Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 20 ראשוןראשון ... 81617181920 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 294
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Bronzong צפה בהודעה

~סקורפיו~
    אתם תוקפים את טנטקול אך הוא צולל למטה ומתחיל לשחות לכיוון הנחל שמוביל לים,-כנראה שהוא החליט לסגת,מה תעשה?
    אומר לווינגל ולגולדין:"בואו נרדוף אחריו, תמשיכו להשתמש במתקפות, אך לתוך המים. נפגע בו ונבריח אותו רחוק כדי שלא יחזור לעולם!" ואשתמש בזעם דרקון לעבר המים.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ~לי~
    "זה בסדר,-שילמתי עליך כשהעלתי אותך לכאן"אומר לך איווי,ולאחר כמה דקות הוא שואל אותך:"איפה אתה צריך לרדת?"
    אני אומר לאיוי"אני פשוט מסתובב בעולם ומחפש נקמה.אז לא משנה איפה אני ארד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ~ריאן~
    הוא נפל מההר...
    "קדימה קאטרפי!תקוף גם אתה!" אומר לקאטרפי ואני אתקוף איתו בכפת כוח.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: בבית
    ~ג'ק~
    "כן,או במשהו אחר,עם אתה רוצה אני יעזור לך לקחת את האוטו הזה לשוק הפוקימונים,-הוא במרחק של 5 דקות מכאן"דוקורה אומר לך,מה תעשה?
    "כן בבקשה". אני יענה לו ויתחיל ללכת אחריו.
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

5. משתמש מנוסה
    ~סקורפיו~
    זה מצליח!,המתקפות פוגעו בטנטקול והוא ברח משם במהרה,"תודה לך,לא היינו מצליחים לעשות זאת בלעדיך!"אומרים ווינגל וגולדין,מה תעשה?

~לי~
    איווי מסתכל עליך במבט מוזר,ולאחר כמה שניות אומר:"עם כך יש לך כמה אפשרויות של מקומות ללכת אליהם:זירת הקרב הישנה,האגם,חוף-הים,בית-הקברות או לפארק העירוני",מה תעשה?

~ריאן~
    אתה אומר לקאטרפי להילחם גם ולאחר כמה שניות אתה שומע קולות של קרב,ולאחר שהוא נגמר אתה שומע את הקול של קאטרפי אומר:"תפסתי אותו",ואז את הקול של קאטרפי אומר:"לא נכון הוא משקר אני קאטרפי האמיתי!"אתה מתקדם לקצה ההר בשביל לראות מה קורה,וכשאתה מסתכל אתה רואה שני קאטרפים!,שאחד כובל את השני בחוט-פטיל,מה תעשה?

~ג'ק~
    דוקורה מרים את האוטו ואתה מתפעל מאוד מיכולותיו המרשימות,ואז שניכם הולכים לשוק וכאשר אתם מגיעים אליו סנדשרו אחד ניגש אליכם ואומר:"זה חפץ מעניין,אולי תרצו לבוא לבית שלי ולדון במחיר עבורו?"מה תעשה?
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ;897690

~ג'ק~
    דוקורה מרים את האוטו ואתה מתפעל מאוד מיכולותיו המרשימות,ואז שניכם הולכים לשוק וכאשר אתם מגיעים אליו סנדשרו אחד ניגש אליכם ואומר:"זה חפץ מעניין,אולי תרצו לבוא לבית שלי ולדון במחיר עבורו?"מה תעשה?
    אני יגיד כן ויתחיל ללכת אחרי הסנדשרו.
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

~לי~
    איווי מסתכל עליך במבט מוזר,ולאחר כמה שניות אומר:"עם כך יש לך כמה אפשרויות של מקומות ללכת אליהם:זירת הקרב הישנה,האגם,חוף-הים,בית-הקברות או לפארק העירוני",מה תעשה?

[
    אני אומר לאיוי"טוב ארד בזירת הקרב הישנה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. NYO HO HO
    ~ריאן~
    אתה אומר לקאטרפי להילחם גם ולאחר כמה שניות אתה שומע קולות של קרב,ולאחר שהוא נגמר אתה שומע את הקול של קאטרפי אומר:"תפסתי אותו",ואז את הקול של קאטרפי אומר:"לא נכון הוא משקר אני קאטרפי האמיתי!"אתה מתקדם לקצה ההר בשביל לראות מה קורה,וכשאתה מסתכל אתה רואה שני קאטרפים!,שאחד כובל את השני בחוט-פטיל,מה תעשה?
    'מי מביניהם הוא האמיתי?' אחשוב בתהיה 'אני יודע!רק האמיתי ידע את שמי!'
    "אם אחד מביניכם הוא האמיתי, מהו שמי שהמאמן שלי נתן לי?" אשאל.
    NYO HO HO BITCH

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~לוקאס~
    אתה אומר למאנצ'לאקס שינסה לעלות על ריחו של הפושע המיסטורי,והוא מהנהן בראשו לאות הסכמה,ולאחר מכן מנסה להריח את ריחו של הפושע,ולאחר מספר דקות אומר לך ולסייבלאי:"מצטער,אבל אני לא יכול לעלות על הריח של ההמצאות שלך כי לא הרחתי אותן אף פעם",מה תעשה?
    'אופס איזה טיפש אני אחשוב ולאחר מכן אשאל את סייבלאי " יש אולי זכר להמצאותיך?"'

10. משתמש מנוסה
    ~ג'ק~
    אתה הולך אחרי סנדשרו ואחרי כמה דקות אתם מגיעים לבית ענקי שעשוי מחול,סנדשרו נכנס לבית ואתם אחריו,-הבית מלא ברהיטים מחול,ופסלים של פוקימונים שעשויים מחול,מה תעשה?

~לי~
    אתה אומר לאיווי שתרד בזיר הקרב הישנה,ולאחר כמה זמן של הליכה איווי אומר לטורטרה לעצור ואתה יורד,מולך אתה רואה זירת קרב ישנה יחסית שחלק מהלבנים המרכיבות אותה קצת שבורות,לפתע שאקל אחד ניגש אליך ושואל:"היי אתה,היום בערב נערכת תחרות ועדיין אין לי משתתף שני לקרב נגד האלוף העכשוי,-אולי אתה רוצה להשתתף ולהיות בעל הסיכוי לזכות בתואר האליפות ובמדלייה?",מה תעשה?

~ריאן~
    אתה שואל את שניהם איך קוראים לך אך אף אחד מהם לא עונה,-ואז אתה נזכר שלעולם לא אמרת לקטארפי את שמך!,מה תעשה?

~לוקאס~
    "עם אני זוכר נכון במעבדה שלי נותרו טביעות רגליים של הפושעים,אחת הייתה דומה לשל ציפור,אך היו עוד 2 שלא הצלחתי לזהות,מה שאומר שיש שלושה פושעים!"סייבלאי אומר לך,מה תעשה?
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Banette צפה בהודעה
    ~סקורפיו~
    זה מצליח!,המתקפות פוגעו בטנטקול והוא ברח משם במהרה,"תודה לך,לא היינו מצליחים לעשות זאת בלעדיך!"אומרים ווינגל וגולדין,מה תעשה?
    אגיד להם:"בבקשה,שמחתי לעזור לכם!" ואחחיך
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Banette צפה בהודעה
    [COLOR="DarkOrange"]
    ~לי~
    אתה אומר לאיווי שתרד בזיר הקרב הישנה,ולאחר כמה זמן של הליכה איווי אומר לטורטרה לעצור ואתה יורד,מולך אתה רואה זירת קרב ישנה יחסית שחלק מהלבנים המרכיבות אותה קצת שבורות,לפתע שאקל אחד ניגש אליך ושואל:"היי אתה,היום בערב נערכת תחרות ועדיין אין לי משתתף שני לקרב נגד האלוף העכשוי,-אולי אתה רוצה להשתתף ולהיות בעל הסיכוי לזכות בתואר האליפות ובמדלייה?",מה תעשה?
    אני אומר לשאקל"כן"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ה?

~לוקאס~
    "עם אני זוכר נכון במעבדה שלי נותרו טביעות רגליים של הפושעים,אחת הייתה דומה לשל ציפור,אך היו עוד 2 שלא הצלחתי לזהות,מה שאומר שיש שלושה פושעים!"סייבלאי אומר לך,מה תעשה?
    מאנצ' בוא נלך למעבדה

14. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Banette;903758]~ג'ק~
    אתה הולך אחרי סנדשרו ואחרי כמה דקות אתם מגיעים לבית ענקי שעשוי מחול,סנדשרו נכנס לבית ואתם אחריו,-הבית מלא ברהיטים מחול,ופסלים של פוקימונים שעשויים מחול,מה תעשה?
    /QUOTE]

"בית מעניין...
    אז כמה ברים זה שווה?"
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

15. NYO HO HO
    ~ריאן~
    אתה שואל את שניהם איך קוראים לך אך אף אחד מהם לא עונה,-ואז אתה נזכר שלעולם לא אמרת לקטארפי את שמך!,מה תעשה?
    "אוח,לעזאל!" אומר בעצבות. 'טוב אתקוף את שניהם!' אחשוב לעצמי ואתקוף בהתקפה מהירה.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 18 מתוך 20 ראשוןראשון ... 81617181920 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •