Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 9 ראשוןראשון ... 6789 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 123
  1. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    ציטוט פורסם במקור על ידי tomkane צפה בהודעה
    טוני - NiGhtShiFt
    אתה רואה דלת עם שלט שכתוב עליה כניסה לחדר המאובנים - אתה מנסה לפתוח - אבל היא נעולה!
    'אני חייב להיכנס למוזיאון ולעצור אותם לפני שיהרסו אותו!' אתה אומר לעצמך ולחוץ.
    אתה רץ מסביב למבנה בשביל לחפש כניסה נוספת, ופיקאצ'ו רץ מהצד השני ומחפש גם.
    לאחר 2 דקות אתם חוזרים לאותה דלת כאשר שניכם לא מצאתם כניסה נוספת לחדר המאובנים.
    "אוקי פיקאצ'ו, תשתמש במהירות על הדלת ותפרוץ אותה בעוצמה!" אתה צועק לפיקאצ'ו שלך בנחישות.
    פיקאצ'ו הולך קצת אחורה, הוא לוקח תנופה ורץ עם מהירות לדלת - הוא פוגע בה אבל הדלת הכבדה לא נפתחת!
    "פיקאצ'ו אני מאמין בך - יותר חזק - תנסה שוב פעם במלוא העוצמה!" אתה צועק בתקווה גדולה.
    פיקאצ'ו הקטן הולך אחורה שוב, לוקח תנופה, יוצא עם מהירות לכיוון הדלת - פוגע בה ופורץ את הדלת!!
    שניכם נכנסים לחדר, דבר ראשון אתם קולטים שבגג החדר יש חור גדול שכנראה נוצר מכניסת הפורצים.
    ואתם רואים את השוטרת ג'ני בצד אחד שלפניה עומד גרוולייט .
    ובצד השני של החדר, מול השוטרת ג'ני והגרוולייט, אתם רואים שני אנשים, בחורה ובחורה, שכל חולצותיהם כתוב "צוות אקסורט" -
    הבחורה עומדת מול השוטרת שלפניה עומדים במצב קרבי רטיקייט ומאק
    והבחור עומד מאחוריה עם שק גדול, מוריד מאובנים מהקירות ומכניס אותם לשק !
    ובדיוק מולך אתה מבחין בילד שלא מוכר לך, שנראה גם הוא מבולבל (רון - , אבל לפי העלילה הדמויות שלכם לא מכירים)
    לפי איך שזה נראה הולך להתרחש במוזיאון קרב גדול.
    למה רון קיבל את הפרס ראשון? נפגשנו באותו זמן לא?

"אתם, תעצרו מייד!, אני לא ייתן לכם לגנוב את המאובנים, פיקאצו תעצור אותם עכשיו!" אני צועק לעברם
    "ילד, אתה מוכן לעזור לי לעצור אותם?" אני שואל אותו,
    "פיקאצו תשתמש ברעם עליהם!" צועק לפיקאצו.

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

2. משתמש מנוסה
    רון - yuval2132131
    כאשר מאק ורטיקייט עומדים מול גרולייט שמאחוריו השוטרת ג'ני,
    הבחור מצוות אקסורט מוציא שק ומתחיל להוריד מאובנים מהקירות ולהעמיס את תוך השק!
    "מי אתם שניכם? גנבי פוקימונים?!" אתה צועק מהצד, וכל האנשים שבחדר מסתכלים עלייך, הם לא שמו לב שנכנסת.
    "ילדון, כדאי לך לזוז מפה ומהר אם אתה לא רוצה להפגע" אומרת לך הבחורה מצוות אקסורט במבט מאיים וחמדני.
    אתה מסתכל על מאק ורטיקייט שנראים מאיימים במיוחד ופונים לכיוון שלך - ואתה מוציא פוקדור מהכיס.
    "צא פאנפי!" אתה צועק וזורק את הפוקדור ומתוכו יוצא פאנפי הקטן, צוות אקסורט מתחילים לצחוק בקול מהפוקימון הקטן שנראה חלש.
    "אתם, תעצרו מייד!, אני לא ייתן לכם לגנוב את המאובנים, פיקאצו תעצור אותם עכשיו!" צועק ילד שני שעומד בכניסה שמולך.
    אתה לא מכיר את הילד הזה אבל אתה מבין שהוא בצד של הטובים (זה טוני, אך בעלילת המשחק אתם לא מכירים)
    פיקאצ'ו קטן עומד ומתייצב מול מאק ורטיקייט שעכשיו מוקפים מכל הצדדים. "מאק השתמש ברפש!" צועקת הבחורה מצוות אקסורט
    פתאום ברגע מהיר ומפתיע אחד מאק משתמש ברפש (Sludge) ויורק משהו סגול ומגעיל על הפאנפי שלך.
    פאנפי עף אחורה לקיר, ונופל - הוא לא מסוגל להלחם יותר - מאק גמר אותו במכה אחת.
    אתה נראה עצבני ומופתע, ואתה מחזיר את פאנפי לפוקדור. "קדימה ג'וטי - מתקפת רוח על מאק!" אתה צועק.
    והבלאגן מתחיל - פידג'י עף לכיוון מאק ומבצע עליו מתקפת רוח וזה פוגע במאק אבל גורם לו נזק קל.
    "מאק תגמור אותו עם רפש!" צועקת הבחורה מצוות אקסורט, מאק משתמש ברפש שוב פעם ומשהו סגול ומגעיל נשלח לכיוון הפידג'י המעופף שלך.
    בנתיים הבחור מצוות אקסורט ממשיך להעמיס מאובנים לשק הגדול שלו.

טוני - NiGhtShiFt
    - הוא קיבל כי הוא הגיע ראשון, אומנם בהפרש קטן - אבל לא נורא יהיו עוד הזדמנויות.
    בכל מקרה, אתה יכול כרגע לדבר עם רון - כי הוא נמצא במרכז גדול ממך בצד השני של החדר -
    -

זה נראה כאילו בלאגן גדול וקרב ענק הולך להתחיל במויזאון. הבחור מצוות אקסורט ממשיך להעמיס מאובנים אל תוך השק הגדול
    "מי אתם שניכם? גנבי פוקימונים?!" אתה שומע את הילד בצד השני צועק אל עבר צוות אקסורט.
    "ילדון, כדאי לך לזוז מפה ומהר אם אתה לא רוצה להפגע" אומרת לו הבחורה מצוות אקסורט במבט מאיים וחמדני.
    אתה רואה את הילד שמולך מוציא את פאנפי להלחם לקרב, והם צוחקים על המראה החלש של הפאנפי שלו.
    "אתם, תעצרו מייד!, אני לא ייתן לכם לגנוב את המאובנים, פיקאצו תעצור אותם עכשיו!" אתה צועק להם במבט נחוש.
    מהר כל המבטים בחדר מופנים אלייך, שכנראה אף אחד לא שם שגם אתה נכנסת לחדר.
    פיקאצ'ו הקטן שלךומתייצב מול מאק ורטיקייט שעכשיו מוקפים מכל הצדדים. "מאק השתמש ברפש!" צועקת הבחורה מצוות אקסורט.
    פתאום ברגע מהיר ומפתיע אחד מאק משתמש ברפש (Sludge) ויורק משהו סגול ומגעיל על הפאנפי של הילד השני - מה שמחסל אותו במכה אחת.
    "גרוולייט השתמש בלהביור!" צועקת השוטרת ג'ני, וגרולייט מוציא מהפה זרם של אש שטס לכיוון רטיקייט !
    רטיקייט מתחמק ובאותו זמן רץ עם מהירות מצד לצד לעבר הגרוולייט ופוגע בו בפגיעה ישירה !
    אתה מבחין במה שמתרחש וחייב להתערב, "פיקאצ'ו השתמש ברעם!" אתה צועק.
    פיקאצ'ו שלך שולח רעם לעבר רטיקייט שלא שם לב ונפגע, אבל זה לא עושה נזק גדול במיוחד.
    רטיקייט רץ לעבר פיקאצ'ו שלך ורוצה לפגוע בו עם נשיכה.

ניב - nivX10
    טאנגלה הקטן מסתכל ישירות אלייך ואל הסטארלי שלך והוא חושב שהפלתם אותו מהעץ בכוונה כביכול. הוא מוכן לקרב.
    'טוב נו, זה גם אימון טוב לסטארלי שלי - ואפילו יש לי יתרון בסוג' אתה חושב לעצמך,
    "סטארלי אהבתי מאוד את יכולת התעופה וההתחמקות שלך מול בלבאזור.. בזה נשתמש!" אתה צועק לעבר סטארלי בנחישות.
    "אני רוצה שתעוף מסביבו כמה פעם ותגרום לו לאבד ריכוז.. ואז צלול עליו ותקוף באס אווירי חזק ככל שתוכל!" אתה אומר לו בעידוד.
    סטארלי מיד עף לעבר טאנגלה ומציג יכולות תעופה מרשימות, הוא עף מסביב לטאנגלה שעוקב אחריו עם העיניים ומסתחרר.
    טאנגלה שולח לעבר הסטארלי שלך גפן מצליפה - והפלא ופלא - הוא מצליח לעשות מה שבלבאזור לא הצליח - הוא קושר את סטארלי!
    סטארלי הקטן קשור וחסר עונים, הוא מנסה להשתחרר אבל לא מצליח, טנגלה שולח לעברו אבקת רעל,
    אבל פתאום מאחורי טאנגלה מגיע בלבאזור שהתאושש מהמכה של סטארלי, הוא רץ ופוגע בו עם התקלה!
    טנגלה נפגע מהמכה ועף, והאחיזה שלו על סטארלי משתחררת, סטארלי מבלבאזור עומדים מול טאנגלה.
    2 גפנים יוצאים מהגוף של טאנגלה, אחד לכיוון בלבאזור ואחד לכיוון סטארלי, והגפנים מנסים לתפוס אותם ולחנוק אותם!

אדם - GeneralAdam
    אתה רואה שסקווירטל מתנגד לתפוס את פריימיפ, "אוקי, אז כדאי שנתחיל להתקדם." אתה אומר לו.
    "אתה רוצה להשאר בפוקדור או להמשיך איתי ברגל? כי אני בעד שתהיה לצידי לאורך המסע." אתה אומר לו.
    "סקווירט, סקווירטל" משיב לך סקווירטל ומחייך ואתה מבין שהוא רוצה להשאר מחוץ לפוקדור.
    שניכם הולכים מס' צעדים נוסף קטן, ומגיעים לעיר סאנשי! (פירוט על העיר יש בנושא הראשי של המשחק)
    אתה הולך למרכז הפוקימונים דבר ראשון כי אתה מבחין שסקווירטל שלך נראה עוד פצוע מהקרב.
    "שלום לכם, אני האחות ג'וי של העיירה פארסי, במה אוכל לעזור?" היא שואלת בנעימות.
    "סקווירטל שלי לא מרגיש כל כך טוב, אשמח אם תרפאי אותו." אתה אומר לה בחיוך.
    היא לוקחת את סקווירטל לחדר המרפאה, ואתה יושב בחוץ וממתין. לאחר זמן קצר,
    אתה רואה ילד נוסף (לוקאס, אך בעלילת המשחק אתה לא מכיר אותו) נכנס למרפאה.
    האחות ג'וי יוצאת מחדר המרפאה ונותנת לו פוקדור, הוא משחרר את הצ'ארמנדר שלו.
    פתאום הילד מבחין בך, הוא מתקרב אלייך, "שלום, שמי לוקאס ואני מאמן מהעיר ג'ונטילייף - מי אתה?" הוא שואל בחביבות.
    "אני אדם, גם אני מאמן, והאמת - שגם אני הגעתי מהעיר ג'ונטילייף" אתה אומר בחיוך.
    שניכם מסתכלים אחד על השני ומחייכים.

לוקאס - לוקאס
    ליאנרדו, חבר של פרופסור הרץ' מזמין אותך להכנס לשבת ולדבר איתו,
    מצד אחד מסקרן אותך מאוד לשבת ולדבר עם ליאונרדו, מצד שני צ'ארמנדר שלך בטח מחכה במרכז הפוקימונים.
    'אני לא יכול להשאיר אותו לבד' אתה חושב לעצמך, "אני קצת לחוץ בזמן היום תוכל לבוא איתי למרכז הפוקימונים צ'ארי שלי מאושפז שם"
    אתה אומר לו תוך כדיי שאתה מנסה להשאר להשמע נחמד, "אני אוותר על התענוג." הוא אומר לך ומחייך.
    אתה מוציא את המעטפה עם המכתב מהכיס ומביא לו אותה, הוא לוקח אותה ותוך כדיי שהוא מסתכל עליה הוא אומר לך "תודה רבה, נתראה." וסוגר את הדלת.
    אתה חוזר בדרך חזרה בזמן שאתה חושב לעצמך שביצעת את המשימה של פרופסור הרץ' בהצלחה, ואפילו לא הצצת בתוכן המכתב.
    אתה נכנס למרכז ובדיוק האחות ג'וי יוצאת מחדר המרפאה ומגישה לך את הפוקדור, "הוא מרגיש מצוין" היא אומרת.
    אתה משחרר את צ'ארמנדר שלך מהפוקדור, "אתה נראה נהדר" אתה אומר לו ומחייך.
    פתאום אתה מבחין בילד שיושב בצד מרכז הפוקימונים ומסתכל עלייך. (אדם, אבל לפי עלילת המשחק אתם לא מכירים)
    אתה מתקרב אליו, "שלום, שמי לוקאס ואני מאמן מהעיר ג'ונטילייף - מי אתה?" אתה שואל בחביבות.

-מכיוון שביצעת את המשימה בהצלחה - זכית בפרס - צ'ארמנדר שלך למד את המתקפה נשיכת אש! -

3. משתמש מנוסה
    טוני - NiGhtShiFt
    - הוא קיבל כי הוא הגיע ראשון, אומנם בהפרש קטן - אבל לא נורא יהיו עוד הזדמנויות.
    בכל מקרה, אתה יכול כרגע לדבר עם רון - כי הוא נמצא במרכז גדול ממך בצד השני של החדר -
    -

זה נראה כאילו בלאגן גדול וקרב ענק הולך להתחיל במויזאון. הבחור מצוות אקסורט ממשיך להעמיס מאובנים אל תוך השק הגדול
    "מי אתם שניכם? גנבי פוקימונים?!" אתה שומע את הילד בצד השני צועק אל עבר צוות אקסורט.
    "ילדון, כדאי לך לזוז מפה ומהר אם אתה לא רוצה להפגע" אומרת לו הבחורה מצוות אקסורט במבט מאיים וחמדני.
    אתה רואה את הילד שמולך מוציא את פאנפי להלחם לקרב, והם צוחקים על המראה החלש של הפאנפי שלו.
    "אתם, תעצרו מייד!, אני לא ייתן לכם לגנוב את המאובנים, פיקאצו תעצור אותם עכשיו!" אתה צועק להם במבט נחוש.
    מהר כל המבטים בחדר מופנים אלייך, שכנראה אף אחד לא שם שגם אתה נכנסת לחדר.
    פיקאצ'ו הקטן שלךומתייצב מול מאק ורטיקייט שעכשיו מוקפים מכל הצדדים. "מאק השתמש ברפש!" צועקת הבחורה מצוות אקסורט.
    פתאום ברגע מהיר ומפתיע אחד מאק משתמש ברפש (Sludge) ויורק משהו סגול ומגעיל על הפאנפי של הילד השני - מה שמחסל אותו במכה אחת.
    "גרוולייט השתמש בלהביור!" צועקת השוטרת ג'ני, וגרולייט מוציא מהפה זרם של אש שטס לכיוון רטיקייט !
    רטיקייט מתחמק ובאותו זמן רץ עם מהירות מצד לצד לעבר הגרוולייט ופוגע בו בפגיעה ישירה !
    אתה מבחין במה שמתרחש וחייב להתערב, "פיקאצ'ו השתמש ברעם!" אתה צועק.
    פיקאצ'ו שלך שולח רעם לעבר רטיקייט שלא שם לב ונפגע, אבל זה לא עושה נזק גדול במיוחד.
    רטיקייט רץ לעבר פיקאצ'ו שלך ורוצה לפגוע בו עם נשיכה.
    "או או, פיקאצו אני רוצה לבקש ממך משהו, זה יהיה קשה, אתה צריך לתת לו לנשוך אותך ואז להשתמש ברעם, זה יוריד אותו במכה אחת!" אני אומר לפיקאצו בתקווה שזה יצליח, כי אם לא, הלך עלי.

קרדיט לטל על החתימה!

4. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    [QUOTE]
    רון - yuval2132131
    כאשר מאק ורטיקייט עומדים מול גרולייט שמאחוריו השוטרת ג'ני,
    הבחור מצוות אקסורט מוציא שק ומתחיל להוריד מאובנים מהקירות ולהעמיס את תוך השק!
    "מי אתם שניכם? גנבי פוקימונים?!" אתה צועק מהצד, וכל האנשים שבחדר מסתכלים עלייך, הם לא שמו לב שנכנסת.
    "ילדון, כדאי לך לזוז מפה ומהר אם אתה לא רוצה להפגע" אומרת לך הבחורה מצוות אקסורט במבט מאיים וחמדני.
    אתה מסתכל על מאק ורטיקייט שנראים מאיימים במיוחד ופונים לכיוון שלך - ואתה מוציא פוקדור מהכיס.
    "צא פאנפי!" אתה צועק וזורק את הפוקדור ומתוכו יוצא פאנפי הקטן, צוות אקסורט מתחילים לצחוק בקול מהפוקימון הקטן שנראה חלש.
    "אתם, תעצרו מייד!, אני לא ייתן לכם לגנוב את המאובנים, פיקאצו תעצור אותם עכשיו!" צועק ילד שני שעומד בכניסה שמולך.
    אתה לא מכיר את הילד הזה אבל אתה מבין שהוא בצד של הטובים (זה טוני, אך בעלילת המשחק אתם לא מכירים)
    פיקאצ'ו קטן עומד ומתייצב מול מאק ורטיקייט שעכשיו מוקפים מכל הצדדים. "מאק השתמש ברפש!" צועקת הבחורה מצוות אקסורט
    פתאום ברגע מהיר ומפתיע אחד מאק משתמש ברפש (Sludge) ויורק משהו סגול ומגעיל על הפאנפי שלך.
    פאנפי עף אחורה לקיר, ונופל - הוא לא מסוגל להלחם יותר - מאק גמר אותו במכה אחת.
    אתה נראה עצבני ומופתע, ואתה מחזיר את פאנפי לפוקדור. "קדימה ג'וטי - מתקפת רוח על מאק!" אתה צועק.
    והבלאגן מתחיל - פידג'י עף לכיוון מאק ומבצע עליו מתקפת רוח וזה פוגע במאק אבל גורם לו נזק קל.
    "מאק תגמור אותו עם רפש!" צועקת הבחורה מצוות אקסורט, מאק משתמש ברפש שוב פעם ומשהו סגול ומגעיל נשלח לכיוון הפידג'י המעופף שלך.
    בנתיים הבחור מצוות אקסורט ממשיך להעמיס מאובנים לשק הגדול שלו.

"ג'וטי!!! קדימה תחמוק ומתקפת חול ואז תעשה סופה!!(רוח זה אותו דבר)"
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ליאנרדו, חבר של פרופסור הרץ' מזמין אותך להכנס לשבת ולדבר איתו,
    מצד אחד מסקרן אותך מאוד לשבת ולדבר עם ליאונרדו, מצד שני צ'ארמנדר שלך בטח מחכה במרכז הפוקימונים.
    'אני לא יכול להשאיר אותו לבד' אתה חושב לעצמך, "אני קצת לחוץ בזמן היום תוכל לבוא איתי למרכז הפוקימונים צ'ארי שלי מאושפז שם"
    אתה אומר לו תוך כדיי שאתה מנסה להשאר להשמע נחמד, "אני אוותר על התענוג." הוא אומר לך ומחייך.
    אתה מוציא את המעטפה עם המכתב מהכיס ומביא לו אותה, הוא לוקח אותה ותוך כדיי שהוא מסתכל עליה הוא אומר לך "תודה רבה, נתראה." וסוגר את הדלת.
    אתה חוזר בדרך חזרה בזמן שאתה חושב לעצמך שביצעת את המשימה של פרופסור הרץ' בהצלחה, ואפילו לא הצצת בתוכן המכתב.
    אתה נכנס למרכז ובדיוק האחות ג'וי יוצאת מחדר המרפאה ומגישה לך את הפוקדור, "הוא מרגיש מצוין" היא אומרת.
    אתה משחרר את צ'ארמנדר שלך מהפוקדור, "אתה נראה נהדר" אתה אומר לו ומחייך.
    פתאום אתה מבחין בילד שיושב בצד מרכז הפוקימונים ומסתכל עלייך. (אדם, אבל לפי עלילת המשחק אתם לא מכירים)
    אתה מתקרב אליו, "שלום, שמי לוקאס ואני מאמן מהעיר ג'ונטילייף - מי אתה?" אתה שואל בחביבות.
    "איזה מוזר שלא הכרתי אותך בחיים, איזה התחלתי יש לך

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם - GeneralAdam
    אתה רואה שסקווירטל מתנגד לתפוס את פריימיפ, "אוקי, אז כדאי שנתחיל להתקדם." אתה אומר לו.
    "אתה רוצה להשאר בפוקדור או להמשיך איתי ברגל? כי אני בעד שתהיה לצידי לאורך המסע." אתה אומר לו.
    "סקווירט, סקווירטל" משיב לך סקווירטל ומחייך ואתה מבין שהוא רוצה להשאר מחוץ לפוקדור.
    שניכם הולכים מס' צעדים נוסף קטן, ומגיעים לעיר סאנשי! (פירוט על העיר יש בנושא הראשי של המשחק)
    אתה הולך למרכז הפוקימונים דבר ראשון כי אתה מבחין שסקווירטל שלך נראה עוד פצוע מהקרב.
    "שלום לכם, אני האחות ג'וי של העיירה פארסי, במה אוכל לעזור?" היא שואלת בנעימות.
    "סקווירטל שלי לא מרגיש כל כך טוב, אשמח אם תרפאי אותו." אתה אומר לה בחיוך.
    היא לוקחת את סקווירטל לחדר המרפאה, ואתה יושב בחוץ וממתין. לאחר זמן קצר,
    אתה רואה ילד נוסף (לוקאס, אך בעלילת המשחק אתה לא מכיר אותו) נכנס למרפאה.
    האחות ג'וי יוצאת מחדר המרפאה ונותנת לו פוקדור, הוא משחרר את הצ'ארמנדר שלו.
    פתאום הילד מבחין בך, הוא מתקרב אלייך, "שלום, שמי לוקאס ואני מאמן מהעיר ג'ונטילייף - מי אתה?" הוא שואל בחביבות.

"חחח נחמד לפגוש מישהו מהעיר שלך? תגיד לי אפשר לראות את הצ'ארמנדר שלך?" אשאל בחיוך
    "ואני הייתי מאוד שמח לעשות נגדך קרב אם אתה רוצה אבל צריך לחכות את שהאחות ג'וי תחזיר לי אותו" אגיד בחיוך

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב - nivX10
    טאנגלה הקטן מסתכל ישירות אלייך ואל הסטארלי שלך והוא חושב שהפלתם אותו מהעץ בכוונה כביכול. הוא מוכן לקרב.
    'טוב נו, זה גם אימון טוב לסטארלי שלי - ואפילו יש לי יתרון בסוג' אתה חושב לעצמך,
    "סטארלי אהבתי מאוד את יכולת התעופה וההתחמקות שלך מול בלבאזור.. בזה נשתמש!" אתה צועק לעבר סטארלי בנחישות.
    "אני רוצה שתעוף מסביבו כמה פעם ותגרום לו לאבד ריכוז.. ואז צלול עליו ותקוף באס אווירי חזק ככל שתוכל!" אתה אומר לו בעידוד.
    סטארלי מיד עף לעבר טאנגלה ומציג יכולות תעופה מרשימות, הוא עף מסביב לטאנגלה שעוקב אחריו עם העיניים ומסתחרר.
    טאנגלה שולח לעבר הסטארלי שלך גפן מצליפה - והפלא ופלא - הוא מצליח לעשות מה שבלבאזור לא הצליח - הוא קושר את סטארלי!
    סטארלי הקטן קשור וחסר עונים, הוא מנסה להשתחרר אבל לא מצליח, טנגלה שולח לעברו אבקת רעל,
    אבל פתאום מאחורי טאנגלה מגיע בלבאזור שהתאושש מהמכה של סטארלי, הוא רץ ופוגע בו עם התקלה!
    טנגלה נפגע מהמכה ועף, והאחיזה שלו על סטארלי משתחררת, סטארלי מבלבאזור עומדים מול טאנגלה.
    2 גפנים יוצאים מהגוף של טאנגלה, אחד לכיוון בלבאזור ואחד לכיוון סטארלי, והגפנים מנסים לתפוס אותם ולחנוק אותם!
    "בלבאזור תפוס את הגפניו של ותטיל את המשקל שלך לקרקע כדי שלא תעוף גם אתה, ואז תתחיל לסובב אותו סחור סחור ותעיף אותו לעבר סטארלי!" אומר לבאלבזור "זה יהיה קשה אבל אני יודע שאתה יכול!" אוסיף לעודד אותו..
    לאחר מכן אפנה על סטארלי ואומר "ברגע שבלבאזור מעיף עליך את טאנגלה צא עליו בכל המהירות שלך ותחזיר לו עם מקודם באס אווירי!"
    אומר לשינהם בחיוך, "זה מהלך ממש טוב, עם הם יצליחו זה יהיה אדיר!" אחשוב לעצמי ואחכה בקוצר רוח..

.

8. משתמש מנוסה
    טוני - NiGhtShiFt
    "רטיקייט, השתמש בנשיכה על פיקאצ'ו!" צועקת מהבחורה מצוות אקוסרט, ורטיקייט רץ לכיוון פיקאצ'ו עם נשיכה.
    "או-או, זה לא טוב" אתה אומר ומסתכל בחשש, "פיקאצ'ו - תן לו לנשוך אותך תשמש ברעם וזה יוריד אותו במכה אחת!" אתה צועק לעבר הפיקאצ'ו.
    אתה חושש שפיקאצ'ו לא ישרוד את הנשיכה, ורטיקייט רץ לעבר פיקאצ'ו ומשתמש בנשיכה!
    פיקאצ'ו סובל כמה שניות, ומנסה לבצע רעם, אבל זה ממש קשה לו - "קדימה פיקאצ'ו אני מאמין בך!" אתה צועק בנחישות.
    כנראה הצעקה שלך החדירה בפיקאצ'ו מוטיבציה כי הוא מצליח להשתמש ברעם ופוגע ברטיקייט - פגיעה שגורמת הרבה נזק!
    רטיקייט נראה פצוע והוא הולך לצד השני מסוחרר, הגרוולייט של השוטרת ג'ני שהתאושש מהמכה עומד על רגליו שוב.
    "קדימה גרווליט - תסיים את זה עם להביור!" צועקת השוטרת ג'ני וגרולייט מוציא מהפה להביור חזק לכיוון רטיקייט.
    "התחמק מזה!" צועקת האישה מצוות אקסורט, רטיקייט מתחמק בתנועה חדה ומהירה והלהביור ממשיך ופוגע ב- פיקאצ'ו!
    פיקאצ'ו עף אחורה מהלהביור והוא נראה פצוע, אבל הוא עדיין עומד על הרגליים - מחכה לפקודה.
    האיש מצוות אקסורט כבר כמעט רוכן את כל המאובנים בחדר אל תוך השק הגדול.

רון - yuval2132131
    "מאק תגמור אותו עם רפש!" צועקת הבחורה מצוות אקסורט,
    מאק משתמש ברפש שוב פעם ומשהו סגול ומגעיל נשלח לכיוון הפידג'י המעופף שלך.
    "ג'וטי!!! קדימה תחמוק ומתקפת חול ואז תשתמש ברוח!" אתה צועק לעבר הפידג'י שלך בנחישות
    הרפש הסגול המגעיל מתקרב לכיוון פידג'י אבל ברגע האחרון פידג'י מצליח להתחמק!
    פידג'י מנפנף בכנפיים וחול עף לכיוון מאק, "מאק השתמש בהתקשחות" אומרת באדישות הבחורה מצוות אקסורט.
    מאק משתמש בהתקשרות והפידג'י שלך מבצע עליו רוח אבל זה לא מוזיז או משפיע עליו בגלל ההתקשרות!
    ברקע אתה רואה שהגרוולייט של השוטרת ג'ני פגע בטעות עם הלהביור שלו בפיקאצ'ו של הילד !
    "בוא נסיים את זה כבר - מאק השתמש בפצצת בוץ!" צועקת האישה מצוות אקסורט.
    אתה נדהם ולא מבין איך הבחורה מצוות אקסורט מצליחה לתת הוראות ל-2 הפוקמונים שלה בו-זמנית.
    מאק שולח לעבר הפידג'י שלך כדור בוץ גדול שמתקרב אליו במהירות.

לוקאס - לוקאס
    אתה פוגש את הילד שאתה לא מכיר, ואתם מציגים את עצמכם אחד בפני השני.
    אתה מבין שהוא גם מהעיירה ג'ונטילייף, "איזה מוזר שלא הכרתי אותך..." אתה אומר בהבעת בלבול.
    "אז איזה התחלתי יש לך?" אתה שואל ומחייך לעברו, בציפייה לתשובה.
    "אה - סקווירטל, הוא כרגע נמצא במרפאה.. הוא הביס כרגע מאנקי ופריימיפ" אומר אדם בגאווה.
    "אבל הוא צריך לצאת כל רגע" הוא אומר ומסתכל לכיוון חדר המרפאה בדאגה.
    "אחרי שהוא יצא, אני אשמח להתחרות נגדך בקרב - זה יהיה אימון טוב לפוקימונים שלנו." אומר אדם ומחייך.
    אתה חושב לעצמך, אתה יודע שסקווירטל הוא סוג מים ובקרב האחרון שלך נגד פוקימון מסול מים (בוויזל) צ'ארמנדר הפסיד.
    אתה מתלבט מה אם להסכים לאתגר או לא.
    פתאום האחות ג'וי יוצאת מהחדר עם פוקדור ומגישה אותו לאדם, "סקווירטל שלך במצב מצוין" היא אומרת בטון חביב.
    אדם לוקח את הפוקדור ומשחרר את הסקווירטל שלו, הוא נראה טוב, והוא עומד מול הצ'ארמנדר שלך והם גם מחייכים אחד אל השני.
    "נו, אז מה אתה אומר - רוצה להלחם?" הוא שואל בציפייה.

אדם - GeneralAdam
    אתה מבין שהוא גם מהעיירה ג'ונטילייף, "איזה מוזר שלא הכרתי אותך..." הוא אומר בהבעה מבולבלת.
    "אז איזה התחלתי יש לך?" הוא שואל ומחייך אליך, בציפייה לתשובה.
    "אה - סקווירטל, הוא כרגע נמצא במרפאה.. הוא הביס כרגע מאנקי ופריימיפ" אתה אומר בגאווה.
    "אבל הוא צריך לצאת כל רגע" אתה אומר ומסתכל לכיוון חדר המרפאה ותוהה מתיי סקווירטל שלך יצא.
    "אחרי שהוא יצא, אני אשמח להתחרות נגדך בקרב - זה יהיה אימון טוב לפוקימונים שלנו." אתה אומר לו בחיוך.
    אתה רואה שלוקאס מתלבט, כאילו הוא נזכר במשהו שקרה לו בעבר..
    פתאום יוצאת האחות ג'וי מהמרפאה עם פוקדור, היא מגישה לך אותו - "סקווירטל שלך במצב מצויין" היא אומרת בטון חביב.
    אתה לוקח את הפוקדור ומשחרר את סקווירטל, שעומד מול צ'ארמנדר והם מחייכים אחד אל השני.
    "נו, אז מה אתה אומר - רוצה להלחם?" אתה שואל את לוקאס בציפייה.
    -תגיב אחרי שלוקאס יגיב - ותגיב בהתאם למה שהוא אומר לגבי הקרב -

ניב - nivX10
    "בלבאזור תפוס את הגפנים שלו ותטיל את המשקל שלך לקרקע כדי שלא תעוף גם אתה, ואז תתחיל לסובב אותו סחור סחור ותעיף אותו לעבר סטארלי!"
    "אני יודע שאתה מסוגל!" אתה צועק לבלבאזור שלך בציפייה שמהלך יצליח.
    "סטארלי ,ברגע שבלבאזור מעיף עליך את טאנגלה צא עליו בכל המהירות שלך ותחזיר לו עם מקודם באס אווירי!"
    סטארלי מגיב בחיוב, הגפן מגיעה לכיוון סטארלי והוא מתחמק ממנה, ובלבאזור תופס את הגפן בפה שלו.
    בלבאזור מתחיל להסתובב והוא מוזיז את טאנגלה הקטן בלי בעיה קטנה, הוא צובר אנרגיית תנועה וברגע אחד מהיר מעיף את טאנגלה לכיוון סטארלי!
    סטארלי שמתעופף באוויר, יוצא לכיוון טאנגלה באס אווירי ופוגע בו בעוצמה קטלנית - טאנגלה עף מהאוויר למרחק כל-כך גדול עד שאתה לא יכול לראות אותו!
    אתה גאה בעצמך שעשית מהלך כזה מבריק - זה בהחלט היה תרגיל יפה.
    "כל הכבוד - הייתם מעולים!" אתה צועק באושר לעבר הפוקימונים שלך ששמחים על המחמאה שהם קיבלו.

9. משתמש מנוסה
    שם: ישראל

רון - yuval2132131
    "מאק תגמור אותו עם רפש!" צועקת הבחורה מצוות אקסורט,
    מאק משתמש ברפש שוב פעם ומשהו סגול ומגעיל נשלח לכיוון הפידג'י המעופף שלך.
    "ג'וטי!!! קדימה תחמוק ומתקפת חול ואז תשתמש ברוח!" אתה צועק לעבר הפידג'י שלך בנחישות
    הרפש הסגול המגעיל מתקרב לכיוון פידג'י אבל ברגע האחרון פידג'י מצליח להתחמק!
    פידג'י מנפנף בכנפיים וחול עף לכיוון מאק, "מאק השתמש בהתקשחות" אומרת באדישות הבחורה מצוות אקסורט.
    מאק משתמש בהתקשרות והפידג'י שלך מבצע עליו רוח אבל זה לא מוזיז או משפיע עליו בגלל ההתקשרות!
    ברקע אתה רואה שהגרוולייט של השוטרת ג'ני פגע בטעות עם הלהביור שלו בפיקאצ'ו של הילד !
    "בוא נסיים את זה כבר - מאק השתמש בפצצת בוץ!" צועקת האישה מצוות אקסורט.
    אתה נדהם ולא מבין איך הבחורה מצוות אקסורט מצליחה לתת הוראות ל-2 הפוקמונים שלה בו-זמנית.
    מאק שולח לעבר הפידג'י שלך כדור בוץ גדול שמתקרב אליו במהירות.

"ג'וטי קדימה אסור לנו לוותר זאת המשימה הראשונה שלנו ואסור לנו להפסיד" אני מעודד אותו עד צעקה "קדימה מתקפת בלימה!!! ואז שוב רוח!!"
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב - nivX10
    "בלבאזור תפוס את הגפנים שלו ותטיל את המשקל שלך לקרקע כדי שלא תעוף גם אתה, ואז תתחיל לסובב אותו סחור סחור ותעיף אותו לעבר סטארלי!"
    "אני יודע שאתה מסוגל!" אתה צועק לבלבאזור שלך בציפייה שמהלך יצליח.
    "סטארלי ,ברגע שבלבאזור מעיף עליך את טאנגלה צא עליו בכל המהירות שלך ותחזיר לו עם מקודם באס אווירי!"
    סטארלי מגיב בחיוב, הגפן מגיעה לכיוון סטארלי והוא מתחמק ממנה, ובלבאזור תופס את הגפן בפה שלו.
    בלבאזור מתחיל להסתובב והוא מוזיז את טאנגלה הקטן בלי בעיה קטנה, הוא צובר אנרגיית תנועה וברגע אחד מהיר מעיף את טאנגלה לכיוון סטארלי!
    סטארלי שמתעופף באוויר, יוצא לכיוון טאנגלה באס אווירי ופוגע בו בעוצמה קטלנית - טאנגלה עף מהאוויר למרחק כל-כך גדול עד שאתה לא יכול לראות אותו!
    אתה גאה בעצמך שעשית מהלך כזה מבריק - זה בהחלט היה תרגיל יפה.
    "כל הכבוד - הייתם מעולים!" אתה צועק באושר לעבר הפוקימונים שלך ששמחים על המחמאה שהם קיבלו.
    אחי מתי אפגוש מאמן? אני כבר מת להילחם באחד, פשוט אוהב את המשחק שלך!
    עוד משהוא קטן שרציתי להעיר סתם.. אין מתקפה כזו התקלה.. ה-takle הזה נקרא דחיפה או בלימה.. תשנה עם בלך..
    - - - - - - - - - -
    "אוקיי ההיתם מעולים וזה היה מהלך נהדר של שלושתינו, אבל בואו נחזור להתאמן, סטארלי תקוף בניקור ללא הפסקה!" אומר לסטארלי ואומר לו להתכונן בזמן שאסביר לבלבאזור..
    "ואתה בלבאזור אני רוצה שתתחמק ותתחמק ותקוף בהתקלה, תתחמק ותקוף בהתקלה כך שוב ושוב ככה לסירוגין!" אומר לו בחיוך..
    "ככה אמשיך לעבוד על הכוח של בלבאזור ובאותו זמן נעבוד על התחמקות ומהירות התגובה שלו!" אחשוב לעצמי כשחיוך קטן על פניי, מביט בהם.

.

11. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס - לוקאס
    אתה מבין שהוא גם מהעיירה ג'ונטילייף, "איזה מוזר שלא הכרתי אותך..." אתה אומר בהבעת בלבול.
    "אז איזה התחלתי יש לך?" אתה שואל ומחייך לעברו, בציפייה לתשובה.
    "אה - סקווירטל, הוא כרגע נמצא במרפאה.. הוא הביס כרגע מאנקי ופריימיפ" אומר אדם בגאווה.
    "אבל הוא צריך לצאת כל רגע" הוא אומר ומסתכל לכיוון חדר המרפאה בדאגה.
    "אחרי שהוא יצא, אני אשמח להתחרות נגדך בקרב - זה יהיה אימון טוב לפוקימונים שלנו." אומר אדם ומחייך.
    אתה חושב לעצמך, אתה יודע שסקווירטל הוא סוג מים ובקרב האחרון שלך נגד פוקימון מסול מים (בוויזל) צ'ארמנדר הפסיד.
    אתה מתלבט מה אם להסכים לאתגר או לא.
    פתאום האחות ג'וי יוצאת מהחדר עם פוקדור ומגישה אותו לאדם, "סקווירטל שלך במצב מצוין" היא אומרת בטון חביב.
    אדם לוקח את הפוקדור ומשחרר את הסקווירטל שלו, הוא נראה טוב, והוא עומד מול הצ'ארמנדר שלך והם גם מחייכים אחד אל השני.
    "נו, אז מה אתה אומר - רוצה להלחם?" הוא שואל בציפייה.
    "מצטער אבל לא בד"כ הייתי מסכים אבל רק עכשיו צ'ארי אושפז פה ואני מעדיף לתת לו לנוח" אני אומר ומוסיף "הפסדנו עכשיו בקרב נגד בוויזל בגלל היהירות שלי"

12. משתמש מנוסה
    טוני - NiGhtShiFt
    "רטיקייט, השתמש בנשיכה על פיקאצ'ו!" צועקת מהבחורה מצוות אקוסרט, ורטיקייט רץ לכיוון פיקאצ'ו עם נשיכה.
    "או-או, זה לא טוב" אתה אומר ומסתכל בחשש, "פיקאצ'ו - תן לו לנשוך אותך תשמש ברעם וזה יוריד אותו במכה אחת!" אתה צועק לעבר הפיקאצ'ו.
    אתה חושש שפיקאצ'ו לא ישרוד את הנשיכה, ורטיקייט רץ לעבר פיקאצ'ו ומשתמש בנשיכה!
    פיקאצ'ו סובל כמה שניות, ומנסה לבצע רעם, אבל זה ממש קשה לו - "קדימה פיקאצ'ו אני מאמין בך!" אתה צועק בנחישות.
    כנראה הצעקה שלך החדירה בפיקאצ'ו מוטיבציה כי הוא מצליח להשתמש ברעם ופוגע ברטיקייט - פגיעה שגורמת הרבה נזק!
    רטיקייט נראה פצוע והוא הולך לצד השני מסוחרר, הגרוולייט של השוטרת ג'ני שהתאושש מהמכה עומד על רגליו שוב.
    "קדימה גרווליט - תסיים את זה עם להביור!" צועקת השוטרת ג'ני וגרולייט מוציא מהפה להביור חזק לכיוון רטיקייט.
    "התחמק מזה!" צועקת האישה מצוות אקסורט, רטיקייט מתחמק בתנועה חדה ומהירה והלהביור ממשיך ופוגע ב- פיקאצ'ו!
    פיקאצ'ו עף אחורה מהלהביור והוא נראה פצוע, אבל הוא עדיין עומד על הרגליים - מחכה לפקודה.
    "פיקאצו אני רוצה שתשתדל להימנע מלהיפגע עד סוף הקרב, אתה לא צריך להתאמץ יותר מיידי, אני לא רוצה שתתעלף!" אני צועק לפיקאצו בחשש
    "תשתמש במהירות, ותעיף את האיש של צוות אסקורט שמחזיק את המאובנים, אסור לתת לו לסיים לקחת אותם ולברוח איתם!"

קרדיט לטל על החתימה!

13. משתמש מנוסה
    Spamer Girl החליטה לפרוש - היא במילא לא ממש הייתה פעילה.
    עכשיו נשאר מקום פנוי לכל אחד שרוצה להרשם - עם ההתחלתי איווי.
    הדרישות שלי הם כאלה:
    - מי שנרשם שיקרא את כל הדברים בנושא הראשי ויהיה מודע לגבי המשחק.
    - שיעשה רקע טוב וקשור ולעלילה - לפי זה אני בוחר מי נרשם.
    - אני אשאיר זמן מסויים את ההרשמה פתוחה ובסוף אבחר את השחקן שלפי דעתי הכי מתאים.

טופס הההרשמה :

כינוי בפורום: הכינוי שלכם בפורום.
    שם הדמות: שם הדמות, רצוי שם לועזי.
    ספרייט: ספרייט של הדמות שלכם.
    רקע: לכתוב כמה שורות של רקע - חשוב שיהיה מושקע וקשור לעלילת המשחק.

פוקימון התחלתי: איווי
    פוקימונים: לא לגעת
    תגים: לא לגעת
    חפצים: פוקדורים ללא הגבלה(),מזון ושתיה ללא הגבלה

הערות: כל הערה נוספת שיש לכם.

כינוי בפורום:
    שם הדמות:
    ספרייט:
    רקע:

פוקימונים:
    תגים:
    הערות:

14. משתמש מנוסה
    כינוי בפורום: DorXsceptile
    שם הדמות: scorpio
    ספרייט:
    רקע: סקורפיו הי ילד עצוב ובודד, הוא חי במשפחה ענייה, לא היו לא חברים אבל הכי גרוע, לא היה לא אבא.
    על מותו של אביו לא היה לא מידע רב,המידע היחיד שקיבל על ידי אחות אביו היה שזה קרה בשנת 2010, על ידי פוקימון אגדי. דרך אגב, אחות אביו, באחד הימים פשוט נעלמה מסיבה לא ידועה.
    וכששאל את אימו שאלות, היא סירבה לענות, היא רק הראתה לו מעט תמונות של אביו וסיפרה לו שהוא היה מצליח ועשיר מאוד, אך לא יותר מזה.
    באחד מהימים בבית הספר, סקורפיו למד על אסון 2010, בו אגדיים תקפו בני אדם מסיבה לא ידועה, ורק אז הוא הבין איך מת אביו.
    שחזר הביתה, סקורפיו סיפר לאימו על מה שלמדו בבית הספר ושאל אותה מה הקשר בין האסון לאביו,אך היא אכלה לבכות, היא אמרה שהם ישבו בייחד בסלון, שלפתע אביו נזכר שהוא צריך לקחת משהוא ממכוניתו, הוא ירד למכונית שלו, ולפתע בה פוקימון אגדי, מיו, עם סמל של גולגות על גופו ורצח את אביו.
    באותו לילה חלם סקורפיו על החלום הקבוע שהיה חלום מידי יום ויום, הוא זוכה עם איווי קטן בליגת הפוקימונים ומוכתר כאלוף האלופים, אך בלילה הזה היה לו חלום נוסף- הוא יישב עם אביו באותו לילה וראה אותו נרצח על ידי מיו, ולפתע החלום השתנה, והוא עמד עם עם איווי ופגע בבין -אדם, הוא לא הבין למה ולא זכר מי היה מי שפגע בו, אלה רק שזה היה משהו שקשור למת אביו. סקורפיו התעורר בבהלה.
    מאותו לילה אופיו של סקורפיו השתנה, הוא היה חסר סבלנות, התעצבן בקלות, הוא כבר לא היה הילד שכולם יורדים ומרביצים לו בבית ספר, אלה הוא הרביץ לכל מי שהעליב הוא הרגיז אותו, והוא נשבע,וסקורפיו אף פעם לא מפיר שבועה שלו, על שני מטרות, שלא משנה מה הוא יעבור בחייו, הוא ייבצע: הראשונה: לנקום במי שגרם לאביו למות, והשניה: לזכור בליגת הפוקימונים של מחוז קיוגן.

פוקימונים:
    תגים:
    הערות: אין
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

15. משתמש מנוסה
    שם: אדם

אדם - GeneralAdam
    אתה מבין שהוא גם מהעיירה ג'ונטילייף, "איזה מוזר שלא הכרתי אותך..." הוא אומר בהבעה מבולבלת.
    "אז איזה התחלתי יש לך?" הוא שואל ומחייך אליך, בציפייה לתשובה.
    "אה - סקווירטל, הוא כרגע נמצא במרפאה.. הוא הביס כרגע מאנקי ופריימיפ" אתה אומר בגאווה.
    "אבל הוא צריך לצאת כל רגע" אתה אומר ומסתכל לכיוון חדר המרפאה ותוהה מתיי סקווירטל שלך יצא.
    "אחרי שהוא יצא, אני אשמח להתחרות נגדך בקרב - זה יהיה אימון טוב לפוקימונים שלנו." אתה אומר לו בחיוך.
    אתה רואה שלוקאס מתלבט, כאילו הוא נזכר במשהו שקרה לו בעבר..
    פתאום יוצאת האחות ג'וי מהמרפאה עם פוקדור, היא מגישה לך אותו - "סקווירטל שלך במצב מצויין" היא אומרת בטון חביב.
    אתה לוקח את הפוקדור ומשחרר את סקווירטל, שעומד מול צ'ארמנדר והם מחייכים אחד אל השני.
    "נו, אז מה אתה אומר - רוצה להלחם?" אתה שואל את לוקאס בציפייה.
    -תגיב אחרי שלוקאס יגיב - ותגיב בהתאם למה שהוא אומר לגבי הקרב -
    לוקאס בבאן אם לא שמת לב
    ----------------
    "אה אני מבין,טוב חבל אני הייתי שמח לערוך איתך קרב אחד" אגיד בחיוך ואצא ממרכז הפוקימונים ואמשיך לי בדרכי

עמוד 8 מתוך 9 ראשוןראשון ... 6789 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •