למה אתה מוציא פרקים כל כך מהר? (לא שיש לי בעיה אם זה)
ילד קטן עם שיער שחור ועיניים כחולות כמו הים (התיאור דמות קצת בנאלי...) התעורר לו שבוע אחרי מה שקרה באותו מקדש,הוא התעורר מסיוט, קולה של אימו של אותו ילד שאומרת לו: "ירוני צ'רלס ויוקה פה, אתה צריך לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלך מהפרופסור היום זוכר?",הילד ששמו ירון קופץ מין המיטה (עדיף לכתוב מהמיטה. העדפה אישית שלי) שלו בשמחה רבה.
(שים לב! בחלק הזה צריך לרדת שורה! קשה להפריד בין החלק שבו הוא קופץ מהמיטה לחלק שבו הוא נזכר בחלום).
הוא נזכר בחלום שהוא חלם באותו לילה לפני מספר ימים,זה היה חלום מוזר על אישה שהמשפחה שלה מתה,הוא חלם על מאורעות מקדש ויקטיני. (גם כאן, שוב, צריך לרדת שורה)
אמו של ירון מחייכת אליו. הוא רואה את שני חבריו צ'רלס, ילד שחור שיער בעל עיניים חומות, ואת יוקה, ילדה עם שיער ג'ינג'י ועיניים ירוקות כמו הדשא (שוב, תיאורי דמות קצת משעממים. ירוק כמו הדשא, כחול כמו הים...),צ'רלס זוכר מה שקרה אתמול בצהריים(מה קרה אתמול בצהריים?),צ'רלס,ירון ויוקה יוצאים מביתו של ירון בדיוק בשעה שהם קבעו. (שוב צריך לרדת שורה. נקודה בסוף משפט.)
(כאן קצת חסר לי התהליך שבו הם נכנסו למעבדה. צריך לתאר משהו, אפילו קצר! כאן זה נראה כאילו הם פשוט התפרצו פנימה) הם נכנסו למעבדה של פרופסור אוק,שנמצא בקנטו הרחוקה מאישו,שלושתם נכנסו למעבדה והם רואים איש צעיר בערך בגיל שלושים שערו בצבע חום כמו עיניו של צ'רלס,שלושתם פגשו את גרי אוק הפרופסור החדש של המחוז,אחרי פטירתו המצערת של סמואל אוק,הוא נותן לכול אחד מהם את הפוקימון המועדף שלו:ירון קיבל צ'רמנדר,צ'רלס קיבל טוטודייל ויוקה קיבלה טורצ'יק,כולם קטנים מאוד וחמודים מאוד. (לא יזיקו פה כמה תיאורים של רגשות הם התרגשו לקבל את הפוקימונים שלהם? ברור שכן! אז תתאר את זה. הם לא דיברו בינם לבין עצמם? ברור שכן! אז תכתוב מה הם אמרו).
באותו זמן במפקדה של צוות רוקט מחוז אישו: (באופן אישי, אני לא אוהב מעברים מהסוג הזה...)
הקול הגברי שוב (שוב?) אומר בכעס על שלושה אנשים אך הם לא החבורה ג'יימס,ג'סי ודורינו,אלה על שלושה אנשים חדשים הקול אומר להם בזעם רב מאוד:"נו צוות רוקט מספר שתיים איקס,אתם רוצים שאני אשלח אתכם במקום מי שהרס את צוות גאלקטיק וחיסל אחת ולתמיד את הציידת ג'יי,צוות רוקט מספר שלוש ווי הצוות של ג'סי ג'יימס ומיאו שנהרג בתאונת דרכים לפני מספר שבועות,תאונה מצערת נכון אבל אנחנו נחיה עם זה" (כללל המשפט המודגש הזה, וגם מה שלפניו, היה מסובך מאוד להבנה. הייתי צריך לקרוא אותו שלוש פעמים כדי להבין אל מי הוא מדבר. גם הניסוח עצמו לא היה כל כך טוב, וגם הפיסוק הקשה מאוד על ההבנה.)
(לרדת שורה) קול חדש של גבר צרוד שאומר:"אדוני אני אביא לך את ויקטיני ואני מוכן להתחייב בחיים שלי זה מובן". (אני לא בטוח לגמרי אם בוץ' הוא זה שדיבר כאן. אם כן, לא צריך לכתוב "קול חדש שדיבר", פשוט לכתוב שבוץ' אמר את הדברים)
הקול הגברי אומר:"הישמר לנפשך בוץ'!".
מה שמסומן באדום זה הערות שלי.באותו זמן במחוז סינו,ליד עמוד החנית: (אין לי בעיה עם מעברים, אבל ישלי בעיה עם מעברים מהסוג הזה)
"את בסדר יוריקט,אני מצטער שלקחתי אותנו כול-כך רחוק מהבית" קולו של ויקטיני נשמע מאחורי עמוד החנית שלפני מספר שנים שימש את סיירוס מצוות גאלקטיק ליצור עולם חדש,בהצלחה יתרה אם מותר לי לומר.(לרדת שורה. נקודה בסוף משפט)
קולה של יוריקט החלשה מין המסע המהיר הזה אומר לויקטיני:"אני מוכנה לעשות הכול בשביל לעזור לפוקימונים ולבני האדם",ויקטיני מוסיף לדבריו:"שמי (התכוונת שמעי?) יוריקט, את צריכה להביא שלושה ילדים לפה,הם כרגע יצאו מין המעבדה של פרופסור אוק בקנטו,שמם הם ירון,צ'רלס ויוקה שלושתם יעזרו לך,זה מובן (הוא שואל אותה שאלה, זה אומר שצריך להוסיף '?') להתראות,תזכרי אל תחזרי לכאן בלי שלושת הילדים". (לרדת שורה)
יוריקט מהנהנת מראשה,בום גדול נשמע בדיוק כמו לפני שבוע (אף אחד לא זוכר מה קרה לפני שבוע! מספיק לכתוב שבום גדול נשמע), אך יוריקט מגיעה לבד למחוז אחר בכלל,מחוז ג'וטו.
המשך יבוא...
יש לך הרבה מאוד (מאוד מאוד) בעיה עם פיסוק. אתה צריך ללמוד מתי לשים נקודה, מתי לשים פסיק, ומתי לרדת שורה. אם תקפיד על זה, הסיפור שלך יהיה הרבה יותר קריא.
גם תזכור שצריך לעשות רווח אחרי ניקוד כלשהו!
אם יש לך משהו להגיד לגבי אחד מהדברים שכתבתי, אני כאן (:
נערך לאחרונה על ידי Lanvin, 09-30-2010 בשעה 09:46 PM
פרק שלוש-צ'רמנדר,טורצ'יק וטוטודייל אויבים וחברים,קרב ראשון:
העיר פאלט הכניסה לדרך מספר אחד:
"צאו כולם",אומרים שלושת החברים שזה עתה התחילו את המסע שלהם,לפניהם עומדים צ'רמנדר,טוטודייל וטורצ'יק יפים וחמודים.
אך הם רואים שהצ'רמנדר של ירון והטוטודייל של צ'רלס לא מסתדרים כול כך טוב,צ'רמנדר משתמש זורק אבן שהוא מוצא באדמה על טוטודייל שמתעצבן,צ'רלס אומר לך:"היי ירון אתה יכול להרגיע את הצ'רמנדר שלך?".
ירון אומר לצ'רמנדר שלו:"למה אתה מתקיף את טוטודייל של צ'רלס אתם אמורים להיות חברים ולא אויבים,תגיד צ'רלס רוצה קרב זריז?",צ'רלס עושה כן עם הראש שלו.
בינתיים במפקדה של צוות רוקט,מחוז אישו:
האיש ששמו בוץ' אומר למפקד של צוות רוקט:"אני רק אומר אדוני שמאז שמיאו מת,ג'סי וג'יימס לא אותם אנשים הם היו כישלון מהלך,עכשיו הם ניצחון מהלך ואני וקסידי פה וגם הסוכן המיוחד איקס שבע שנמצא במשימה בקנטו לא מסוגלים לעשות את המשימות שלך",המפקד של צוות רוקט אומר:"אני אשכול מה לעשות עם הבקשה שלך בוץ',רק שתזכור מי עזר לך שהיית בצרה".
בינתיים במחוז ג'וטו,אזור לא ידוע:
קולה הצרוד והעייף של יוריקט אומר:"למצוא את הילדים ירון,יוקה וצ'רלס,שמעתי את השמות האלה כבר,כמובן נזכרתי,איפה אני עכשיו?",היא מסתכלת סביבה והיא רואה משטח קפוא באזור,שלט קטן מאוד שאומר:"העיירה מוהוגני,מוביל לאגם הזעם,הר מוקוטר ומערת הקרחונים".
איש זקן עם שיער לבן וחולצה לבנה עוזר ליוריקט לקום מין האדמה הקפואה שאליו היא נמצאת,הוא אומר לה:"שלום גברתי מה את עושה פה בשלג הקפוא של העיירה שלי,את תתקררי מאוד,נעים מאוד שמי פרייס ומה שם העלמה?".
הפרק הבא:"הקרב הראשון צ'רמנדר וטוטודייל נגד הקרח וסיפורו של בוץ'".
פרק קצר
מחכה לפרק הבא
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)