Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 47 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 694
  1. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אני אומר לצ'ימצ'אר"אוקי תתקוף בגחלת ואז בגלגל להבה את סטארלי"
    "סטארלי יש לך יתרון גובה" אצעק לו בעודו על העץ והמתקפה של צימצ'אר היישר אליו.
    "קדימה סטארלי תעוף למעלה אל ראש העצים ותסתר!"

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי bw1234 צפה בהודעה

~דור~

לא נורא
    ------------
    אתה אומר לו בהחלט ושהוא יתכוננן להפסיד. אתה זורק את הפוכדור של סקווירטל וממנו יוצא סקווירטל. אתה אומר לסקווירטל שלך לתת קרב חזק. ברוק אומר לך "אל תהיה כל כך בטוח בניצחון שלך", מוציא פוכדור מהכיס ואומר "אומנייט צא". אתה רואה יוצא מהפוכדור. מה תעשה?
    אני אומר לסקויירטל:"תשתמש בקרן בועות על אומנייט ותתכונן לתגובה

3. משתמש מנוסה
    OmerFake
    Bronzong
    אתה ממשיך לכיוון הדרך הראשונה ופוגש בדרך, מה תעשה?
    -------
    'הגיע הזמן לראות מה הפוקימון שקיבלתי שווה!'אני חושב ומוציא את צ'יקוריטה מהפוקדור,"צ'יקוריטה תכי את פידג'י בדחיפה!"אני פוקד עליה.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~דריי~

לא, אני גורם לכולם להגיע מהר למכון הראשון.
    --------------------------
    אתה מודה לאיש שעזר לך ורץ מהר לכיוון מרכז הפוקימונים. אתה מגיע לעיר המכון הראשון ונכנס למרכז הפוקימונים שנמצא בכניסה לעיר. שם אתה רואה את האחות ג'וי שאומרת לך "אני יכולה לעזור לך במשהו?".
    מה תעשה?

"כן!" אומר לה בחיוך שמלווה בלחץ רב, "זה הסנדקוויל שלי, הוא התמוטט בזמן האימונים שלנו!" אוסיף לומר ולידע אותה..
    לאחר מכן אשב ואחכה לתסיים לבדוק אותו ואתעסק במשהוא!

.

5. אבאי אני יכול לשנות את זה
    ~דן~
    אתה מסתובב כדי לראות מי זה ומוציא את פוקאבו מהפוכדור. פוקאבו נצמד אלייך ומחכך ברגל שלך. פתאום פוקאבו רואה שלולית בוץ בקרבת מקום ואתה רואה אותו קופץ אליה ומתפלש בה. לפתע אתה רואה שמי שעקב אחריכם הוא לא אחר מאשר המינוזומי הקטן שנראה פגוע מאוד ומוטש. זה נראה כאילו הוא רוצה לבוא איתכם. מה תעשה?

[/COLOR][/QUOTE]

הוציא פוקדור ואזרוק עליו

6. משתמש מנוסה
    ~עמרי~

אתה אומר אל הפוכדור של טסוטאג'ה שהגיע הזמן לקרב הראשון שלו, משפט שהוא לא שומע כי הוא נמצא בתוך הפוכדור. אתה זורק את הפוכדור לאוויר ומוציא את טסוטג'ה. אתה אומר לו להשתמש בעלי תער ופתאום אתה רואה עלים עולים מהאדמה ומתחילים לעוף לעבר Chroneko ופוגעים בו. Chroneko רץ לעבר טסוטאג'ה ומתחיל לשרוט אותו בכל הגוף. מה תעשה?
    אני צועק לטסוטג'ה לקפוץ אחורה ולעשות לו מתקפה מהירה!
    ומיד אחר כך לקפוץ אחורה שוב!

7. מורחקים
    שם: זיו זה השם
    [SIZE="3"][I][U][CENTER][COLOR="Green"][IMG]

~זיו~

התקבלת אתה מתחיל עם פיפלאפ.
    ----------------------
    השעון המעורר מצלצל אתה קם ורואה שהשעה היא 10:00 ואתה צריך למהר לפרופסור לקבל את הפוקימון שלך. אתה קם מהר מתלבש ורץ לעבר המעבדה של הפרופסור. אחרי בערך חצי שעה של הליכה אתה מגיע למעבדה של הפרופסור. הפרופסור שואל אותך "איזה התחלתי אתה רוצה?". מה תעשה?
    אני מסתכל על הפוקדורים ופותח אחד אחד אני רואה את צימצאר טרטוויג ופיפלאפ לאחר מחשבה אני אומר אני בוחר בפיפלאפ

8. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    ~בר~

אתה אומר לנורמן שבשביל זה אתה פה, אתה מוציא תא מורקרוו לקרב ואומר לו שהוא זקוק לאבן הזאת ושייתן את כל מה שיש לו. לאחר מכן אתה אומר לנורמן שיוצא את הפוקימון שלו ויתחיל בקרב. הוא אומר "אם זה מה שאתה רוצה", מוציא פוכדור מהחגורה וזורק אותו לאוויר. לפתע אתה רואה יוצא מהפוכדור. נורמן אומר לספינדרה "תקוף אותו עם אגרוף סחרחורת". לפתע אתה רואה את ספינדרה בא לכיוון מורקרוו ומסובב את היד שלו ומתכונן לפגוע במורקרוו. מה תעשה?

~לי~

תחכה לתגובה של בן.
    -----------------------
    אתה אומר לצ'ימצ'אר לתקוף בגחלת. אתה רואה את צ'ימצ'אר מתחיל לירות להבות מפיו לעבר סטארלי שפוגעים בסטארלי. אתה אומר לצ'ימצ'אר לתקוף בגלגל להבה ושומע את בן אומר לסטארלי שיש לו יתרון גובה ושינצל אותו. אתה רואה את סטארלי מסתתר גבוה בעץ. בו בזמן אתה רואה את צ'ימצ'אר מתחיל להתעטף בלהבות ומתגלגל לכיוון העץ שעליו נמצא סטארלי. הוא מגיע לעץ שעליו נמצא סטארלי ופוגע בו. העץ מתחיל להישרף.

~בן~

אתה שומע את לי אומר לצ'ימצ'אר לתקוף בגחלת. אתה רואה את צ'ימצ'אר מתחיל לירות להבות מפיו לעבר סטארלי שפוגעים בסטארלי. אתה שומע את לי אומר לצ'ימצ'אר לתקוף בגלגל להבה ואומר לסטארלי שיש לו יתרון גובה ושינצל אותו. אתה רואה את סטארלי מסתתר גבוה בעץ. בו בזמן אתה רואה את צ'ימצ'אר מתחיל להתעטף בלהבות ומתגלגל לכיוון העץ שעליו נמצא סטארלי. הוא מגיע לעץ שעליו נמצא סטארלי ופוגע בו. העץ מתחיל להישרף. מה תעשה?

~דן~

אתה מוציא פוכדור מהחגורה וזורק אותו לעבר המינוזומי. בהתחלה אתה רואה את מינוזומי מפחד ומסתתר מאחורי שיח אך בסוף אתה רואה אותו בא לכיוון הפוכדור שפוגע בו. מינוזומי נכנס לתוך הפוכדור שנופל על הדשא ומתנדנד למשך מספר שניות. בסופו של דבר הוא עוצר. תפסת מינוזומי, מה תעשה?

~עידו~

ברוך שובך מקווה שתשקיע מעכשיו.
    -----------------------
    אתה מוציא את צ'יקוריטה מהפוכדור ואתה רואה צי'קוריטה יפה יוצאת מהפוכדור. אתה אומר לה לדחוף את פידג'י והיא רצה לעבר פידג'י ומצליחה לדחוף אותו בלי שהוא ישים לב. פידג'י בתגובה מתחיל לנקר את צ'יקוריטה בכל הגוף ואז מעיף אותה על הרצפה עם מתקפת כנף. מה תעשה?
    [/COLOR]

~דור~

אתה אומר לסקווירטל להשתמש בקרן בועות על אומנייט. אתה רואה אותו מתחיל לירות בועות אל עבר האומנייט שבקושי נפגע מהמתקפה. אתה שומע את ברוק אומר לאומנייט "תשתמש בכוח עתיק" פתאום אתה רואה אבנים מכל עבר עפים אל עבר סקווירטל. מה תעשה?

~איתי~

אתה מחזיר את הונדור ומוציא את טוטודייל. וולקנר אומר לך "אז זה ההתחלתי שבחרת, בוא נראה איך תתמודד עם הפוקימון הבא שלי", מוציא פוכדור מהחגורה וזורק את הפוכדור לאוויר, מהפוכדור יוצא ספירו. אתה שומע את וולקנר אומר לספירו "תתקוף אותו בניקור". אתה רואה את ספירו עף לעבר טוטודייל ומתחיל לנקר אותו בכל הגוף. מה תעשה?
    [/COLOR]

~דריי~

אתה משיב לה כן ומסביר לה את הבעיה שלך. לבסוף היא אומרת "אוקיי, תביא לי את הסינדקוויל שלך ואני ארפא אותו". אתה מביא לה את הסינדקוויל המעולף והיא הולכת לחדר האחורי. אתה בינתיים מסתובב במרכז הפוקימונים ואחרי כמה דקות אתה שומע אותה קוראת לך ואומרת "הסינדקוויל שלך כמו חדש" ומביאה לך אותו. מה תעשה?

~עמרי~

אתה צועק לטסוטאג'ה לקפוץ אחורה ולהשתמש במתקפה מהירה. הוא רץ במהירות רבה לעבר Chroneko שלא מצליח להתחמק ונפגע מהמכה ומתעלף. טסוטאג'ה מקשיב לך וקופץ אחורה אך הוא קופץ יותר מידי אחורה, פוגע בך ומפיל אותך. מה תעשה?

~זיו~

אתה מסתכל על הפוכדורים ועובר עליהם אחד אחד, אתה מגלה שרק באחד מהם נמצא פוקימון והפוקימון הזה הוא פיפלאפ. אתה מחליט לבחור פיפלאפ ואומר זאת לפרופסור. הפרופסור לוקח את הפוכדור של פיפלאפ ומביא לך אותו בנוסף הוא לוקח 5 פוכדורים ומביא לך גם אותם. הוא אומר לך "בההצלחה במסע, תביא כבוד למחוז שלנו". מה תעשה?

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

9. משתמש מנוסה
    ~בר~

אתה אומר לנורמן שבשביל זה אתה פה, אתה מוציא תא מורקרוו לקרב ואומר לו שהוא זקוק לאבן הזאת ושייתן את כל מה שיש לו. לאחר מכן אתה אומר לנורמן שיוצא את הפוקימון שלו ויתחיל בקרב. הוא אומר "אם זה מה שאתה רוצה", מוציא פוכדור מהחגורה וזורק אותו לאוויר. לפתע אתה רואה יוצא מהפוכדור. נורמן אומר לספינדרה "תקוף אותו עם אגרוף סחרחורת". לפתע אתה רואה את ספינדרה בא לכיוון מורקרוו ומסובב את היד שלו ומתכונן לפגוע במורקרוו. מה תעשה?
    אגיד למורקרו: "קדימה אתה הרבה יותר מהיר מספנידה, תעוף גבוה ותתחמק מהאגרוף סחרחורת, ולאחר מכן צא לצ לילי חזק!!".
    ~~~~~~~~~~~
    תגיד מה מתקפת הכשלה עושה?

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~דריי~

אתה משיב לה כן ומסביר לה את הבעיה שלך. לבסוף היא אומרת "אוקיי, תביא לי את הסינדקוויל שלך ואני ארפא אותו". אתה מביא לה את הסינדקוויל המעולף והיא הולכת לחדר האחורי. אתה בינתיים מסתובב במרכז הפוקימונים ואחרי כמה דקות אתה שומע אותה קוראת לך ואומרת "הסינדקוויל שלך כמו חדש" ומביאה לך אותו.
    מה תעשה?

"תודה רבה לך גברתי!" אומר בחיוך צנוע ואקוד קידה קלה, לאחר מכן אנופף לה לשלום ואצא החוצה, "סנדקוויל צא!" אצעק.
    לאחר מכן אתכופף קצת, אלטף את ראשו ואשאל אותו "סנדקוויל קדימה בוא נחזור להתאמן בעוד קרב אחד ליפני המכון הראשון שלנו.. מה אתה אומר?!"
    אחכה לתגובה...

.

11. משתמש מנוסה
    [SIZE="3"][I][U][CENTER][COLOR="Green"][IMG]http://veekun.com/dex/
    ~דור~

אתה אומר לסקווירטל להשתמש בקרן בועות על אומנייט. אתה רואה אותו מתחיל לירות בועות אל עבר האומנייט שבקושי נפגע מהמתקפה. אתה שומע את ברוק אומר לאומנייט "תשתמש בכוח עתיק" פתאום אתה רואה אבנים מכל עבר עפים אל עבר סקווירטל. מה תעשה?

אני אומר לסקווירטל: תשתמש בהגנה תוך כדי תזוזה ותחבוט באומנייט.

12. מורחקים
    שם: זיו זה השם
    [COLOR="Green"]~בר~

~זיו~

אתה מסתכל על הפוכדורים ועובר עליהם אחד אחד, אתה מגלה שרק באחד מהם נמצא פוקימון והפוקימון הזה הוא פיפלאפ. אתה מחליט לבחור פיפלאפ ואומר זאת לפרופסור. הפרופסור לוקח את הפוכדור של פיפלאפ ומביא לך אותו בנוסף הוא לוקח 5 פוכדורים ומביא לך גם אותם. הוא אומר לך "בההצלחה במסע, תביא כבוד למחוז שלנו". מה תעשה?
    אל תדאג אני יביא ! אני אומר לו ויוצא בריצה לשביל שם אני זורק את הפוקדורכדי לראות את פיפלאפ ואומר פיפלאפ צא!

13. אבאי אני יכול לשנות את זה
    ~דן~
    אתה מוציא פוכדור מהחגורה וזורק אותו לעבר המינוזומי. בהתחלה אתה רואה את מינוזומי מפחד ומסתתר מאחורי שיח אך בסוף אתה רואה אותו בא לכיוון הפוכדור שפוגע בו. מינוזומי נכנס לתוך הפוכדור שנופל על הדשא ומתנדנד למשך מספר שניות. בסופו של דבר הוא עוצר. תפסת מינוזומי, מה תעשה?
    [/COLOR][/QUOTE]

דבר ראשון אחזור שנית ואגיד לך להפסיק לכתוב מה תעשה, זה מיותר ומעצבן
    --
    מוציא את מינוזומי מהפוקדור ומתקדם אם פוקבו ומינוזומי כשהם בחוץ

14. משתמש סופר ספאמר
    [SIZE="3"][I][U][CENTER][IMG]
    ~איתי~

אתה מחזיר את הונדור ומוציא את טוטודייל. וולקנר אומר לך "אז זה ההתחלתי שבחרת, בוא נראה איך תתמודד עם הפוקימון הבא שלי", מוציא פוכדור מהחגורה וזורק את הפוכדור לאוויר, מהפוכדור יוצא ספירו. אתה שומע את וולקנר אומר לספירו "תתקוף אותו בניקור". אתה רואה את ספירו עף לעבר טוטודייל ומתחיל לנקר אותו בכל הגוף. מה תעשה?

[/COLOR]
    אני אומר לו'' כן '' ואני אומר לטוטודייל ''לנסות לתקוף את ספירו בקרן בועות''

15. משתמש מנוסה
    ~עמרי~

אתה צועק לטסוטאג'ה לקפוץ אחורה ולהשתמש במתקפה מהירה. הוא רץ במהירות רבה לעבר Chroneko שלא מצליח להתחמק ונפגע מהמכה ומתעלף. טסוטאג'ה מקשיב לך וקופץ אחורה אך הוא קופץ יותר מידי אחורה, פוגע בך ומפיל אותך. מה תעשה?
    ][/QUOTE]

אני אצחק גם אם זה כאב..
    ואני אבדוק מה התגובה שלו לזה שאני צוחק וכמה הוא נפגע מהמתקפה של Cheroneko.
    אחרי שווידאתי שהוא מספיק בריא בשביל ללכת בעצמו אני אמשיך ללכת לכיוון העיר ואשאיר אותו מחוץ לפוכדור כדי להתחבר איתו קצת.

עמוד 20 מתוך 47 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •