~בר~
אתה מודה לאחות ג'יו ואומר לה שעכשיו אתה הולך להתאמן עם הפוקימונים שלך לקראת המכון הבא. אתה זורק את הפוכדור של קקניאה באוויר תוך כדי שאתה אומר לאוויר קדימה קקניאה צא ויראה לך איך הוא מרגיש אחרי שהוא ניצח לבד את רוקסן. קקניאה יוצא ולרגע מפחיד אחד אתה רואה אותו רץ לכיוונך במטרה לחבק אותך אך נזכר בשנייה האחרונה מה קרה בפעם האחרונה שהוא נגע בך ונעצר. לאחר מכן אתה יוצא ממרכז הפוקימונים תוך כדי שאתה נפרד מהאחות ג'וי והולך לכיוון היער שממנו הגעת לעיר במטרה להתאמן לקראת המכון הבא. אתה הולך מעט ביער כשלפתע אתה רואה מאמן עם רשת שמנסה לתפוס פוקימוני חרק עם הרשת שלו. אתה מתקרב מעט ורואה. מה תעשה?
~בן~
לא, זה לא היה קרב על תג. הוא סה"כ העוזר שלו...
---------------
אתה מודה לעוזר של רוקי ולפתע אתה רואה את רוארק מתקרב אליכם וקורא מרחוק "בן, אני רואה שהכרת את העוזר שלי רוקי. ערכתם קרב, נכון?". רוקי עונה לו "אכן, נערך בינינו קרב 2 על 2 בו בן די קרע אותי אך אני בטוח שנגדך לא יהיה לו קל", רוארק פונה אליו ואומר לו "לא נורא, אני בטוח שבעתיד תוכל לפתוח מכון משלך" ומפנה את הדיבור אלייך "רוקי רוצה להיות מנהיג מכון כשהוא יהיה גדול ואני בטוח שהוא יהיה מנהיג מכון מוצלח ביותר. אתה בא לקרב?". מה תעשה?
~דור~
אתה הולך לכיוונו של מי שקרא לך ושואל אותו אם הוא קרא לך ואם הוא Y. אתה מוסיף ששמעת עליו רבות ושואל אותו לגבי קרב פוקימונים נגדו. בתשובה לכל השאלות הוא אומר לך "כן קראתי לך. קוראים לי Y ואני אשמח לקרב נגדך שיעזור לי לבדוק את כישוריך באימון פוקימונים. מי יודע, אולי אתה הראשון זה הרבה זמן שינצח אותי..." ובכך רומז לך במקצת על עברו המפואר כמאמן פוקימונים. מה תעשה?
~חן~
כל שאלה שתפנו אליי אני מתייחס ברצינות אלא אם כן הפניתם שאלה הומוריסטית...
-------------------------
אתה אומר לאודיש שינסה לזוז אח"F להשתמש באבקת שינה על האבן בכדי שתעצור במקום. לפתע אתה רואה את אודיש מצליח לזוז מעט הצידה אך האבן עדיין תפגע בו במידה והיא תיפול. אתה רואה את אודיש בניסיון אחרון לצאת מהצרה משחרר אבקת שינה מתוך העלים שבראשו הישר לתוך הסלע אך הדבר לא עוזר והסלע פוגע באודיש ומוחץ אותו. מה תעשה?
~איתי~
אתה מסתכל בעץ וחושב לעצמך אולי יש עליו פוקימונים ולכן אתה מחליט לחפש עליו פוקימונים. אתה מסתובב סביב ולפתע אתה רואה תלוי על אחד הענפים היותר עבים של העץ פוקימון ירוק בצורת חצי ירח. אתה מתקרב במקצת ומזהה. מה תעשה?
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
[quote=~גלואה Αυολακγ~;903402]
~חן~
כל שאלה שתפנו אליי אני מתייחס ברצינות אלא אם כן הפניתם שאלה הומוריסטית...
-------------------------
אתה אומר לאודיש שינסה לזוז אח"F להשתמש באבקת שינה על האבן בכדי שתעצור במקום. לפתע אתה רואה את אודיש מצליח לזוז מעט הצידה אך האבן עדיין תפגע בו במידה והיא תיפול. אתה רואה את אודיש בניסיון אחרון לצאת מהצרה משחרר אבקת שינה מתוך העלים שבראשו הישר לתוך הסלע אך הדבר לא עוזר והסלע פוגע באודיש ומוחץ אותו. מה תעשה?quote]
בבקשה תעשה שאני ינצח