מצרכים
4 גזרים
3 תפוחי אדמה 250 גר פסטה פנה
1 קופסת שימורים של שעועית לבנה ברותב אגבניות
1 מקל של סלרי עם העלים
1 כף שמיר
1 כף פטרוזיליה
2 כפות אבקת מרק בצל או עוף מלח ופלפל שחור
1 כף שמן מים עד הכיסוי
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אבקת שום או שן שום כתושה.
אופן ההכנה
לקלף ולחתוך את הירקות לקוביות. בסיר גדול רצוי סיר לחץ להשחים את הירקות עם השמן ,שום,פפריקה.להוסיף את השאר המצרכים לסיר למלא במים עדהכיסוי . אחרי שהמים רותחים להנמיך את האש ולבשל עד שהכול מוכן. לבדוק אם יש צורך בתיבול נוסף לפני ההגשה.בתאבון