קרדיטים-ראש1
פריצה נעימה
האקרים פרצו לרשת המחשבים של משרד הפנים האמריקאי ושלפו ממנה מידע על מאות אזרחים,איך זה קשור לפה?האקרים שלפו גם את קובץ הדרכון של אחת האזרחים שהיא ביונסה.
לא ידוע מה הם יעשו עם המידע בגלל שאת מי זה בכלל מעניין כמה פעמים ביונסה יצאה וחזרה ל/מ-ארצות הברית
כנראה הייתה הפריצה לשעשוע ההאקרים,קונדוליסה רייס התנצלה והבטיחה שהאבטחה הדלילה תטופל.
לקחו ממנה מידע,ביונסה
לא מתפשטת
יש דבר אחד בטוח:ריהאנה אף פעם לא תצטלם בעירום,אפילו לא בשביל הרבה מאד כסף
"אני בסך הכל בת עשרים,ובכלל-אמא שלי תהרוג אותי אם אצטלם בעירום" אומרת הזמרת
"שהצטלמתי לקליפ 'אמברלה' לא עשיתי את זה כדי לחשוף את הגוף שלי,אלא בגלל שזה היה אפקט מגניב ומפתיע שהוסיף המון לקליפ"
היא מסבירה
"הצטלמתי מאות פעמים עבור מגזינים שונים" היא אומרת וממשיכה בהצהרה אופנתית יותר מאשר מינית "אבל מגזינים כמו 'פלייבוי' תמיד יהיו מחוץ לתחום שלי"
כל הכבוד!
בעירום לא תמצאו אותה,ריהנאה
סופה של האנה מונטנה
מסתבר שהכוכבת והזמרת מיילי סיירוס מתכוונת לצלם רק עוד שני עונות של האנה מונטנה וזהו
"אני מאמינה שאצטלם לעוד שתי עונות של האנה מונטנה ואז אפרוש מהתפקיד.הרי לא אוכל לגלם אותה דמות עד גיל 30" טוענת מיילי שבימים אלה משחררת את אלבומה הראשון "ברייקאאוט" "אני חולמת להופיע בסרטי קולנוע ולנהל קריירה מגוונת כמו מדונה,שתמיד ממיאה את עצמה מחדש" היא אומרת ומוסיפה אולי גם אעצב קולקציית אופנה ואעסוק קצת בצילום-שזה התחביב האהוב עליי"
(הערה של ניצן:מיילי גיל שלושים עוד רחוק ממך)
רוצה להמשיך הלאה,מיילי
תביאו חמוצים
מסתבר שהתפריט היומי של אשלי סימפסון הזמרת בהריון הוא זיתים ירוקים ומלפפונים חמוצים
אם תזמינו אותם לארוחת ערב תכינו כמה צנצנות של מלפפונים חמוצים וזיתים
לגבי מין התינוק
"אנחנו מקווים שהרופא יבחין,ובשבועות הקרובים ידווח לנו" אומר פיט
(הערה של ניצן:טוב,נעשה כאילו אנחנו לא יודעים שזה תינוק זכר ושהסינר שהם קנו היה בשביל פיט)
לא יודעים,אשלי ופיט
היפות והלסביות
מערכת היחסים הרומנטית בין לינדזי לוהאן לדי ג'יי סמנתה רונסון
סמנתה העניקה ללינדזי טבעת מחויובות (לא אירוסין) ככה שלא מדובר בחתונה
"לינדזי מאד התרגשה מהמחווה שסימנה שהן מאושרות ביחד" מספר ידיד
הרומן הלסבי בין הכובכת הבעייתית בת ה22 והדיג'יי המצליחה החל לצוץ לפני כמה חודשים. אף אחת מהן לא הכחישה או אישרה וזה נראה כמו אהבת אמץ ולא תרגיל פרסומי
מאושרת,לינדזי