משה בתיבה מזון עתיק שמכיל נקניקיה בתוך בצק בורקס דבר טעים ושווה להכין אז יאאלה לבשל :P
חומרים (4 מנות)
1 חבילת נקניקיות
1 חבילת בצק עלים
חרדל ורטבים שאוהבים: קטשופ, רוטב ברביקיו וכד'
1 ביצה לציפוי
אופן ההכנה
1. מפשירים את הבצק ומרדדים לעלה דק, אבל לא מדי. מודדים אורך של נקניקיה ורוחב של חצי נקניקיה וחותכים את הבצק למלבנים.
2. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס).
3. על כל מלבן בצק מורחים את הרוטב שאוהבים (בכמות שאוהבים, אבל בלי קמצנות), מגלגלים את הנקניקיה בתוך הבצק ומניחים אותה בתוך תבנית עם נייר אפיה - כשהתפר כלפי מטה. מושחים בביצה טורפה, אפשר לזרות מעט שומשום - והופ לתנור.
4. אופים כרבע שעה, עד שהבצק משחים. מגישים חם.