Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 47 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 694
  1. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    בר
    אתה שואל את האנשים מה קרה להם והם עונים לך במבט מבוהל "בבקשה אל תעשה לנו כלום" ובורחים מהמקום. לפתע אתה מבין שמורקרוו אחראי לזה והוא גרם לאנשים הלאו להזות כל מיני דברים. מה תעשה?

איתי
    אתה רץ לטוטודייל ושואל אותו אם הוא בסדר אך הוא לא מגיב לך בגלל שהוא מעולף, מה תעשה?

בן
    אתה אומר לעצמך "יש לי הרבה זמן" דבר שגורם לאנשים שנמצאים בקרבתך למלמל כל מיני דברים ולהצביע עלייך. אתה הולך בכיוון השלט לראות במה מדובר ומגיע לבניין ענקי שכתוב עליו "חדש, לרגל הפתיחה כל אחד זוכה בהגרלה של פרס בטוח!". מה תעשה?

דור
    אתה הולך לכיוון הפיקאצ'ו כדי לנסות להבין מה הוא דיבר עם הפידג'י, שניהם מנסים לדבר אך אתה לא מבין דבר מהם. הם מנסים גם להסביר לך עם תנועות אך הם עושים זאת במקביל ואתה לא מבין מה הם רוצים. לבסוף אתה רואה את פיקאצ'ו רץ לכיוון מסויים ואת פידג'י עף אחריו. מה תעשה?

לי
    אתה אומר לצ'ימצ'אר להמשיך להתגלגל ולא לפחד. צ'ימצ'אר ממשיך להתגלגל לעבר קרן הקרח כשלפתע אתה שומע את Y קורא לעבר פיפלאפ "זה עבד!, קופץ הצידה ותכוון משאבת הידרו לעבר קרן הקרח". אתה רואה מתקפת מים אדירה מתקרבת לעבר צ'ימצ'אר שממשיך להתגלגל. מה תעשה?

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי bw1234 צפה בהודעה
    [COLOR="Green"]
    לי
    אתה אומר לצ'ימצ'אר להמשיך להתגלגל ולא לפחד. צ'ימצ'אר ממשיך להתגלגל לעבר קרן הקרח כשלפתע אתה שומע את Y קורא לעבר פיפלאפ "זה עבד!, קופץ הצידה ותכוון משאבת הידרו לעבר קרן הקרח". אתה רואה מתקפת מים אדירה מתקרבת לעבר צ'ימצ'אר שממשיך להתגלגל. מה תעשה?
    אני אומר לצ'ימצ'אר"קפוץ עם גלגל הלהבה שלך .ואז תירד לתוך עין משאבת הידרו משם תיפגע בו עם גלגל להבה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: ben

בן
    אתה אומר לעצמך "יש לי הרבה זמן" דבר שגורם לאנשים שנמצאים בקרבתך למלמל כל מיני דברים ולהצביע עלייך. אתה הולך בכיוון השלט לראות במה מדובר ומגיע לבניין ענקי שכתוב עליו "חדש, לרגל הפתיחה כל אחד זוכה בהגרלה של פרס בטוח!". מה תעשה?

?
    'מה יש להם' אחשוב בעודי הולך קדימה ומסתכל ימינה ושמאלה,לכל כיוון אפשרי.
    אני מתעלם מהם וקורא את מה שכתוב על הבניין.
    'כדאי שאנסה' אחשוב לעצמי ואחפש איך אפשר להשתתף.

4. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    לי
    צ'ימצ'אר קופץ עם הלהבה שלו לתוך מערבולת המים ופוגע בצ'ימצ'אר. Y אומר לפיפלאפ "עכשיו, תהפוך את משאבת ההידרו ותפיל אותה על שניכם, אני בטוח שתשרוד את זה!". פיפלאפ עושה כדבריו ואתה רואה את המערבולת מתהפכת ונופלת על שניהם. לאחר מכן אתה רואה את פיפלאפ על הרגליים ואת צ'ימצ'אר מעולף על האדמה. מה תעשה?

בן
    אתה נכנס לבניין ובכניסה אתה רואה מישהו ואתה שואל אותו "אתה יודע איך אפשר להשתתף בהגרלה". הוא עונה לך "בוודאי, אני המנהל של תחנת הטלוויזיה פה" ומסביר לך "אתה ניגש לדוכן שם, מאחוריו יש גלגל שמסובבים, מה שיוצא בגלגל זה הפרס שלך" ומוסיף "בהצלחה!". מה תעשה?

כנסו בבקשה:
    תחממו:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

XIII Tribe

5. משתמש מנוסה
    שם: ben
    לי
    צ'ימצ'אר קופץ עם הלהבה שלו לתוך מערבולת המים ופוגע בצ'ימצ'אר. Y אומר לפיפלאפ "עכשיו, תהפוך את משאבת ההידרו ותפיל אותה על שניכם, אני בטוח שתשרוד את זה!". פיפלאפ עושה כדבריו ואתה רואה את המערבולת מתהפכת ונופלת על שניהם. לאחר מכן אתה רואה את פיפלאפ על הרגליים ואת צ'ימצ'אר מעולף על האדמה. מה תעשה?

בן
    אתה נכנס לבניין ובכניסה אתה רואה מישהו ואתה שואל אותו "אתה יודע איך אפשר להשתתף בהגרלה". הוא עונה לך "בוודאי, אני המנהל של תחנת הטלוויזיה פה" ומסביר לך "אתה ניגש לדוכן שם, מאחוריו יש גלגל שמסובבים, מה שיוצא בגלגל זה הפרס שלך" ומוסיף "בהצלחה!". מה תעשה?
    'נשמע נחמד'.
    "תודה" אומר לו.
    אני הולך אל עבר הדוכן בכדי להשתתף.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי

[/COLOR]
    אני אומר לY"כול הכבוד ניצחת אותי אתה בהחלט בחור חזק"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    עומר
    אתה אומר למאדקיפ להשתמש בפצצת בוץ אך הפעם הוא מצליח לשלוט במתקפה ופוגע רק בפוצ'יינה שבורח מהמקום. בינתיים אתה מרים את הטיילו הפצוע על הידיים שלך ושואל אותו אם הוא בסדר. הוא עונה לך "טיילו טייל" שאתה לא מבין ומתעלף. מה תעשה?
    אחי בא לאוכל ומתכונים יש מלא חידשוים ואוונטים
    ---------------------------------------------------------
    "קדימה בא מאדקיפ" אומר לו ואלך למרכז הפוקימונים הקרוב ואז אקח פוקדור ואזרוק על טיילו
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש מנוסה

דור
    אתה הולך לכיוון הפיקאצ'ו כדי לנסות להבין מה הוא דיבר עם הפידג'י, שניהם מנסים לדבר אך אתה לא מבין דבר מהם. הם מנסים גם להסביר לך עם תנועות אך הם עושים זאת במקביל ואתה לא מבין מה הם רוצים. לבסוף אתה רואה את פיקאצ'ו רץ לכיוון מסויים ואת פידג'י עף אחריו. מה תעשה?

?
    ארוץ אחריהם

9. אבאי אני יכול לשנות את זה
    דן
    אתה צועק לעבר פוקבו להשתמש בגלגל אש על כל החבורה ואתה רואה להבות מתחילות לעטוף אותו ופתאום אתה רואה אותו מתחיל להתגלגל לעבר חבורת המינוזומי ששמים לב לכך וזזים הצידה. המינוזומי הקטן שלא יכול לזוז לא מצליח לזוז אך שנייה לפני שפוקאבו פוגע בו פוקאבו מפסיק ולוקח אותו אלייך. אתה בינתיים ממשיך לקטוף את הגרגירים משאתה מסיים אתה חוזר אל חבורת המינוזומי ומביא להם את הגרגירים ומחלק להם אותם שווה בשווה. מה תעשה?
    אפשר להפסיק אם המה תעשה? זה מיותר ומעצבן
    --
    אכניס את פוקבו לפוקדור ואמשיך להתקדם

10. משתמש מנוסה
    בר
    אתה שואל את האנשים מה קרה להם והם עונים לך במבט מבוהל "בבקשה אל תעשה לנו כלום" ובורחים מהמקום. לפתע אתה מבין שמורקרוו אחראי לזה והוא גרם לאנשים הלאו להזות כל מיני דברים. מה תעשה?
    אגיד לעצמי: "טוב...., כנראה שמורקרוו פחד מכל האנשים שהתקרבו גם על הטיילו שלי עשה את ההשליה הזאת אבל עכשיו הוא שלי"
    והלך לחפש מאמן להילחם מולו.

11. משתמש סופר ספאמר

איתי
    אתה רץ לטוטודייל ושואל אותו אם הוא בסדר אך הוא לא מגיב לך בגלל שהוא מעולף, מה תעשה?
    אני מחזיר אותו ולוקח את הפוכדור של פיג'י והולך למרכז הפוקימונים הקרוב

12. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    בר
    אתה חושב לעצמך שכנראה מורקרוו פחד מכל האנשים וכדי שלא יתקרבו למורקרוו עשה אשליה כדי להבריח את האנשים הללו אבל שמח שהוא שלך. אתה הולך לחפש מאמן להילחם מולו אך אתה מגיע לעיר אולדייל, מה תעשה?

איתי
    אתה מחזיר את טוטודייל לפוכדור ולוקח את הפוכדור של פידג'י והולך לכיוון מרכז הפוקימונים הקרוב שנמצא בעיר הבאה ויואלט. בדרך אתה רואה מספר מאמנים בדרך ועצי גרגירים אך מכיוון שאתה ממהר למרכז הפוקימונים אתה לא עוצר. אתה מגיע למרכז הפוקימונים של העיר ויואלט. מה תעשה?

דן
    אם אתה רוצה אני אפסיק.
    ----------
    אתה מכניס את פוקבו וממשיך להתקדם. אתה הולך לך ומגיע לעיר הראשונה קרקוסה. במהלך הדרך לעיר אתה מרגיש מישהו עוקב אחריך.

דור
    אתה רץ אחריהם, פתאום אתה רואה מין פרצה כזאת בשיחים שהם נכנסים אליה. אתה עובר דרכה ומגלה מקום עם מלא פיקאצ'ו ורייצ'ו בכל מקום. לבסוף הם עוצרים מול שני רייצ'ו, אחד נקבה ואחד זכר שאתה מבין שהם ההורים של הפיקאצ'ו. כמו כן אתה רואה שהרייצ'ו זכר פצוע בזנבו, מה תעשה?

עומר
    לא.
    -------------------
    אתה קורא למאדקיפ לבוא והוא בא לידך. אתה זורק את הפוכדור על טיילו. הפוכדור פוגע בטיילו שנכנס לתוך הפוכדור. הפוכדור נופל על הרצפה ומתחיל להתנדנד למספר שניות, לבסוף הפוכדור נעצר. תפסת טיילו, מה תעשה?

לי
    אתה אומר לY כל הכבוד על הניצחון ושהוא מאמן חזק. הוא משיב לך "אתה גם מאמן חזק, אני מחכה לראות אותך בטורניר אלוף האלופים" ומוסיף "מקווה שנפגש שוב לפני כן". מה תעשה?

בן
    אתה חושב לעצמך שזה נשמע נחמד, אומר למנהל תודה והולך אל עבר הדוכן. בדוכן אתה מגלה שיש תור ארוך אך לאחר מספר שניות מגיע תורך להשתתף ואתה רואה , והאישה בדוכן שואלת אותך "רוצה להשתתף בהגרלה?". מה תעשה?

כנסו בבקשה:
    תחממו:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

XIII Tribe

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לי
    אתה אומר לY כל הכבוד על הניצחון ושהוא מאמן חזק. הוא משיב לך "אתה גם מאמן חזק, אני מחכה לראות אותך בטורניר אלוף האלופים" ומוסיף "מקווה שנפגש שוב לפני כן". מה תעשה?

אני אומר לו"גם אני רוצה שניפגש שוב" אני הולך למרכז הפוקימונים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש סופר ספאמר

איתי
    אתה מחזיר את טוטודייל לפוכדור ולוקח את הפוכדור של פידג'י והולך לכיוון מרכז הפוקימונים הקרוב שנמצא בעיר הבאה ויואלט. בדרך אתה רואה מספר מאמנים בדרך ועצי גרגירים אך מכיוון שאתה ממהר למרכז הפוקימונים אתה לא עוצר. אתה מגיע למרכז הפוקימונים של העיר ויואלט. מה תעשה?

אני אומר לאחות ג'וי שתרפא לי את הפוקימונים בבקשה

15. משתמש מנוסה

דור

?
    אני אגיד לרייצ'ו לא לדאוג, ואוציא את סקווירטל מהפוקדור ואגיד לו לירות בעדינות מעט מים על זנבו של ר'ייצו,
    לאחר מכן אגיד לרייצ'ו לבוא לידי כדי שאוכל לקחת אותו למרכז הפוקימונים

עמוד 15 מתוך 47 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •