שלום לכווולם
אני מתחיל לשחק בלב זהב(במחשב),
הפוקימון ההתחלתי שבחרתי הוא סינדקוויל
אתם יכולים לעזור לי עם המשך השישייה(חשבתי אולי על אמפרוס וזהו)
תודה רבה רבה לעוזרים
יש הרבה שאני יכול להציע לך... אני אביא לך את מי שאתה יכול לתפוס בינתיים,וגם כאלה שכבר יש לי נסיון איתם ובהמשך תוכל לתפוס את השאר
פוקימון חשמל- אני מציע לך מגנמייט (בהמשך רק תוכל לתפוס אותו),
12 סוגים לא אפקטיבים עליו
חסין לרעל
חזק מאוד
אך בינתיים מריפ (התת התפתחות של אמפרוס) גם יכול להיות פוקימון טוב
אני מדגיש, אין לי כל נסיון עם אפרוס, אלא רק עם התת התפחות שלו (מריפ ופלאפי), אז אני לא אוכל להגיד לך אם עשית בחירה טובה(אך אומרים שהוא טוב)
מעופף אני מציע לך קח הוטהוט, מתפתח לנוקטאול, פוקימון חזק (אחרי שתעבור את המכון השמיני, תקבל דרטיני שמתפתח לדרגונייט, פוקימון גם מאוד חזק)
פוקימון מים, אני בהתחלה הייתי עם וופר, אך אז תפסתי את הגרידוס האדום (אל תקשיב למי שאומר שזה כפל סוגים של מעופף... אין לו אפילו סטים של מעופף...), הוא גם די חזק, או שתיקח לפרס (לפרס זה גם כן פוקימון סוס)
פוקימון חרק, קח באטרפרי (מתחיל מקטרפי, אם אתה לא יודע...), פוקימון חזק. אני בכל משחק משום מה יוצא לי לשחק איתו רק בהתחלה, בהמשך תיקח הרקרוס במקום, גם כן פוקימון די טוב...
פוקימון אבן- יש את טינטייר, אומרים שהוא פוקימון סוס, אך בשלבים המוקדמים האלה, תיקח סודוודו (רק אחרי שעברת את מכון גולדרון)
זהו בעיקרון, אולי לא רשמתי על כל הסוגים, אבל זה מי שחשבתי עליו (אני משחק בנשמת כסף, כך שיכול להיות שכמה מהפוקימונים פה אתה לא יכול לתפוס...) ...
אגב, כשתגיע לעיר גולדרון (עיר המכון הרגיל) תקנה Tm22, ותלמד את סינדקוויל (בשלב הזה הוא כבר יתפתח), מתקפה שלדעתי היא חובה לפוקימון אש!
נערך לאחרונה על ידי adam5909, 10-01-2010 בשעה 02:35 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)