Warmachine
יצא טוב מאוד
שלב 4
טוב זה השלב האחרון
שלב 1 -בשלב זה נבחר את הסוג של הפוקימון על פיו נעשה גם את הצבעים של הפוקימון, ואז יוצרים מד צבעים כמו שלמדנו במדריך להצללה, ממספרים את הצבעים כמו במדריך להצללה, ואז נשתמש בצבע מספר 2 שהוא הצבע הרגיל.
שלב 2 - בשלב זה נשתמש בצבע מספר 3 כמו במדריך להצללה, צבע מספר שלו הוא צבע ההצללה הכהה, הוא הצבע של הצל.
שלב 3 - בלשב זה נשתמש בצבע מספר 1 שהוא הצבע הכי בהיר כמו במדריך של ההצללה, ונצבע חלקים שצריכים להיות בהירים.
שלב 4 - ניצבע את קווי המתאר בצבע מספר 4, לא לצבוע את כולם רק את החלקים שהכי קרובים לבצע מספר 1 שהוא הכי בהיר.
שלב 5 - אלמנטים ומראה, אחרי שצבענו את הפוקימון צריך לבחור לו את המראה עצבני שמח עצוב, המראה הוא על פי העיניים והפה, תציירו עיניים ופה שיתאימו לפוקימון שלכם, במדריך הזה רואים את שני העיניים של הפוקימון אל בדרך כלל רואים עין אחד או עין אחת ואז החצי של העין השניה, צריך גם להוסיף לפוקימון אלמטנים של הסוג שלו, נגיד סוג אש, להבה, סוג מים סנפירים, סוג עשב עלים, ועוד ועוד.
והינה העיניים שתשתמשו בהם
תורידו את התמונה למחשב תפעילו את זה בצייר ותשתמשו בזכוכית מגדלת ותיראו איך עשיתי ותעשו עיניים כאלה גם לפייק שלכם.
אני השתמשתי בצבע האדום, אבל אתם יכולים להשתמש באיזה צבע שאתם רוצים במקום.
חוץ מאיפה שיש את האדום והצהוב שם זה בכוונה ככה לפוקימונים זועמים.
זה לקודם, תתעלם מהצביעה.
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
אחי אני שמח שאתה מנסה לעזור, נתנתי למשתמשים שלי לפעול על פי שטית הקו שלך ורק תוצאות לא טובות יצאו מזה, אני חושב שלצייר בעיפרון זה השיטה הכי טובה, הקו זה לעצלנים סליחה על הביטוי, אולי קל להביא תוצאות בקו אבל אני רוצה שלמשתמשים שלי תהיה רמה יותר גבוה, תאמין לי שאם אתה תלמד בשיטת העיפרון אתה תהיה תותח אפילו ממה שאתה עכשיו.
אני לא מסכים ואני יסביר גם למה
הקו והעיפרון זה אותו הדבר בסך הכול, אם תעשה לחיצה אחת אתה תקבל את אותה התוצאה
ההבדל הוא שמבחינת פיקסול הקו פותר הרבה בעיות שהעיפרון יוצר, זה הכול.
ברור שבסופו של דבר את התיקונים והדברים הקטנים עושים עם העיפרון, אבל בשביל צורה ראשונית (במיוחד אם היא עגולה) הכי קל זה להשתמש בקו P:
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)