האם אתם מנגנים על כלי נגינה כל שהוא?
אני ההייתי מנגנת על גיטרה (לא משהו רציני)
מתה ללמוד גיטרה חשמלית (ולקנות)
אני מנגן על גירה ועל גיטרה חשמלית
ניצן- תכלס ההבדל היחידי זה הצליל אבל מנגנים כל שניהן אותו הדבר...זה לא שצריך ללמוד משהו מיוחד כדי ללמוד גיטרה חשמלית..
אביב- לדעתי באס זה באסה(חח משחק מילים) כי זה סתם קצת ועוד של לפרוט...טוב...אולי לפעמים יש סולויים אבל לא עדיף לעשות את הקצב בתופים(למרות שבאס עדיין להיות כאילו מה שמחבר בין דיטרה לתופים) תופיס זה להוציא את העצמים ואני נראה לי מישהו שצריך הרבה להוציא עצבים
כן אבל נגיד ששומעים בשירי רוק,פאנק וכאלה ואז שומעים את הגיטרות החשמליות עם התופים זה נותן לך רצון לנגן על זהOriginally posted by shadow@Jul 20 2008, 10:33 PM
אני מנגן על גירה ועל גיטרה חשמלית
ניצן- תכלס ההבדל היחידי זה הצליל אבל מנגנים כל שניהן אותו הדבר...זה לא שצריך ללמוד משהו מיוחד כדי ללמוד גיטרה חשמלית..
אביב- לדעתי באס זה באסה(חח משחק מילים) כי זה סתם קצת ועוד של לפרוט...טוב...אולי לפעמים יש סולויים אבל לא עדיף לעשות את הקצב בתופים(למרות שבאס עדיין להיות כאילו מה שמחבר בין דיטרה לתופים) תופיס זה להוציא את העצמים ואני נראה לי מישהו שצריך הרבה להוציא עצבים
And If You Don't Know, Now You Know
תשמעי ג'ימי הנדריקס ותביני מהזה גיטרה חשמלית...Originally posted by ranma@Jul 21 2008, 09:37 AM
כן אבל נגיד ששומעים בשירי רוק,פאנק וכאלה ואז שומעים את הגיטרות החשמליות עם התופים זה נותן לך רצון לנגן על זה
ולדעתי סולו גיטרה יותר מגניב מגיטרה עם תופים
כי התופים נותנים את הביטים ואז מנגנים לפי הקצב של הביטים מהתופים מה שלא קורה בסולו גיטרהD:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
סתכל פה מה זה שילוב של גיטרה חשמלית ותופים ואז דברOriginally posted by SnorlaxKun@Jul 21 2008, 11:16 AM
תשמעי ג'ימי הנדריקס ותביני מהזה גיטרה חשמלית...
ולדעתי סולו גיטרה יותר מגניב מגיטרה עם תופים
כי התופים נותנים את הביטים ואז מנגנים לפי הקצב של הביטים מהתופים מה שלא קורה בסולו גיטרהD:
And If You Don't Know, Now You Know
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)