פורסם במקור על ידי Avi נשארתי במשחק שלך, ניר. עומר - הודעה צועקת פלוס חוק המשעמם, פעם הבא אזהרה. איזה עומר אני?
פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון איזה עומר אני? לא, השני, אתה בסדר.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה חתימה בשיפוצים.
פורסם במקור על ידי Avi נשארתי במשחק שלך, ניר. עומר - הודעה צועקת פלוס חוק המשעמם, פעם הבא אזהרה. אה,תראה מה כתבתי לך בפרטי.
פורסם במקור על ידי nilasak אה,תראה מה כתבתי לך בפרטי. סבבה, ראיתי.
פורסם במקור על ידי Avi לא, השני, אתה בסדר. איזה RK,SS או OF וכן אני בסדר ואתה?
פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון מי פה רוצה לדעת חלק מפרק שלוש מהסיפור החדש שלי? אני מאוד רוצה! ודרך אגב תגיב במשחק שלך
תודה שקראתם,עומר. בפרישה עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5 ופרשתי באיזה שהו יום. לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה) ]
פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון איזה RK,SS או OF וכן אני בסדר ואתה? OmerFake, אני סבבה.
מה המצב יובל המבול___ עומר פלריון,מה המצב?
גם אני סבבה אבי תודה ששאלת Xd ניר שלמה שרצית ____ביל
ביל? אבל לא אמרתי ד__
פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון גם אני סבבה אבי תודה ששאלת Xd ניר ____ביל כבר אמרת שאתה בסדר גמור אז לא שאלתי כלום, יש חדש?.
להגיד לכם מה הכי באסה? שאני לא יקבל אישור למשחק,ש50 משחקים נפתחים לפני.
פורסם במקור על ידי nilasak ביל? אבל לא אמרתי ד__ אתה דביל![סתם סתם בלי להעליב כן] אבי לא שאלת אותי!וכן יש חדש יש פרק חדש שכתבתי לסיפור שלי...
פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון אתה דביל![סתם סתם בלי להעליב כן] אבי לא שאלת אותי!וכן יש חדש יש פרק חדש שכתבתי לסיפור שלי... אני ישלים עכשיו, מה קורה ?.
פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון אתה דביל![סתם סתם בלי להעליב כן] אבי לא שאלת אותי!וכן יש חדש יש פרק חדש שכתבתי לסיפור שלי... אתה עושה את זה רע... אבל לא נורא,תלמד מהמאסטר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום