Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 46

נושא: ממלכות

1. משתמש מנוסה
    הסיפור המיתולוגי מגיע לפוקימון ישראל!
    סיפור זה הוא ההצלחה הגדולה יותר של ליאור, של פלג ושלי. לסיפור זה נכתבו 120 פרקים, ו-60 הפרקים הראשונים של הסיפור נכתבו בחודש בלבד!
    הסיפור זכה להצלחה מסחררת ב-AMSGM, וכעת הוא מגיע גם לפוקימון ישראל.
    נכתבו לו שש עונות, אך לרוע המזל העונה החמישית נמחקה לאחר קריסת AMSGM. לכן, לאחר שאסיים לפרסם את כל ארבעת העונות הראשונות ואת העונה האפסית, אתחיל בשחזור העונה החמישית.
    אז מוכנים? בואו נתחיל!

הקדמה
    מלכת סקמינא היא ממלכת עשירה ביותר. מה זה עשירה, תכונה והיא נשדדה ע"י ממלכה נוראית ששמה לא ידועה.
    עקב קריסתה של הממלכה נפתחו 7 ממלכות שונות:
    מג'סמא
    הגמינא
    לוביקופ
    קולביקופ
    לובוונס
    לאיאהמינא
    סנוודא

מג'סמא הייתה ממלכה לא קטנה שנמצאה באיזור חן המאסטר שנמצא בין הרי השאול.
    הגמינא הייתה הממלכה הקטנה מכל. היא הייתה כל כך קטנה שכמעט אף אחד לא שמה עליה, אך שקט והרמוניה סררו בה.
    לוביקופ הייתה ממלכה שהייתה נמצאת מול ממלכת סנוודא היו ביניהן כל הזמן מלחמות.
    סנוודא הייתה ממלכה שהייתה נמצאת מול ממלכת לוביקופ היו ביניהן כל הזמן מלחמות.
    לאיאהמינא הייתה המללכה הגדולה מכל, גודלה היה עצום כמעט כמו של סקמינא.
    לובוונס הייתה הממלכה שהיה ידוע עליה הכי פחות.

פרק 1-נכתב על ידי ליאור
    יום אחד, ולדימירוס השלישי החליט שכדי לכבוש את לוביקופ נצטרך לכבוש קודם את הממלכה הקטנה ביותר: הגמינא
    "גאון שלי" קרא המלך עמידן וזימן את משרתו של משרתו ציחי.הם שלחו את כל הצבא להגמינא.
    שליט הגמינא ליאורוס, גילה מהר מאוד שתוקפים וזימן את כל הממלכה, הראשון שיצא לקרב היה רמירוס מליקובוס לא קשורוס, הוא נלחם והצליח לשרוט את ציחי ומת בקרב. נדובי שהיה שר הצבא התנגד למלחמה אך כל כך שנא את הממלכה שיצא ביחד עם פלג לקרב והצליח להרוג את ציחי. סנוודא ברחה ונדובי הצליח להציל את הממלכה.

סנוודא לא ויתרו והחליטו לתקוף שוב עם רדת הלילה.
    ליאורוס שהיה מוכן למתקפה שלח את ברורזוב לקרב,הוא ידע כי ימות אבל ליבו המרושע שלח אותו לקרב סר ישע ומת כמו הגיבור
    רמירוס מליקובוס לא קשורוס.

ממלכת קולביקופ שלא ידעה מה היא רוצה נכבשה באותו לילה ע"י עמידן הרשע ונשלטת ע"י ולדימירוס הרשע.

2. מורחקים
    נדב הרוב ידועים את הסיפור.

3. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    הסיפור המגנוב! תמשיך.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by alex@Jul 19 2008, 05:53 PM
    נדב הרוב ידועים את הסיפור.
    כן, אבל רק את העונה הראשונה.

פרק 2-נכתב על ידי ליאור

בממלכת סנוודא מתחילה מחלוקת "אני עוזב!" קרא ציחי. "אתה לא יכול!" קרא עמידן. "אמא שלך שרמוטה מוצצצת לאטיופים!" קרא ציחי וברח.

עמידן רתח מכעס כל כך שהחליט להרוג את אחד מאנשי הגמינא.
    "למי יש ביצים הילחם איתי אחד על אחד?!" שאל ועמד בשערי הדלת. נדובי הגאה יצא, אך זה היה תכסיס שפל וכ-300 משתמשים תקפו אותו והרגו אותו.(כמעט)

ליאור הזועם ם מכיסא המלכות ולקח את שני סגניו הטובים, הם ירדו לצינוק והוציאו את השריון של ליאור.
    הוא יצא מהדלת הראשית לעמידן והחליט להרוג אותו. זה הזמן לטכניקה הסודית שלי, קרא ליאור והתחיל לטעון אנרגיה במשך שעה. "אה!!!" צעק ליאור.
    -"עמידן?!"
    -"מה?"
    -"שתוק!"
    קרא ליאור, הגסות פשוט הדהימה את עמידן שנפל על הרצפה ומת, ליאור כבש את ממלכת סנוודא וחשב שהכל נגמר.
    מה שלא ידעו שולדימירוס השלישי כבש אזורים רבים והצליח להחזיר את יואב שר הצבא הכל יכול לקרב.
    ולדימירוס החזיר גם את ציחי והחליט להחריב את הגמינא.
    אך לא ידע שהממלכה לובוונס בדרכה למג'סמא ומכינה הפתעה. לובוונס כבר עברו את הרי השאול והם הולכים בנחל האביב.
    ממלגת מג'סמא צריכים להיות מוכנים כי הגלובאלים יובל ורועי, משמר המלוכה עברו לצד האפל ותקפו את אביב.

5. משתמש מנוסה
    תמשיך. חבל שאין את העונה האחרונה.. מעניין אותי מה ההמשך שלה ><

6. מורחקים
    מה שתגיד נדב.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Zakum@Jul 19 2008, 06:02 PM
    תמשיך. חבל שאין את העונה האחרונה.. מעניין אותי מה ההמשך שלה ><
    אם רק יותם ו&#39;&#39;מישהו שמכיר אותו&#39;&#39; היו קצת פחות אנוכיים...

פרק 3 (&#39;&#39;סופה של המלחמה&#39;&#39;)-נכתב על ידי נדב
    עמידן, כך מסתבר, לא באמת מת. בטירת המלוכה של ממלכת סנוודא שכב עמידן על מיטתו. &#39;&#39;זה היה פשוט רעיון מצוין.&#39;&#39; הוא חשב בליבו &#39;&#39;להעמיד פני מת...כן, עמידן, אתה גאון.&#39;&#39;
    בממלכת מג&#39;סמא, מתיו, מושל הממלכה, החליט לשים סוף להתנהגותם המטורפת של יובל ורועי. הוא זימן לחדר המלכות שלו את שני סגניו חן ושאול. &#39;&#39;טוב שבאתם, חברים.&#39;&#39; אמר מתיו לשני סגניו &#39;&#39;אני פשוט לא יודע מה לעשות. זה פשוט בלתי יאמן ששניים מפקחי הממלכה שלי מחליטים פתאום לתקוף את אביב. אנו מוכרחים לשים לזה סוף. אנו...&#39;&#39;
    &#39;&#39;חכה רגע, כבודו,&#39;&#39; קטע אותו חן &#39;&#39;הבעיות שלנו הן קטנות ושוליות. תקיפת סגן, זה ממש טפשי. לעומת זאת, ישנן שתי מדינות אשר כל הזמן עסוקות בקרבות ובמלחמות ובמלחמות ובקרבות. אני מדבר על הממלכות סנוודא וממלכת הגמינא. האם נעסוק בעניינים שוליים כששכנותינו הורגות את עצמן?&#39;&#39;
    &#39;&#39;לא, לא, אתה צודק בהחלט.&#39;&#39; אמר מתיו &#39;&#39;שאול, אני רוצה שתזמין את מושלי שתי המדינות. הגיע הזמן שאעלה את המוניטין שלי.&#39;&#39;
    סנוודא והגמינא המשיכו במלחמה הארוכה שהיתה ביניהם. לסנוודא אומנם לא היו שטחים רבים בחלקה, אך זה לא מנע ממנה לשלוח חיילים לשטחה של הגמינא. החיילים נדובי, פלג וקיסינו הגנו על הממלכה, ותקפו את החיילים. הקרב היה ארוך וממושך, אך בסופו של דבר הצליחו החיילים להביס את צבא סנוודא.אבל לסנוודא זה לא הספיק. הם חטפו את פלג האומלל, וחזרו לממלכתם, יחד עם השבוי. בינתיים, ליאורוס ושאר הממלכה ערכו חגיגה ענקית לכבוד הניצחון. לפתע, ליאורוס שם לב לחסרונו של פלג. &#39;&#39;מה זה?&#39;&#39; שאל ליאורוס בבהלה &#39;&#39;מה קרה לפלג?&#39;&#39;
    &#39;&#39;אה, זה.&#39;&#39; אמר קיסינו &#39;&#39;שמע, ליאורוס כבודו, בעת הקרב חיילי סנוודא הצליחו לחטוף את פלג, וכעת הוא שבוי אצלם.&#39;&#39;
    &#39;&#39;מה זה??&#33;&#39;&#39; כעס ליאורוס &#39;&#39;אני לא מאמין&#33; נראה לי שנצטרך לפתוח שוב במלחמה&#33;&#39;&#39;
    לפתע, נכנס לחגיגה שאול, אחד מסגניו של מתיו. &#39;&#39;מי אתה?&#39;&#39; שאל ליאורוס &#39;&#39;מה אתה רוצה?&#39;&#39;
    &#39;&#39;שמי הוא שאול, וברצוני להודיע הודעה שהודיע מתיו, מושל ממלכת מג&#39;סמא.&#39;&#39; סיפר שאול &#39;&#39;הוא מעונין שמחר אתה, ליאורוס, תגיע אל ממלכתו לצורך דיון על ממלכתכם ועל ממלכת סנוודא.&#39;&#39;
    וכך למחרת הגיע ליאורוס אל טירת המלוכה של ממלכת מג&#39;סמא, שם הוא ראה את מתיו, ועמידן. &#39;&#39;מה, עמידן?&#39;&#39; נדהם ליאורוס &#39;&#39;אני לא מאמין...מה לכל הרוחות מתרחש כאן?&#39;&#39;
    &#39;&#39;די, די, הירגע ליאורוס.&#39;&#39; ניסה מתיו להרגיע את ליאורוס &#39;&#39;שניכם הגעתם לכאן לא במקרה. אני רוצה לעשות מהלך שישנה את כל פני ההסטוריה של ממלכותיכם. אני רוצה..לערוך הסכם שלום ביניכם. טוב, אם אתם מסכימים, כמובן.&#39;&#39;
    ליאורוס ועמידן חשבו במשך מספר דקות, ולבסוף אמרו: &#39;&#39;טוב, שיהיה&#39;&#39;. מתיו כתב חוזה שליאורוס ועמידן היו צריכים לחתום עליו. החוזה היה בעיקר לטובת סנוודא. שניים מהסעיפים בחוזה אמרו שהגמינא תיאלץ להחזיר לסנוודא את השטחים שכבשה ממנה, ושהשבוי שחיילי סנוודא חטפו מהגמינא יישאר אצלם. מושלי שתי הממלכות חתמו על החוזה, וסוף סוף נגמרה המלחמה המתישה בין שתי הממלכות.
    פלג, השבוי שנחטף לממלכת סנוודא, נאלץ להישאר בה.

8. מורחקים
    פרק יפה.

9. משתמש מנוסה
    פרק 4: נכתב על ידי ליאור

ליאורוס הזועם קם מהכיסא וחנק את עמידן שהשמיע קול כזה בערך: "אחחחחחחחחחחחחח" ויצא לו ביגלה מהקיבה.
    עמידן התעייף. "בוא נחתום על הסכם ושנינו נשטלת על סנוודא, היא מאיימת על שנינ ובנוסף היא כבשה את ממלכת קולבקופ" קרא ליאורוס הזועם. "זה לא מעניין אותי&#33;" ענה, אך מה שליאורוס לא ידע זה שמתיו משתף פעולה עם עמידן והוא תחת השליטה של עמידן.
    ליאור השמיד את מכשיר השליטה שהתפוצץ על ראשו של מתיו, מתיו מת כמובן.
    וחן המאסטר ירש את הממלכה.
    פלג שישב בתא המאסר, ישב בתא עם אדם בשם צחי. אך לא ידע שצחי הושתל כדי להשיג מידע.
    הוא גילה על הגימנא ויצא למתקפה עם ולדי וכבש את חלקה המזרחי של הגמינא.
    להגמינא לא הייתה בררה והם פנו ללאיאהמינא ששלחו כוח ענק שהחריב את סנוודא והרג את כולם.

4 שנים אחריי:
    עמידן שרד את ההתקפה.
    הבן אדם לא מת&#33; הוא בן אל מוות או משהו.
    גם ולדי וצחי שרדו וכעת הם מכינים התקפה על הגמינא ומתכוונים לחריב אותה.
    ופלג שהיה בסנוודא באותו זמן, נעלם במדבר.

10. משתמש מנוסה
    פרק קצר.. ליאור הזה XD

11. משתמש מנוסה
    פרק 5 (&#39;&#39;פלג בסנוודא-בין השתלבות לדחיה&#39;&#39;)-נכתב על ידי נדב
    עמידן הבין כי הנזק שגרם ליאורוס הוא זה שגרם להרס סנוודא, והבין כי עליו לעשות משהו. הוא יצר קשר עם מדען בממלכת לאיאהמינא, וביקש ממנו שיכין איזושהי המצאה שתוכל לתקן את הנזק. כעבור שנה סיים המדען לעבוד על ההמצאה, שהיתה בעצם..מכונת זמן&#33; עמידן נכנס למכונה, והעביר את הזמן 5 שנים אחורה, לתקופה שבה ממלכת סנוודא כבשה את חלקה המזרחי של הניגמא. כשיצא עמידן ממכונת הזמן, לא היה אדם מאושר ממנו. כשהלך ברחבי ממלכת סנוודא הוא נראה כל כך מאושר, עד שתושבי הממלכה חשבו שהחליק על השכל. עמידן ניגש אל ולדימירוס. &#39;&#39;שלום, אדוני, עמידן מושל הממלכה.&#39;&#39; אמר ולדמירוס &#39;&#39;אתה נראה..מאוד שמח.&#39;&#39;
    &#39;&#39;כן, אתה צודק.&#39;&#39; הסכים איתו עמידן &#39;&#39;וכעת, יש לי בקשה בשבילך. אני רוצה שתשחרר את פלג מהכלא. יש לי מצב רוח כל כך טוב, שלא אכפת לי שהשבוי הזה יהלך על אדמתנו.&#39;&#39;
    ולדימירוס עשה כפקודתו של עמידן, ושחרר את פלג מהמאסר. פלג כל כך שמח שיצא לחופשי, עד שרץ בכל רחבי הממלכה, ועשה מעשים מעט..טיפשיים. עמידן לא נזף בפלג על מעשיו, ורק הסביר לו שהוא עושה מעשים אסורים. לעומת זאת, שאר תושבי הממלכה לא ראו את מעשיו של פלג בעין יפה, וציחי אף נתן לו קנס על כל עבירה שעשה. לא עבר יום בו פלג לא חשב על חבריו שבהגמינא. בלילות בהם שכב על הדשא שביער סנוודא (לא היה לו מקום אחר לישון בו), חשב פלג על זיכרונות הילדות שלו בהגמינא ועל חבריו בהגמינא, ונשטף געגועים. אך למרות זאת, הוא האמין שיום אחד יהיה תושב בעל זכויות מלאות בסנוודא, ושכולם יכבדו אותו ויכירו בו. אך תקוותיו של פלג לא עזרו. תושבי הממלכה הפנו לפלג את גבם, ולא נתנו לא להשתלב בחברה. בשבילם הוא היה פליט, מישהו לא רצוי שלא שייך לממלכה ולעולם לא יהיה שייך לה. האנשים שהתייחסו אל פלג בצורה הנוראית ביותר היו סגניו של עמידן, ולדימירוס וציחי. הם נתנו לפלג יחס מתנשא, העליבו אותו והשפילו אותו מול תושבי הממלכה. העיתונות היתה כלי תקשורת רחב ברחבי סנוודא. העיתונים שהודפסו בסנוודא נמכרו גם בממלכות השכנות לה, שאחת מהן היתה הגמינא. בכל פעם מחדש קרא נדובי את העיתון, והזדעזע לגלות על היחס המשפיל שנותנים לפלג בממלכה. &#39;&#39;ליאורוס, זה ממש נורא,&#39;&#39; אמר נדובי לליאורוס &#39;&#39;היחס שנותנים לפלג הוא פשוט מתחת לכל ביקורת. אנו מוכרחים לעשות משהו&#33;&#39;&#39;
    אך ליאורוס לא נבהל במיוחד. &#39;&#39;אל תדאג, זה זמני.&#39;&#39; הוא אמר ברוגע &#39;&#39;לפלג לוקח זמן להשתלב בסנוודא. אך אל דאגה, הוא ישתלב בקרוב וכולם יכירו בו כאחד מהם. תן לזמן לעשות את שלו, נדובי.&#39;&#39;
    אך ליאורוס טעה בגדול. ככל שעבר הזמן המצב רק הלך והחריף ופלג היה אובד עצות. ואז, התרחש אירוע שחתם את גורלו של פלג. ולדמירוס נשא נאום, וכל תושבי הממלכה יכלו להקשיב לו. פלג החליט שהגיע הזמן להביע את מחאתו על היחס המחפיר שנותנים לו בסנוודא. הוא החל לקלל את ולדימירוס בקול רם. בעקבות כך, עמידן, שנכח בנאום, הורה לאסור את פלג למשך כל ימי חייו. וכך היה.
    פרק זה נכתב על ידי נדב

12. משתמש מנוסה
    הפרק שהכי נתן לי השראה D:
    תמשיך.

13. משתמש מנוסה
    פרק 6 (&#39;&#39;הברית בין מג&#39;סמא ללוביקופ&#39;&#39;)-נכתב על ידי נדב
    חן, שהיה המושל הנוכחי של ממלכת מג&#39;סמא, לא ידע דבר על הסכנה המתקרבת אליהם. צבא לובוונס סיים ללכת בנחל האביב והגיע סוף סוף לאזור חן המאסטר, שם היתה ממלכת מג&#39;סמא. הם נכנסו לממלכה והחלו לכבוש את שטחיה. חן, שגילה מה קרה רק כשצבא לובוונס כבש כשליש מאדמתם, ארגן צבא חיילים, ופקד עליהם להילחם בצבא לובוונס. לאחר קרב קצר, הצליח צבא מג&#39;סמא לגבור על צבא לובוונס, אך השטחים שכש צבא לובוונס נשארו אצלהם. חן ראה זאת בתור תבוסה לממלכת מג&#39;סמא, ונכנס לתסכול רב. &#39;&#39;יש לי רעיון, אדוני המושל.&#39;&#39; אמר אביב לחן &#39;&#39;אני מציע שנכרות ברית עם אחת משכונותינו, כך שאם לובוונס תתקוף אותנו שוב, היא תעמוד לצידנו.&#39;&#39;
    &#39;&#39;זה רעיון לא רע בכלל ,&#39;&#39; אמר חן &#39;&#39;אבל עם איזו ממלכה נכרות ברית? פרט לסנוובול, השכנות היחידות שלנו הן סנוודא ולוביקופ. אני מעדיף לא לכרות דבר עם סנוודא. מתיו, זכרונו לברכה, מאוד שנא אותם, ואני בטוח שאם הוא היה בחיים הוא היה מאוד כועס על כך.&#39;&#39;
    &#39;&#39;אם כך, נוכל לכרות ברית עם לוביקופ,&#39;&#39; הציע אביב &#39;&#39;אין לנו בעיות איתם.&#39;&#39;
    חן אישר את דבריו של אביב, והלך לעבר ממלכת לוביקופ הסמוכה אליהם. הוא נכנס לתוך טירת נודלס, שהיתה טירת המלוכה של ממלכת לוביקופ, ושם פגש את נודלס, מושל ממלכת לוביקופ. חן סיפר לנודלס על כך שהוא רוצה לכרות איתם ברית, ונודלס הסכים. השניים לחצו ידיים, והברית פורסמא בכל הממלכות. כעת, כולם ידעו ש&#39;&#39;לא כדאי להתעסק עם מג&#39;סמא&#39;&#39;.

14. משתמש מנוסה
    קצר ם:
    תמשיך.

15. משתמש מנוסה
    פרק 7-נכתב על ידי ליאור
    מה שחן לא ידע זה שנודלס מרושע כמעט כמו ציחי.
    יש לו פיצול אישיות, אדם טוב ויצור מרושע כמו ציחי. "מאסטר, אנחנו עומדים לכבוש את מג&#39;סמא" קרא נדיקס וצעק. "נדי, בוא הנה" נדי שהיה טוב בעבר, עבר לצד האפל. "נדיקס, נדי, נרע, צאו למתקפה ותחזרו עם הרוגים" קרא נודלס המשוגע.
    בעוד 3 השליחים רצים למג&#39;סמא בסנוודא מתעוררות מהומות. "אז חן המאסטר לא רצה להיות איתנו, מה? מה דתעכם שנפעיל עליו את מתקפת העל שלנו?" קרא עמידן
    "ציחי, ולדימירוס, רזוס, עוזוס, צאו למתקפה&#33;" קרא עמידן. "אני לא מקבל ממך פקודות..." קרא עוזוס והוצא להורג.
    רזוס, ציחי וולדימירוס יצאו לקרב אבל לא ידעו שגם צבא לוביקופ יוצא לקרב. ליאורוס שהיה כרגע בלאיאהמינא החליט לצאת לראשונה לקרב, עם קיסינו, סזורב ונדובי, אבל על סוונדא כדי להציל את פלג. כאשר הממלכה בלי הלוחמים הכי חזקים וגם הגיעה שמועה שיואב שר הצבא פרש מתפקידו, המשימה הייתה קלה יותר, ליאורוס שהכיר את שטח האויב היה מוכן.
    הם הגיעו לצינוק, אל פלג ושיחררו אותו. אך עמידן הגיע ועיקב אותם. "מה אתם עושים פה עלובים?" קרא בהתנשאות. "בורחים&#33;" קרא קיסינו אך מישהו עצר את קיסינו בלי ששם לב וקפץ מאחוריו עם קידון שאיים על צווארו של קיסינו.
    "אני הוא קיפא הדביל, ועידן הוא החבר הכי טוב שלי" קרא קיפא.
    ליאורוס הזועם רצח את קיפא שנפל על הרצפה ומת. "עכשיו, לסגת צוות&#33;"

בעוד החבורה עם פלג בורחים השער נסגר ומישהו מגחח "מה שלום, חברך?" נשאל במבטא רוסי כבד.
    זה היה ולדימירוס וציחי ורזוס עצרו אותו. "שלום&#33;" קרא ולדימירוס בחיוך זדוני כאשר הם מוקפים ע"י עמידן,קיפא שלא מת באמת, רזוס, ציחי וולדימירוס...

עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •