פורסם במקור על ידי Dark~Crocodile חחח..... בן כמה אתה? 18,אבל ההורים שלי 5. ושחר,אני עזבתי את פוקימון,כי עשיתי את זה בישביל ההנאה,ומתישהוא פשוט נמאס.
עוד 22 יום אני דון.
פרישה
מזתומרת מקבוצת ברוק
מזל טוב.
מה נשמע חברים?
פורסם במקור על ידי Dark~Crocodile יאללה בואו נספים עד עמוד 100 אתה יודע שהתמונה הזו יכולה להחשב כחומר פורנוגרפי?(כי היא עדיין עומדת להוריד את התחתונים)
כי זה יוון ורומא. אמיר סאן הכין לי ~ פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba
פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון מה נשמע חברים? בסדר,אתה עדיין קורא לי אדון רוחני?
נו.... איך אפשר להשיג שינוי ניק
פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון מה נשמע חברים? תגיד מתי אתה תגיב במשחק שלך?
בר איך משנים תת ניק? אני קבוצת אש
תודה שקראתם,עומר. בפרישה עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5 ופרשתי באיזה שהו יום. לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה) ]
פורסם במקור על ידי לוקאס נו.... איך אפשר להשיג שינוי ניק בלוח בקרה אחרון
פורסם במקור על ידי Spamer Girl אתה יודע שהתמונה הזו יכולה להחשב כחומר פורנוגרפי?(כי היא עדיין עומדת להוריד את התחתונים) צדיקה אחת בסדום (יש צדיק אז זה לא כולל.)
פורסם במקור על ידי SysTem בלוח בקרה אחרון ותת ניק
פורסם במקור על ידי Spamer Girl תגיד מתי אתה תגיב במשחק שלך? היום כבר אין לי כוח,תגידו למה לא באתם לנחל דן בארבע בשביל ההלוויה של אנסי[הוא היה בונה אמיתי צחקתי שאמרתי שהוא צעצוע מכני]
פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון היום כבר אין לי כוח,תגידו למה לא באתם לנחל דן בארבע בשביל ההלוויה של אנסי[הוא היה בונה אמיתי צחקתי שאמרתי שהוא צעצוע מכני] מצטער,כולם חגגו איתי על מותו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום