[/QUOTE]~פליימון~
אתה איווי,-הוא התכוון שהוא רוצה לאכול אותך...
אההה, לא הבנתי...
אני ממשיך:
אני משתמש בדחיפה ונותן מבט עצבני ונחוש.
[/QUOTE]~פליימון~
אתה איווי,-הוא התכוון שהוא רוצה לאכול אותך...
אההה, לא הבנתי...
אני ממשיך:
אני משתמש בדחיפה ונותן מבט עצבני ונחוש.
~לוקאס~
שניהם מביטים על התפוח במבט מורעב,"אני רוצה אותו!"צועק קאטרפי,"אני רוצה אותו גם!"אומר קורומירו,והם מתחילים לריב שוב אבל בלי לתקוף אחד את השני,מה תעשה?
~פליימון~
אתה מנסה להשתמש בדחיפה אך הקורים דביקים מאוד,ולא רק שאתה לא מצליח אלא אתה מסתבך בהם עוד יותר!,לפתע ספינארק יורה עליך מתקפה רעילה שמרעילה אותך,"עכשיו זה רק עניין של זמן"הוא אומר ומחכה שהרעל יהרוג אותך.
[/QUOTE]
~פליימון~
אתה מנסה להשתמש בדחיפה אך הקורים דביקים מאוד,ולא רק שאתה לא מצליח אלא אתה מסתבך בהם עוד יותר!,לפתע ספינארק יורה עליך מתקפה רעילה שמרעילה אותך,"עכשיו זה רק עניין של זמן"הוא אומר ומחכה שהרעל יהרוג אותך.
אני משתמש בפיץ' ברי שלי בכדי להעלים את ההרעלה ומשתמש במתקפת חול על קורי העכביש כדי שיאבדו את הדביקות שלהם.
"אם אני אחצה את התפוח ל2 חתיכות ואת הברי ל2 חתיכות וכל אחד יקבל חצי מכל דבר תהיה מרוצים?"~לוקאס~
שניהם מביטים על התפוח במבט מורעב,"אני רוצה אותו!"צועק קאטרפי,"אני רוצה אותו גם!"אומר קורומירו,והם מתחילים לריב שוב אבל בלי לתקוף אחד את השני,מה תעשה?
~פליימון~
זה עובד!,גרגר הפיץ' מוציא אותך ממצב ההרעלה,וקורי העכביש מפסקים להיות דביקים ואתה משתחרר מהם בקלות!,"טריק נחמד"אומר ספינארק בקול מיסטורי וחוזר לתוך העץ,מה תעשה?
~לוקאס~
זה עובד!,שניהם מסכימים ואוכלים,ולאחר מכן עוזבים את המקום,ואז אתה שם לב שקאטרפי בטעות השאיר שם אבן עלה!,מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי Iגם, 10-02-2010 בשעה 02:04 PM
"תודה צ'ארי השגת לי אבן עלה" 'אני ממלמל ולוקח את האבן'~לוקאס~
זה עובד!,שניהם מסכימים ואוכלים,ולאחר מכן עוזבים את המקום,ואז אתה שם לב שקאטרפי בטעות השאיר שם אבן עלה!,מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
'רץ לכיוון הפיצוץ'~לוקאס~
אתה לוקח את אבן העלה שלפתע נשמע פיצוץ ביער!,וצעקות של בני אנוש,מה תעשה?
~לי~
אתה לא מספיק להתחמק ונפגע קשה מאוד!,דמך ניתז לכל עבר ואתה מתרסק על קיר המערה ונופלים עליך המון סלעים!,"אז זה כל מה שאתה יכול לעשות?,עלוב!"אומר סניזל,'אני לא יכול להפסיד,לא עשיתי לחינם את כל הדרך הזאת'אתה חושב בכעס ומתחיל לחשוב על בני האנוש שגידלו אותך,לפתע ממלא אותך כוח עצום,ואז אתה מבין -היכולת שלך הופעלה!,אתה מרגיש שאש מתחילה לצאת מכל חלקי גופך,-ואתה מבין שאתה מתחיל ללמוד גלגל להבה!,מה תעשה?
~פליימון~
אתה רודף אחרי המורקרו אך הוא שם לב אליך ופוגע בך עם מכת כנף שמעיפה אותך הצידה!,מה תעשה?
~דור~
מינוזומי מתחמק מזעם הדרקון בעזרת מתקפה מהירה!,"עם תרצה להילחם נגדי בוא בעוד שעתיים לקרחת היער"הוא אומר,ובורח לתוך היער,מה תעשה?
~לוקאס~
אתה רץ הכי מהר שאתה יכול לאזור הפיצוץ,-וכשאתה מגיע לשם אתה רואה רואה המון בני אדם פצועים שמותקפים על ידי ספירו!,לפתע הוא שם לב אליך ואומר בקול מאיים:"היי מה אתה עושה פה?,זה לא עניינך אז כדאי שתסתלק מכאן מיד לפני שאני יהרוג אותך!",מה תעשה?
"אני לא אתן לך לפגוע בהם, אם תרצה קרב תקבל!"~לוקאס~
אתה רץ הכי מהר שאתה יכול לאזור הפיצוץ,-וכשאתה מגיע לשם אתה רואה רואה המון בני אדם פצועים שמותקפים על ידי ספירו! ,לפתע הוא שם לב אליך ואומר בקול מאיים:"היי מה אתה עושה פה?,זה לא עניינך אז כדאי שתסתלק מכאן מיד לפני שאני יהרוג אותך!",מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)