Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 20 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 294
  1. מורחקים
    ~פליימון~
    אתה איווי,-הוא התכוון שהוא רוצה לאכול אותך...
    [/QUOTE]
    אההה, לא הבנתי...
    אני ממשיך:
    אני משתמש בדחיפה ונותן מבט עצבני ונחוש.

2. משתמש מנוסה
    ~לוקאס~
    שניהם מביטים על התפוח במבט מורעב,"אני רוצה אותו!"צועק קאטרפי,"אני רוצה אותו גם!"אומר קורומירו,והם מתחילים לריב שוב אבל בלי לתקוף אחד את השני,מה תעשה?

~פליימון~
    אתה מנסה להשתמש בדחיפה אך הקורים דביקים מאוד,ולא רק שאתה לא מצליח אלא אתה מסתבך בהם עוד יותר!,לפתע ספינארק יורה עליך מתקפה רעילה שמרעילה אותך,"עכשיו זה רק עניין של זמן"הוא אומר ומחכה שהרעל יהרוג אותך.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

3. מורחקים

~פליימון~
    אתה מנסה להשתמש בדחיפה אך הקורים דביקים מאוד,ולא רק שאתה לא מצליח אלא אתה מסתבך בהם עוד יותר!,לפתע ספינארק יורה עליך מתקפה רעילה שמרעילה אותך,"עכשיו זה רק עניין של זמן"הוא אומר ומחכה שהרעל יהרוג אותך.
    [/QUOTE]

אני משתמש בפיץ' ברי שלי בכדי להעלים את ההרעלה ומשתמש במתקפת חול על קורי העכביש כדי שיאבדו את הדביקות שלהם.

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~לוקאס~
    שניהם מביטים על התפוח במבט מורעב,"אני רוצה אותו!"צועק קאטרפי,"אני רוצה אותו גם!"אומר קורומירו,והם מתחילים לריב שוב אבל בלי לתקוף אחד את השני,מה תעשה?
    "אם אני אחצה את התפוח ל2 חתיכות ואת הברי ל2 חתיכות וכל אחד יקבל חצי מכל דבר תהיה מרוצים?"

5. משתמש מנוסה
    ~פליימון~
    זה עובד!,גרגר הפיץ' מוציא אותך ממצב ההרעלה,וקורי העכביש מפסקים להיות דביקים ואתה משתחרר מהם בקלות!,"טריק נחמד"אומר ספינארק בקול מיסטורי וחוזר לתוך העץ,מה תעשה?

~לוקאס~
    זה עובד!,שניהם מסכימים ואוכלים,ולאחר מכן עוזבים את המקום,ואז אתה שם לב שקאטרפי בטעות השאיר שם אבן עלה!,מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי Iגם, 10-02-2010 בשעה 02:04 PM
    העיר שלי:

6. מורחקים
    [QUOTE]
    ציטוט פורסם במקור על ידי Bronzong צפה בהודעה
    ~פליימון~
    זה עובד!,גרגר הפיץ' מוציא אותך ממצב ההרעלה,וקורי העכביש מפסקים להיות דביקים ואתה משתחרר מהם בקלות!,"טריק נחמד"אומר ספינארק בקול מיסטורי וחוזר לתוך העץ,מה תעשה?
    אחזור לשוטט ביער ולחפש דברים לעשות.
    נערך לאחרונה על ידי Kuriskatu, 10-02-2010 בשעה 02:14 PM

7. Because lizards can swim
    ~לוקאס~
    זה עובד!,שניהם מסכימים ואוכלים,ולאחר מכן עוזבים את המקום,ואז אתה שם לב שקאטרפי בטעות השאיר שם אבן עלה!,מה תעשה?
    "תודה צ'ארי השגת לי אבן עלה" 'אני ממלמל ולוקח את האבן'

8. משתמש מנוסה
    ~לוקאס~
    אתה לוקח את אבן העלה שלפתע נשמע פיצוץ ביער!,וצעקות של בני אנוש,מה תעשה?

~פליימון~
    אתה ממשיך לטטיל ביער שלפתע אתה רואה מורקרו שגונב שרשרת מאישה אחת,מה תעשה?
    העיר שלי:

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ~לי~
    סניזל מנסה לחמוק אך הוא נפגע מרוב מתקפת הגחלת ועף על הרצפה!,לאחר מכן הוא תוקף ברסיס קרח אך אתה מנפץ אותו עם מתקפת שריטה,ופוגע בו עם שריטה נוספת!,"זהו זה עכשיו אתה תמות!"הוא אומר בזעם,ורץ לעברך עם מתקפת שיסוע לילה!,מה תעשה?
    אני מתחמק משיסוע הלילה ותוקף בשריטה ובגחלת את סניזל
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. מורחקים
    ~פליימון~
    אתה ממשיך לטטיל ביער שלפתע אתה רואה מורקרו שגונב שרשרת מאישה אחת,מה תעשה?
    [/QUOTE]

אני אדוף אחרי המורקרו.

11. משתמש מנוסה
    ~לי~

~דור~
    אתה מתקרב לאנשים ועושה את הפרצוף המתחנן הכי טוב שאתה יכול לעשות,וזה עובד,מישהי זורקת לך פוקיבלוק!,אבל אז בא מינוזומי וחוטף את הפוקיבלוק לפני שאתה מספיק לאכול אותו,אתה מתעצבן מעט אבל ממשיך לעשות פרצוף מתחנן ועוד מספר אנשים זורקים לך פוקיבלוקים ופופינים אך מינוזומי תמיד חוטף ואוכל אותם לפניך!,מה תעשה?

.
    אני מתעצבן ומשתמש בזעם דרקון על מינוזומי ואז אני משתמש במסך עשן כדי שהוא לא ייראה לאן אני הולך.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

12. Because lizards can swim
    ~לוקאס~
    אתה לוקח את אבן העלה שלפתע נשמע פיצוץ ביער!,וצעקות של בני אנוש,מה תעשה?
    'רץ לכיוון הפיצוץ'

13. משתמש מנוסה
    ~לי~
    אתה לא מספיק להתחמק ונפגע קשה מאוד!,דמך ניתז לכל עבר ואתה מתרסק על קיר המערה ונופלים עליך המון סלעים!,"אז זה כל מה שאתה יכול לעשות?,עלוב!"אומר סניזל,'אני לא יכול להפסיד,לא עשיתי לחינם את כל הדרך הזאת'אתה חושב בכעס ומתחיל לחשוב על בני האנוש שגידלו אותך,לפתע ממלא אותך כוח עצום,ואז אתה מבין -היכולת שלך הופעלה!,אתה מרגיש שאש מתחילה לצאת מכל חלקי גופך,-ואתה מבין שאתה מתחיל ללמוד גלגל להבה!,מה תעשה?

~פליימון~
    אתה רודף אחרי המורקרו אך הוא שם לב אליך ופוגע בך עם מכת כנף שמעיפה אותך הצידה!,מה תעשה?

~דור~
    מינוזומי מתחמק מזעם הדרקון בעזרת מתקפה מהירה!,"עם תרצה להילחם נגדי בוא בעוד שעתיים לקרחת היער"הוא אומר,ובורח לתוך היער,מה תעשה?

~לוקאס~
    אתה רץ הכי מהר שאתה יכול לאזור הפיצוץ,-וכשאתה מגיע לשם אתה רואה רואה המון בני אדם פצועים שמותקפים על ידי ספירו! ,לפתע הוא שם לב אליך ואומר בקול מאיים:"היי מה אתה עושה פה?,זה לא עניינך אז כדאי שתסתלק מכאן מיד לפני שאני יהרוג אותך!",מה תעשה?
    העיר שלי:

14. Because lizards can swim
    ~לוקאס~
    אתה רץ הכי מהר שאתה יכול לאזור הפיצוץ,-וכשאתה מגיע לשם אתה רואה רואה המון בני אדם פצועים שמותקפים על ידי ספירו! ,לפתע הוא שם לב אליך ואומר בקול מאיים:"היי מה אתה עושה פה?,זה לא עניינך אז כדאי שתסתלק מכאן מיד לפני שאני יהרוג אותך!",מה תעשה?
    "אני לא אתן לך לפגוע בהם, אם תרצה קרב תקבל!"

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ~לי~
    אתה לא מספיק להתחמק ונפגע קשה מאוד!,דמך ניתז לכל עבר ואתה מתרסק על קיר המערה ונופלים עליך המון סלעים!,"אז זה כל מה שאתה יכול לעשות?,עלוב!"אומר סניזל,'אני לא יכול להפסיד,לא עשיתי לחינם את כל הדרך הזאת'אתה חושב בכעס ומתחיל לחשוב על בני האנוש שגידלו אותך,לפתע ממלא אותך כוח עצום,ואז אתה מבין -היכולת שלך הופעלה!,אתה מרגיש שאש מתחילה לצאת מכל חלקי גופך,-ואתה מבין שאתה מתחיל ללמוד גלגל להבה!,מה תעשה?
    אני מתגלגל כדי ללמד את עצמי גלגל להבה ולאחר שלמדתי משתמש בגלגל להבה על סניזל
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 5 מתוך 20 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •