Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 47 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 694
  1. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    איתי
    ההונדור יתווסף אלייך(בחלק של הרשומים) יותר מאוחר כי אני צריך לבחור איזה מתקפות לתת לו ואני מתלבט.
    -------------
    אתה אומר לו בסדר וזורק לעברו פוכדור. הפוכדור פוגע בו והוא נכנס לתוכו. הפוכדור מתנדנד מספר שניות על האדמה ולאחר מספר שניות נעצר. תפסת הונדור.מה תעשה?

לי
    סטארלי שועט לעבר אלקיד של Y במהירות ותוקף אותו עם הכנפיים שלו. Y אומר לו "אל תיכנע, תתפוס אחת מהכנפיים שלו ותעיף אותו עם אגרוף חשמל". Y אומר ואלקיד עושה: אלקיד תופס את הסטארלי שלך בכנף ביד שמאל שלו ובו זמנית אתה רואה שגיצים מתחילים לעוף מהיד השנייה של אלקיד. אלקיד מכה את סטארלי עם אגרוף ימין שלו דבר שגורם לסטארלי ליפול על הרצפה. מה תעשה?

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי bw1234 צפה בהודעה
    לי
    סטארלי שועט לעבר אלקיד של Y במהירות ותוקף אותו עם הכנפיים שלו. Y אומר לו "אל תיכנע, תתפוס אחת מהכנפיים שלו ותעיף אותו עם אגרוף חשמל". Y אומר ואלקיד עושה: אלקיד תופס את הסטארלי שלך בכנף ביד שמאל שלו ובו זמנית אתה רואה שגיצים מתחילים לעוף מהיד השנייה של אלקיד. אלקיד מכה את סטארלי עם אגרוף ימין שלו דבר שגורם לסטארלי ליפול על הרצפה. מה תעשה?
    אני אמר לסטארלי"מכת חול והתקפה מהירה על אלקיד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    בר
    אתה אומר לטיילו להתעלם מזה והוא מנסה לעוף קדימה לעבר המורקרוו אך הוא נתקל בעץ הוא מנסה לקום וללכת לכיוון אחר ושוב הוא רואה נהר גדול ועף לכיוונו ונתקל בעץ. הוא ממשיך להסתובב ככה ומתבלבל. הוא מתחיל להכות את עצמו עם הכנף שלו. מה תעשה?
    אגיד לטיילו: "אל תוותר תנסה להתמקד במורקרוו ואחריי שאתה מתמקד בוא תצא למכת כנף חזקה"

4. מורחקים
    שם: חן
    למה דילגתה עליי?

5. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    ההונדור יתווסף אלייך(בחלק של הרשומים) יותר מאוחר כי אני צריך לבחור איזה מתקפות לתת לו ואני מתלבט.
    -------------
    אתה אומר לו בסדר וזורק לעברו פוכדור. הפוכדור פוגע בו והוא נכנס לתוכו. הפוכדור מתנדנד מספר שניות על האדמה ולאחר מספר שניות נעצר. תפסת הונדור.מה תעשה?
    ?[/COLOR]
    אני מוציא אותו ומחבק אותו חזק ואחר כך אני יוצא מהעיר לעיר השניה

6. משתמש מנוסה
    דור
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים שם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים. לאחר מכן אתה יוצא ממרכז הפוקימונים וממשיך לעבר יער וירידיאן. אתה נכנס לתוך היער ומתחיל לחפש פוקימונים שפתאום אתה רואה נחיל של ישן על העצים שם. מה תעשה?

?
    אני עובר ומחליט לא להטריד את נחיל ה וממשיך לחפש פוקימונים
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

7. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    בר
    אתה אומר לטיילו לא לוותר ולהתמקד במורקרוו. טיילו מתמקד במורקרוו והוא מפסיק להיות מבולבל. פתאום אתה שם לב שכל הנהר סביב לא קיים יותר. טיילו עף לכיוון מורקרוו, פוגע בו עם הכנף ומפיל אותו על הרצפה. מכת הכנף גרמה לעץ גרגירים שמורקרוו היה עליו ליפול על המורקרוו. המורקרוו מעולף מתחת לעץ הגרגירים, מה תעשה?

לי
    סטארלי מעיף חול לעבר אלקיד ופוגע לו בעיניים. אלקיד מתחיל להסתובב סביב ולתקוף כל מה שזז עם מתקפת ברק חזקה, המתקפה פוגעת בסטארלי שמתעלף. מה תעשה?

איתי
    אתה הולך לעבר העיר השנייה כשלפתע אתה רואה מה תעשה?

דור
    אתה הולך בשקט בשקט על קצות האצבעות כדי לא להעיר אותם. בסוף אתה עובר את היער ומגיע לעיר פיוטר, מה תעשה?

הודעה:
    נוספו חוקים חדשים אנא לבדוק!

ציטוט פורסם במקור על ידי IcoolLIVES צפה בהודעה
    למה דילגתה עליי?
    לא דילגתי, תלך לעמוד 11-להבא שלח פרטי.

כנסו בבקשה:
    תחממו:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

XIII Tribe

8. משתמש מנוסה
    בר
    אתה אומר לטיילו לא לוותר ולהתמקד במורקרוו. טיילו מתמקד במורקרוו והוא מפסיק להיות מבולבל. פתאום אתה שם לב שכל הנהר סביב לא קיים יותר. טיילו עף לכיוון מורקרוו, פוגע בו עם הכנף ומפיל אותו על הרצפה. מכת הכנף גרמה לעץ גרגירים שמורקרוו היה עליו ליפול על המורקרוו. המורקרוו מעולף מתחת לעץ הגרגירים, מה תעשה?
    אגיד לטיילו: "כל הכבוד לך הייתה ממש מצויין, עכשיו חזור, תודה לך על הכול. ועכשיו צא פוכדור!!!" ואזרוק על מורקרו פוכדור

9. משתמש מנוסה

דור
    אתה הולך בשקט בשקט על קצות האצבעות כדי לא להעיר אותם. בסוף אתה עובר את היער ומגיע לעיר פיוטר, מה תעשה?
    אני אלך ליער הקרוב(לא זה שממנו באתי, ואם אין עוד יער אז כל אזור עם פוקימונים פראיים) ואחפש פוקימון ללכידה ולאימון
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR="Green"]
    לי
    סטארלי מעיף חול לעבר אלקיד ופוגע לו בעיניים. אלקיד מתחיל להסתובב סביב ולתקוף כל מה שזז עם מתקפת ברק חזקה, המתקפה פוגעת בסטארלי שמתעלף. מה תעשה?

אני מוציא את צ'ימצ'אר ומחזיר את סטארלי ואומר לצ'ימצ'אר"גלגל להבה על אלקיד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש סופר ספאמר
    [COLOR="Green"]

איתי
    אתה הולך לעבר העיר השנייה כשלפתע אתה רואה מה תעשה?

י.
    אני מוציא את טוטודיל ואומר לו לתקוף באחדח מים על פיג'י

12. משתמש מנוסה
    שם: ben
    [COLOR="Green"]

בן
    על השקעה אתה מקבל שינקס מתנה.
    -----------------------
    סטארלי עף גבוה ואתה רואה את שינקס נופל לו מהגב הישר לתוך פוכדור שנפל לך מהתיק. אתה רואה את הפוכדור מתנדנד מעט ובסופו של דבר נעצר. לכדת שינקס, מה תעשה?

.
    תודה רבה.
    דרך אגב אני מצטער שלא הגבתי הרבה כי אני מסיים מאוחר.
    ---------------------------
    "כל הכבוד סטארלי" אומר לו על המאמץ ואחזיר אותו לפוכדור.
    אני מתכופף אל עבר הפוכדור מהרצפה ומרים אותו עם חיוך על פניי ומכניס לתיק.
    אני מתרומם זקוף ומפנה את פניי קדימה וממשיך בדרכי.

13. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    בר
    טיילו מתעופף סביבך בשמחה ואתה מתקשה להחזיר אותו לפוכדור, בסופו של דבר אחרי כמה דקות של ניסיונות אתה מצליח להחזיר אותו לפוכדור. לאחר מכן אתה לוקח פוכדור מהתיק וזורק אותו על מורקרוו, הפוכדור פוגע במורקרוו המעולף ומורקרוו נכנס לתוך הפוכדור, הפוכדור נוחת על הרצפה ומתנדנד מספר שניות לבסוף הוא נעצר. תפתסת מורקרוו. מה תעשה?

דור
    אתה שואל אנשים בסביבה אם הם יודעים איפה יש מקום בסביבה שבו ניתן לאמן פוקימונים. הם אומרים לך שיש איזור ממש ליד היציאה מהיער שם יש מספר פוקימונים מעניינים לתפוס ולהתאמן בעזרתם. כמו כן הם אומרים לך שאחרי העיר יש גם מקום לאימון הפוקימונים וששם יש גם מאמנים להילחם נגדם. מה תעשה?

לי
    אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור ולאחר מכן לוקח את הפוכדור של צ'ימצ'אר, זורק אותו לאוויר וצ'ימצ'אר יוצר החוצה. Y אומה לך "בחירה יפה" ואתה אומר לצ'ימצ'אר להשתמש בגלגל להבה, פתאום אתה רואה להבות מתחילות לעטוף אותו ושהוא מתחיל להתגלגל לכיוון אלקיד במהירות. Y אומר לאלקיד "תתחמק מהר" אך מאוחר מידי, צ'ימצ'אר פוגע בו ומעלה אותו בלהבות - אלקיד התעלף. Y אומר לך "כל הכבוד" ומחזיר את אלקיד לפוכדור תוך כדי שהוא אומר "היית מעולה אלקיד, חזור". לאחר מכן הוא אומר לך "בוא נראה מה תגיד על זה" ולוקח פוכדור מהחגורה שלו ומעיף לאוויר, לפתע אתה רואה יוצא מהפוכדור. מה תעשה?

איתי
    אתה מוציא את טוטודייל. טוטודייל מסתכל עלייך כדי לקבל פקודה, כשאתה אומר לו לתקוף האקדח מים הוא מסתובב לכיוון הפידג'י, פותח את הפה ומתחילים לצאת לו מים מהפה הישר לכיוון פידג'י. הפידג'י שומע את המים שמגיעים לכיוונו ומסתובב במטרה לנסות להגן על עצמו, אבל מאוחר מידי - המים פוגעים בפידג'י שמתאושש מהר ושועט לעבר הטוטודייל במהרה ומעיף אותו עם הכנף שלו על האדמה. מה תעשה?

בן
    זה בסדר גמור.
    -----------------------
    אתה ממשיך בדרכך לעבר העיר ג'ובילייף. בדרך אתה רואה עצים ונהרות יפים אך לא עוצר בדרך. לבסוף אתה מגיע אל העיר ג'ובילייף. אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים כשלפתע אתה רואה מולך קרב פוקימונים בין לי ל-Y. מה תעשה?

הודעה לכולם:
    1. מתקפות של פוקימונים שתפסתם היום יעודכנו מחר.
    2. עוד פוקימון של Y התגלה.

כנסו בבקשה:
    תחממו:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

XIII Tribe

14. משתמש מנוסה
    שם: ben
    [COLOR="Green"]

בן
    זה בסדר גמור.
    -----------------------
    אתה ממשיך בדרכך לעבר העיר ג'ובילייף. בדרך אתה רואה עצים ונהרות יפים אך לא עוצר בדרך. לבסוף אתה מגיע אל העיר ג'ובילייף. אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים כשלפתע אתה רואה מולך קרב פוקימונים בין לי ל-Y. מה תעשה?

הודעה לכולם:
    מתקפות של פוקימונים שתפסתם היום יעודכנו מחר.
    'זה האיש הזה...' אחשוב לי.
    אני מחליט להתעלם ממנו ולהכנס למרכז הפוקימונים ולרפא את הפוקימונים.
    'מעניין איפה המכון בעיר הזו' אחשוב לעצמי בעודי נכנס.

15. משתמש סופר ספאמר
    [COLOR="Green"]

איתי
    אתה מוציא את טוטודייל. טוטודייל מסתכל עלייך כדי לקבל פקודה, כשאתה אומר לו לתקוף האקדח מים הוא מסתובב לכיוון הפידג'י, פותח את הפה ומתחילים לצאת לו מים מהפה הישר לכיוון פידג'י. הפידג'י שומע את המים שמגיעים לכיוונו ומסתובב במטרה לנסות להגן על עצמו, אבל מאוחר מידי - המים פוגעים בפידג'י שמתאושש מהר ושועט לעבר הטוטודייל במהרה ומעיף אותו עם הכנף שלו על האדמה. מה תעשה?

[COLOR="RoyalBlue"]
    אני אומר לטוטודייל לקום ולתקוף את פיג'י בקרן בועות ואחריה בשריטות בכל הכוח

עמוד 13 מתוך 47 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •