Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 20 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 294
  1. מורחקים
    ~פליימון~
    אתה רודף אחרי המורקרו אך הוא שם לב אליך ופוגע בך עם מכת כנף שמעיפה אותך הצידה!,מה תעשה?
    אני מתעצבן על מוקרו ומשתמש במתקפה מהירה.

2. משתמש מנוסה
    ~פליימון~
    אתה משתמש במתקפה מהירה,"מה?,לא יכול להיות שאתה כל-כך מהיר!"אומר מורקרו בכעס,ומנסה לתקוף אותך במכת כנף אך בזכות מהירותך הגבוהה אתה מצליח לחמוק,ולפגוע בו!,"לא רציתי להגיע לזה,אבל עם אני חייב..."אומר מורקרו ותוקף במתקפת ערפל שגורמת לך לא לראות כלום!,מה תעשה?

~לי~
    "אני לא יודע איפה נמצא האוכל שאתה מחפש"מתחיל האנדוור להגיד,ואז הוא ממשיך:"אבל אני יודע בדיוק איפה נמצאת הארוחה הבאה שלי"הוא אומר ומסתכל עליך,ולאחר מכן הוא יורה לעברך מתקפת גחלת!,מה תעשה?
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

3. מורחקים
    [QUOTE][QUOTE]
    ציטוט פורסם במקור על ידי Bronzong צפה בהודעה
    ~פליימון~
    אתה משתמש במתקפה מהירה,"מה?,לא יכול להיות שאתה כל-כך מהיר!"אומר מורקרו בכעס,ומנסה לתקוף אותך במכת כנף אך בזכות מהירותך הגבוהה אתה מצליח לחמוק,ולפגוע בו!,"לא רציתי להגיע לזה,אבל עם אני חייב..."אומר מורקרו ותוקף במתקפת ערפל שגורמת לך לא לראות כלום!,מה תעשה?[/QUOTE
    אני משתמש במתקפה מהירה לחמוק מהערפל וקופץ כדי לראות את מורקרו.
    נערך לאחרונה על ידי Kuriskatu, 10-02-2010 בשעה 10:15 PM

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR="DarkOrange"]

~לי~
    "אני לא יודע איפה נמצא האוכל שאתה מחפש"מתחיל האנדוור להגיד,ואז הוא ממשיך:"אבל אני יודע בדיוק איפה נמצאת הארוחה הבאה שלי"הוא אומר ומסתכל עליך,ולאחר מכן הוא יורה לעברך מתקפת גחלת!,מה תעשה?
    אני יורה גחלת על הגחלת ואומר להונדור"אתה לא תוכל אותי" אני בורח מהר מהבית הקברות הזה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    "]
    ~דור~
    אתה מגיע לקרחת היער לאחר זמן רב,"חיכיתי לך"אומר מינוזומי ולא עושה כלום,-כנראה שהוא נותן לך את הזכות לתקוף ראשון,מה תעשה?
    אני משתמש במשך עשן סביבי, כך שהכל מוקף בעשן חוץ מהנקודה בה אני נמצא, ואני משתמש בגחלת לעבר מינוזומי.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~לוקאס~
    אתה תוקף בליקוק אך הלשון שלך עוברת דרך ספירו ונדמה שהיא לא גורמת לשום נזק!,ואז הוא פוגע בך עם אס אווירי שמרסק אותך על הרצפה ומוריד לך המון דם!,ואז אתה נזכר שמתקפות רוח אינן משפיעות כלל וכלל על סוג רגיל!,מה תעשה?
    (ליקוק זה רוח ?)
    "אני משתמש בליקוק כדי להקפיץ את עצמי לאוויר ואז אני משתמש בשריטה על ספירן"

7. משתמש מנוסה
    אפשר להירשם עדיין?

שם משתמש:Spamer Girl
    שם במשחק:סוזן הת'ר
    פוקימון:
    רקע:סוזן היא פסימית אמיתית ,אף אחד לא יודע למה היא כזאת.כשסוזן היתה בת 12 ,משפחתה עוד הייתה
    חיה .הייתה לה אח\ות קטנ\ה,שהייתה עוד ביצה .משפחת פוקאבוים רשעים הרגו את הוריה מבלי סיבה .למזלה ,
    הגיעו המשטרה לפני שהרגו אותה ,אותו פוטיזירו (המפותח של מיג'ומרו) שהציל אותה נאלץ לבקש ממנה
    להצטרף למשטרה.סוזן אמרה לא ,אבל הפוטיזירו אמר שאם היא תתנגד הוא יהרוג את אח\ותה הקטנ\ה .
    היא אמרה כן ,אבל בכל מקרה הפוטיזרו כלא את הביצה בתא כדי שלא תוכל לקחת אותה ולברוח .
    בסוף סוזן התרגלה למשטרה ,ועוזרת להם.
    מת\חי:
    חפצים:
    שותפים:
    ההרשמה פתוחה לשישה שחקנים בלבד.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

8. משתמש מנוסה
    סליח לכל השתמשים על זה שלא הגבתי,-הייתה לי עבודה ענקית לסוכות,-שלמזלי הרב גיליתי אתמול אז עבדתי עליה כל היום ולא היה לי זמן לפורום,בכל מקרה סיימתי אותה בהצלחה והינה ההמשכים שלכם:

~פליימון~
    אתה משתמש במתקפה מהירה אך בגלל הערפל אינך רואה כלום ומתנגש בעץ!,-לאחר מכן אתה מצליח לראות משהו סגול כהה זוהר שמתקרב לעברך,-ולאחר שאתה מתמקד בו כמה שניות אתה מגלה שזה כדור צל!,מה תעשה?

~לי~
    הגחלת שלך פוגעת בגחלת שלו ושתיהן מתפוצצות,"אז אתה רוצה ללכת?"הוא שואל אותך ומצחקק צחוק מרושע,"תן לי לתת לך מזכרת קטנה לפני"הוא אומר,ולפני שאתה מבין מה קורה הוא מוציא מאפו המון עשן רעיל אשר תוך מספר שניות אופף אותך ומרעיל אותך!,מה תעשה?

~דור~
    אתה משתמש במסך עשן על עצמך,ואז תוקף עם גחלת,-אבל לפני שאתה יורה אותה מינוזמי רץ לעברך ופוגע בך עם מתקפת נשיכה ומעיף אותך על עץ אחד!,"פוקימון טיפש,-ראיתי את האור שמתקפת הגחלת הפיקה וכך ידעתי היכן אתה!"הוא אומר.

~לוקאס~
    זה עובד!,אתה מקפיץ את עצמך לגובה רב ופוגע בספירו עם מתקפת שריטה שמעיפה אותו כמה מטרים אחורה ומורידה לו כמה נוצות,מה תעשה?

~בר~
    הרקע טוב מאוד אבל הוא דיי מקבע אותך לפעולות של השוטרים,(לתפוס שוטרים כל הזמן וכו'...)-עדיף שתשני אותו.
    העיר שלי:

9. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Bronzong;851668]
    ~דור~
    אתה משתמש במסך עשן על עצמך,ואז תוקף עם גחלת,-אבל לפני שאתה יורה אותה מינוזמי רץ לעברך ופוגע בך עם מתקפת נשיכה ומעיף אותך על עץ אחד!,"פוקימון טיפש,-ראיתי את האור שמתקפת הגחלת הפיקה וכך ידעתי היכן אתה!"הוא אומר.
    [QUOTE]
    אני משתמש בגחלת על הרצפה כדי שהרצפה תהייה מלאה בגחלים ו מינוזמי לא יוכל להגיע לעברי, ואז אני משתמש בזעם דרקון על מינוזמי.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ~לי~
    הגחלת שלך פוגעת בגחלת שלו ושתיהן מתפוצצות,"אז אתה רוצה ללכת?"הוא שואל אותך ומצחקק צחוק מרושע,"תן לי לתת לך מזכרת קטנה לפני"הוא אומר,ולפני שאתה מבין מה קורה הוא מוציא מאפו המון עשן רעיל אשר תוך מספר שניות אופף אותך ומרעיל אותך!,מה תעשה?
    אני תוקף בגחלת את העשן ואז מנסה לברוח ממנו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    ~דור~
    --------
    בבקשה תצטט אותי בפעם הבאה...
    --------
    אתה משתמש בגחלת על הרצפה,-אך מינוזומי קופץ!,ואז הוא מתקדם לעברך עם נשיכה ואתה יורה עליו זעם דרקון שבטעות בגלל מתקפת הנשיכה הוא בולע אותו ונוצר פיצוץ אדיר!,מינוזומי נופל על הרצפה במצב קשה מאוד אך לא מוותר!,-ומתקדם לעברך עם מתקפת דחיפה!,מה תעשה?

~לי~
    זה עשן,-הוא לא יכול להיהרס על ידי אש אלא רק "לחנוק" אותה,ולגרום לה לכבות...
    העיר שלי:

12. משתמש מנוסה
    ~דור~
    --------
    בבקשה תצטט אותי בפעם הבאה...
    --------
    אתה משתמש בגחלת על הרצפה,-אך מינוזומי קופץ!,ואז הוא מתקדם לעברך עם נשיכה ואתה יורה עליו זעם דרקון שבטעות בגלל מתקפת הנשיכה הוא בולע אותו ונוצר פיצוץ אדיר!,מינוזומי נופל על הרצפה במצב קשה מאוד אך לא מוותר!,-ומתקדם לעברך עם מתקפת דחיפה!,מה תעשה?

...
    ניסיתי לצוטט אבל כנראה נמחק איזה אות ולא נוצר הציטוט
    ____
    אני מחכה שאהייה כמה שיותר קרוב ומשתמש שוב בזעם דרקון

13. משתמש מנוסה
    ~דור~
    אתה מנסה לתקוף אותו שוב עם זעם דרקון,אך הוא חומק ופוגע בך עם מתקפת דחיפה שמעיפה אותך כמה מטרים אחורה!,ולאחר מכן מתקרב אליך עם דחיפה נוספת!,מה תעשה?
    העיר שלי:

14. משתמש מנוסה
    סליח לכל השתמשים על זה שלא הגבתי,-הייתה לי עבודה ענקית לסוכות,-שלמזלי הרב גיליתי אתמול אז עבדתי עליה כל היום ולא היה לי זמן לפורום,בכל מקרה סיימתי אותה בהצלחה והינה ההמשכים שלכם:

~פליימון~
    אתה משתמש במתקפה מהירה אך בגלל הערפל אינך רואה כלום ומתנגש בעץ!,-לאחר מכן אתה מצליח לראות משהו סגול כהה זוהר שמתקרב לעברך,-ולאחר שאתה מתמקד בו כמה שניות אתה מגלה שזה כדור צל!,מה תעשה?

~לי~

~דור~

~לוקאס~
    זה עובד!,אתה מקפיץ את עצמך לגובה רב ופוגע בספירו עם מתקפת שריטה שמעיפה אותו כמה מטרים אחורה ומורידה לו כמה נוצות,מה תעשה?

~בר~
    הרקע טוב מאוד אבל הוא דיי מקבע אותך לפעולות של השוטרים,(לתפוס שוטרים כל הזמן וכו'...)-עדיף שתשני אותו.
    לא בדיוק ,הפוטיזרו כלא אותה אצל השוטרים והיא שם רק בגלל אח\ותה הקטנ\ה.
    אם תגיד למשל שאני הצלחתי לקחת את הביצה ולברוח,אז זה ישנה את הסיפור.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

15. משתמש מנוסה
    ~דור~
    אתה מנסה לתקוף אותו שוב עם זעם דרקון,אך הוא חומק ופוגע בך עם מתקפת דחיפה שמעיפה אותך כמה מטרים אחורה!,ולאחר מכן מתקרב אליך עם דחיפה נוספת!,מה תעשה?
    אני מנסה להתחמק ומשתמש בגחלת

עמוד 7 מתוך 20 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •