! גרנבול סופג פגיעה קשה ועף אחורה, פיקאצ'ו נוחת על האדמה מותש ומתנשף..
    גרנבול נראה פצוע, והוא פשוט בורח מהמקום! אתה מסתכל על פיקאצ'ו ומחייך, "היית מעולה פיקאצ'ו, הראנו לו מה זה." אתה אומר וקורץ.
    "עבודה מעולה פיקאצו!" אומר לו "אף אחד לא יביס אותנו, הבסת פוקמון חדש והרגע התחלת, אין פוקמון יותר טוב ממך!" מחבק אותו.
    נראה לי שעכשיו כדי לנו ללכת לרפאות את הפוקמונים.

קרדיט לטל על החתימה!

12. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס - לוקאס
    - אי אפשר להעיף עם הזנב חול, זה נחשב מתקפת חול - וצ'ארמנדר שלך לא יודע לבצע את המתקפה הזאת -
    -
    בוויזל רץ לעבר צ'ארמנדר שלך עם מהירות, הוא מתקדם בריצה לעבר הצ'ארמנדר שלך.
    "צ'ארמנדר, תתחמק ואז תשתמש בשריטה!" אתה צועק לעבר הצ'ארמנדר שלך. בוויזל מתקרב במהירות לעבר הצ'ארמנדר שלך,
    צ'ארמנדר מנסה להתחמק אבל בוויזל מהיר מדיי והוא פוגע ישירות בצ'ארמנדר שסופג נזק ועף אחורה, אך הוא עדיין נשאר לעמוד על הרגליים.
    "האמת, שציפיתי ליותר.." אומר המאמן ומסתכל עלייך במבט מתגרה, "קדימה בוויזל בוא נסיים את זה - אקדח מים!"
    המאמן צועק בוויזל פותח את הפה ומים יוצאים לכיוון הצ'ארמנדר שלך!
    "צ'ארי אתה יכול לעשות את זה!!! תחמוק ואז תשתמש בגחלת כדי ליצור אדים של מים ותתקוף את בוויזל בשריטה"

13. משתמש מנוסה
    רון - yuval2132131
    האחות ג'וי ממשיכה להסתכל עלייך במבט רציני ומציעה שלא תלך למוזיאון אם אתה לא מחפש צרות.
    "ברור שאני לא אלך האחות ג'וי, סמכי עליי" אתה אומר לה ומחייך, "טוב אני חייב ללכת.." אתה אומר ויוצא מהמרפאה.
    איך שאתה יוצא אתה דופק ריצה מטורפת לכיוון המוזיאון כאילו עתיד העולם תלוי בידיים שלך,
    אתה אומר לעצמך שאתה חייב לעזור אולי זה יעזור לך להבין מה קרה להורייך.
    ג'וטי מעופף ליידך ולא מבין לאן אתה ממהר, אחרי כמה שניות אתה עומד בכניסה של המוזיאון ובכניסה עומדת השוטרת ג'ני.
    "ילד, זוז מפה" היא אומרת במבט עצבני, "הודיעו לנו שמתכננים לפרוץ כאן למוזיאון ואנחנו לא מאפשרים כניסה." היא אומרת בקשיחות.
    היא ממשיכה להסתכל לצדדים ולחפש דברים מוזרים שאולי יעזרו לה לגלות מה הפורצים מתכננים לעשות.
    אתה יודע שאתה צריך להמציא סיפור כיסוי ממש טוב - או לנסות להתחמק ממנה בלי שהיא תראה ולהכנס במהירות.

אדם - GeneralAdam
    סקווירטל עומד נחוש בדעתו מול פריימיפ ומאנקי, הוא רוצה לסיים כבר את הקרב הזה.
    "קדימה סקווירטל, תשתמש בבועות פעם אחרונה- במלוא הכוח!" אתה צועק לעברו בנחישות.
    סקווירטל שולח לעבר הקופים בועות במלוא הכוח, אבל שניהם קופצים לצדדים כל אחד לצד אחר.
    הם מצליחים להתחמק מהמכה, ואז שניהם רצים אליך כל אחד מצד שני ורוצים לתת לך אגרוף קראטה.
    סקווירטל עומד באמצע, ואתה אפילו לא צריך להסביר לו מה לעשות, כי הוא כבר הבין את הרעיון.
    רגע לפני שהם פוגעים בו הוא קופץ לאוויר ומאנקי ופריימיפ פוגעים אחד בשני עם אגרוף הקראטה!
    שניהם מסוחררים והם ספגו נזק, זה זמן מצויין לתקוף בפעם האחרונה ולסיים את הקרב הזה!

טוני - NiGhtShiFt
    פיקאצ'ו הקטן עומד מולך, מתנשף ופצוע, אך מחייך ומרוצה מעצמו שהוא הצליח לנצח בקרב.
    "כל הכבוד פיקאצ'ו, הוכחת שאתה הפוקימון הטוב ביותר - אין עליך!" אתה אומר, מרים אותו ומחבק אותו.
    אתה חושב לעצמך שכדאי שתלך למרפאה בשביל לרפאות את הפיקאצ'ו שספג נזק מהקרב.
    אתה מגיע לעיר פארסי, ואתה רואה עיירה קטנה ונחמדה, אתה מיד הולך למרכז הפוקימונים.
    "שלום לך יקירי, במה אוכל לעזור?" שואלת אותך האחות ג'וי, רופאת מרכז הפוקימונים.
    "פיקאצ'ו שלי נפגע מקרב, את יכולה בבקשה לטפל בו?" אתה שואל בתקווה, "כמובן!" היא אומרת בחיוך, ולוקחת את הפיקאצ'ו שלך לחדר המרפאה.
    אתה ממתין בחוץ ומשועמם, ופתאום יש לך שיחה, אתה הולך לכיוון הטלפון עונה וזה פרופסור הרץ'!
    "טוני, מתכננים לתקוף את מוזיאון הפוקימונים, הם רוצים לפרוץ ולגנוב משם דברים - אלה צוות אקסורט !" הוא אומר ונשמע מבוהל ולחוץ.
    "ברגע שאתה יכול, רוץ לשם - תנסה לעזור - אך גם תזהר, האנשים האלה ממש מסוכנים! אין להם אלוהים הם יפגעו בכל מה שיעמוד בדרכם!" הוא אומר.
    "סמוך עליי אדוני הפרופסור" אתה אומר ומנתק, בדיוק פיקאצ'ו שלך יצא מהמרפאה והאחות ג'וי מחזירה לך אותו בתוך הפוקדור.

לוקאס - לוקאס
    בוויזל עומד ומכוון לעבר הצ'ארמנדר שלך אקדח מים ! "קדימה צ'ארמנדר - תחמוק!" אתה צועק.
    צ'ארמנדר קופץ הצידה ובורח מהאקדח מים, אבל קצת מים פוגעים בו והוא סופג נזק קליל,
    "עכשיו צ'ארמנדר, השתמש בגחלת ותיצור אדים מהמים, ואז שהראייה של בוויזל תהיה מטושטשת מהאדים - תקוף אותו עם שריטה!" אתה צועק בנחישות.
    צ'ארמנדר מוציא גחלת והמים נהפכים לאדים, מסך האדים מסתיר לבוויזל את הראייה וצ'ארמנדר נכנס לשם בריצה ומבצע שריטה!
    בוויזל נפגע מהשריטה אך הוא עדיין על הרגליים, צ'ארמנדר עדיין עומד על הרגליים - אך הוא נראה מותש מאוד.
    "תשכח מזה, יש לי יתרון - אני פוקימון מים - אתה פוקימון אש - ועכשיו הגיע הזמן לסיים את זה!" צועק המאמן השני!
    "תשמש עכשיו בסילון אקווה!" הוא צועק, בוויזל פותח את הבא ויוצא ממנו במהירות אדירה סילון של מים לכיוון צ'ארמנדר!

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב - nivX10
    - ניב, אני אוהב את התגובות שלך בזמן האחרון, הן ממש נבונות וריאליות - וגם מושקעות ומנוסחות באופן מעולה,
    החלטתי לתת לך פרס הצטיינות קטן, ומזל טוב - כי בלבאזור שלך למד את המתקפה עלי תער!
    אני מזכיר שכאן במשחק פוקימונים יכולים ללמוד מתקפות ב3 דרכים - לומדים לבד\מישהו מוסמך מלמד אותם\ אתם מקבלים מתקפה בתור פרס.-
    -

אתה רואה את הילד הקטן המפוחד שרועד כולו, וחושב לעצמך שהוא לא יכול לתת לך עוד מידע ורצוי שתקח אותו למקום שהוא מכיר שיוכל להרגע.
    "היכן אתה גר?" אתה שואל אותו באיטיות, "ב-ב-בעיר קיוקר.." הוא אומר בגמגום תוך כדיי שהוא עדיין רועד.
    "מגניב, זה בדיוק בדרך שלי. בוא אני אקח אותך לשם." אתה אומר לו. שניכם מתחילים לצעוד לכיוון העיר של המכון הראשון - העיר קיוקר!
    בזמן ההליכה אתה מוציא לו מים ואוכל מהתיק ונותן לו שירגע קצת, בהתחלה הוא מסרב בסופו של דבר הוא אוכל ושותה - וזה אכן מרגיע אותו קצת.
    לאחר כמה דקות של הליכה שניכם מגיעים לעיר קיוקר, הילד מתחיל להתקדם לעבר מערה - ואתה לא מבין למה.
    "תגיד, למה אתה הולך לכיוון המערה הזאת?" אתה שואל את הילד הקטן שנרגע קצת, "ההורים שלי בחופשה, במחוז קנטו.." הוא אומר,
    "ודוד שלי גר כאן בעיר, הוא איש מוזר, חובב טבע והרפתקאות - והוא גר במערה" הוא אומר לך ושניכם נכנסים למערה לאט לאט.
    המערה מלאה באבנים גדולות, והיא חשובה, אתם מגיעים לסוף המערה ויש שם מדורה קטנה וליידה יושב איש גדול מימדים.
    "ג'ימי, אתה לא מאמין מה קרה לי!" הילד צועק ורץ לחבק את דודו, "הילד הזה הציל אותי - הוא בן אדם טוב!" הוא אומר ומצביע עלייך.
    ג'ימי מתקרב ובוחן אותך מקרוב, "נעים מאוד, אני ג'ימי." הוא אומר לך ואתה מציג את עצמך בפניו, שניכם לוחצים ידיים.
    לאחר שאתם יושבים סביב המדורה, אוכלים דגים על האש ומספרים לג'ימי מה קרה, הוא לא נראה מופתע במיוחד.
    "לפי התיאור שלך, זה בטח חבורת Sons Of Anarchy, או לפחות חלקם..." הוא אומר עם מבט מבין,
    "הם מסתובבים כאן במחוז וזורעים רשע וטרור, הם פוגעים באנשים חפים מפשע לטובת מטרותם האישיות.." הוא אומר במבט עצוב.
    "אבל הרבה אנשים כועסים עליהם, וזה עניין של זמן עד שהמשטרה תתפוס אותם.." הוא אומר לעצמו, אבל זה נראה כאילו הוא בעצמו יודע שזה לא נכון.
    "ובכן ניב, מה מביא אותך כאן לעיר קיוקר?" הוא שואל אותך בהפתעה, "אני?אהה.. אני באתי למכון הראשון" אתה אומר ונראה נבוך.
    "ובכן.. אני מניח שיש לנו קרב שמחכה." הוא אומר לך בנימה נחמדה, אתה לא מבין מה הולך פה, אתה מסתכל עליו פתאום במבט עמוק..
    "א-א-תה.. מ-מ-מנהיג המכון הראשון?!" אתה שואל אותו, כאילו בחיים לא היית מדמיין לעצמך שזה הוא.
    "אכן" הוא אומר לך ומחייך.
    תודה רבה לך, משתדל עד כמה שאני יכול..
    - - - - - - - - - -
    "ווואוו צירוף מקרים לא יאמן!" אומר בהפתעה רבה, "אשמח מאוד להילחם בך, אך קודם כל אני רוצה להספיק לעבוד עם הפוקימונים שלי על כמה טקטיקות.. עם זה בסדר כמובן!" אומר לו בחיוך..
    לאחר מכן אחשוב קצת לעצמי "וואיי איך שחכתי לשאול את הילד מה שמו >.<", ואז אמהר לשאול את אותו ילד שהצלתי "תגיד מה שמך? אתה מאמן פוקימונים?" אשאל בחיוך מלא ציפייה!

.

15. משתמש מנוסה
    טוני - NiGhtShiFt
    פיקאצ'ו הקטן עומד מולך, מתנשף ופצוע, אך מחייך ומרוצה מעצמו שהוא הצליח לנצח בקרב.
    "כל הכבוד פיקאצ'ו, הוכחת שאתה הפוקימון הטוב ביותר - אין עליך!" אתה אומר, מרים אותו ומחבק אותו.
    אתה חושב לעצמך שכדאי שתלך למרפאה בשביל לרפאות את הפיקאצ'ו שספג נזק מהקרב.
    אתה מגיע לעיר פארסי, ואתה רואה עיירה קטנה ונחמדה, אתה מיד הולך למרכז הפוקימונים.
    "שלום לך יקירי, במה אוכל לעזור?" שואלת אותך האחות ג'וי, רופאת מרכז הפוקימונים.
    "פיקאצ'ו שלי נפגע מקרב, את יכולה בבקשה לטפל בו?" אתה שואל בתקווה, "כמובן!" היא אומרת בחיוך, ולוקחת את הפיקאצ'ו שלך לחדר המרפאה.
    אתה ממתין בחוץ ומשועמם, ופתאום יש לך שיחה, אתה הולך לכיוון הטלפון עונה וזה פרופסור הרץ'!
    "טוני, מתכננים לתקוף את מוזיאון הפוקימונים, הם רוצים לפרוץ ולגנוב משם דברים - אלה צוות אקסורט !" הוא אומר ונשמע מבוהל ולחוץ.
    "ברגע שאתה יכול, רוץ לשם - תנסה לעזור - אך גם תזהר, האנשים האלה ממש מסוכנים! אין להם אלוהים הם יפגעו בכל מה שיעמוד בדרכם!" הוא אומר.
    "סמוך עליי אדוני הפרופסור" אתה אומר ומנתק, בדיוק פיקאצ'ו שלך יצא מהמרפאה והאחות ג'וי מחזירה לך אותו בתוך הפוקדור.
    "תודה רבה!" אני אומר לאחות ג'וי בהתרגשות.
    "פיקאצו צא!", אני מוציא את פיקאצו מהפוקדור שלו.
    "פיקאצו אתה נראה ממש כמו חדש, יש לנו משימה חדשה לעשות, אז קדימה לעבודה!."
    אני מתחיל לרוץ לכיוון המוזיאון כדי לעצור את צוות אקסורט, אי אפשר לתת להם לברוח מזה בלי עונש!

קרדיט לטל על החתימה!

עמוד 6 מתוך 9 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •