Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 47 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 694
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי bw1234 צפה בהודעה
    המשך לכולם:
    אתם מגיעים למעבדה של פרופסור ______ שם אתם פוגשים את פרופסור ______ ששואל אתכם "איזה פוקימון אתם בוחרים?".
    ----------
    "הייתי שמח לקבל את פוקימון העשב,-צ'יקוריטה"אני עונה לו ומחכה לקבל הפוקימון הראשון שלי.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

2. משתמש מנוסה
    המשך לכולם:
    אתם מגיעים למעבדה של פרופסור ______ שם אתם פוגשים את פרופסור ______ ששואל אתכם "איזה פוקימון אתם בוחרים?".
    .
    "אני עומד מול הפרופסור בהתרגשות רבה ועונה לשאלתו: "אני בוחר בפוקימון המים, מיג'מרו!"

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [QUOTE=bw1234;848254
    monster
    פרופסור רואן לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו צ'ימצ'אר, הוא אומר לצ'ימצ'אר "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?

[/QUOTE]

אני אומר לפרופסור רואן"תודה" אני מוציא את צ'ימצ'אר להכרות ואומר לו"שלום צ'ימצ'אר שמי לי ואני המאמן שלך.יחד נוכיח שמחוז סינו הכי חזק מכול המחוזות"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    OmerFake
    יש לי את המ"ת הזה ועוד כמה שאני משתתף בהם כך שלא נראה לי
    --------------
    פרופסור בירצ' לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו מדקיפ, הוא אומר "וואו, זה מדקיפ זוהר". הוא אומר למדקיפ "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את מדקיפ לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?

Bronzong
    פרופסור אלם לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו צ'יקוריטה, הוא אומר לצ'יקוריטה "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את צ'יקוריטה לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?

Lanvin
    פרופסור ארארגי לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו מיג'מרו, הוא אומר למיג'מרו "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את מיג'מרו לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?

monster
    צי'מצ'אר אומר לך "צ'ים צ'ים" ומאגרף את הידיים שלו. אתה רוצה להתחיל במסע שלך, להיכן תלך?

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake
    יש לי את המ"ת הזה ועוד כמה שאני משתתף בהם כך שלא נראה לי
    --------------
    פרופסור בירצ' לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו מדקיפ, הוא אומר "וואו, זה מדקיפ זוהר". הוא אומר למדקיפ "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את מדקיפ לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?
    "זוהר,יש!" אומר ואחייך הוציא את מאדקיפ ואומר לו:"שלום אני לוקאס ואני המאמן שלך נעים להכיר" אומר והרים אותו על הידיים ואז הצא לכיוון הדרך הריאשונה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    OmerFake
    י

monster
    צי'מצ'אר אומר לך "צ'ים צ'ים" ומאגרף את הידיים שלו. אתה רוצה להתחיל במסע שלך, להיכן תלך?
    אני הולך אל דרך 201 ומשאר את צ'ימצ'אר מחוץ לפוכדור שלו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ben12
    nivX10
    הוספתי פרטים עליו.
    ----------
    פרופסור אלם לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו סינדקוויל, הוא אומר לסינדקוויל "תכיר, הנה
    המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את סינדקוויל לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?
    אלך מן המעבדה החוצה ואחשוב "לא עשינו ממש היכרות אז.. סנדקוויל צא החוצה!" אומר ואזרוק את הפוקדור של סנדקוויל לאוויר!
    לאחר שיצא אלטף אותו ואומר "היי קטנצ'יק אני המאמן שלך, אנחנו ניהיה חברים טובים מעכשיו!" אחייך עליו ברגישות ואחכה לתגובה.

.

8. משתמש מנוסה
    OmerFake
    Bronzong
    פרופסור אלם לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו צ'יקוריטה, הוא אומר לצ'יקוריטה "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את צ'יקוריטה לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?
    ------------
    "תודה רבה לך"אני מודה לו,ויוצא מהמעבדה בחיפוש אחר פוקימונים שונים ומגוונים.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

9. משתמש מנוסה

Lanvin
    פרופסור ארארגי לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו מיג'מרו, הוא אומר למיג'מרו "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את מיג'מרו לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?
    "תודה רבה הפרופסור," אני אומר.
    אני יוצא החוצה מהמעבדה, מתרגש להתחיל כבר את המסע שלי.

10. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ben12
    פרופסור רואן לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו טרטוויג, הוא אומר לטרטוויג "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את טרטוויג לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?
    "הגיע הזמן" אומר לעצמי בלב.
    "להתראות פרופסור" אומר לו ואצא מן המקום
    אני יוצא מן המעבדה ואמשיך בדרכי.

11. משתמש מנוסה
    ben12

DorXsceptile
    פרופסור אוק לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו סקווירטל, הוא אומר לסקווירטל "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את סקווירטל לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?

יש המשך בעמוד 2.
    אני מודה לפרופסור ויוצא החוצה.
    אני זורק את הפוכדור לאוויר וסקווירטל יוצא משם, אני אומר לו:
    "שלום סקווירטל, אני יהייה המאמן שלך מעכשיו, תתכונן לעבודה רבה וקשה". אני אומר ומחזיר אותו.
    אני הולך לחפש פוקימון בסביבה שאוכל לאמן את הפוקימון שלי ולחפש פוקימון אש שאוכל ללכוד.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

12. משתמש מנוסה
    ben12
    פרופסור רואן לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו טרטוויג, הוא אומר לטרטוויג "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את טרטוויג לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?

DorXsceptile
    פרופסור אוק לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו סקווירטל, הוא אומר לסקווירטל "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את סקווירטל לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?

Lanvin
    יש המשך בעמוד 2.

barfon2
    פרופסור בירצ' לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו טריקו, הוא אומר לטריקו "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את טריקו לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?

nivX10
    הוספתי פרטים עליו.
    ----------
    פרופסור אלם לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו סינדקוויל, הוא אומר לסינדקוויל "תכיר, הנה
    המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את סינדקוויל לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?

monster
    פרופסור רואן לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו צ'ימצ'אר, הוא אומר לצ'ימצ'אר "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?

Dan
    כלום, שים לב לפרטים שהוספתי עליו.
    -----------
    פרופסור ארארגי לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו פוקבו, הוא אומר לפוקבו "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את פוקבו לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?

ErWin
    יש המשך בעמוד 2.
    אגיד לפרופסור: "באמת תודה לך אתה תראה שטריקו שלי יהיה מאוד חזק" הוציא אותו מהפוכדור שלו והעשה איתו הכרות קצרה

13. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    OmerFake
    אתה מרים את המדקיפ הזוהר על הידיים והולך איתו לעבר הדרך הראשונה שפתאום אתה פוגש את שאומר לך "שלום, שמי Y. המדקיפ הזוהר שלך יפה" ושואל אותך בחיוך "רוצה קרב?" מה תעשה?

monster
    אתה ממשיך לדרך 201 ומשאיר את צ'ימצ'אר מחוץ לפוכדור שהולך לצידך גאה.
    פתאום אתה פוגש סטארלי, מה תעשה?

nivX10
    סינדקוויל אומר "סינד סינ" בתגובה וקופץ מאושר. מה תעשה?

Bronzong
    אתה ממשיך לכיוון הדרך הראשונה ופוגש בדרך, מה תעשה?

Lanvin
    אתה יוצא מהמעבדה וממשיך לעבר דרך 1. אתה עוצר כאשר אתה רואה פתאום בדרך, מה תעשה?

ben12
    אתה ממשיך לדרך 201. פתאום אתה פוגש סטארלי בדרך, מה תעשה?

DorXsceptile
    סקווירטל מסתכל עליך במבט מוזר אבל מקמץ אגרוף בהסכמה.

barfon2
    אתה מוציא את טריקו והוא ישר עולה על עץ ומתחיל להסתכל על הסביבה, מה תעשה?

הודעה:
    התגלה הספרייט של Y, יעודכן עכשיו.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

14. משתמש מנוסה
    OmerFake
    אתה מרים את המדקיפ הזוהר על הידיים והולך איתו לעבר הדרך הראשונה שפתאום אתה פוגש את שאומר לך "שלום, שמי Y. המדקיפ הזוהר שלך יפה" ושואל אותך בחיוך "רוצה קרב?" מה תעשה?

monster
    אתה ממשיך לדרך 201 ומשאיר את צ'ימצ'אר מחוץ לפוכדור שהולך לצידך גאה.
    פתאום אתה פוגש סטארלי, מה תעשה?

nivX10
    סינדקוויל אומר "סינד סינ" בתגובה וקופץ מאושר. מה תעשה?

Bronzong

Lanvin
    אתה יוצא מהמעבדה וממשיך לעבר דרך 1. אתה עוצר כאשר אתה רואה פתאום בדרך, מה תעשה?

ben12
    אתה ממשיך לדרך 201. פתאום אתה פוגש סטארלי בדרך, מה תעשה?

DorXsceptile

barfon2
    אתה מוציא את טריקו והוא ישר עולה על עץ ומתחיל להסתכל על הסביבה, מה תעשה?

הודעה:
    התגלה הספרייט של Y, יעודכן עכשיו.
    אגיד לטריקו: "אני מנחש שאתה כבר רוצה להלחם לא?, אז אוקיי בוא נלך להיתאמן לתפוס עוד פוקימונים, טוב פרופסור תודה לך נתראה מאוחר יותר" והלך לדרך מספר אחת לחפש פוקימונים

15. משתמש מנוסה

DorXsceptile
    .
    מה המתקפות של סקווירטל?
    ------
    אני זורק את את הפוכדור של סקויירטל ואומר לו: "זמן מצוין להילחם ולנסות ללכוד פוקימון ראשון".
    תשתמש באקדח מים לעבר פידג'י.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

עמוד 4 מתוך 47 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •