ביקשת תגובה בונה, תקבל תגובה בונה!
בנוגע לראשון:
הצלה רגילה היא בעלת 4 גוונים, לפעמים יש 5, אולי אולי 6... אצלך יש 8 גוונים! אתה לא חושב שכדאי לך לנסות לעבוד עם קצת פחות גוונים? זה הופך את ההצללה ואת צבעי הפוקימון להרבה יותר קלים וברורים... חוץ מזה ההצללה שלך ישרה מידי, כאילו זה פשוא אלכסוני, תעגל קצת את ההצללות, שיתאימו לצורת הגוף. (-1)
למה בכנף בקצה זה בבת אחת נהיה בהיר? זה אמור להיות יותר כהה, וחוץ מזה, כשמחליפים גוונים מחליפים בהדרגה... (-0.5)
אני לא יודע אם ניסית לצבוע את הבטן בלבן... אבל אם כן, צבעת רק את החזה, הבטן זה גם כל מה שמתחת לכנף, ובעצם החלק התחתון של הפייק. הייתי ממליץ גם להרזות אותו קצת, למה הוא יצא מאוד מאוד שמן... (-1)
המקור לא מוצללת טוב, למעשה במקור הצללת רק את קווי המתאר, בלי להצליל את המקור עצמה. חוץ מזה העיניים שלך לא בקו ישר, ראית פעם אדם עם עין אחת עשרים סנטימטר מתחת לעין השנייה? (-0.5)
תוצאה סופית: 7/10 הפייק מאוד טוב, אבל יש עוד מה לשפר...
בנוגע ל"שנייה:
אתה העתקת את הכנף מסוואנה (בדור 5) נכון?
אני לא בטוח, אבל אם כן אז תשנה, אני לא אתן עכשיו ציון על הכנף.
אותם הערות בדיוק עליה (חוץ מהכנף...)
רק שכאן במקום להרזות, תעגל קצת... שזה לא יהיה ישר, עם פינות ישרות, אלא עגול עם פינות מעוגלות!
חוץ מזה לא הצללת את הדבר הכחול הזה שיש לה על הראש (-0.25)
ולא הבנתי את הרעיון של הזנב... אבל בנוגע להצללה שלו, הוא חשוף לשמש! אין שום דבר שעושה עליו צל, תעשה אותו יותר בהיר! (-0.25)
תוצאה: 6.5, פייק נחמד, יש מה לשפר...
אני מקווה שתשתפר, כי הפייקים שלך מאוד טובים, רק הרבה דברים קטנים מורידים מהרמה שלהם.
תודה חח
הציונים לא מעניינים אותי, התגובה זה העיקר...
תודה...
1.בפייק הראשון, לא ניסיתי לסמן את כל הבטן אלא רק עיגול קטן
2.כן העתקתי מסוואנה, ניסיתי לעשות כנף לבד כמו בראשון אך הכל יצא זוועתי
תודה, זה מחמיא לי מכיוון שאני רק מתחיל...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)