אתה מסתובב כדי לראות מי זה ומוציא את פוקאבו מהפוכדור. פוקאבו נצמד אלייך ומחכך ברגל שלך. פתאום פוקאבו רואה שלולית בוץ בקרבת מקום ואתה רואה אותו קופץ אליה ומתפלש בה. לפתע אתה רואה שמי שעקב אחריכם הוא לא אחר מאשר המינוזומי הקטן שנראה פגוע מאוד ומוטש. זה נראה כאילו הוא רוצה לבוא איתכם. מה תעשה?~דן~
[/COLOR][/QUOTE]
הוציא פוקדור ואזרוק עליו
~בר~
אתה אומר לנורמן שבשביל זה אתה פה, אתה מוציא תא מורקרוו לקרב ואומר לו שהוא זקוק לאבן הזאת ושייתן את כל מה שיש לו. לאחר מכן אתה אומר לנורמן שיוצא את הפוקימון שלו ויתחיל בקרב. הוא אומר "אם זה מה שאתה רוצה", מוציא פוכדור מהחגורה וזורק אותו לאוויר. לפתע אתה רואהיוצא מהפוכדור. נורמן אומר לספינדרה "תקוף אותו עם אגרוף סחרחורת". לפתע אתה רואה את ספינדרה בא לכיוון מורקרוו ומסובב את היד שלו ומתכונן לפגוע במורקרוו. מה תעשה?
~לי~
תחכה לתגובה של בן.
-----------------------
אתה אומר לצ'ימצ'אר לתקוף בגחלת. אתה רואה את צ'ימצ'אר מתחיל לירות להבות מפיו לעבר סטארלי שפוגעים בסטארלי. אתה אומר לצ'ימצ'אר לתקוף בגלגל להבה ושומע את בן אומר לסטארלי שיש לו יתרון גובה ושינצל אותו. אתה רואה את סטארלי מסתתר גבוה בעץ. בו בזמן אתה רואה את צ'ימצ'אר מתחיל להתעטף בלהבות ומתגלגל לכיוון העץ שעליו נמצא סטארלי. הוא מגיע לעץ שעליו נמצא סטארלי ופוגע בו. העץ מתחיל להישרף.
~בן~
אתה שומע את לי אומר לצ'ימצ'אר לתקוף בגחלת. אתה רואה את צ'ימצ'אר מתחיל לירות להבות מפיו לעבר סטארלי שפוגעים בסטארלי. אתה שומע את לי אומר לצ'ימצ'אר לתקוף בגלגל להבה ואומר לסטארלי שיש לו יתרון גובה ושינצל אותו. אתה רואה את סטארלי מסתתר גבוה בעץ. בו בזמן אתה רואה את צ'ימצ'אר מתחיל להתעטף בלהבות ומתגלגל לכיוון העץ שעליו נמצא סטארלי. הוא מגיע לעץ שעליו נמצא סטארלי ופוגע בו. העץ מתחיל להישרף. מה תעשה?
~דן~
אתה מוציא פוכדור מהחגורה וזורק אותו לעבר המינוזומי. בהתחלה אתה רואה את מינוזומי מפחד ומסתתר מאחורי שיח אך בסוף אתה רואה אותו בא לכיוון הפוכדור שפוגע בו. מינוזומי נכנס לתוך הפוכדור שנופל על הדשא ומתנדנד למשך מספר שניות. בסופו של דבר הוא עוצר. תפסת מינוזומי, מה תעשה?
~עידו~
ברוך שובךמקווה שתשקיע מעכשיו.
-----------------------
אתה מוציא את צ'יקוריטה מהפוכדור ואתה רואה צי'קוריטה יפה יוצאת מהפוכדור. אתה אומר לה לדחוף את פידג'י והיא רצה לעבר פידג'י ומצליחה לדחוף אותו בלי שהוא ישים לב. פידג'י בתגובה מתחיל לנקר את צ'יקוריטה בכל הגוף ואז מעיף אותה על הרצפה עם מתקפת כנף. מה תעשה?
[/COLOR]
~דור~
אתה אומר לסקווירטל להשתמש בקרן בועות על אומנייט. אתה רואה אותו מתחיל לירות בועות אל עבר האומנייט שבקושי נפגע מהמתקפה. אתה שומע את ברוק אומר לאומנייט "תשתמש בכוח עתיק" פתאום אתה רואה אבנים מכל עבר עפים אל עבר סקווירטל. מה תעשה?
~איתי~
אתה מחזיר את הונדור ומוציא את טוטודייל. וולקנר אומר לך "אז זה ההתחלתי שבחרת, בוא נראה איך תתמודד עם הפוקימון הבא שלי", מוציא פוכדור מהחגורה וזורק את הפוכדור לאוויר, מהפוכדור יוצא ספירו. אתה שומע את וולקנר אומר לספירו "תתקוף אותו בניקור". אתה רואה את ספירו עף לעבר טוטודייל ומתחיל לנקר אותו בכל הגוף. מה תעשה?
[/COLOR]
~דריי~
אתה משיב לה כן ומסביר לה את הבעיה שלך. לבסוף היא אומרת "אוקיי, תביא לי את הסינדקוויל שלך ואני ארפא אותו". אתה מביא לה את הסינדקוויל המעולף והיא הולכת לחדר האחורי. אתה בינתיים מסתובב במרכז הפוקימונים ואחרי כמה דקות אתה שומע אותה קוראת לך ואומרת "הסינדקוויל שלך כמו חדש" ומביאה לך אותו. מה תעשה?
~עמרי~
אתה צועק לטסוטאג'ה לקפוץ אחורה ולהשתמש במתקפה מהירה. הוא רץ במהירות רבה לעבר Chroneko שלא מצליח להתחמק ונפגע מהמכה ומתעלף. טסוטאג'ה מקשיב לך וקופץ אחורה אך הוא קופץ יותר מידי אחורה, פוגע בך ומפיל אותך. מה תעשה?
~זיו~
אתה מסתכל על הפוכדורים ועובר עליהם אחד אחד, אתה מגלה שרק באחד מהם נמצא פוקימון והפוקימון הזה הוא פיפלאפ. אתה מחליט לבחור פיפלאפ ואומר זאת לפרופסור. הפרופסור לוקח את הפוכדור של פיפלאפ ומביא לך אותו בנוסף הוא לוקח 5 פוכדורים ומביא לך גם אותם. הוא אומר לך "בההצלחה במסע, תביא כבוד למחוז שלנו". מה תעשה?
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
אתה מוציא פוכדור מהחגורה וזורק אותו לעבר המינוזומי. בהתחלה אתה רואה את מינוזומי מפחד ומסתתר מאחורי שיח אך בסוף אתה רואה אותו בא לכיוון הפוכדור שפוגע בו. מינוזומי נכנס לתוך הפוכדור שנופל על הדשא ומתנדנד למשך מספר שניות. בסופו של דבר הוא עוצר. תפסת מינוזומי, מה תעשה?~דן~
[/COLOR][/QUOTE]
דבר ראשון אחזור שנית ואגיד לך להפסיק לכתוב מה תעשה, זה מיותר ומעצבן
--
מוציא את מינוזומי מהפוקדור ומתקדם אם פוקבו ומינוזומי כשהם בחוץ
~עמרי~
אתה צועק לטסוטאג'ה לקפוץ אחורה ולהשתמש במתקפה מהירה. הוא רץ במהירות רבה לעבר Chroneko שלא מצליח להתחמק ונפגע מהמכה ומתעלף. טסוטאג'ה מקשיב לך וקופץ אחורה אך הוא קופץ יותר מידי אחורה, פוגע בך ומפיל אותך. מה תעשה?
][/QUOTE]
אני אצחק גם אם זה כאב..
ואני אבדוק מה התגובה שלו לזה שאני צוחק וכמה הוא נפגע מהמתקפה של Cheroneko.
אחרי שווידאתי שהוא מספיק בריא בשביל ללכת בעצמו אני אמשיך ללכת לכיוון העיר ואשאיר אותו מחוץ לפוכדור כדי להתחבר איתו קצת.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)