קרדיט לבר
פוקימון המסע האחרון של ויקטיני:
דמויות:
ספוילר
פרק ראשון-הבריחה הגדולה:
"תביאו אותו אליי אני צריך את כוחו של אותו הפוקימון בשביל לשלוט בעולם!" נשמע קול גברי צועק על שלושה אנשים בחדר חשוך עם מעט אור הבוקע מין החלון הימני,קול של אישה אומר לאותו קול גברי שצועק:"כן מאסטר אני וחברי נביא את הפוקימון שאתה רוצה,את ויקטיני,פוקימון הניצחון",הקול הרם של אותו גבר אומר:"מצוין ג'סי,ג'יימס ודורינו אתם מצוות רוקט וזו המשימה האחרונה שלכם אם תצליחו תקודמו אם לא תפוטרו ברור",שני קולות מצטרפים לקולה של אותה אחת בשם ג'סי:"כן המפקד",שלושת האנשים יצאו מין החדר של מנהיג צוות רוקט במחוז אישו המחוז החדש שהתגלה לצוות רוקט לפני כחמישה חודשים.
באותו זמן במקום אחר לחלוטין במקדש ויקטיני קול של אישה נשמע,קול של אישה שמתייסרת על משהו,על מות משפחתה לפני מספר ימים בגלל תאונת דרכים,האישה הזו אומרת:"או ויקטיני האדיר או ראשיהם הגדול וזרקום הכביר למה או למה לקחתם לי את אוהבי ואת ילדי למה אני עכשיו בודדה קחו גם אותי קחו לשמיים",קול של ילד קטן אומר:"או לא יוריקט את צריכה לעזור לי,בקרוב צוות רוקט יגיע הנה ואת תצטרכי לעזור לי לעשות בריחה די גדולה מהמקדש הזה,אני מבקש ממך לא דורש אם נצליח במשימה,תקבלי משאלה אחת משאלה אחת בלבד זה ברור יוריקט את צריכה לעזור לי לויקטיני",האישה ששמה הוא יוריקט אומר:"ברור אני אעזור לך ויקטיני אם אני אצליח אני אוכל לבקש ממך שתיקח אותי לאוהבי,לבעלי ולילדי הקטנים שאתה לקחת ממני רק לפני מספר ימים,אני כול-כך מתגעגעת אליהם",ויקטיני אומר לאישה ששמה הוא יוריקט:"בואי נסלק" נשמע צליל בום חזק ואז בדיוק אז שלושת חברי צוות רוקט דורינו,ג'סי וג'יימס נכנסו למקדש,פוכדורים שלופים ואיתם גם מין אקדח מוזר בצבעים שחור וכחול,אליו יש רק את האות אר באנגלית,האות שמסמלת את צוות רוקט,ג'סי אומר לשתי הבנות:"הוא לא כאן ג'סי ודורינו נצטרך לדווח למנהיג",דורינו אומרת בזעם לג'יימס:"הוא יפטר אותנו,אנחנו יודעים יותר מדי הוא יחסל אותי אותך ואת ג'סי,ג'יימס".
המשך יבוא...
פרק 2:ההתחלה הגדולה!