[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"קדימה קאטרפי!תקוף גם אתה!" אומר לקאטרפי ואני אתקוף איתו בכפת כוח.~ריאן~
הוא נפל מההר...
NYO HO HO BITCH
"כן בבקשה". אני יענה לו ויתחיל ללכת אחריו.~ג'ק~
"כן,או במשהו אחר,עם אתה רוצה אני יעזור לך לקחת את האוטו הזה לשוק הפוקימונים,-הוא במרחק של 5 דקות מכאן"דוקורה אומר לך,מה תעשה?
~סקורפיו~
זה מצליח!,המתקפות פוגעו בטנטקול והוא ברח משם במהרה,"תודה לך,לא היינו מצליחים לעשות זאת בלעדיך!"אומרים ווינגל וגולדין,מה תעשה?
~לי~
איווי מסתכל עליך במבט מוזר,ולאחר כמה שניות אומר:"עם כך יש לך כמה אפשרויות של מקומות ללכת אליהם:זירת הקרב הישנה,האגם,חוף-הים,בית-הקברות או לפארק העירוני",מה תעשה?
~ריאן~
אתה אומר לקאטרפי להילחם גם ולאחר כמה שניות אתה שומע קולות של קרב,ולאחר שהוא נגמר אתה שומע את הקול של קאטרפי אומר:"תפסתי אותו",ואז את הקול של קאטרפי אומר:"לא נכון הוא משקר אני קאטרפי האמיתי!"אתה מתקדם לקצה ההר בשביל לראות מה קורה,וכשאתה מסתכל אתה רואה שני קאטרפים!,שאחד כובל את השני בחוט-פטיל,מה תעשה?
~ג'ק~
דוקורה מרים את האוטו ואתה מתפעל מאוד מיכולותיו המרשימות,ואז שניכם הולכים לשוק וכאשר אתם מגיעים אליו סנדשרו אחדניגש אליכם ואומר:"זה חפץ מעניין,אולי תרצו לבוא לבית שלי ולדון במחיר עבורו?"מה תעשה?
אני יגיד כן ויתחיל ללכת אחרי הסנדשרו.פורסם במקור על ידי ;897690
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
'מי מביניהם הוא האמיתי?' אחשוב בתהיה 'אני יודע!רק האמיתי ידע את שמי!'~ריאן~
אתה אומר לקאטרפי להילחם גם ולאחר כמה שניות אתה שומע קולות של קרב,ולאחר שהוא נגמר אתה שומע את הקול של קאטרפי אומר:"תפסתי אותו",ואז את הקול של קאטרפי אומר:"לא נכון הוא משקר אני קאטרפי האמיתי!"אתה מתקדם לקצה ההר בשביל לראות מה קורה,וכשאתה מסתכל אתה רואה שני קאטרפים!,שאחד כובל את השני בחוט-פטיל,מה תעשה?
"אם אחד מביניכם הוא האמיתי, מהו שמי שהמאמן שלי נתן לי?" אשאל.
NYO HO HO BITCH
'אופס איזה טיפש אני אחשוב ולאחר מכן אשאל את סייבלאי " יש אולי זכר להמצאותיך?"'~לוקאס~
אתה אומר למאנצ'לאקס שינסה לעלות על ריחו של הפושע המיסטורי,והוא מהנהן בראשו לאות הסכמה,ולאחר מכן מנסה להריח את ריחו של הפושע,ולאחר מספר דקות אומר לך ולסייבלאי:"מצטער,אבל אני לא יכול לעלות על הריח של ההמצאות שלך כי לא הרחתי אותן אף פעם",מה תעשה?
~ג'ק~
אתה הולך אחרי סנדשרו ואחרי כמה דקות אתם מגיעים לבית ענקי שעשוי מחול,סנדשרו נכנס לבית ואתם אחריו,-הבית מלא ברהיטים מחול,ופסלים של פוקימונים שעשויים מחול,מה תעשה?
~לי~
אתה אומר לאיווי שתרד בזיר הקרב הישנה,ולאחר כמה זמן של הליכה איווי אומר לטורטרה לעצור ואתה יורד,מולך אתה רואה זירת קרב ישנה יחסית שחלק מהלבנים המרכיבות אותה קצת שבורות,לפתע שאקלאחד ניגש אליך ושואל:"היי אתה,היום בערב נערכת תחרות ועדיין אין לי משתתף שני לקרב נגד האלוף העכשוי,-אולי אתה רוצה להשתתף ולהיות בעל הסיכוי לזכות בתואר האליפות ובמדלייה?",מה תעשה?
~ריאן~
אתה שואל את שניהם איך קוראים לך אך אף אחד מהם לא עונה,-ואז אתה נזכר שלעולם לא אמרת לקטארפי את שמך!,מה תעשה?
~לוקאס~
"עם אני זוכר נכון במעבדה שלי נותרו טביעות רגליים של הפושעים,אחת הייתה דומה לשל ציפור,אך היו עוד 2 שלא הצלחתי לזהות,מה שאומר שיש שלושה פושעים!"סייבלאי אומר לך,מה תעשה?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
מאנצ' בוא נלך למעבדהה?
~לוקאס~
"עם אני זוכר נכון במעבדה שלי נותרו טביעות רגליים של הפושעים,אחת הייתה דומה לשל ציפור,אך היו עוד 2 שלא הצלחתי לזהות,מה שאומר שיש שלושה פושעים!"סייבלאי אומר לך,מה תעשה?
[QUOTE=Banette;903758]~ג'ק~
אתה הולך אחרי סנדשרו ואחרי כמה דקות אתם מגיעים לבית ענקי שעשוי מחול,סנדשרו נכנס לבית ואתם אחריו,-הבית מלא ברהיטים מחול,ופסלים של פוקימונים שעשויים מחול,מה תעשה?
/QUOTE]
"בית מעניין...
אז כמה ברים זה שווה?"
"אוח,לעזאל!" אומר בעצבות. 'טוב אתקוף את שניהם!' אחשוב לעצמי ואתקוף בהתקפה מהירה.~ריאן~
אתה שואל את שניהם איך קוראים לך אך אף אחד מהם לא עונה,-ואז אתה נזכר שלעולם לא אמרת לקטארפי את שמך!,מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)