מצרכים
לבצק הקיש:
1/3+1 כוס קמח תופח אוסם
1 ביצה
100 גר’ חמאה או מרגרינה
קורט מלח
קורט פלפל שחור
מים לפי הצורך
לתערובת הגבינות:
1/3 כוס גבינה בולגרית
1/3 כוס גבינה צהובה
1/3 כוס גבינה נוספת (צפתית, קשקבל, פרמן, מוצרלה)
1 ביצה
שומשום או קצח או עגבניות שרי חתוכות באמצע- לא חובה
אופן ההכנה
לחמם תנור לחום של 170 מע’.
לערבב את כל החומרים של בצק הקיש.
לשמן תבנית ולשטח את הבצק בתבנית כאשר צריך לשטח בצק גם על השוליים של התבנית. אם יש שאריות בצק ניתן לחתוך ולהוציא.
לערבב את כל הגבינות עם ביצה (ניתן להוסיף עוד גבינות כיד הדמיון רק לשים לב שזה מתאים לגודל התבנית)
לשפוך את תערובת הגבינות על בצק הקיש בתבנית.
ניתן לפזר למעלה שומשום או קצח או את עגבניות השרי.
לשים בתנור בחום של כ-160 מע’ למשך 40 דק’ ׁ(תלוי בסוג התנור).
בתיאבון