'זה לא מספיק אני חייב מתקפה חזקה יותר' 'אני משתמש בשריטה על ספירו(בתור התקפת פיתיון) ובשנייה שהוא מתחמק אני משתמש עליו בחתכי זעם'~לוקאס~
זה עובד!,אתה מקפיץ את עצמך לגובה רב ופוגע בספירו עם מתקפת שריטה שמעיפה אותו כמה מטרים אחורה ומורידה לו כמה נוצות,מה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
~בר~
את רשומה,הינה ההתחלה שלך:
את קמה באמצע הלילה מצעקות של אחד השוטרים,"קדימה טסוטאג'ה קומי!,-הרגע קיבלנו דיווח על שוד ברחוב מייפל!"הוא אומר בכעס רב,מה תעשי?
~דור~
אתה מנסה להתחמק אך זה לא מצליח!,-ואתה נפגע ממתקפת הדחיפה של מינוזומי שמעיפה אותך מספר מטרים אחורה,-ולאחר מכן הוא מתחמק ממתקפת הגחלת ומתקרב לעברך עם מתקפת דחיפה נוספת!,-כנראה שבשביל לפגוע בו תצתרך מתקפה בעלת טווח פגיעה רחב,מה תעשה?
~פליימון~
אתה משתמש במתקפה מהירה אך נתקל בעץ נוסף!,-ולאחר מכן מורקרו פוגע בך עם מתקפת ניקור!,כנראה שלא תוכל סתם לחכות בלי לעשות כלום,מה תעשה?
~לוקאס~
זה מצליח!,ספירו מתחמק ממתקפת השריטה אך בזמן הזה אתה תוקף אותו בחתכי זעם שפוגעים בו קשה מאוד ומורידים לו המון דם!,"אתה תשלם על זה!"הוא אומר בכעס רב,ועף לעברך תוך כדי שימוש באס אווירי!,מה תעשה?
~לי~
אתה יוצא מהעשן אך כאשר אתה מתקדם לכיוון שער בית-הקברות אתה רואה שהוא מתחיל להיסגר,וכשאתה מגיע הוא כבר סגור לגמרי!,"אף אחד לא יוצא מבית-הקברות הזה ללא הסכמתי"הוא אומר,ויורה עליך מתקפת גחלת עוצמתית במיוחד!,מה תעשה?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
'אני מקפיץ את עצמי עם ליקוק ואז יורד עליו בחתכי זעם~לוקאס~
זה מצליח!,ספירו מתחמק ממתקפת השריטה אך בזמן הזה אתה תוקף אותו בחתכי זעם שפוגעים בו קשה מאוד ומורידים לו המון דם!,"אתה תשלם על זה!"הוא אומר בכעס רב,ועף לעברך תוך כדי שימוש באס אווירי!,מה תעשה?
החלטתי לשנות את צורת המוות לזה שהפקימון המעולף זוהר באור לבן ואז מתפרק להמון נקודות שנעלמות...
-------
~לי~
האנדוור נפגע מעט,אך מיד מתאושש ומתקדם לעברך עם מתקפת נשיכה!,מה תעשה?
~לוקאס~
שתי המתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ אדיר שמעיף את שניכם המון מטרים אחורה!,אחר-כך אתה מתאושש ורואה את ספירו המעולף מתחיל לזהור באור לבן,ולאחר כמה שניות הוא מתפרק להמון נקודות לבנות זוהרות!,מה תעשה?
"הו... איזה קרב ארוך לפחות הוא מת בסופו של דבר ולא יטריד את האנשים החפים מפשע"~לוקאס~
שתי המתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ אדיר שמעיף את שניכם המון מטרים אחורה!,אחר-כך אתה מתאושש ורואה את ספירו המעולף מתחיל לזהור באור לבן,ולאחר כמה שניות הוא מתפרק להמון נקודות לבנות זוהרות!,מה תעשה?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
המשחק מוקפא כי השה"מ בבאן. כשתרצה להפשיר אותו, שלח לי ה"פ.
המשחק מופשר ונפתח מחדש לבקשת השה"מ.
~לוקאס~
אתה מתחיל להתנקות מכל הלכלוך שצברת בזמן הקרב,-שלפתע מתקרבת אליך אישה,"תודה לך שהצלת אותנו!"היא אומרת,ומביאה לך דיסק מוזר בצבע תכלת,מה תעשה?
~לי~
הונדור מתחמק משתי המתקפות ופוגע בך חזק עם נשיכה!,"אז זה כל מה שאתה יכול לעשות?"הוא אומר,ואז הרעלים שבגופך פוגעים בך ומורידים לך חיים!,מה תעשה?
"בבקשה" אני אומר בקול חם ואז מוסיף " מה זה?"--------------------------------------------------------------------------------
~לוקאס~
אתה מתחיל להתנקות מכל הלכלוך שצברת בזמן הקרב,-שלפתע מתקרבת אליך אישה,"תודה לך שהצלת אותנו!"היא אומרת,ומביאה לך דיסק מוזר בצבע תכלת,מה תעשה?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
~לוקאס~
-----
אתה יכול להבין אותך אבל הם לא יכולים להבין אותך...
-----
אתה מנסה לדבר איתה אך היא לא מבינה כלום,לבסוף אתה נוגע בחפץ על מנת לקחת אותו ואז הוא נספג בגוף שלך ואתה מרגיש לפתע כוח עצום ויוצאים ממך המון ברקים בצבע תכלת!,ולאחר שהם נעלמים אתה מרגיש ממש עייף וחלש,"עכשיו אתה יכול להשתמש בקרן קרח"האישה אומרת ומחייכת,מה תעשה?
~לי~
אתה משתמש בגחלת וחתכי זעם ושתי המתקפות משתלבות לציפורני אש עוצמתיות,-אשר מרוב כוח הנדוור אפילו לא מנסה לחמוק מכיוון שהוא יודע שזה הסוף בשבילו!,-אתה פוגע בהנדוור בעוצמה רבה ואש עפה לכל עברי בית הקברות,ולאחר שהיא נעלמת אתה רואה את הנדוור גוסס על הרצפה,"לעזאז"הוא מתחיל להגיד שלפתע הוא זוהר באור לבן ומתפרק להמון נקודות,אתה מסתכל סביבך ולפתע אתה רואה חבורה של ארבעה הוטהוטיםעפים לעברך,"תודה לך,כבר המון זמן שההנדוור הזה כולא אותנו בבית הקברות הזה,יש משהו שנוכל לעשות למענך בכדי לגמול לך על מה שעשית?"שואל אותך אחד מהם,מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי Iגם, 10-13-2010 בשעה 07:05 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)