~חן~
אתה אומר לו "איני צריך דבר" בעודך יוצא מהחנות. אתה ממשיך בדרכך ולפתע אתה רואה פוקימון שנראה כמו שורש עם עלים קטנים עליו. לבסוף אחרי שאתה מתקרב אליו עוד קצת אתה רואה שזה אודיש מה תעשה?
[/color]
מצוין!
צרמנדר צא החוצה אני קורא, תשתמש בלהביור,
~חן~
אתה אומר לו "איני צריך דבר" בעודך יוצא מהחנות. אתה ממשיך בדרכך ולפתע אתה רואה פוקימון שנראה כמו שורש עם עלים קטנים עליו. לבסוף אחרי שאתה מתקרב אליו עוד קצת אתה רואה שזה אודיש מה תעשה?
[/color]
מצוין!
צרמנדר צא החוצה אני קורא, תשתמש בלהביור,
אומר לפוקבו נגיחת ראש !אתה הולך לשדה הקרוב שנמצא במקום ממנו באת ומתחיל לחפש פוקימונים. לפתע אתה רואה מולך ציפור קטנה ומוזרה עם צורה דומה למשקפיים סביב העיניים ומעל העף. אתה מתקדם לקראת הפוקימון כדי לראות יותר טוב ורואה~דן~
.
ולמיזומי נשיכה
~בר~
אתה פוער את פיך בהתלהבות ואומר לטיילו שהוא ממש חזק אך חושב בליבך 'כנראה יתרון הסוגים הוא הגורם לניצחון המהיר'. אתה לוקח פוכדור מהתיק וזורק פוכדור לעבר קקניה. הפוכדור פוגע בקקניה שנכנס לפוכדור. הפוכדור נופל על הדשא, מתנדנד מספר פעמים ספור ולבסוף עוצר. מה תעשה?
~לי~
אתה שואל את האיש האם הוא מנהיג המכון והוא עונה לך "כן, שמי רוארק ואני מנהיג מכון האבן ובנוסף לכך חוקר מאובנים" ושואל אותך "באת לאתגר אותי לקרב?". מה תעשה?
~בן~
אתה צועק לטרטוויג לבוא ולהציג את היכולות שלו. אתה מוסיף מיד לאחר מכן ומורה לטרטוויג להשתמש במתקפה מהירה תוך כדי שהוא מתחמק מהאבנים של ג'יודוד. אתה רואה את טרטוויג רץ לעבר ג'יודוד תוך כדי שהוא מתכופף וקופץ מעל ומתחת לאבנים כדי להתחמק מהם ולבסוף פוגע בג'יודוד אך עושה לו נזק קטן מאוד. לפתע אתה רואה את ג'יודוד מתחיל לתקוף את טרטוויג ולזרוק עליו אבנים. מה תעשה?
~דן~
אי אפשר שניים על אחד...
תתקן את התגובה
~עידו~
אתה חושב לעצמך שבידריל הוא פוקימון חזק שיעזור לך במסע תוך כדי שאתה מוציא פוכדור מהתיק. אתה זורק את הפוכדור על בידריל. הפוכדור פוגע בבידריל שנכנס לתוך הפוכדור. הפוכדור נופל על האדמה, מתנדנד מעט ונעצר. מה תעשה?
[/COLOR]
~דור~
אתה אומר לפרופסור שהאבן הזאת באמת מדהימה ושואל אותו אם הוא יודע מה זאת האבן הזאת והאם יש לה איזה קשר לקלאפרי. הפרופסור בתגובה אומר לך "האבן הזאת נקראת אבן ירח והיא גורמת לקלאפרי להתפתח כשהיא בחתיכה קטנה. לפי דעתי, הקלאפרים הללו הגיעו עם האבן הזאת מהחלל". מה תעשה?
~חן~
אתה אומר לצ'ארמנדר לצאת ולהשתמש בלהביור. אודיש שומע את הקריאה שלך ומנסה להסתתר מאחורי אבן מסוימת אך צ'ארמנדר בא אליו ואתה רואה להבה אדירה יוצאת מהפה של צ'ארמנדר ופוגעת באודיש שנשרף, נופל על הדשא ומתעלף. לפתע אתה רואה את כל הדשא סביבך מתחיל לעלות בלהבות. מה תעשה?
[/COLOR]
~איתי~
אתה מנסה לחפש מעברים סודיים בקירות ע"י מישוש של הקירות וחיפוש משפטים מוכרים. לפתע אתה רואה אבן בולטת בקיר שמעליה רשום משהו מוזר באנגלית עם סימנים דומים לפוקימון שראית מקודם. מה תעשה?
[/COLOR]
~דריי~
אתה מסביר למורקרוו מה הוא צריך לעשות אך הוא לא מצליח לעקוב אחרי כל הוראותיך ותוקף את פידג'י רק במתקפת כנף אך אחת חזקה שגורמת לפידג'י ליפול חזק מאוד על הרצפה ולהתעלף. פאלקנר אומר לך בתגובה "יפה מאוד, ניצחת לי פוקימון אחד אך נשאר לך עוד פוקימון אחד, בוא נראה איך תתמודד איתו". פאלקנר מחזיר את פידג'י לפוכדור ואומר "היית מעולה, מגיע ללך לנוח", לוקח פוכדור אחר מהחגורה ואומר "בוא נראה איך תתמודד עם הפוקימון הבא שלי" ומוציא את הפוקימון מהפוכדור. לפתע אתה רואה פוקימון עם כנפיים שמחזיק מקל מוזר בפה ועם משהו שנראה כמו כרבולת חומה על הראש. לבסוף אתה רואה שזה. מה תעשה?
~עמרי~
אתה אומר לטסוטאג'ה לא לפחד ולקפוץ על ממפטו. אתה רואה את טסוטאג'ה מנסה לקפוץ עליו אך לא מצליח לקפוץ מספיק גבוה ומצליח לתפוס לו את הכנף. ממפטו בתגובה מתחיל לחוג במעגלים כדי להוריד את טסוטאג'ה וטסוטאג'ה מתחיל להסתחרר. מה תעשה?
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)