כינוי בפורום:rilman
שם אמיתי:יובל
שם במשחק:ריוגה
פוקימון מתחיל:מאנצ'לקס
פוקימונים:
חפצים:
תגים:
כינוי בפורום:rilman
שם אמיתי:יובל
שם במשחק:ריוגה
פוקימון מתחיל:מאנצ'לקס
פוקימונים:
חפצים:
תגים:
אביב -
חחח D:
אני גם לא מכיר כל כך את שקד, ואותך אני מכיר ויודע שאתה משקיען משהו חזק D:
היטמן-
זה כל המתקפות האפשריות D:
יובל-
סורי אחי אך אינך רשום.
CODE
כינוי בפורום: צאריזארד
שם אמיתי: אלמוג
שם במשחק: טום גונס
פוקימון מתחיל: צארמאנדר
פוקימונים:
חפצים:
תגים:
סרטים:
הערה: אני רוצה להיות גם מתאם וגם מאמן..
קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik
מה איתי?< נירשמתי שני
למה לא?
אני יתקן את הטופס?
קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik
אלכס-
שכחתי אותך אחי D: חחחח D:
רשום אחי D: אפשר עכשיו להגיב להתחלה כולם מי שרשום D:
אלמוג-
אמרתי שאתה לא ארשום, אם אפשר לא לשאול למה... D:
אלך לאכולOriginally posted by yaniv katan@Jul 21 2008, 06:04 PM
השעה : 08:00. אתם אמורים להיות במעבדתו של פרופסור סקאר בשעה 10:00.
עכשיו שאתם התעוררתם, החלפתם בגדים, התקלחתם, ארגנתם את כל דבריכם, אין לכם מה לעשות.
החלטתם לפתוח טלוויזיה, ואתם פתחתם בערוץ הספורט. יש שם משחק של כדורסל.
הדבר המוזר הוא, שהכדורסל הוא של פוקימונים. 5 פוקימונים מצד אחד, ו 5 פוקימונים מצד אחר.
הקבוצות הם "הפועל בלסטויס" ונגדם זה "מכבי צ'אריזרד". אתה רואה שהפוקימונים, הם התת התפתחויות.
אתה רואה שהשופט של המשחק הוא פיג'יאוט, אשר מעופף באוויר ורואה כל דבר.
המשחק הרגע התחיל, ולהפתעתך בסופו של המשחק ישנם שישה מערכות. שישה שישייות.
בסופו של המשחק, הקבוצה שניצחה היא מכבי צ'אריזרד. המשחק לקח שעה קלה, וכעת כבר 09:00.
מה תעשה בינתיים?
אוי לא, זה כל המתקפות האפשריות? זתומרת שאני יכול להגיד לו להשתמש במתקפה שהוא לומד רק ברמה 50?
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אני קם ביטיות מהספא ויוצא החוצה כבר עכשיו לכיוון מעבדתו של הפרופסור.Originally posted by yaniv katan@Jul 21 2008, 08:04 PM
ההתחלה:
השעה : 08:00. אתם אמורים להיות במעבדתו של פרופסור סקאר בשעה 10:00.
עכשיו שאתם התעוררתם, החלפתם בגדים, התקלחתם, ארגנתם את כל דבריכם, אין לכם מה לעשות.
החלטתם לפתוח טלוויזיה, ואתם פתחתם בערוץ הספורט. יש שם משחק של כדורסל.
הדבר המוזר הוא, שהכדורסל הוא של פוקימונים. 5 פוקימונים מצד אחד, ו 5 פוקימונים מצד אחר.
הקבוצות הם "הפועל בלסטויס" ונגדם זה "מכבי צ'אריזרד". אתה רואה שהפוקימונים, הם התת התפתחויות.
אתה רואה שהשופט של המשחק הוא פיג'יאוט, אשר מעופף באוויר ורואה כל דבר.
המשחק הרגע התחיל, ולהפתעתך בסופו של המשחק ישנם שישה מערכות. שישה שישייות.
בסופו של המשחק, הקבוצה שניצחה היא מכבי צ'אריזרד. המשחק לקח שעה קלה, וכעת כבר 09:00.
מה תעשה בינתיים?
אלכס-
אתה הולך עכשיו לאכול. אתה בודק מה יש, ורואה שיש לך כבר עכשיו ארוחה מוכנה במטבח שלכם.
טעימה אחת מהארוחה, ואתה מרגיש בעננים. לאחר שאתה לוקח ביס, אתה הולך לסלון לראות טלוויזיה.
בדיוק אז, אתה רואה שיש עכשיו שידור של ערוץ ספורט. שני אנשים עומדים אחד מול השני בנחישות.
"זהוא קרב חצי הגמר שלנו. איימי רוז מהעיר סקידבלנדיר, נגד מיילס הייט מהעיר פילדגרס!" מכריז השופט.
כל אחד מן המאמנים מוציא פוקדור. "והקרב מתחיל!" הוא מכריז, והקרב של איימי נגד מיילס התחיל עכשיו.
לאחר קרב ארוך מאוד, המנצחת היא איימי רוז מעיר סקידבלנדיר. מיילס מחזיר את הפוקימון שלו, ומשפיל פנים.
אתה רואה שעכשיו עומד להתחיל קרב הגמר. עכשיו השעה היא 9:45, והגמר הוא לוקח הכי הרבה זמן.
אביב-
XD לא..
ליתר דיוק, לא עכשיו.
עכשיו הפוקימון עדיין חלש. כאשר תקבל את הפוקימון, אתה תוכל לראות בעמוד הראשי את המתקפות שלו.
ככל שתאמן אותו, הוא יתחזק, וייגברו לו המתקפות. אתה גם יכול ללמד אותו מתקפות בעצמך.
מתקפות שאתה מלמד אותו בעצמך יכולות להיות מכל סוג. פוקימון המים יוכל להשתמש אפילו במכת חשמל.
רועי-
אתה קם באיטיות מהספה, והזמן שעובר דרך כך זה דקה אחת בלבד. לאחר מכן אתה פונה אל מה שהכנת.
את מה שהכנת אתה לוקח איתך, ומתחיל ללכת למעבדה של פרופסור סקאר. שאתה מגיע, המעבדה סגורה.
בדלת הראשית כתוב כך: "המעבדה כל יום נפתחת בשעה 10:00 בדיוק, על ידי פרופסור סקאר" .
בינתיים אתה רואה שאין לך מה לעשות, ומחליט לשבת. כאשר אתה יושב, אתה רואה מספר פוקימונים.
פוקימון בדמות צב ירוק מתקדמת לעברך. אתה רואה ששני עלים יוצאים מראשו. זהוא היה טרטוויג זכר חמוד.
"טרטוויג" אומר לך טרטוויג בחיוך, ונראה כאילו הוא רוצה לשחק. הוא מתקרב אליך, ומתחיל ללקק את ידך.
"טרטוויג" אומר טרטוויג בשנייה. נראה כאילו הוא מחבב אותך. שאתה שמח, טרטוויג פתאום נופל לו.
אתה רואה ששריטה נמצאת על אחת מהרגליים שהוא הולך עליהם. "טרטוויג" הוא אומר בעצבות, על סף בכי.
אני רץ למעבדהOriginally posted by yaniv katan@Jul 22 2008, 02:09 PM
אלכס-
אתה הולך עכשיו לאכול. אתה בודק מה יש, ורואה שיש לך כבר עכשיו ארוחה מוכנה במטבח שלכם.
טעימה אחת מהארוחה, ואתה מרגיש בעננים. לאחר שאתה לוקח ביס, אתה הולך לסלון לראות טלוויזיה.
בדיוק אז, אתה רואה שיש עכשיו שידור של ערוץ ספורט. שני אנשים עומדים אחד מול השני בנחישות.
"זהוא קרב חצי הגמר שלנו. איימי רוז מהעיר סקידבלנדיר, נגד מיילס הייט מהעיר פילדגרס!" מכריז השופט.
כל אחד מן המאמנים מוציא פוקדור. "והקרב מתחיל!" הוא מכריז, והקרב של איימי נגד מיילס התחיל עכשיו.
לאחר קרב ארוך מאוד, המנצחת היא איימי רוז מעיר סקידבלנדיר. מיילס מחזיר את הפוקימון שלו, ומשפיל פנים.
אתה רואה שעכשיו עומד להתחיל קרב הגמר. עכשיו השעה היא 9:45, והגמר הוא לוקח הכי הרבה זמן.
אני רוצה אבל רק מה שהם לומדים בסרבי, אם כתוב שנידוקווין לא לומדת אגרוף אש, אז אני לא רוצה שיהיה לי אפשרות ללמד אותה, כי זה כמו מעבר על החוקים של פוקימון \:Originally posted by yaniv katan@Jul 22 2008, 02:09 PM
אביב-
XD לא..
ליתר דיוק, לא עכשיו.
עכשיו הפוקימון עדיין חלש. כאשר תקבל את הפוקימון, אתה תוכל לראות בעמוד הראשי את המתקפות שלו.
ככל שתאמן אותו, הוא יתחזק, וייגברו לו המתקפות. אתה גם יכול ללמד אותו מתקפות בעצמך.
מתקפות שאתה מלמד אותו בעצמך יכולות להיות מכל סוג. פוקימון המים יוכל להשתמש אפילו במכת חשמל.
כאילו רגיל מה שלומדים ברמות ואפשר גם TM וHM מאימונים מיוחדים?
אביב
בואנה אביב ------
הסרבי, אתה מתחיל ברמה 9.
שאתה מנצח, אתה מקבל את המתקפות שהוא יכול ללמוד בעליית רמות.
אם תרצה, תוכל ללמד אותו מתקפות HM/TM מה שבא לך..
עוד מעט המשכים
מה זה אומר בואנה אביב -----?
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)