מצרכים
100 חמאה רכה
1 מיכל גבינה לבנה (250 גרם)
1 מיכל קוטג’ (250 גרם)
3 ביצים
3 וחצי כוסות קמח תופח (500 גרם)
1 כפית מלח
כוס וחצי גבינה קשה מגוררת
שומשום לקישוט אם רוצים
אופן ההכנה
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה רכה עם גבינה וקוטג’. מוסיפים את הביצים אחת אחת. מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינות הקשות ומעבדים לבצק רך ודביק. ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן בתערובת עד שני שליש גובה. משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (יום-יומיים).
מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה. מגישים מיד.