המזון העתיק המכיל גבינה מגיע לפה :P



חומרים (4 מנות)

500 גרם גבינה לבנה (2 גביעים רגילים, או אחד כפול)
2 כפות קמח תופח מאליו
2 כפות גבינה צהובה מגוררת


אופן ההכנה


1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.

2. מערבבים בקערה את כל החומרים.

3. יוצקים לתבנית משומנת בקוטר 22 ס"מ ואופים כ-20 דקות.

4. כשמוציאים את הפשטידה מהתנור היא עולה ותופחת (סופלה, כבר אמרנו), אבל שוקעת במהירות עצומה. לאפקט הרושם - מומלץ להגיש אותה מיד כשהיא יוצאת מהתנור.
חובה אחרי קצת התקרורות הורסת את הטעם!