Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 47 ראשוןראשון ... 273536373839 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 694
  1. אבאי אני יכול לשנות את זה
    ~דן~

אתה אומר למינוזומי לעזוב את הכנף ולהתרחק אחורה. אתה רואה את מינוזומי עוזב את הכנף של ממפטו וזז אחורה בעוד שאתה רואה שהכנף של ממפטו מעט שבורה. בגלל הכנף השבורה אתה רואה שממפטו רץ במהירות לעבר מינוזומי אך בלי לעוף ופוגע בו. בתגובה אתה רואה את מינוזומי דוחף את ממפטו שנופל על הכנף המעט שבורה, שובר אותה לגמרי ומתעלף. לפתע אתה רואה את מינוזומי קופץ משמחה ורוקד סביב ממפטו המעולף.
    פאק הגזמת
    --
    מכניס את מינזומי לפוקדור וזורק פוקדור על ממפטו הפצוע כדי לתפוס אותו

2. מורחקים
    שם: חן
    ציטוט פורסם במקור על ידי bw1234 צפה בהודעה

~חן~

אתה אומר לסטארלי להמשיך להתחמק ממנו תוך כדי שאתה אומר לו שאתה סומך עליו. אתה רואה את סטארלי עף לעבר אלקיד ומתחיל לנקר אותו. אתה שומע את Y אומר לאלקיד "מה שלימדתי אותך לפני שבוע, תעשה זאת עכשיו!". לפתע אתה רואה את האגרף של אלקיד מתחיל להתקמץ ולהעיף גיצים לכל עבר. לפתע אתה רואה את האגרוף שלו מתחיל להגיע לכיוונו של סטארלי. מה תעשה?
    [/color]
    (זה פידג'י, פידג'י תשתמש בסופת חלו בכדי לערער את שדי הראיה של אלקיד, אח"כ תנסה להתחמק בעזרת התקפה מהיהרה, תרכז את כל האנרגים שלך ותשתמש במירב המהירות, פידג'י אני סומך עלייך חבר, עכשיו עשה זאת י'תותח.ץ

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~דריי~

אתה שואל בסקרנות במי הוא בוחר והוא עונה לך "אני אשתמש בפינסיר החזק שלי והכמעט בלתי מנוצח". אתה זורק את הפוכדור של הראקרוס לאוויר והראקרוס יוצא ממנו. לאחר מכן את חושב לעצמך בהתלהבות מעטה שזהו הקרב הראשון שלך ושל הראקרוס כצוות. לפתע אתה שומע את יריבך אומר "אם נראה לך שזה ילך לך קל אתה טועה מאוד". אתה רואה אותו מוציא פוכדור מהחגורה, זורק אותו לאוויר ואומר פינסיר צא. לפתע אתה רואה פוקימון עם קרניים חדות על הראש שנראה לך שיכולות לרסק סלע קטנה בקלות רבה. אתה שומע אותו אומר "ניתן לך להתחיל". מה תעשה?

תוסיף את האבן לזה שלי.. ותגיד רוצה ספרייטים לחפצים?? ספרייטים קטנים ויפים שיעצבו הכל מעולה!
    - - - - - - - - - - - - - -
    "לא אמרתי שזה ילך קל, לא יודע איך זה ילך.." אומר לו בצחקוק והתחקמות ידידותית, ואז אסתכל על הראקרוס ואגיד "אבל נעשה את הכי טוב שאנחנו יכולים נכון הראקרוס?!" אנסה להחדיר בוא בטחון.
    "אוקיי הראקרוס עוף עליו בשיא המהירות ואז בלום את העצמך קרוב עליו והשתמש בצוות כפול, חכה לתגובה שלו!" אומר לו בחיוך קל...
    לאחר מכן אצפה במתרחש בציפייה רבה שיצליח לנו!

.

4. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    ~בר~

בתגובה למה שאתה אומר, קקניאה בא לכיוונך במטרה לחבק אותך אך נזכר שזה יכול מעט להכאיב לך וצוהל בשמחה בלי לחבק אותך. אתה שואל את רוקסן מי הפוקימון הבא שלה והיא משיבה לך "לא נראה לי שזה יהיה קל כל כך כמו שאתה חושב". אתה רואה אותה לוקחת פוכדור מהכיס וזורקת אותו לאוויר. לפתע אתה רואה סלע ענקי עם שני ידיים בצדדים, שני ידיים מקדימה, שני רגליים ומבט מאיים יוצא מהפוכדור. לבסוף אתה רואה שזה . מה תעשה?

~לי~

אתה אומר לסטארלי להחזיק מעמד ולהשתמש בכל הכוח בניקור והתקפה מהירה על בונזלי. לפתע אתה רואה את סטארלי מתאושש, עף במהירות לבונזלי ומתחיל לנקר אותו בכל הגוף. רוארק אומר בתגובה "תתחמק ותשתמש בזריקת אבנים" אך מאוחר מידי ובונזלי מתעלף. רוארק אומר "לא נורא בונזלי הייתי מצוין, חזור", מחזיר את בונזלי לפוכדור ושם את הפוכדור בחגורה שלו. לאחר מכן הוא אומר לך "יפה לך, מוכן לפוקימון הבא שלי?" מה תעשה?

~בן~

לא הבנתי אם אתה רוצה קרב או לא...
    --------------------
    אתה אומר לו אוקיי ומחליט להילחם בעוזר של רוארק עד שרוארק יתפנה לקרב מכון. השומר אומר לך "אני הולך לקרוא" ואתה רואה את השומר הולך לחדר צדדי שמקודם לא שמת לב לקיומו. אחרי כמה דקות של המתנה אתה רואה את השומר ועוד מישהו שנראה כמו מישהו בגילך עם קסדה כמו של רוארק יוצאים מהחדר הצדדי ובאים לכיוונך. השומר אומר לך "זהו העוזר של רוארק. קוראים לו רוקי והוא ילחם נגדך עכשיו". לאחר מכן אתה שומע את רוקי אומר "הקרב יהיה קרב של 2 על 2". מה תעשה?

~guybarm~

והוא לא יפסיק מתישהו?
    --------------------
    אתה אומר לטורצ'יק להשתמש בלהביור במטרה להרחיק אותו. לפתע אתה רואה פרץ להבה יוצא מהמקור הקטנה של טורצ'יק שלא חשבת שיכול לצאת. הלהב פוגעת בחוזקה שChroneko ושורפת אותו לגמרי למרות שלא ניתן להבחין בכך עקב הפרווה השחורה שלו. כתוצאה מהפגיעה Chroneko מתעלף. מה תעשה?

~דן~

במה?
    -----------------
    אתה מכניס את מינוזומי לפוכדור ומחזיר את הפוכדור לחגורה שלך. לאחר מכן אתה מוציא פוכדור מהתיק שלך וזורק אותו על ממפטו. הפוכדור פוגע בממפטו שנכנס לתוך הפוכדור. הפוכדור נופל על הרצפה, מתנדנד שנייה ונעצר. תפסת ממפטו.

~עידו~

אתה חושב לעצמך שזה מצויין תוך כדי שאתה צוחק צחוק מרושע שגורם אפילו להונדור להיבהל טיפה. אתה אומר לצ'יקוריטה לנצל את העובדה שפיו פתוח ולשגר גפן מצליפה לתוך גופו. צ'יקוריטה מנסה אך הכי הרבה שהיא מצליחה זה להצליף לו בעיניים שגורמות לעיניים שלו לכאוב ולהתחיל לתקוף את עצמו. מה תעשה?
    [/color]
    ~דור~

אתה שואל את הפרופסור לגבי איך להחיות את המאובן ובתגובה הוא עונה לך "באי שנמצא מתחת לעיר פאלט, אי סיניבר, יש מעבדה שם יוכלו להחיות לך את המאובן". מה תעשה?

~חן~

כן, התבלבלתי בגלל שינקס...
    -----------------
    אתה אומר לפידג'י להשתמש בספות חול בכדי לערער את שדי הראיה של אלקיד ולנסות להתחמק באמצעות מתקפה מהירה. אתה אומר לו זאת ומידי לאחר מכן אתה רואה סופת חול מתחיל לעקיף את זירת הקרב אך מגיעה מאוחר מידי ואלקיד פוגע בפידג'י שנופל על הדשא ומתעלף. Y אומר לך "אתה מאמן טוב מאוד, מחכה לראות אותך בליגה ובטורניר אלוף האלופים" ומחזיר את אלקיד לפוכדור שלו. מה תעשה?
    [/color]
    ~איתי~

אתה הולך לכיוונו של האנון תוך כדי מחשבות האם זה היה נכון לתפוס אותו. אתם הולכים זמן לא רב במערה ואחרי כמה עיקולים ופניות אתם יוצאים מהמערה. מה תעשה?
    [/color]
    ~דריי~

הוספתי והוספתי גם ספרייטים.
    ----------------------
    אתה צופה בהתרחשות ורואה את הראקרוס עף במהירות לעבר פינסיר ובולם את עצמו ממש קרוב אליו ומשתמש בצוות כפול שגורם לצוות שלם של הראקרוסים להופיע ולהקיף את פינסיר. היריב אומר לפינסיר בתגובה "תקפוץ גבוה מעל כל ההראקרוסים ותצא מתוך המעגל הזה, לאחר מכן תלך לעץ הקרוב, תכרות אותו ותפיל אותם על כל ההראקרוסים". אתה רואה את פינסיר מצליח לקפוץ גבוה מעל ההראקרוסים שלך והולך לכיוון העץ הקרוב במטרה לכרות אותו. מה תעשה?

~ג'ין~

אתה מחזיר אותו לפוכדור ורץ במהירות למרכז הפוקימונים שבעיר סזנמי. כשאתה מגיע, כעבור 10 דקות, אתה רואה את האחות ג'וי מטפלת במספר מאמנים לפניך ואתה מחליט להמתין בתור. כעברו כ-5 דקות תורך מגיע והאחות ג'וי שואלת אותך "במה אוכל לעזור לך?". אתה משיב לה "אני רוצה לרפא את הפוקימונים שלי" ומוסר לה הפוכדורים של הפוקימונים שלך. אתה רואה אותה הולכת לחדר אחורי וממתין לה. כעבור מספר דקות האחות חוזרת ומחזירה לך את הפוכדורים עם הפוקימונים שלך תוך כדי שהיא אומרת "הם מרופאים לגמרי". מה תעשה?

~הודעות/הבהרות~
    1. בקרוב יש לי מספר בחנים באוניברסיטה, מה שאומר שמיום חמישי עד יום שלישי בר(Spamer Girl) תחליף אותי.
    2. נוספה חנות עם מחירים.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [CENTER][SIZE=3]

~לי~

אתה אומר לסטארלי להחזיק מעמד ולהשתמש בכל הכוח בניקור והתקפה מהירה על בונזלי. לפתע אתה רואה את סטארלי מתאושש, עף במהירות לבונזלי ומתחיל לנקר אותו בכל הגוף. רוארק אומר בתגובה "תתחמק ותשתמש בזריקת אבנים" אך מאוחר מידי ובונזלי מתעלף. רוארק אומר "לא נורא בונזלי הייתי מצוין, חזור", מחזיר את בונזלי לפוכדור ושם את הפוכדור בחגורה שלו. לאחר מכן הוא אומר לך "יפה לך, מוכן לפוקימון הבא שלי?" מה תעשה?

[[/COLOR]
    אני אומר לרוקר"אני נשאר עם סטארלי.אני מחכה לפוקימון שלך"
    בהצלחה לבר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש סופר ספאמר
    [CENTER][SIZE=3][I][U][IMG]
    ~איתי~

אתה הולך לכיוונו של האנון תוך כדי מחשבות האם זה היה נכון לתפוס אותו. אתם הולכים זמן לא רב במערה ואחרי כמה עיקולים ופניות אתם יוצאים מהמערה. מה תעשה?

.[/COLOR]
    אני מחזיר את האנון והולך למכון הפוקימונים

7. משתמש מנוסה
    [CENTER][SIZE=3][I][U]~עידו~[/CENTERאתה חושב לעצמך שזה מצויין תוך כדי שאתה צוחק צחוק מרושע שגורם אפילו להונדור להיבהל טיפה. אתה אומר לצ'יקוריטה לנצל את העובדה שפיו פתוח ולשגר גפן מצליפה לתוך גופו. צ'יקוריטה מנסה אך הכי הרבה שהיא מצליחה זה להצליף לו בעיניים שגורמות לעיניים שלו לכאוב ולהתחיל לתקוף את עצמו. מה תעשה?
    ]
    ---------
    בהצלחה במבחנים (:
    ---------
    "צ'יקוריטה נצלי את ההזדמנות ותפגעי בו עם עלי-תער במלוא הכוח!"אני פוקד על צ'יקוריטה.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

8. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ~בן~

לא הבנתי אם אתה רוצה קרב או לא...
    --------------------
    אתה אומר לו אוקיי ומחליט להילחם בעוזר של רוארק עד שרוארק יתפנה לקרב מכון. השומר אומר לך "אני הולך לקרוא" ואתה רואה את השומר הולך לחדר צדדי שמקודם לא שמת לב לקיומו. אחרי כמה דקות של המתנה אתה רואה את השומר ועוד מישהו שנראה כמו מישהו בגילך עם קסדה כמו של רוארק יוצאים מהחדר הצדדי ובאים לכיוונך. השומר אומר לך "זהו העוזר של רוארק. קוראים לו רוקי והוא ילחם נגדך עכשיו". לאחר מכן אתה שומע את רוקי אומר "הקרב יהיה קרב של 2 על 2". מה תעשה?

.
    "אין בעיה" אומר לו ואוציא שני פוכדורים מהתיק.
    "ג'יודוד,גרוטל צאו!" אומר ואזרוק את הפוכדורים.
    "עכשיו תורך" אני אומר לרוקי.
    נערך לאחרונה על ידי kickass, 10-26-2010 בשעה 12:06 PM

9. מורחקים
    שם: חן
    ~חן~

כן, התבלבלתי בגלל שינקס...
    -----------------
    אתה אומר לפידג'י להשתמש בספות חול בכדי לערער את שדי הראיה של אלקיד ולנסות להתחמק באמצעות מתקפה מהירה. אתה אומר לו זאת ומידי לאחר מכן אתה רואה סופת חול מתחיל לעקיף את זירת הקרב אך מגיעה מאוחר מידי ואלקיד פוגע בפידג'י שנופל על הדשא ומתעלף. Y אומר לך "אתה מאמן טוב מאוד, מחכה לראות אותך בליגה ובטורניר אלוף האלופים" ומחזיר את אלקיד לפוכדור שלו. מה תעשה?
    [/color]
    .

תודה רבה אני אומר לו, אתה מאמן חזק, וד"א תזכור שזה רק הקרב הראשון שלי . עכשיו אם אכפת לך נלך יחדיו למרכז הפוקימונים ואח"כ תראה לי את מיקוןם המכון הראשון כמו שהבטחת.

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר

~ג'ין~

אתה מחזיר אותו לפוכדור ורץ במהירות למרכז הפוקימונים שבעיר סזנמי. כשאתה מגיע, כעבור 10 דקות, אתה רואה את האחות ג'וי מטפלת במספר מאמנים לפניך ואתה מחליט להמתין בתור. כעברו כ-5 דקות תורך מגיע והאחות ג'וי שואלת אותך "במה אוכל לעזור לך?". אתה משיב לה "אני רוצה לרפא את הפוקימונים שלי" ומוסר לה הפוכדורים של הפוקימונים שלך. אתה רואה אותה הולכת לחדר אחורי וממתין לה. כעבור מספר דקות האחות חוזרת ומחזירה לך את הפוכדורים עם הפוקימונים שלך תוך כדי שהיא אומרת "הם מרופאים לגמרי". מה תעשה?
    .
    "תודה רבה" אני יגיד לה בנימוס "איפה אני אוכל להתאמן עם הפוקימונים שלי?" אני ישאל אותה

11. משתמש מנוסה
    ~guybarm~

והוא לא יפסיק מתישהו?
    --------------------
    אתה אומר לטורצ'יק להשתמש בלהביור במטרה להרחיק אותו. לפתע אתה רואה פרץ להבה יוצא מהמקור הקטנה של טורצ'יק שלא חשבת שיכול לצאת. הלהב פוגעת בחוזקה שChroneko ושורפת אותו לגמרי למרות שלא ניתן להבחין בכך עקב הפרווה השחורה שלו. כתוצאה מהפגיעה Chroneko מתעלף. מה תעשה?
    2. נוספה חנות עם מחירים.
    מה
    -----
    אזרוק על chroneko את הפוקדור בתקווה שאתפוס אותו

חתוגר-הרים:

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~דריי~

הוספתי והוספתי גם ספרייטים.
    ----------------------
    אתה צופה בהתרחשות ורואה את הראקרוס עף במהירות לעבר פינסיר ובולם את עצמו ממש קרוב אליו ומשתמש בצוות כפול שגורם לצוות שלם של הראקרוסים להופיע ולהקיף את פינסיר. היריב אומר לפינסיר בתגובה "תקפוץ גבוה מעל כל ההראקרוסים ותצא מתוך המעגל הזה, לאחר מכן תלך לעץ הקרוב, תכרות אותו ותפיל אותם על כל ההראקרוסים". אתה רואה את פינסיר מצליח לקפוץ גבוה מעל ההראקרוסים שלך והולך לכיוון העץ הקרוב במטרה לכרות אותו.
    מה תעשה?

~הודעות/הבהרות~
    1. בקרוב יש לי מספר בחנים באוניברסיטה, מה שאומר שמיום חמישי עד יום שלישי בר(Spamer Girl) תחליף אותי.
    2. נוספה חנות עם מחירים.
    בהצלחה באוניברסיטה, אללה בר שחקי אותה.. מקווה שתחבבי את העדכונים שלי!
    - - - - - - - - - - - - -
    "הראקרוס עמוד שם!" אומר בחיוך זדוני שכזה, "חכה שעץ יתחיל קצת ליפול ואז עוף דרך צמרת העץ" (איפה שנמצא העלים והענפים..)
    "לאחר מכן צא מהצד השני תפתיע אותו עם מתקפת קרן שתעיף אותו גבוהה לאוויר!" אוסיף לומר בהתרגשות..
    "מהלך לא קל בכלל, קדימה הראקרוס אתה תצליח!" אמלמל לעצמי בליבי.

.

13. אבאי אני יכול לשנות את זה
    ~דן~

במה?
    -----------------
    אתה מכניס את מינוזומי לפוכדור ומחזיר את הפוכדור לחגורה שלך. לאחר מכן אתה מוציא פוכדור מהתיק שלך וזורק אותו על ממפטו. הפוכדור פוגע בממפטו שנכנס לתוך הפוכדור. הפוכדור נופל על הרצפה, מתנדנד שנייה ונעצר. תפסת ממפטו.
    לשבור כנף? בו תהרוג אותו וזהו
    --
    מוציא את ממפטו כדי לראות מה שלומו

14. משתמש מנוסה
    ~בר~

בתגובה למה שאתה אומר, קקניאה בא לכיוונך במטרה לחבק אותך אך נזכר שזה יכול מעט להכאיב לך וצוהל בשמחה בלי לחבק אותך. אתה שואל את רוקסן מי הפוקימון הבא שלה והיא משיבה לך "לא נראה לי שזה יהיה קל כל כך כמו שאתה חושב". אתה רואה אותה לוקחת פוכדור מהכיס וזורקת אותו לאוויר. לפתע אתה רואה סלע ענקי עם שני ידיים בצדדים, שני ידיים מקדימה, שני רגליים ומבט מאיים יוצא מהפוכדור. לבסוף אתה רואה שזה . מה תעשה?
    "מממ גרוולר אמתני נראה חזק אני מתאר לעצמי שהוא עם הגנה גבוהה" אחשוב לעמי.
    "קקניאה אנחנו לא נוותר לגרוולר שלכזה בוא נראה מה אתה שווה גם אחרי שניצחת פוקימון אחד עכשיו תנסה להוציא מיד אחת שלך קליעה זרעים ומהיד השניה טיל סיכות ככה שהנזק יהיה כפול לגרוולר של רוקסן" אגיד לקקניאה שלי בתקווה שיצליח לעשות את מה שאמרתי לו.

15. משתמש מנוסה
    [CENTER][SIZE=3][I][U][COLOR=green][IMG]
    אתה שואל את הפרופסור לגבי איך להחיות את המאובן ובתגובה הוא עונה לך "באי שנמצא מתחת לעיר פאלט, אי סיניבר, יש מעבדה שם יוכלו להחיות לך את המאובן". מה תעשה?
    אגיד:"יופי זהיוכל יוכל לעזור לי" אכניס את המאובן לתיק, ואצא מהעמערה בחזרה לכיוון העיר פאלט
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

עמוד 37 מתוך 47 ראשוןראשון ... 273536373839 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •