Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 20 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 294
  1. משתמש מנוסה
    ~לי~
    אתה משתמש באבן האש ומרגיש כוח עצם זורם בגופך,אתה יורה על סטנטלר גחלת ומרוב עוצמה הגחלת משתלבת והופכת ללהביור עצום!,סטנטלר מנסה להתחמק ממנו אך נכשל,-עף עשרות מטרים אחורה ונפגע קשה מאוד!,"מה זה?,-איך עשית את הדבר הזה?"סטנטלר שואל אותך,ולאחר מכן אומר:"גם לי יש מספר טריקים בשרוול" ורץ לעברך תוך כדי שימוש במתקפת הדהמה!,מה תעשה?
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Bronzong צפה בהודעה
    ~לי~
    אתה משתמש באבן האש ומרגיש כוח עצם זורם בגופך,אתה יורה על סטנטלר גחלת ומרוב עוצמה הגחלת משתלבת והופכת ללהביור עצום!,סטנטלר מנסה להתחמק ממנו אך נכשל,-עף עשרות מטרים אחורה ונפגע קשה מאוד!,"מה זה?,-איך עשית את הדבר הזה?"סטנטלר שואל אותך,ולאחר מכן אומר:"גם לי יש מספר טריקים בשרוול" ורץ לעברך תוך כדי שימוש במתקפת הדהמה!,מה תעשה?
    אני מתחמק ממתקפת הדהמה ואומר לסנטרלר"יש לי אבן אש" אני משתמש באבן אש ויורה ושוב גחלת על סנטלר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    ~סקורפיו~
    אתה מנסה להתחמק אך זה לא מצליח ואתה נפגע מעוקצי הרעל!,ואז למרות שהוא לא יכול לראות טנטקול פשוט יורה מטח נוסף של עוקצי רעל לשמיים,-ושוב הם נופלים למטה ועומדים לפגוע בך!,מה תעשה?
    אני משתמש בגחלת על עוקצי הרעל כמתקפת נגד, ומתכונן עם שריטה כדי לפגוע בעוקצי רעל במידה והם יצליחו לעבור

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ~ריאן~
    אתה מחזיק את החפץ חלש יותר,-וכפי שציפית אתה עולה למעלה!,וכאשר אתה מגיע לשם אתה רואה את לא אחר מאשר בלטוי! "מה!?,-איך הגעת למקום הזה?,-אני "החלקתי" את ההר כך שאף אחד לא יוכל לטפס עליו!"הוא אומר לך,מה תעשה?
    "השינויים בכוח המשיכה הם אלה שעזרו לי!ואתה לא תמשיך לפגוע בפוקימונים!" אומר לו ואזוז לכיוונו של באלטוי.
    NYO HO HO BITCH

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אתה מקפיא את פצעיו של מאנצ'לאקס,-ומגיש לו גרגיר אורן כדי שיאוכל ויבריא,וכאשר הוא רואה אותו הוא מכניס אותו לפיו ביחד עם היד שלך,אתה מוציא אותה קצת בכעס,'איזה פוקימון מוזר,-גם כשהחיים שלו בסכנה אכפת לו רק מאוכל'אתה חושב,מה תעשה?
    "מצטער מאנצ' אולי תרצה להצטרף אלי למסע?" אני שואל בקול חם

6. משתמש מנוסה
    ~לי~
    אתה לא צריך להפעיל אותה כל פעם,-היא פועלת כ הזמן והיא תהרס לאט-לאט,ודרך-אגב למדת להביור.
    -------
    אתה תוקף את סטנטלר בגחלת אך הוא מתחמק ופוגע בך עם מתקפת הדהמה!,ולפתע אתה מרגיש כאילו אה לא יכול לזוז!,"זאת היכולת של מתקפת הדהמה,-אמרתי לך שלא תוכל להביס אותי,-אפילו עם אבן אש מחזקת"הוא אומר לך,ורץ לעברך עם מתקפת הדהמה נוספת שפוגעת בך!,ואז הוא רץ לעברך עם עוד אחת!,מה תעשה?

~ריאן~
    "נו טוב,-מכיוון שיש לך כוכב כבידה אני מניח שאפסיק עם זה לבינתיים"הוא אומר וכוח הכבידה חוזר להיות רגיל,-ואתה וקאטרפי מפסיקים לרחף,ואז בלי להגיד שום דבר בלטוי פוגע בקאטרפי עם מתקפת סיבוב מהיר ומפיל אותו מההר!,"קאטרפייייי"צועק קאטרפי,-ולאחר כמה שניות הצעקה נפסקת,והוא אומר לך:"אל תדאג,-הצלחתי להתפס בהר עם חוט פטיל!" "עכשיו כשאין עוד הפרעות בוא נתחיל בקרב"בלטוי אומר,מה תעשה?

~סקורפיו~
    זה מצליח!,-אתה פוגע בעוקצי הרעל עם גחלת והורס אותם!,"עכשיו עצבנת אותי!"אומר טנטקול ויוצא מהמים,ואז הוא תוקף אותך עם מתקפת בועות!,מה תעשה?

~לוקאס~
    אתה מתנצל בפני מאנצ'לאקס על מה שקרה ומציע לו להצטרף אליך למסע,מאנצ'לאקס נועץ בך מבט מוזר למשך כמה שניות,ולאחר מכן אומר:"אוקיי,-אני ישמח להיות חבר צוות שלך",מה תעשה?
    העיר שלי:

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ~לי~
    אתה לא צריך להפעיל אותה כל פעם,-היא פועלת כ הזמן והיא תהרס לאט-לאט,ודרך-אגב למדת להביור.
    -------
    אתה תוקף את סטנטלר בגחלת אך הוא מתחמק ופוגע בך עם מתקפת הדהמה!,ולפתע אתה מרגיש כאילו אה לא יכול לזוז!,"זאת היכולת של מתקפת הדהמה,-אמרתי לך שלא תוכל להביס אותי,-אפילו עם אבן אש מחזקת"הוא אומר לך,ורץ לעברך עם מתקפת הדהמה נוספת שפוגעת בך!,ואז הוא רץ לעברך עם עוד אחת!,מה תעשה?

[
    אני מנסה לצאת מהדמה ואז שולח להביור עוצמתי על סנטלר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. NYO HO HO
    ~ריאן~
    "נו טוב,-מכיוון שיש לך כוכב כבידה אני מניח שאפסיק עם זה לבינתיים"הוא אומר וכוח הכבידה חוזר להיות רגיל,-ואתה וקאטרפי מפסיקים לרחף,ואז בלי להגיד שום דבר בלטוי פוגע בקאטרפי עם מתקפת סיבוב מהיר ומפיל אותו מההר!,"קאטרפייייי"צועק קאטרפי,-ולאחר כמה שניות הצעקה נפסקת,והוא אומר לך:"אל תדאג,-הצלחתי להתפס בהר עם חוט פטיל!" "עכשיו כשאין עוד הפרעות בוא נתחיל בקרב"בלטוי אומר,מה תעשה?
    "יופי קאטרפי!מתקפה מהירה!" אצעק ואתקוף במתקפה מהירה בכל הכוח.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה

~סקורפיו~
    זה מצליח!,-אתה פוגע בעוקצי הרעל עם גחלת והורס אותם!,"עכשיו עצבנת אותי!"אומר טנטקול ויוצא מהמים,ואז הוא תוקף אותך עם מתקפת בועות!,מה תעשה?
    אני משתמש בגחלת על הבועות ועל טנטקול, ומתכונן עם שריטה במידה ולא אצליח לפגוע באחד מהבועות ואז אפוצץ אותה.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

10. Because lizards can swim
    ~לוקאס~
    אתה מתנצל בפני מאנצ'לאקס על מה שקרה ומציע לו להצטרף אליך למסע,מאנצ'לאקס נועץ בך מבט מוזר למשך כמה שניות,ולאחר מכן אומר:"אוקיי,-אני ישמח להיות חבר צוות שלך",מה תעשה?
    "מצוין" אני אומר בקול שמח ואז מספר לו קצת רקע על החיים שלי, על המטרה שלי ועל משפחה שלי. לאחר מכן אני אומר "נצא לדרך?"

11. משתמש מנוסה
    ~לי~
    אתה מנסה לצאת מההדהמה אך נכשל,-ובזמן הזה סטנטלר פוגע בך עם עוד שתי מתקפות הדהמה שמרסקות אותך על עץ!,ואז אתה שם לב שאבן האש מתחילה להיסדק!,וההשפעה של מתקפת ההדהמה עליך נחלשת!,מה תעשה?

~ריאן~
    אתה משתמש במתקפה מהירה,אך בלטוי משתמש בהפלשות בוץ והופך את האדמה לחלקה,-ומרוב מהירות אתה לא שם לב ומחליק!,-ואז בלטוי מתקרב אליך עם מתקפת סיבוב מהיר!,מה תעשה?

~סקורפיו~
    הבועות פוגעות במתקפת הגחלת ושתי המתקפות מפוצצות זו את זו,-ואז טנטקול יוצר בועה ענקית שמשמידה את מתקפת הגחלת ומתקרבת לעברך!,מה תעשה?

~לוקאס~
    אתה מספר למאנצ'לאקס על עצמך והוא מספר לך על עצמו,ולאחר שאתם מסיימים את ההכרות בין שניכם אתם מחפשים מה לעשות,-ולאחר כמה שעות אתם רואים שאקל שאומר:"בואו להירשם בהמוניכם לתחרות הצוותים השנתית,-ועם תנצחו את כל שאר הצוותים אתם תזכו בפרס הגדול של אספקה ענקית של ברים וגם חפץ סודי!",מה תעשה?
    העיר שלי:

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ~לי~
    אתה מנסה לצאת מההדהמה אך נכשל,-ובזמן הזה סטנטלר פוגע בך עם עוד שתי מתקפות הדהמה שמרסקות אותך על עץ!,ואז אתה שם לב שאבן האש מתחילה להיסדק!,וההשפעה של מתקפת ההדהמה עליך נחלשת!,מה תעשה?
    "יופי זה הזדמנות שלי"אני יורה להביור אדיר על סנטלר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    [~סקורפיו~
    הבועות פוגעות במתקפת הגחלת ושתי המתקפות מפוצצות זו את זו,-ואז טנטקול יוצר בועה ענקית שמשמידה את מתקפת הגחלת ומתקרבת לעברך!,מה תעשה?
    אני משתמש בזעם דרקון על הבועה, ומתכונן להשתמש בשריטה במידה והזען דרקון לא יצליח
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

14. Because lizards can swim
    ~לוקאס~
    אתה מספר למאנצ'לאקס על עצמך והוא מספר לך על עצמו,ולאחר שאתם מסיימים את ההכרות בין שניכם אתם מחפשים מה לעשות,-ולאחר כמה שעות אתם רואים שאקל שאומר:"בואו להירשם בהמוניכם לתחרות הצוותים השנתית,-ועם תנצחו את כל שאר הצוותים אתם תזכו בפרס הגדול של אספקה ענקית של ברים וגם חפץ סודי!",מה תעשה?
    "מאנצ' תסכים להשתתתף?" אני שואל אותו וכבר הולך להירשם במחשבה שהוא לא יסרב לברי

15. NYO HO HO
    ~ריאן~
    אתה משתמש במתקפה מהירה,אך בלטוי משתמש בהפלשות בוץ והופך את האדמה לחלקה,-ומרוב מהירות אתה לא שם לב ומחליק!,-ואז בלטוי מתקרב אליך עם מתקפת סיבוב מהיר!,מה תעשה?
    אני אקפוץ מעליו ומאחוריו אשתמש בכפת כוח.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 15 מתוך 20 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •