Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    אז ככה יש לי את
    גנובי(פוקימון העשב)
    יש לי את מונזו (הזה שבוף הופך להיות סוג של דרקון)
    יש לי את התנין חול
    קוקאונה
    קוילבה
    חבר שלי אמר לי שהשישיה שלי לא טובה ואני חושב שהוא צודק אפשר שישיה טובה עם אפשר עם סטים (לא חייב) תודה מראש
    <span style=\'color:yellow\'>]אלקטוויר לשילטון</span>[/COLOR][COLOR=yellow]

2. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    תראה, הדור החמישי בקושי יצא, אז משתמשים לא ממש מכירים את השמות של כל הפוקימונים.
    אם תראה את התמונות שלהם או לפחות את המספרים שלהם בנשיונאל דקס, זה יעזור לנו להבין על מה אתה מדבר.
    אני אישית אימנתי את התנין והוא כבר רמה 93 והוא עשה עבדה טובה כנגד האליט פור.
    בזכות הסוג שלו, אופל, הוא מאוד יעזור לך נגד האליט םור של הרוח והאליט פור על-חושי.
    אך שים לב, אם מאמן הרוח ישרוף את התנין, אל תתפלא שהמתקפות נעשות חלשות יותר, כי זאת ההשפעה של סטאטוס השריפה, אז אני מציע שתקנה מרפא סטאטים רעים אחד או שניים.

3. משתמש מנוסה
    תיראה בנתיים אני חושב שיש לי שתיים ציפור אבן והתנין אתה יכול להמליץ לי על עוד
    עריכה אני ניראה לי אני יעשה קוד של הראשון בפוקדקס מהדור החמישי הסטטים שלו ניראים בסדר וגם ההתקפות
    <span style=\'color:yellow\'>]אלקטוויר לשילטון</span>[/COLOR][COLOR=yellow]

4. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    המאובן מעופף/אבן? אני מאמין שהוא יעזור לך נגד האליט פור של הלחימה P:
    אני ממליץ לך לקחת פוקימון לחימה או פוקימון חרק כנגד אליט פור האופל, אני אישית לקחתי את ההתחלתי אש, אבל מתקפת הלחימה שלו הייתה ממש חלשה ככה שהיא לא גרמה מי יודע מה נזק.
    אז אני ממליץ לך לקחת פוקימונים אחרים במקום, אתה יכול לקחת את הפרפר ההוא, חרק/אש.
    יש לי אחד ברמה 100 והוא עשה אחלה עבודה, אפילו ניצח את סינת'יה לבדו.
    תוכל להשיג ביצה של תת ההתפתחות שלו בדרך 18
    0תצטרך מישהו עם Surf וכמובן מקום פנוי לביצה)
    אתה יכול לקחת גם את פוקימון הגלידה, הוא לא רע כשהוא מגיע לצורה הסופית שלו, וגם הוא יכול לסייע לך כנגד דרקונים.
    לבוס של צוות פלזמה יש את דרקון האופל בצורה השלישית שלו, והוא יוכל לגרום לך הרבה נזק אם אין לך פוקימון שיכול להתמודד איתו, ככה שפוקימון קרח יעזור לך מאוד.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •