[QUOTE=bw1234;881478]
~דור~
אתה מוציא את סקווירטל מהפוכדור. סקווירטל לא מבין מה קרה כי הוא לא רואה קרב או פוקימון שצריך להילחם נגדו אז הוא פונה אלייך במבט שואל. אתה מבקש ממנו לנסות לדבר עם קלאפרי ולנסות להסביר לך מה קלאפרי מנסה לומר. אתה שומע את סקווירטל וקלאפרי מתחילים לדבר אך כשסקווירטל מנסה להסביר לך אתה לא מבין דבר. לבסוף אתה את קלאפרי נותנת לסקווירטל את האבן וחוזרת למעגל שרוקד סביב האבן. מה תעשה?
[/R][/QUOTE
אגיד לקלאפרי:"תודה לך"" ואז אגיד לפרופסור:"ראית את הקלאפרי הזה? איך נראה לך שהוא הבין אותי ועשה מה שרציתי?"
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
לגביי חפץ הפיתוח.. אומר לך בהמשך אוקיי כי יש 3 שאני מתלבט בינהם, בסדר?
- - - - - - - - - - -
"אל תדאג לא שחכתי.." אומר לו בחיוך זומם בכדי להדאיג אותו..
"מהר קווילבה קפוץ עליו לפני שיעלה גבוה מידי ותפוס עם הפה שלך את אחת מרגליו.. ואז תשתמש בשירטה ללא הפסק!" אפקוד על קווילבה במהירות!
~בר~
אתה משיב לה שתשמח להתחיל את הקרב עכשיו ואתה משיב לה שאתה אכן בר. אתה מתנשף מעט מהריצה ושואל אותה כמה על כמה הקרב תוך כדי שאתה מוציא את הפוכדור של קקניה מהחגורה ומחזיק אותו. אתה שומע אותה קוראת למישהו שאתה מזהה כאיש שדיבר איתך קודם שהוא בעצם אבא שלך. לפתע אתה מבין שהוא יהיה השופט בקרב וחושב לעצמך שזה קצת לא הוגן בגלל הקשר שלו לרוקסן. הוא אומר לכם "כל אחד שיתייצב במקומו. הקרב יהיה שניים על שניים כאשר רק למאתגר מותר להחליף פוקימונים תוך כדי הקרב. אתה רשאים להתחיל!". מה תעשה?
~guybarm~
אתה אומר לאמא שלך שלא וויתרת על המסע אלא שרק רצית להודיע לה שאתה יוצא למסע. בתגובה לצמד המילים "יוצא למסע" אתה שומע אותה מתחילה לפרוץ בבכי ואתה בא לנחם אותה במשפטים כמו "אני אהיה בסדר", "אני אתקשר אלייך כל יום" ו"אני לא אשן בחוץ אף פעם". אחרי כ-10 דקות של בכי וניסיונות הרגעה היא נרגעת מעט ואומרת לך "אני כל כך אתגעגע אלייך, אל תשכח להחליף תחתונים ולצחצח שיניים כל יום" ומוסיפה "אל תנסה להסתבך בשום צרה". מה תעשה?
~דור~
אתה מודה לקלאפרי ושואל את הפרופסור אם נראה לו שהוא הבין אותך ועשה מה שרציתי והפרופסור עונה לך "לפי האגדה שמסתובבת הקלאפרי הללו באו מהחלל בתוך האבן הנ"ל שאתה רואה מולך" ומוסיף "לפי האגדה מסופר גם שמי שמגיע ליד האבן מקבל מקלאפרי במתנה אבן ירח קטנה כמו שנתנו לך עכשיו". מה תעשה?
~חן~
אתה אומר לשינקס למהר ולנשוך את שינקס ולפידגי' להשתמש בסופת חול ולאחר מכן במתקפת כנף על טורצ'יק. לפתע אתה רואה את שינקס רץ לעבר אלקיד ונושך אותו בחוזקה, Y בתגובה אומר "תתפוס אותו ותעיף אותו ממך" לאלקיד שלוקח את שינקס ומעיף אותו בחוזקה על האדמה ושינקס מתעלף. לפתע אתה רואה סופת חול מתחילה להתרחש בזירת הקרב שמעיפה חול לכל עבר. בנוסף אתה רואה הבזק של משהו מעופף וזעקת כאב. לבסוף הסופה עוברת ואתה רואה את שינקס ואת טורצ'יק מוטלים על האדמה מעולפים. Y אומר "טורצ'יק, היית מעולה עכשיו חזור", מחזיר אותו לפוכדור ושם את הפוכדור בחגורה שלו. מה תעשה?
[/COLOR]
~איתי~
אתה אומר לקרוקונאו לתקוף אותו באקדח מים ולפתע אתה רואה את פיו של קרוקונאו נפער לרווחה ופרץ אדיר של מים מתחיל לצאת ממנו לכיוון היפופוטס. לפתע אתה רואה אנונים מכל הסוגים מתחילים לבוא מכל עבר ומגינים בגופם על ההיפופוטס. אקדח המים פוגע בחלקם שנופלים ומתעלפים. בנוסף, חלק מהמים חודר דרך החומה שהם יצרו ופוגע בהיפופוטס שהולך אחורה ולא מגיב. מה תעשה?
[/COLOR]
~דריי~
בסדר גמור
-----------------
אתה אומר לו בחיוך ממזרי שלא ידאג ושלא שכחת ולפתע אתה רואה אותו מסתכל עלייך במבט מפוחד מעט. אתה אומר לקווילבה למהר ולקפוץ על פירו לפני שהוא יעלה גבוה מידי ואתה רואה אותו קופץ גבוה ומצליח לתפוס לו בכנף עם הציפורניים שלו והכנפיים של פירו מתחילות לעלות באש. לפתע אתה רואה את שניהם מתחילים לצנוח למטה תוך כדי כך שפירו מנסה לכבות את האש ואת קווילבה שורט אותו ללא הפסקה. מה תעשה?
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
אתה אומר לקרוקונאו לתקוף אותו באקדח מים ולפתע אתה רואה את פיו של קרוקונאו נפער לרווחה ופרץ אדיר של מים מתחיל לצאת ממנו לכיוון היפופוטס. לפתע אתה רואה אנונים מכל הסוגים מתחילים לבוא מכל עבר ומגינים בגופם על ההיפופוטס. אקדח המים פוגע בחלקם שנופלים ומתעלפים. בנוסף, חלק מהמים חודר דרך החומה שהם יצרו ופוגע בהיפופוטס שהולך אחורה ולא מגיב. מה תעשה?
[/COLOR]
אומראתה הולך לשדה הקרוב שנמצא במקום ממנו באת ומתחיל לחפש פוקימונים. לפתע אתה רואה מולך ציפור קטנה ומוזרה עם צורה דומה למשקפיים סביב העיניים ומעל העף. אתה מתקדם לקראת הפוקימון כדי לראות יותר טוב ורואה~דן~
.
למיזומי נשיכה
~בר~
אתה אומר לאבא של רוקסן שתנצח בלי בעיה. אתה חושב לעצמך קצת ומחליט ששני הפוקימונים שלי יהיו קקניה וטריקו. אתה לוקח את הפוכדור של קקניאה שאתה מחזיק ביד, זורק אותו לאוויר וצועק "צא קקניאה". כשקקניאה יוצא אתה אומר לו להתכונן לקרב שלו נגד רוקסן. רוקסן אומרת בתגובה "בחירה יפה", מוציאה פוכדור מהחגורה שלה, זורקת לאוויר וצועקת "צא!". לפתע אתה רואה משהו שנראה לך כמו גביע עם משהו שנראה כמו פרח בתוך הגביע וסימונים של עיניים על הגביע. לבסוף אתה רואה שזה. מה תעשה?
~בן~
אתה חושב לעצמך שעכשיו אחרי שהפוקימונים שלך כבר מאומנים וטרטוויג התפתח אתה מוכן למכון הראשון. אתה הולך לכיוון המכון הראשון אך לפתע אתה מחליט ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים כדי לדבר עם רואן. אתה נכנס למרכז הפוקימונים וכשאתה נכנס אתה שומע את האחות ג'וי שואלת "במה אוכל לעזור לך?". מה תעשה?
~guybarm~
אתה נפרד ממנה לשלום ויוצא לעבר המסע שלך. אתה הולך לכיוון העיר הראשונה סזנמי בצעדים קלילים אך כעבור מספר דקות שנראות לך כשעות אתה רואה פוקימון חתול שחור כולו נמצא בסוף הדשא מולך ומחכך את עצמו בקיר לבנים שנמצא ליד. מה תעשה?
~דן~
אתה אומר למינוזומי להשתמש בנשיכה ואתה רואה אותו רץ במהירות לעבר ממפטו ונושך לו את הכנף בחוזקה. ממפטו בתגובה מנער אותו ממנו ומינוזומי עף על האדמה ונפגע. ממפטו עף במהירות לעבר מינוזומי ומנקר אותו.
תערוך את התגובה שלך ואל תלך כל כך קדימה עם המתקפות שלך...~חן~
~איתי~
אתה אומר לקרוקונאו להמשיך לתקוף תוך כדי שאתה מוציא פוכדור מהתיק וזורק אותו לעבר אחד מהאנונים. לפתע אתה מגלה שהאנון הזה הוא בעצם האנון i שנראה כ-. קרקונאו ממשיך עם אקדח המים ומצליח לפגוע חזק בהיפופוטס שמתעלף. מה תעשה?
[/color]
~דריי~
אתה חושב לעצמך שהגיע הזמן. אתה אומר לקווילבה לעזוב את פירו ואתה רואה את קווילבה מתנתק מהכנף של פירו ומתחיל לצלול במהירות למטה. אתה אומר לקווילבה לצלול אליו עם נגיחת ראש ולפתע אתה רואה את קווילבה מתקדם לפירו בשיא המהירות ונוגח בו בחוזקה דבר שגורם לו ליפול על הרצפה של המכון ולהתעלף. קווילבה משתמש בפירו כדי לעצור את הנפילה שלו וקופץ משם לידך תוך כדי שהוא מרים את ידו לאות ניצחון. פאלקנר אומר בתגובה "פירו, היית מעולה", מחזיר אותו לפוכדור ומוסיף "ניצחת אותי ולכן מגיע לך תג". הוא לוקח תג מהכיס ונותן לך. אתה מרים אותו למעלה ורואה. מה תעשה?
~ג'ין~
אתה אומר לעצמך שהוא לא יצליח לברוח ממך. אתה מורה למיג'ומורו להישתמש בחיתוך צדפה על ממפטו ולהשתמש בכל הכוח. לפתע אתה רואה את מיג'ומורו לוקח את הצדפה מהבטן שלו, רץ לעבר ממפטו וחותך אותו בחוזקה עם הצדפה. ממפטו מתחיל להיות ממש מבוהל ומנסה לעוף אך נתקל בקיר אבנים שנמצא ליד ונופל על הדשא. לבסוף ממפטו מתעשת ומחליט ללחום חזרה. אתה רואה אותו מסתובב וניצב מול מיג'ומורו עם מבט רצחני על הפנים ומתחיל לנקר את מיג'ומורו בכל הגוף. מה תעשה?
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)