מי פה?
אני
פורסם במקור על ידי Maor Melikson כן, יהיה קשה. דניס - אני. הבא שלי הוא עם 8500,זה אומר שמחר\היום אני עוקף אותו.
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak אני,החיסרון שלי היה בימי שלישי,במשך שעתיים. ליואב יש צופים,ולי יש שיעור יפנית (ליואב 2 שעות ולי 4...) אז אני ינסה לעקוף אותך בשלישי.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה חתימה בשיפוצים.
הבא שלי הוא דודי
פורסם במקור על ידי Maor Melikson אז אני ינסה לעקוף אותך בשלישי. לא נורא,לפחות השיעור שלי הוא שיעור פרטי ואני ינסה לקבוע שעה עם סאק בשעה אחרת. תהיה לך שעה,שגם איתה לא היה לך הרבה זמן.
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak הבא שלי הוא עם 8500,זה אומר שמחר\היום אני עוקף אותו. קוראים לו שארניגאן?, אם כן אני מכיר אותו, מנהל חתימול לשעבר, קוראים לו ליאור, הוא לא הכי פעיל אז תוכל לעקוף אותו.
פורסם במקור על ידי Maor Melikson אז אני ינסה לעקוף אותך בשלישי. אני אעזור לך לעקוף אותו, תתחיל להפציץ
פורסם במקור על ידי Maor Melikson קוראים לו שארניגאן?, אם כן אני מכיר אותו, מנהל חתימול לשעבר, קוראים לו ליאור, הוא לא הכי פעיל אז תוכל לעקוף אותו. לא,משהוא המלך של הזאבים,תבדוק.
פורסם במקור על ידי DarkTiger אני מה קורה?? ראית איך התקדמה התחרות שלי???? ומתי אתה מתחיל את המשחק שלך?
עוד 3 ואני הולך להקדיש, כמעט עקפתי את טרינר ואני חוזר למקום ה29 בפורום.
טייגר זה טיגריס, לא נמר
פורסם במקור על ידי Maor Melikson עוד 3 ואני הולך להקדיש, כמעט עקפתי את טרינר ואני חוזר למקום ה29 בפורום. אז בוא נעזור לך מה קורה<?
פורסם במקור על ידי Maor Melikson עוד 3 ואני הולך להקדיש, כמעט עקפתי את טרינר ואני חוזר למקום ה29 בפורום. מזל טוב,הבא שלך הוא אני שמתקדם מרגע לרגע.
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak לא,משהוא המלך של הזאבים,תבדוק. אהה, הוא גם לא פעיל אז בקלות תוכל לעקוף אותו, רק יש לו יותר מ600, יקח לך יומיים לעקוף אותו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום