Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 47 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 694
  1. מורחקים
    שם: חן
    ~חן~

אתה אומר לו "איני צריך דבר" בעודך יוצא מהחנות. אתה ממשיך בדרכך ולפתע אתה רואה פוקימון שנראה כמו שורש עם עלים קטנים עליו. לבסוף אחרי שאתה מתקרב אליו עוד קצת אתה רואה שזה אודיש מה תעשה?
    [/color]

מצוין!

צרמנדר צא החוצה אני קורא, תשתמש בלהביור,

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי bw1234 צפה בהודעה
    ~דריי~

אין ספינה לג'וטו....
    ------------------
    אתה רואה את פידג'י לפתע לא מצליח לעקוב אחרי מורקרוו וחושב לעצמך 'זה הרגע לתקוף' ומסמן למורקרוו. אתה רואה את מורקרוו עף לעבר פידג'י ומכה בו עם הכנף במתקפה חזקה שמעיפה אותו על האדמה. אתה אומר למורקרוו לעלות למעלה ולחכות באוויר ובו זמנית שומע את פאלקנר אומר לפידג'י "קום מהר ותתקוף אותו במתקפת כנף". לפתע אתה רואה את פידג'י עף במהירות לעבר מורקרוו בכוונה לתקוף אותו עם הכנף שלו.
    מה תעשה?
    "אוקיי מורקרוו מהר, תיהיה מרוכז במה שאומר.. צלול עליו ואז ברגע הנכון תן פוש בכל המהירות ותזוז לשמאל!" אומר לו ברצינות..
    "לאחר תבוא מתחתיו ותתפוס אותו עם טפריך, זרוק אותו למטה ותקוף בעוד במתקפת כנף!" אוסיף למהלך.
    "קדימה מורקרוו אנחנו מסוגלים לנצח!!!" אומר ואחייך עליו...

.

3. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ~בן~
    אתה מתחיל להבין שעקב כך שג'יודוד הוא מסוג אבן והמתקפות של Aaken לא חזקות ואפילו חלשות על הסוג של ג'יודוד. אתה מחליט להחזיר את Aaken חזרה ולהוציא את טרטוויג. טרטוויג יוצא ולפתע אתה רואה את ג'יודוד מתחיל לזרוק אבנים לאבן טרטוויג. מה תעשה?

.
    "טרטויג בוא ותציג לו את היכולות שלך!" אצעק ולאחר מכן אני מוסיף:
    "תשתמש במתקפה מהירה בעודך מתחמק מהאבנים היישר אל עבר ג'יודוד!"

4. משתמש מנוסה
    ~דור~

אתה לא מהסס לרגע ואומר לו בשמחה שתשמח לעזור לו למצוא אבנים. אתם הולכים זמן מה במערה שנראה לכם כמו רבע שעה כשלפתע אתם רואים חבורה של קלפרים מסתובבים בצורת סגידה לאבן מסוימת. הפרופסור אומר לך "וואי, תראה את חבורת הקלאפרי הזאת שמגינה על האבן שלהם". מה תעשה?
    אומר לפרופסור:" באמת מדהים, יש לכם רעיון מהי האבן הזאת? ומה יכול להיות הקשר שלה לקלאפרי שכל כך שומרים עליה?"

5. משתמש מנוסה

~עמרי~

אתה מנחם את טסוטאג'ה ואומר לו לתקוף במתקפה מהירה. לפתע בהבזק עין אתה רואה אותו לפתע ניצב מול ממפטו ופוגע בו. ממפטו בתגובה עף באוויר ובא להכות בו עם הכנף שלו. מה תעשה?

בלי לפחד תקפוץ אליו לפני שהוא יספיק להגיב!

6. משתמש מנוסה
    [SIZE="3"][I][U][CENTER][IMG]
    ~עידו~

תודה
    ---------
    אתה חושב לעצמך שאם זה לא עבד בפעם הראשונה אז זה בטוח יעבוד בפעם השנייה. לפתע אתה נזכר בבדיחת "פעם שלישית גלידה" אך מיד נזכר שבידריל בדרך לתקוף אתכם ואתה מורה לצ'יקוריטה להשתמש עליו בנשיקה מתוקה. לפתע אתה רואה לבבות פורחים באוויר ופוגעים בבידריל. אתה רואה את בידריל מתחיל לתקוף את עצמו ואחרי זמן קצר מתעלף. מה תעשה?

[/COLOR]
    --------------------
    'בידריל הוא פוקימון חזק מאוד הוא בטח יעזור לי במסע'אני חושב,-וזורק פוקדור על בידריל המעולף בתקווה שיתפס.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

7. אבאי אני יכול לשנות את זה
    ~דן~
    אתה הולך לשדה הקרוב שנמצא במקום ממנו באת ומתחיל לחפש פוקימונים. לפתע אתה רואה מולך ציפור קטנה ומוזרה עם צורה דומה למשקפיים סביב העיניים ומעל העף. אתה מתקדם לקראת הפוקימון כדי לראות יותר טוב ורואה .
    אומר לפוקבו נגיחת ראש !
    ולמיזומי נשיכה

8. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    ~בר~

אתה פוער את פיך בהתלהבות ואומר לטיילו שהוא ממש חזק אך חושב בליבך 'כנראה יתרון הסוגים הוא הגורם לניצחון המהיר'. אתה לוקח פוכדור מהתיק וזורק פוכדור לעבר קקניה. הפוכדור פוגע בקקניה שנכנס לפוכדור. הפוכדור נופל על הדשא, מתנדנד מספר פעמים ספור ולבסוף עוצר. מה תעשה?

~לי~

אתה שואל את האיש האם הוא מנהיג המכון והוא עונה לך "כן, שמי רוארק ואני מנהיג מכון האבן ובנוסף לכך חוקר מאובנים" ושואל אותך "באת לאתגר אותי לקרב?". מה תעשה?

~בן~

אתה צועק לטרטוויג לבוא ולהציג את היכולות שלו. אתה מוסיף מיד לאחר מכן ומורה לטרטוויג להשתמש במתקפה מהירה תוך כדי שהוא מתחמק מהאבנים של ג'יודוד. אתה רואה את טרטוויג רץ לעבר ג'יודוד תוך כדי שהוא מתכופף וקופץ מעל ומתחת לאבנים כדי להתחמק מהם ולבסוף פוגע בג'יודוד אך עושה לו נזק קטן מאוד. לפתע אתה רואה את ג'יודוד מתחיל לתקוף את טרטוויג ולזרוק עליו אבנים. מה תעשה?

~דן~

אי אפשר שניים על אחד...
    תתקן את התגובה

~עידו~

אתה חושב לעצמך שבידריל הוא פוקימון חזק שיעזור לך במסע תוך כדי שאתה מוציא פוכדור מהתיק. אתה זורק את הפוכדור על בידריל. הפוכדור פוגע בבידריל שנכנס לתוך הפוכדור. הפוכדור נופל על האדמה, מתנדנד מעט ונעצר. מה תעשה?
    [/COLOR]

~דור~

אתה אומר לפרופסור שהאבן הזאת באמת מדהימה ושואל אותו אם הוא יודע מה זאת האבן הזאת והאם יש לה איזה קשר לקלאפרי. הפרופסור בתגובה אומר לך "האבן הזאת נקראת אבן ירח והיא גורמת לקלאפרי להתפתח כשהיא בחתיכה קטנה. לפי דעתי, הקלאפרים הללו הגיעו עם האבן הזאת מהחלל". מה תעשה?

~חן~

אתה אומר לצ'ארמנדר לצאת ולהשתמש בלהביור. אודיש שומע את הקריאה שלך ומנסה להסתתר מאחורי אבן מסוימת אך צ'ארמנדר בא אליו ואתה רואה להבה אדירה יוצאת מהפה של צ'ארמנדר ופוגעת באודיש שנשרף, נופל על הדשא ומתעלף. לפתע אתה רואה את כל הדשא סביבך מתחיל לעלות בלהבות. מה תעשה?
    [/COLOR]

~איתי~

אתה מנסה לחפש מעברים סודיים בקירות ע"י מישוש של הקירות וחיפוש משפטים מוכרים. לפתע אתה רואה אבן בולטת בקיר שמעליה רשום משהו מוזר באנגלית עם סימנים דומים לפוקימון שראית מקודם. מה תעשה?
    [/COLOR]

~דריי~

אתה מסביר למורקרוו מה הוא צריך לעשות אך הוא לא מצליח לעקוב אחרי כל הוראותיך ותוקף את פידג'י רק במתקפת כנף אך אחת חזקה שגורמת לפידג'י ליפול חזק מאוד על הרצפה ולהתעלף. פאלקנר אומר לך בתגובה "יפה מאוד, ניצחת לי פוקימון אחד אך נשאר לך עוד פוקימון אחד, בוא נראה איך תתמודד איתו". פאלקנר מחזיר את פידג'י לפוכדור ואומר "היית מעולה, מגיע ללך לנוח", לוקח פוכדור אחר מהחגורה ואומר "בוא נראה איך תתמודד עם הפוקימון הבא שלי" ומוציא את הפוקימון מהפוכדור. לפתע אתה רואה פוקימון עם כנפיים שמחזיק מקל מוזר בפה ועם משהו שנראה כמו כרבולת חומה על הראש. לבסוף אתה רואה שזה . מה תעשה?

~עמרי~

אתה אומר לטסוטאג'ה לא לפחד ולקפוץ על ממפטו. אתה רואה את טסוטאג'ה מנסה לקפוץ עליו אך לא מצליח לקפוץ מספיק גבוה ומצליח לתפוס לו את הכנף. ממפטו בתגובה מתחיל לחוג במעגלים כדי להוריד את טסוטאג'ה וטסוטאג'ה מתחיל להסתחרר. מה תעשה?

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE="3"][I][U][CENTER]

~לי~

אתה שואל את האיש האם הוא מנהיג המכון והוא עונה לך "כן, שמי רוארק ואני מנהיג מכון האבן ובנוסף לכך חוקר מאובנים" ושואל אותך "באת לאתגר אותי לקרב?". מה תעשה?

[/COLOR]
    אני אומר לרוקר" כן באתי לאתגר אותך לקרב מכון"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש סופר ספאמר
    ~איתי~

אתה מנסה לחפש מעברים סודיים בקירות ע"י מישוש של הקירות וחיפוש משפטים מוכרים. לפתע אתה רואה אבן בולטת בקיר שמעליה רשום משהו מוזר באנגלית עם סימנים דומים לפוקימון שראית מקודם. מה תעשה?

[/COLOR]
    אני חושב קצת ואחרי זה אני דוחף את האבן פנימה.

11. משתמש מנוסה
    [SIZE="3"][I][U][CENTER]~עידו~

אתה חושב לעצמך שבידריל הוא פוקימון חזק שיעזור לך במסע תוך כדי שאתה מוציא פוכדור מהתיק. אתה זורק את הפוכדור על בידריל. הפוכדור פוגע בבידריל שנכנס לתוך הפוכדור. הפוכדור נופל על האדמה, מתנדנד מעט ונעצר. מה תעשה?

[/COLOR]
    "יש,תפסתי את הפוקימון הראשון שלי!"אני אומר בשמחה רבה,ולאחר מכן מתמקד במה שנראה כמו תחילת מערה,-ומנסה למצוא כיצד להיכנס אליה.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

• משתמש מנוסה
    ~עמרי~

אתה אומר לטסוטאג'ה לא לפחד ולקפוץ על ממפטו. אתה רואה את טסוטאג'ה מנסה לקפוץ עליו אך לא מצליח לקפוץ מספיק גבוה ומצליח לתפוס לו את הכנף. ממפטו בתגובה מתחיל לחוג במעגלים כדי להוריד את טסוטאג'ה וטסוטאג'ה מתחיל להסתחרר. מה תעשה?
    אל תפחד!
    פשוט תנסה להתלות עליו כמה שיותר זמן!
    אל תתן לא להפיל אותך!

• מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~דריי~

אתה מסביר למורקרוו מה הוא צריך לעשות אך הוא לא מצליח לעקוב אחרי כל הוראותיך ותוקף את פידג'י רק במתקפת כנף אך אחת חזקה שגורמת לפידג'י ליפול חזק מאוד על הרצפה ולהתעלף. פאלקנר אומר לך בתגובה "יפה מאוד, ניצחת לי פוקימון אחד אך נשאר לך עוד פוקימון אחד, בוא נראה איך תתמודד איתו". פאלקנר מחזיר את פידג'י לפוכדור ואומר "היית מעולה, מגיע ללך לנוח", לוקח פוכדור אחר מהחגורה ואומר "בוא נראה איך תתמודד עם הפוקימון הבא שלי" ומוציא את הפוקימון מהפוכדור. לפתע אתה רואה פוקימון עם כנפיים שמחזיק מקל מוזר בפה ועם משהו שנראה כמו כרבולת חומה על הראש. לבסוף אתה רואה שזה .
    מה תעשה?

"היי זה פארפדג'!" אומר בהתלהבות קלה ואוציא את הפוקדע לברר עליו קצת מידע..
    לאחר מכן אשאל את מורקרוו "ההית מעולה מורקרוו, תרצה להמשיך בעוד קרב?!"
    לאחר מכן אסתכל עליו בחיוך ואחכה לתשובה..

.

• משתמש מנוסה
    ~דור~

אתה אומר לפרופסור שהאבן הזאת באמת מדהימה ושואל אותו אם הוא יודע מה זאת האבן הזאת והאם יש לה איזה קשר לקלאפרי. הפרופסור בתגובה אומר לך "האבן הזאת נקראת אבן ירח והיא גורמת לקלאפרי להתפתח כשהיא בחתיכה קטנה. לפי דעתי, הקלאפרים הללו הגיעו עם האבן הזאת מהחלל". מה תעשה?

"הבנתי, תודה שהסברת לי". אלך בזהירות לכיוון אבן הירח ואחפש אבן קטנה שתוכל לשמש אותי בהמשך.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

• משתמש מנוסה
    ~בר~

אתה פוער את פיך בהתלהבות ואומר לטיילו שהוא ממש חזק אך חושב בליבך 'כנראה יתרון הסוגים הוא הגורם לניצחון המהיר'. אתה לוקח פוכדור מהתיק וזורק פוכדור לעבר קקניה. הפוכדור פוגע בקקניה שנכנס לפוכדור. הפוכדור נופל על הדשא, מתנדנד מספר פעמים ספור ולבסוף עוצר. מה תעשה?
    אגיד בקול: "מגניב תפסתי פוקימון חדש וחזק מאוד, כל הכבוד טיילו עכשיו חזור ותנוח קצת" ואחזיר את טיילו לפוכדור שלו.
    לאחר מכן אגיד: "צא קקניאה" והעשה איתו הכרות קצרה.

• עמוד 30 מתוך 47 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •