מצרכים:
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס מים רותחים
1 כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
2 שקיות סוכר וניל
1/4 1 כוסות אבקת שוקולית

ציפוי השוקולד:
חומרים
שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה
להקציף חלבונים + 1 כוס סוכר
להוסיף לקצף את כל יתר החומרים ולערבב היטב
בסוף להוסיף את כוס המים החמים
יש לשמן תבנית ולאפות ב 180 מעלות


המלצה על ציפוי שוקולד בסיסי
להרתיח על אש קטנה ולערבב תוך כדי רתיחה
יש לשפוך על העוגה את הרוטב החם ולהמתין עד שיתקשה
יש אפשרות גם לעשות רוטב קקאו כשכבה העליונה
יש אפשרוצ להוססיף תוספות כמו וניל וכו'!