ערפדים לא מפסידים הרבה...הבוקר\יום זה זמן מעצבן...Originally posted by Goku-San@Jul 24 2008, 07:38 PM
אבל אנשי זאב יכולים לצאת גם ביום וגם בלילה וגם הם שולטים בהשתנות שלהם
ערפדים לא מפסידים הרבה...הבוקר\יום זה זמן מעצבן...Originally posted by Goku-San@Jul 24 2008, 07:38 PM
אבל אנשי זאב יכולים לצאת גם ביום וגם בלילה וגם הם שולטים בהשתנות שלהם
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
לערפדים אין יכול בריאות הם נשארים לנצח נגיד חותכים להם רגל היא לא צומחת אבל לאנשי זאב כן
בא לי כבר יום שלישי...כדי שאמא שלי תחזור מבולגריה,ואז היא קונה לי את המשחק Penny Arcade Adventures...משחק גאוניO: (שיחקתי בדמוXP)
לאנשי זאב לא...לשום גזע לא צומחת רגל חזרה...עם למישהו צומח משהו חזרה זה רק הזנב של הרפטיליה(ככה אני קורא ללטאות...זה גם השם באנגלית>< איכשהוא><)
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
~Cat Behemoth~
הלכתי בי
ביי
ועכשיו אני לבדO:<
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
שלום אני מוני בז'רנו וזה צדוק גורילה פויה גורילה פויה חחח... :XD:
נוסטלגיה, אה?
לאילו ימים הגענו...ימים בהם אפילו העונה הרביעית והמזעזעת של הפיג'מות נחשבת לנוסטלגיה.
זה היה מצחיק כשגורילה סחב את נדב אל קובי ועודד והגורילה אמר קוקוס הייתם צריכים לראות את הפנים שלו זה היה קורע.
שלום אני זה שזרק את הפצצה מתחת לבית שבו עשויה כל הוענה הרביעית של הפיג'מות חחח...
איזה כיף היה עכשיו
היי לכם,אני זה האחד שנמצא בקניון בחנות אחת מהשעה 6 O:<
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)