המזון העתיק המכיל גבינה מגיע לפה :P
חומרים (4 מנות)
500 גרם גבינה לבנה (2 גביעים רגילים, או אחד כפול)
2 כפות קמח תופח מאליו
2 כפות גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. מערבבים בקערה את כל החומרים.
3. יוצקים לתבנית משומנת בקוטר 22 ס"מ ואופים כ-20 דקות.
4. כשמוציאים את הפשטידה מהתנור היא עולה ותופחת (סופלה, כבר אמרנו), אבל שוקעת במהירות עצומה. לאפקט הרושם - מומלץ להגיש אותה מיד כשהיא יוצאת מהתנור.
חובה אחרי קצת התקרורות הורסת את הטעם!