תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!
FC:
לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
נשמת כסף: 4727-4118-8728
פלטיניום: 3654-2779-6303
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
"צ'ארי תנסה להדוף את עצמך הצידה עם הזנב ואז תשתמש בגחלת עדי ליצור אדים ואז שריטה נוספת"בוויזל עומד ומכוון לעבר הצ'ארמנדר שלך אקדח מים ! "קדימה צ'ארמנדר - תחמוק!" אתה צועק.
צ'ארמנדר קופץ הצידה ובורח מהאקדח מים, אבל קצת מים פוגעים בו והוא סופג נזק קליל,
"עכשיו צ'ארמנדר, השתמש בגחלת ותיצור אדים מהמים, ואז שהראייה של בוויזל תהיה מטושטשת מהאדים - תקוף אותו עם שריטה!" אתה צועק בנחישות.
צ'ארמנדר מוציא גחלת והמים נהפכים לאדים, מסך האדים מסתיר לבוויזל את הראייה וצ'ארמנדר נכנס לשם בריצה ומבצע שריטה!
בוויזל נפגע מהשריטה אך הוא עדיין על הרגליים, צ'ארמנדר עדיין עומד על הרגליים - אך הוא נראה מותש מאוד.
"תשכח מזה, יש לי יתרון - אני פוקימון מים - אתה פוקימון אש - ועכשיו הגיע הזמן לסיים את זה!" צועק המאמן השני!
"תשמש עכשיו בסילון אקווה!" הוא צועק, בוויזל פותח את הבא ויוצא ממנו במהירות אדירה סילון של מים לכיוון צ'ארמנדר!
העיר קיוקר עודכנה בנושא הראשי
ניב - nivX10
לאחר שג'ימי מתוודה בפנייך שהוא מאמן המכון הראשון, אתה נראה מופתע אך גם שמח.
"וואו, איזה צירוף מקרים - לא ייאמן!" אתה צועק בהתרגשות, "אשמח מאוד להלחם בך - אך קודם אעבוד עם הפוקימונים שלי על כמה טקטיקות."
"וכדאי שתעבוד טוב, כי בשביל לנצח אותי צריך להיות מאמן מיומן" הוא אומר לך וקורץ.
אחרי כמה שניות שאתה חושב לעצמך איך להתאמן אתה נזכר במשהו, "היי ילד, מה שמך?" אתה שואל את הילד הקטן.
"סימון" הוא אומר לך ומחייך, "ו.. אתה מאמן פוקימונים?" אתה שואל ומתמלא בציפייה.
"אה... לא.. " הוא אומר ונראה מאוד מבואס, "ההורים שלי יצאו לחופשה, ורק שהם יחזרו הם אמרו שהם יתנו לי לצאת למסע" הילד הקטן אומר בעצב.
"לא נורא סימון, יש לך עוד זמן, אני התחלתי להיות מאמן רק אחרי 2010.. ותראה איפה אני היום!" ג'ימי אומר ומתחיל לצחוק צחוק מגושם.
"למה רק אחרי 2010?" אתה שואל את ג'ימי בסקרנות, "את התשובה לשאלה הזאת אני מעדיף לשמור לעצמי.." הוא אומר והחיוך נמחק מפניו.
רון - yuval2132131
השוטרת ג'ני עוצרת אותך ולא נותנת לך להכנס, ואתה בנתיים חושב לעצמך ומתעצבן.
"השוטרת ג'ני - אני באתי לעזור!" אתה צועק ונראה שיש לך בלב סערת רגשות, "אני לא יזוז מפה עד שאתפוס את הפושעים האלה..."
אתה אומר לה בנחישות והיא מסתכלת עלייך ובוחנת אותך כמה רגעים..
"תשמע, כרגע מסוכן להכנס לשם.. אסור לי להרשות לך להכנס." היא אומרת בטון מחויב לתפקיד.
"למה מסוכן?" אתה שואל בסקרנות, "הריי האנשים שמנסים לפרוץ עדיין לא שם.." אתה אומר לה.
"נכון, אבל בכל רגע יכול..." בזמן שהשוטרת מדברת נשמע קול פיצוץ ויוצא עשן מגג המוזיאון!
"הפורצים נכנסו דרך הגג - אני נכנסת!" השוטרת מדברת אל תוך מכשיר קשר ונכנסת בריצה למוזיאון.
השטח נשאר פנוי לפנייך ואתה יכול להכנס, אתה לא מחכה פעמיים ומיד נכנס לבדוק מה מתרחש בפנים.
אתה נכנס ואתה שומע צעקות מרחוק, אבל בחדר שאתה נמצא בו יש רק תמונות ישנות, ושלדים של פוקימונים שונים.
פתאום יוצאת משם אישה מבוגרת וצועקת בבהלה "הצילו! הם בחדר המאובנים!" היא צועקת ויוצאת מהמוזיאון בריצה.
טוני - NiGhtShiFt
לאחר השיחה הבהולה עם הפרופסור האחות ג'וי יוצאת מהמרפאה ומביאה לך את פיקאצ'ו בפוקדור.
"צא פיקאצ'ו!" אתה אומר, ופיקאצ'ו שלך יוצא מהפוקדור ועומד ליידך בחיוך.
"פיקאצ'ו יש לנו משימה קטנה לעשות, אז קדימה לעבודה!" אתה אומר לפיקאצ'ו בנחישות.
פתאום שניכם שומעים פיצוץ, אתה מסתכל מהחלון ורואה שזה מגיע מכיוון המוזיאון,
"קדימה!" אתה צועק ומתחיל לרוץ לשם ופיקאצ'ו אחרייך, "אל תלך לשם!" האחות ג'וי צועקת אבל אתה כבר יצאת.
אתה מגיע לכניסה שנראת פנויה, ואתה בלחץ מה לעשות, פתאום אישה מבוגרת בורחת מהמוזיאון וצועקת,
"הצילו! הם פרצו לחדר המאובנים - הצילו!" היא צועקת בבהלה ובורחת מהמקום!
אתה רואה שלט גדול שכתוב לחדר המאובנים הכנסו מהכניסה שבצד השני, אתה מיד מסתובב ורץ לצד השני.
אתה רואה דלת, אתה מנסה לפתוח אותה - אבל היא נעולה !
לוקאס - לוקאס
סילון האקווה יוצא מהפה של בוויזל לכיוון צ'ארמנדר החלש והמותש שלך, "צ'ארי תנסה להתחנק!" אתה צועק לו.
אבל צ'ארמנדר לא מצליח, הוא נפגע מהסילון - עף אחורה - הוא לא מסוגל להלחם יותר - המנצח הוא המאמן השני!
"צ'ארי!" אתה צועק בדאגה ורץ לכיוון הצ'ארמנדר שלך שפוקח את העיניים לאט לאט ונראה פצוע.
"תשמע, היית טוב, פשוט מים אפקטיבי על האש - אני לא חושב שזה היה קרב כזה הוגן" מתוודא המאמן בפנייך.
"טוב אני חושב שאני אזוז, אני אחזור למחוז קנטו.." הוא אומר בנימה מבואסת של אכזבה.
"רגע אתה ממחוז קנטו? למה אתה חוזר לשם?" אתה שואל אותו בסקרנות תוך כדיי שאתה מרים את צ'ארמנדר לידיים שלך.
"הפסדתי למאמן המכון הראשון, ועוד 3 פעמים.. הוא ממש חזק, הג'ימי הזה" הוא אומר בביאוס ועוזב את המקום.
אתה מחזיק את צ'ארמנדר בידיים ומתחיל לרוץ, אתה מגיע לעיירה פארסי הקטנה, ואתה רואה שיוצא עשן מבית המוזיאון.
אתה רוצה ללכת לשם, אבל אז אתה מסתכל על צ'ארמנדר ורואה שהוא לא מסוגל, אתה רץ למרכז הפוקימונים.
אתה נכנס ומולך מופיעה האחות ג'וי, "שלום, במה אוכל לעזור?" היא אומרת בחיוך
"סליחה שאני מדבר ככה, אבל אני חייב שתטפלי בצ'ארמנדר שלי - והכי מהר שאת יכולה!" אתה אומר בלחץ ואפילו קצת צועק.
"אוקי, אנסה הכי מהר שאני יכולה" היא אומרת שעל פנייה הבעה מוזרה, היא לוקחת את צ'ארמנדר ונכנסת לחדר המרפאה.
אתה עומד בחוץ ומשקיף מהחלון על המוזיאון, אתה שומע צרחות ורואה את העשן, ואתה מתלבט מה לעשות -
להשאר לחכות שצ'ארמנדר שלך יצא מהחדר, או לרוץ בלי פוקימונים ולראות מה מתרחש במוזיאון!
אדם - GeneralAdam
מאנקי ופריימיפ נראים מסוחררים אחרי שהם פגעו אחד בשני, אתה לא חושב פעמיים ומנצל את ההזדמנות -
"סקווירטל, הכנס לתוך השיריון שלך הסתובב במהירות והשתמש בבועות!" אתה צועק נחוש.
סקווירטל מציית להוראתך, הוא נכנס לשיריון מסתובב אליהם ושולח בועות לכל עבר - מאנקי ופריימים נפגעים פגיעה ישירה וקטלנית -
כל אחד מהם עף לצד אחר וזה נראה ששניהם לא יכולים להלחם יותר, אתה ניצחת בקרב.
אתה מסתכל עליהם ומתלבט אם ללכוד אחד מהם או לעזוב, סקווירטל שמתנשף מהקרב, מסתכל עליהם במבט שנוא, ולא נראה שהוא מחבב אותם.
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק
בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.
[אני מחפש ונכנס לחדר המאובנים הזה ואומר "ג'וטי סוף סוף המשימה הראשונה שלנו תתן כל מה שאתה יכול נגד הגנבים האלה" אנחנו נכנסים ו...... (אתה נותן את ההמשך)B]רון - yuval2132131[/B]
השוטרת ג'ני עוצרת אותך ולא נותנת לך להכנס, ואתה בנתיים חושב לעצמך ומתעצבן.
"השוטרת ג'ני - אני באתי לעזור!" אתה צועק ונראה שיש לך בלב סערת רגשות, "אני לא יזוז מפה עד שאתפוס את הפושעים האלה..."
אתה אומר לה בנחישות והיא מסתכלת עלייך ובוחנת אותך כמה רגעים..
"תשמע, כרגע מסוכן להכנס לשם.. אסור לי להרשות לך להכנס." היא אומרת בטון מחויב לתפקיד.
"למה מסוכן?" אתה שואל בסקרנות, "הריי האנשים שמנסים לפרוץ עדיין לא שם.." אתה אומר לה.
"נכון, אבל בכל רגע יכול..." בזמן שהשוטרת מדברת נשמע קול פיצוץ ויוצא עשן מגג המוזיאון!
"הפורצים נכנסו דרך הגג - אני נכנסת!" השוטרת מדברת אל תוך מכשיר קשר ונכנסת בריצה למוזיאון.
השטח נשאר פנוי לפנייך ואתה יכול להכנס, אתה לא מחכה פעמיים ומיד נכנס לבדוק מה מתרחש בפנים.
אתה נכנס ואתה שומע צעקות מרחוק, אבל בחדר שאתה נמצא בו יש רק תמונות ישנות, ושלדים של פוקימונים שונים.
פתאום יוצאת משם אישה מבוגרת וצועקת בבהלה "הצילו! הם בחדר המאובנים!" היא צועקת ויוצאת מהמוזיאון בריצה.
----------------------------
נערך לאחרונה על ידי MultiKill, 10-04-2010 בשעה 03:14 PM
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
FC:
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
"חבל שהוא לא סיפר.. סקרן אותי!" אגע בסנטר אשתוק ואחייך חיוך קטן..
"אוקיי!..." אזרוק לאוויר ואקום על רגליי, אלחץ לג'ימי וסימון את היד אודה להם מאוד על הארוחה ובילוי הקצר.. ואומר להם שיחכו מחר לתצוגת קרב מרשימה!
אצא מן המערה ואלך למקום קטן ושקט, "צאו בלבאזור, סטארלי הגיע הזמן לעבוד!" אצעק בכל ואוציא אותם החוצה..
אחר-כך אלטף את ראשם בעדינות ואומרף.. "אוקיי הגיע הזמן להתאמן, מכוון שסטארלי יש לך יתרון על באלבזור הוא יתחיל ראשון, אמוניו יהיו מסובכים יותר!" אומר להם בקריצה..
"אוקיי אני רוצה לראות את יחס הכוחות" אחשוב לעצמי, "סטארלי צא באס אווירי בכל הכוח ובלבאזור נסה לעדוף אותו עד כמה שתוכל לאחור עם גפן מצליפה ולאחר מכן עלי תער!"
אומר בבטחון ואחכה בציפייה לראות את המתרחש!
'אני לא יכול לעזוב את צ'ארי אבל הבטחתי להביא את המכתב אז אני ארוץ אמסור את המכתב ואחזור'לוקאס - לוקאס
סילון האקווה יוצא מהפה של בוויזל לכיוון צ'ארמנדר החלש והמותש שלך, "צ'ארי תנסה להתחנק!" אתה צועק לו.
אבל צ'ארמנדר לא מצליח, הוא נפגע מהסילון - עף אחורה - הוא לא מסוגל להלחם יותר - המנצח הוא המאמן השני!
"צ'ארי!" אתה צועק בדאגה ורץ לכיוון הצ'ארמנדר שלך שפוקח את העיניים לאט לאט ונראה פצוע.
"תשמע, היית טוב, פשוט מים אפקטיבי על האש - אני לא חושב שזה היה קרב כזה הוגן" מתוודא המאמן בפנייך.
"טוב אני חושב שאני אזוז, אני אחזור למחוז קנטו.." הוא אומר בנימה מבואסת של אכזבה.
"רגע אתה ממחוז קנטו? למה אתה חוזר לשם?" אתה שואל אותו בסקרנות תוך כדיי שאתה מרים את צ'ארמנדר לידיים שלך.
"הפסדתי למאמן המכון הראשון, ועוד 3 פעמים.. הוא ממש חזק, הג'ימי הזה" הוא אומר בביאוס ועוזב את המקום.
אתה מחזיק את צ'ארמנדר בידיים ומתחיל לרוץ, אתה מגיע לעיירה פארסי הקטנה, ואתה רואה שיוצא עשן מבית המוזיאון.
אתה רוצה ללכת לשם, אבל אז אתה מסתכל על צ'ארמנדר ורואה שהוא לא מסוגל, אתה רץ למרכז הפוקימונים.
אתה נכנס ומולך מופיעה האחות ג'וי, "שלום, במה אוכל לעזור?" היא אומרת בחיוך
"סליחה שאני מדבר ככה, אבל אני חייב שתטפלי בצ'ארמנדר שלי - והכי מהר שאת יכולה!" אתה אומר בלחץ ואפילו קצת צועק.
"אוקי, אנסה הכי מהר שאני יכולה" היא אומרת שעל פנייה הבעה מוזרה, היא לוקחת את צ'ארמנדר ונכנסת לחדר המרפאה.
אתה עומד בחוץ ומשקיף מהחלון על המוזיאון, אתה שומע צרחות ורואה את העשן, ואתה מתלבט מה לעשות -
להשאר לחכות שצ'ארמנדר שלך יצא מהחדר, או לרוץ בלי פוקימונים ולראות מה מתרחש במוזיאון!
רון - yuval2132131
אתה נכנס למוזיאון ושומע צעקות מרחוק, אתה נכנס לחדר שמלא בציורים עתיקים ושלדים של פוקימונים.
אתה מבין מה הולך, ואתה מהר מחפש כניסה לחדר המאובנים - אתה רץ בכל החדר ומחפש יציאות אבל אתה לא מוצא!
אתה מסתובב כמו מטורף בחדר ומחפש כניסה לחדר המאובנים, ואתה לא מוצא, אתה כבר מותש מהחיפושים ונשען על הקיר..
בזמן שאתה נשען אתה מרגיש שאתה לחצת על משהו, פתאום נוצר פתח קטן בקיר ואתה נכנס לחדר ריק - שבצד השני יש עוד דלת!
אתה נכנס לחדר ומהפתח שמאחורייך בקיר נסגר, אתה הולך לדלת שבצד השני ובא לפתוח אותה אבל רגע לפני אתה שומע את השוטרת ג'ני,
"כדאי לכם ללכת מיד - גנבים, כי בקרוב תוזעק לכאן עזרה - ואתם הולכים להכנס לכלא!" אתה שומע אותה צועקת מעבר לדלת.
"חחחחחח, למה מה את יכולה לעשות לנו? עלובת נפש." אתה שומע קול מתנשא מאחורי הדלת של בחור.
"קדימה ג'וטי, בוא נלך לעזור, בוא נוכיח לשוטרת שאנחנו באמת מסוגלים לעזור!" אתה אומר לו בנחישות ופותח את הדלת.
מול העיינים שלך אתה רואה חדר גדול מלא במאובנים שתלויים על הקירות, בגג של החדר יש חוק ענק וכנראה משם הפורצים נכנסו והחור נוצר כתוצאה מהפיצוץ.
בצד אחד של החדר עומדת השוטרת ג'ני, ובצד השני עומדים 2 אנשים שאתה לא ממש מכיר, בחור ובחורה![]()
אתה רואה שעל החולצות שלהם כתוב "צוות אקסורט", והם מחייכים ברשע לעבר השוטרת ג'ני, הם לא שמים לב שנכנסת מרוב שהחדר גדול.
"אוקיי, אם אין ברירה אז אין ברירה" אומרת השוטרת ג'ני ומוציאה פוקדור מהכיס - "צא גרולייט!" הוא צועקת ושולחת את הפוקדור.
מתוך הפוקדור יוצא גרולייטקשוח שעומד על ארבע ומתייצב מול שני האנשים הרעים.
"את חושבת שהכלבלב הזה מפחיד אותנו?" צועקת האישה מצוות אקוסרט, שולפת שני פוקדורים וזורקת אותם.
מיד יוצאים מאק ורטיקייט![]()
שעומדים בהבעה מאיימת מול הגרולייט והשוטרת ג'ני. זה נראה כאילו הם עומדים להתחיל בקרב.
פתאום הבחור מצוות אקוסרט מוציא שק גדול - מתחיל להוריד מאובנים מהקירות ומכניס אותם לשק !
-
-מכיוון שאתה הראשון שפגשת בצוות אקסורט - אתה מזכית בפרס - אופניים !
האופניים יעזרו לך להתקדם יותר מהר ולעזור לך לברוח ממקומות או פוקימונים שונים!
מהרגע שתצא מהמוזיאון האופניים יחכו לך בחוץ, אבל אל תשכח - הם יהיו איתך לכל המסע.
אז מעכשיו בתגובות שלך אתה צריך להתייחס אליהם, כלומר אם אתה נכנס לבתים - לכתוב שאתה קשור אותם בחוץ.
ואם אתה נוסע לכיוון עיר אחרת ובדרך פוגש פוקימון פראי, אתה חייב לציין שאתה יורד מהאופניים קודם.
בהצלחה ומזל טוב על הזכייה בפרס ! העמוד הראשי יתעדכן בקרוב! -
טוני - NiGhtShiFt
אתה רואה דלת עם שלט שכתוב עליה כניסה לחדר המאובנים - אתה מנסה לפתוח - אבל היא נעולה!
'אני חייב להיכנס למוזיאון ולעצור אותם לפני שיהרסו אותו!' אתה אומר לעצמך ולחוץ.
אתה רץ מסביב למבנה בשביל לחפש כניסה נוספת, ופיקאצ'ו רץ מהצד השני ומחפש גם.
לאחר 2 דקות אתם חוזרים לאותה דלת כאשר שניכם לא מצאתם כניסה נוספת לחדר המאובנים.
"אוקי פיקאצ'ו, תשתמש במהירות על הדלת ותפרוץ אותה בעוצמה!" אתה צועק לפיקאצ'ו שלך בנחישות.
פיקאצ'ו הולך קצת אחורה, הוא לוקח תנופה ורץ עם מהירות לדלת - הוא פוגע בה אבל הדלת הכבדה לא נפתחת!
"פיקאצ'ו אני מאמין בך - יותר חזק - תנסה שוב פעם במלוא העוצמה!" אתה צועק בתקווה גדולה.
פיקאצ'ו הקטן הולך אחורה שוב, לוקח תנופה, יוצא עם מהירות לכיוון הדלת - פוגע בה ופורץ את הדלת!!
שניכם נכנסים לחדר, דבר ראשון אתם קולטים שבגג החדר יש חור גדול שכנראה נוצר מכניסת הפורצים.
ואתם רואים את השוטרת ג'ני בצד אחד שלפניה עומד גרוולייט.
ובצד השני של החדר, מול השוטרת ג'ני והגרוולייט, אתם רואים שני אנשים, בחורה ובחורה, שכל חולצותיהם כתוב "צוות אקסורט" -![]()
הבחורה עומדת מול השוטרת שלפניה עומדים במצב קרבי רטיקייט ומאק![]()
![]()
והבחור עומד מאחוריה עם שק גדול, מוריד מאובנים מהקירות ומכניס אותם לשק !
ובדיוק מולך אתה מבחין בילד שלא מוכר לך, שנראה גם הוא מבולבל (רון - , אבל לפי העלילה הדמויות שלכם לא מכירים)
לפי איך שזה נראה הולך להתרחש במוזיאון קרב גדול.
ניב - nivX10
ג'ימי מאמן המכון לא עונה לך על השאלה ואתה מתבאס, אתה חושב לעצמך שחבל שהוא לא סיפר וזה מסקרן אותך.
"אוקיי, נראלי שאלך להתאמן לקראת הקרב שלנו" אתה קם ברגע מהיר ומסתכל לעבר ג'ימי בחיוך.
אתה מודה להם על הארוחה וכל הבילוי, ואומר להם שיצפו לקרב גדול! ולתצוגת קרב מרשימה!
אתה יוצא מן המערה וחוזר לדרך 1, שנראת לך המקום הכי טוב להתאמן וגם זה ממש קרוב לעיר.
"הגיע הזמן להתאמן" אתה אומר בחיוך ומוציא את שני הפוקדורים, "צא בלבאזור!" צא סטארלי!" אתה אומר בזמן שאתה זורק את הפוקדורים.
בלבאזור וסטארלי שלך יוצאים מהפוקדורים ולאחר שאתה מסביר להם בקצרה מה לעשות הם מתייצבים אחד מול השני.
'אוקי, אני רואה לראות את מצב הכוחות' אתה חושב לעצמך,
"סטארלי צא באס אווירי בכל הכוח ובלבאזור נסה להדוף אותו עד כמה שתוכל לאחור עם גפן מצליפה ולאחר מכן עלי תער!"
אתה צועק בביטחון ומיד הפוקימונים ממלאים אחרי הפקודה, בלבאזור יוצא עם גפן מצליפה לכיוון סטארלי,
סטארלי מעופף באוויר ומתחמק במהירות מהגפנים, הוא עושה את זה לא רע - ואז ברגע אחד מהיר הוא יוצא לכיוון בלבאזור עם אס אווירי!
בלבאזור שולח עלי תער לכיוון סטארלי, אבל סטארלי מתחמק מהם בדרך בפנייה מהירה, והוא פוגע בבלאזור עם האס האווירי בפגיעה קטלנית!
בלבאזור עף כמה מטרים לאחור ופוגע בעץ שמאחוריו בעוצמה חזקה, בלבאזור נופל והוא ספג נזק רציני.
מהפגיעה של בלבאזור בעץ בעוצמה כה רבה, נופל מהעץ טנגלה קטןונראה עצבני מאוד.
הוא מסתכל ישירות אלייך ואל הסטארלי שלך והוא חושב שהפלתם אותו מהעץ בכוונה כביכול. הוא מוכן לתקוף.
אדם - GeneralAdam
אתה מסתכל על מאנקי ופריימיפ ומתלבט אם ללכוד אחד מהם או לעזוב,
סקווירטל שמתנשף מהקרב, מסתכל עליהם במבט שנוא, ולא נראה שהוא מחבב אותם.
'אולי סקווירטל יסתדר עם פריימיפ' אתה חושב לעצמך, אתה ניגש אל סקווירטל ושואל אותו,
"סקווירטל אתה רוצה שאני יתפוס את הפריימריפ הזה? מה אתה מציע?" אתה שואל בציפייה,
אבל סקווירטל מגיב בשלילה, הוא נראה עצבני הוא משלב ידיים ומפנה את הראש לצד השני.
אתה מבין שסקווירטל לא בעד שתלכוד אותם.
לוקאס - לוקאס
אתה ממשיך להמתין במרכז הפוקימונים בזמן שאתה שומע את הצרחות מהמוזיאון,
אבל פתאום אתה נזכר במשהו שהוטל עלייך, אתה צריך להביא את המכתב לחבר של פרוספר הרץ' כפי שהבטחת!
אתה חושב לעצמך שתעשה את זה מהר וצ'ארמנדר יסתדר בנתיים, ואתה יוצא מהמרכז לכיוון הבית של ליאונרדו.
הבית נמצא במרחק קטן ממרכז הפוקימונים ואתה דופק בדלת, אחרי כמה שניות הדלת נפתחת,
ומולך אתה רואה בן-אדם זקן שיושב על כיסא גלגלים, יש לו שיער לבן, הוא מחייך אלייך - "אתה בטח לוקאס." הוא אומר.
"ובכן, זה אני" אתה אומר ומחייך לעברו, "והנה המעטפה שפרופסור הרץ' ביקש למסור לך" אתה אומר וממהר להוציא את המעטפה מהכיס.
"כנס ידידי, אתה מוזמן לשבת איתי ונדבר קצת." הוא אומר ומחייך אלייך חיוך חביב במיוחד ואתה מבחין שחסרות לו שיניים בפה.
מצד אחד מסקרן אותך מאוד לשבת ולדבר עם ליאונרדו, מצד שני צ'ארמנדר שלך בטח מחכה במרכז הפוקימונים.
מירנדה סיטרי - Spamer Girl
"לכי על זה מירנדה!" צועק עינב שעומדת ליידך, הבאטרפרי הקטן מעופף באוויר מולך ואת מחייכת.
"בטרפי, מוכן לקרב?" אתה אומרת בנחישות, והפרפר נשאר לעופף באוויר מולך בלי לזוז.
"איווי ,תקפוץ על העצים ,בזמן שאתה עושה את זה,תעשה דחיפה אווירית !" , את מסתכלת על איווי שלך ומחייכת.
איווי מיד מקשיב לך ומטפס על העץ הקרוב במהירות, הוא עלה לאחד הענפים במהירות,
ומשם הוא מזנק לעבר הבאטרפרי שמעופף עם התקלה, אבל בתנועה קטנה באטרפרי זז הצידה ואיווי נוחת על האדמה ונפגע קצת.
אבל זה נראה ממש לא טוב, כי איווי עומד מתחת לבאטרפרי בזמן שבאטרפרי בדיוק מפיל לעברו אבקת רעל !
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
FC:
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
"אוקיי סטארלי אני מניח שזה גם סוג של אימון!" אומר לסטארלי בחיוך, "לאחר מכן אומר לסטארלי אוקיי הוא פוקימון עשב אז יש לנו היתרון קליל.. אני נהנתי מאוד לראות את יכול התעופה וההתחמקות של נגד בלבאזור.. בזה נשתמש!"
"אני רוצה שתעוף מסביבו כמה פעם ותגרום לו לאבד ריכוז.. ואז צלול עליו ותקוף באס אווירי חזק ככל שתוכל!" אומר לו בעידוד..
"אני קצת לחוץ בזמן היום תוכל לבוא איתי למרכז הפוקימונים צ'ארי שלי מאושפז שם"לוקאס - לוקאס
אתה ממשיך להמתין במרכז הפוקימונים בזמן שאתה שומע את הצרחות מהמוזיאון,
אבל פתאום אתה נזכר במשהו שהוטל עלייך, אתה צריך להביא את המכתב לחבר של פרוספר הרץ' כפי שהבטחת!
אתה חושב לעצמך שתעשה את זה מהר וצ'ארמנדר יסתדר בנתיים, ואתה יוצא מהמרכז לכיוון הבית של ליאונרדו.
הבית נמצא במרחק קטן ממרכז הפוקימונים ואתה דופק בדלת, אחרי כמה שניות הדלת נפתחת,
ומולך אתה רואה בן-אדם זקן שיושב על כיסא גלגלים, יש לו שיער לבן, הוא מחייך אלייך - "אתה בטח לוקאס." הוא אומר.
"ובכן, זה אני" אתה אומר ומחייך לעברו, "והנה המעטפה שפרופסור הרץ' ביקש למסור לך" אתה אומר וממהר להוציא את המעטפה מהכיס.
"כנס ידידי, אתה מוזמן לשבת איתי ונדבר קצת." הוא אומר ומחייך אלייך חיוך חביב במיוחד ואתה מבחין שחסרות לו שיניים בפה.
מצד אחד מסקרן אותך מאוד לשבת ולדבר עם ליאונרדו, מצד שני צ'ארמנדר שלך בטח מחכה במרכז הפוקימונים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)