Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17
  1. משתמש מנוסה
    שם: אורי
    בפורום מסעדות יש את החוק השני בחוקיםhttp://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=29677
    החוק אומר לא לפרסם דברים לא כשרים לפי דעתי בביקורת מסעדות צריך לפרסם גם דברים לא כשרים אז מה שאני אומר עם מפרסמים ביקורת מסעדות והמסעדה לא כשרה להוסיף בסוגרים לא כשר.

2. משתמש מנוסה
    עזבו שאני חושב שפורום אוכל/מסעדות זאת ההחלטה המיותרת ביותר שנעשתה כאן
    החוק שאסור לפרסם מאכלים לא קשרים הוא כפייה דתית ולא יותר מזה.
    נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 10-02-2010 בשעה 12:21 AM
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

3. מורחקים
    שם: ליאור
    בסדר, פורום אוכל, סבבה כבר פתחו.
    אבל רבאק, למה לכפות עלינו את הכשרות?
    אם אני נותן ביקורת, על מסעדה ואכלתי בה שרימפס. אני אתן ביקורת על השרימפס, גם אם הוא לא כשר.
    ואם אני מכין בבית דברים לא כשרים, ורוצה לפרסם את המתכון כי זה טעים, מי אתם שתמנעו את זה?
    חוק דפוק שהוא לא יותר מכפייה דתית -.-

עריכה-
    עכשיו ראיתי גם שאסור מתכונים עם משקאות חריפים -.-
    wtf? יש המון מתכונים טעימים שמוסיפים להם וודקה/בירה וכו'...
    רבאק פשוט תכתבו בחוקים-
    "יש לפרסם אך ורק מתכונים של עוגות שוקולד ומיץ תפוזים."

4. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Lior-X;846815]בסדר, פורום אוכל, סבבה כבר פתחו.
    אבל רבאק, למה לכפות עלינו את הכשרות?
    אם אני נותן ביקורת, על מסעדה ואכלתי בה שרימפס. אני אתן ביקורת על השרימפס, גם אם הוא לא כשר.
    ואם אני מכין בבית דברים לא כשרים, ורוצה לפרסם את המתכון כי זה טעים, מי אתם שתמנעו את זה?
    חוק דפוק שהוא לא יותר מכפייה דתית -.-

100% נכון אני אכלתי במסעדת דגים מצונית קוראים לה אבו נאסאר אכלתי שם פירות ים לפני שידעתי על החוק אז כתבתי ביקורת מסעדות ואז גיליתי שאסור

5. היכל התהילה
    אבל זה הפורום של רותם, והוא ועוד 90% גולשים בפורום הם יהודים כשרים. כולל אני. ככה שאם לא טוב לכם, אתם יכולים לגלוש בשאר הפורומים האחרים שהפורום מציע.

עוד מעט גם תכתבו שמותר לעודד השתמטות ולהשתמש בביטויים אנטישמיים. יש סטטוס קו באתר וכולם יודעים מהו. כל שעליכם לעשות זה ליישר קו. אתם לא חייבים להסכים לסטטוס קוו, אבל אתם כן חייבים ליישר קו ולהשלים עם זה.

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    אבל זה הפורום של רותם, והוא ועוד 90% גולשים בפורום הם יהודים כשרים. כולל אני. ככה שאם לא טוב לכם, אתם יכולים לגלוש בשאר הפורומים האחרים שהפורום מציע.

עוד מעט גם תכתבו שמותר לעודד השתמטות ולהשתמש בביטויים אנטישמיים. יש סטטוס קו באתר וכולם יודעים מהו. כל שעליכם לעשות זה ליישר קו. אתם לא חייבים להסכים לסטטוס קוו, אבל אתם כן חייבים ליישר קו ולהשלים עם זה.
    קצת הגזמת יש הבדל לא קטן בין אוכל לא כשר לביטוים אנטישמים ואוכל לא כשר לשווה להשתמטות מהצבא העובדה היא שאף אחד במשפחה שלי לא אוכל כשר ואף אחד מהמשפחה שלי מעולם לא השתמט

7. היכל התהילה
    פורום אוכל ומתכונים נועד להיות מחסן או מאגר לטובת הפורום. חוץ מזה שאני בספק אם הוא מדבר אל 50% ממכם. פשוט שבמידה ואנשים מחוץ לפורום מחפשים מתכון בגוגל, הם ימצאו אותו פה. אותם אנשים יכנסו לאתר, יסתכלו על המתכון, יראו את הפורום והוא יקבל יותר חשיפה. דבר זה יכול להניב גם כניסות רבות יותר, גם מספר רשומים גדול יותר ובמידה והפורום אי פעם ייהפך לכללי - זה צעד מתבקש.

בקשר לאלכוהול, אתה בטח מבין שכל עוד 99% מהקהילה פה הם קטינים, אז לפי החוק של מדינת ישראל אסור להם לגעת במשקאות כאלה. כך שמן הראוי שמתכונים עם אלכוהול לא יופיעו פה. אין זה אומר שאנחנו קובעים לכם אם לשתות אלכוהול או לא בזמניכם החופשי. אותו דבר עם האוכל הלא כשר. אין פה כפייה דתית. אף אחד לא אומר לכם - "תאכלו רק כשר". להפך, תעשו בזמניכם החופשי מה שבא לכם. רק תדעו שהמדיניות של הפורום היא כזו שלא רואה לנכון לפרסם דברים לא כשרים.

8. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    פאק היטמן ממך ציפיתי ליותר\:
    אני אתאיסט זה אומר שאני אשתמט מהצבא ?
    כאילו מה זה החרא הזה \:
    הרבה דוסים לא הולכים בכלל לצבא אז אני מחליט שאתם מעודדים ילדים לא ללכת לצבא זה נראה לך בסדר ?

ולא מתחת לגיל 18 /21 (אני לא זוכר אם הוציאו תחוק ~) אסור לקנות.
    לרוב המאכלים מוסיפים יין אדום.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    פורום אוכל ומתכונים נועד להיות מחסן או מאגר לטובת הפורום. חוץ מזה שאני בספק אם הוא מדבר אל 50% ממכם. פשוט שבמידה ואנשים מחוץ לפורום מחפשים מתכון בגוגל, הם ימצאו אותו פה. אותם אנשים יכנסו לאתר, יסתכלו על המתכון, יראו את הפורום והוא יקבל יותר חשיפה. דבר זה יכול להניב גם כניסות רבות יותר, גם מספר רשומים גדול יותר ובמידה והפורום אי פעם ייהפך לכללי - זה צעד מתבקש.

בקשר לאלכוהול, אתה בטח מבין שכל עוד 99% מהקהילה פה הם קטינים שלפי החוק אסור להם לגעת במשקאות כאלה, שמן הראוי שהם לא יופיעו פה. אין זה אומר שאנחנו קובעים לכם אם לשתות אלכוהול בזמניכם החופשי. אותו דבר עם הלא כשר. אין פה כפייה דתית. אף אחד לא אומר לכם - "תאכלו רק כשר". להפך, תעשו בזמניכם החופשי מה שבא לכם. רק תדעו שהמדיניות של הפורום היא כזו שלא רואה לנכון לפרסם דברים לא כשרים.
    עם האלכהול 100% נכון מה שאמרת
    מה שאמרת על מאגר מתכונים בן אדם מחפש ביקורת מסעדות בבאר שבע נגיד ישר יקפוץ לו ביקרורת שעשיתי למקום כשרששמו הדגיה של זווילי
    ונגיד משהו בת"א מחפש ביקורת מסעדות הוא יראה את הביקורת מסעדות אבו נאסר שעשיתי ביטעות לפני שידעתי על החוק וזאת אומרת שכש בן אדם בכלל מחפש ביקורת מסעדות הוא יגיע לפורום ולכן צריך להרבות בביקורות
    וגם במסעדות לא כשרות

10. היכל התהילה
    תתפלא אבל אחוזי המשתמטים בקרב כאלה שלא מאמינים באלוהים הוא מהגבוהים ביותר בחברה (יותר מחרידיים).
    זה כנראה תסביך של אנשים שנוהגים לברוח מכל דבר ולנפץ כל מסגרת שהם נאלצים להכנס אליה בעל כורחם.
    אז בהתחלה הם יוצאים מהדת ובורחים מהאלוהים, ואז הם בורחים מהצבא ולפני שאתה יודע מה קורה, הם בורחים כל חייהם.

11. משתמש מנוסה
    לא ענית לי על מה שכתבתי אני צודק במה שאני אומר לא כל האנשים אוכלים כשר וגם להם מגיע להינות מביקורת מסעדות לא כשרות

12. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    לדעתי דברים לא כשרים צריך לאסור לפרסם אנחנו בפורום ישראלי-יהודי זה חשוב לזהות...
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי yuval2132131 צפה בהודעה
    לדעתי דברים לא כשרים צריך לאסור לפרסם אנחנו בפורום ישראלי-יהודי זה חשוב לזהות...
    ממש כל היהודים אוכלים כשר אני יהודי ואני לא אכל כשר

14. היכל התהילה
    גראודון - התשובה שלי אלייך היא שלילית. הפורום ישאר כפי שהוא. בתאבון.
    נעול.

נ.ב
    אפשר להמשיך את הדיון במסרים פרטיים אבל זה רק בשביל העניין שהוא מעורר.

15. מורחקים
    שם: ליאור
    ירדת ממש נמוך היט מן =.=
    בסדר, אלכוהול אוקיי.
    אבל בגלל שאני לא אוכל כשר אני אשתמש בביטויים אנטישמיים וכל החרטא הזה?
    בכוח אתה מחפש תירוצים?
    המדיניות של הפורום היא לא לפרסם דברים כשרים... הלכת רחוק מדי אני חושב?
    תיכף תאסרו לכתוב "טמבל" כי המדיניות היא נגד המילה הזו...

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •