Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 56
  1. the bitch is back
    טוב~ מי היה מאמין שאני שוב אפתח משחק XP
    אני לא XD
    בכל מקרה~
    אחרי זמן נראה לי הגיע הזמן להחיות את אחד מהמשחקים הישנים שלי...
    אני מקווה שהפעם יהיה יותר שיתוף פעולה ולא יימאס לי~ XP
    אז בהצלחה למי שנירשם! D:

רקע:

"שלושים שנה עברו מאז אותו קרב גורלי.
    חמישה נערים התייצבו מול גדולי התנועות לקרב אחרון ומכריע. אותם מנהיגים הצליחו להחיות את שלושת הפוקימונים הגדולים. קרסליה,דראקיי והו-או. שלושתם נלחמו בכוח רב עם חמשת הנערים.
    הנערים נילחמו בגבורה, אבל זה לא הספיק. הנערים נהרגו לפני שהספיקו לנצח.

באותו רגע משום מקום, ארבעה פוקימונים אדירים הגיעו לזירת הקרב והשמידו את המנהיגים הגדולים.
    הם הצליחו להביס גם את שלושת הפוקימונים, שהיו תחת שליטתם של המנהיגים, וכלאו אותם בשלושה פוקדורים מיוחדים והסתירו אותם במקומות שונים ברחבי העולם."

כיום, לאחר ששלושת התנועות התיפרקו והסיפור נשכח מאוזני כולם, קמו שתי תנועות חדשות.
    התנועות, שמעט מאוד ידוע עליהן, במהירות עלו לשליטה וכבר 70% מכל העולם נימצא תחת שליטתן. הן משקיעות את מיטב כספן ומשאבותיהן כדי למצוא את הפוקדורים ולמצוא את ארבעת הפוקימונים שהצליחו לכלוא אותם ולברר כיצד הצליחו זאת.

הסיפור שלכם מתחיל לפני שנה. הכל התחיל כשייבתם בחוץ ושיחקתם עם הפוקימונים של המשפחה. קריאת אזעקה הפחידה אותכם. "כולם לחזור לבתים מתקפה" קראו אנשים ברחוב ורצו הביתה.
    "לא שוב" אתה אומר לעצמך ורץ עם הפוקימונים הביתה.
    במשך שלוש שנים האחרונות כל חודש תוקפת את העיר קבוצה של פעילים בתנועות השונות.
    כל פעם הן משאירות נזקים כבדים,הרוגים,פצועים. בפעם הראשונה איבדת כבר את חבריך הטוב.
    מה עכשיו?

דפיקה בדלת "אתה שם תצא!!" נישמע קול גבוהה מצידו השני של הדלת.
    אתה יושב בשקט ומחכה שהוא יעבור. בום גדול נישמע ואתה רואה אדם גדול מימדים "איפה אתה מושתן קטן?" קורא האדם.
    "צא ארקניין!" הוא קורא ומוציא פוקימון דמוי אריה גדול ומפחיד. אתה רואה אותו מהמסתור הקטן שיש לך בקיר. שאותו אביך בנה במיוחד בשבילך.
    ארקניין מיתקרב אליך במהירות וחושף אותך מהמסתור.
    "הנה אתה" קורא הבחור ושולף אקדח גדול ושחור. "הורייך לא היו כאלה חכמים" הוא מוסיף וצוחק.
    הוא יורה שלושה כדורים, הכל קרה כ"כ מהר עד שאתה מוצא את עצמך על הריצפה משקשק מפחד.
    אתה רואה הבזק של אור ירוק והבחור נעלם כלא היה.

כיום שנה אחרי זה, אתה עומד מוכן מול המעבדה של פרופסור אייזלי.
    מתכונן ליום בו תפגוש את האדם שוב, ותוכל לנקום את מות הוריך.

מטרות:

1.לעצור את התנועות החדשות.
    2.למצוא את שלושת הפוקדורים ולשחרר את הפוקימונים הכלואים.
    3.להשיג 8 תגי מכון או לחילופין 5 סרטים.
    4. לנצח בליגה או בפסטיבל הגדול.

חוקים:

1.כל חוקי פורום פוקימונס וחוקי חת"מ חלים פה.
    2. אני מנהל את המשחק, לא להיתווכח איתי.
    3.אני יכול לקבל ולהוציא שחקנים ע"פ דעתי האישית.
    3.1 במידה ואני מוציא אותכם אני לא חייב לתת לכם סיבה.
    4.אתם לא אש קאצ'ם אז אל תתנהגו כמוהו ><
    5.מי שלא ישקיע ולא יגיב יותר מיומיים מבלי להודיע, בחוץ.
    6.אני לא משרד שידוכים, צאו מזה~
    7. אסור לקלל,דאבל פוסט או להספים בנושא.
    8. תשחקו הוגן. אתם נילחמים מול אחד, תישתמשו באחד מי שירמה יוקפא.
    9. תהנו D:

המחוז:

ברוכים הבאים למחוז קולמביה.
    המון שינויים קרו במחוז. חלק מהערים שם,חלק לא הדרכים הישתנו ויש כמה מקומות חדשים.

העיר ניו-טורטיק:
    העיר שאתם מתחילים בה.
    יש פה: הבית שלכם, המעבדה של פרופסור אייזלי ופוקימונים המיסתובבים בקרבת העיר.
    הם לא לוחמנים ולרוב הם סתם נחים שם.

דרך 25
    דרך אורכה מלאה בפוקימוני עשב. הפוקימונים יצרו שדות פרחים ענקיים. הפוקימונים מאוד חביבים ויכולים לעזור לאנשים שהלכו לאיבוד. לפני עשרים שנה, הגיע לאזור פוקימון מסתורי ויצר שם מבוך ענקי ופראי.

המבוך:
    המבוך הוא אינו מקום ממולץ לאנשים להכנס אליו. עשרות אנשים הלכו לאיבוד שם ועדיין לא נימצאו. בתוך המבוך פועל זמן אחר. מה שניראה לכם כשעה, יכול להיות שחזרתם אחורה בזמן או אפילו זזתם שלושים שנה קדימה. בתוך המבוך יש הרבה פוקימונים מסוכנים.

דרך 26:
    דרך קצרה לצד נחל הגרידוס. המקום מלא במשפחות הנהנים מהנוף המרהיב שבדרך.
    המקום נחמד לבילויים ויש בו כמה מסעדות קטנות.
    למאמנים מתחילים, המקום נהדר לאימונים בגלל שלל הפוקימונים המיסתובבים שם.

העיר ג'נטה:
    העיר עברה המון שינויים והפכה להיות עיר מסחרית וגדולה.
    העיר שהייתה מזמינה וחמה, נהפכה לעיר ענקית וגורדי שחקים ענקיים בנויים שם.
    המכון שבעיר, הישתנה לגמרי והמאמן מכון הישתנה.
    מרכז הרבייה ניסגר.
    למאמנים צעירים אין הרבה מה לעשות בעיר בגלל השינוי הדרסטי שעברה העיר.

חורשת אילין:
    בגלל שהעיר ג'נטה גדלה והיתפתחה, הם כרתו את רוב היער עבות הזה וכיום אין שם כמעט פוקימונים או אנשים.
    ביער עצמו נימצאים מספר מאמנים המחפשים עדויות להימצאות פוקימונים נדירים.
    בעיר חייה פרופסורית זקנה האומרת שראתה שם את הפוקימון האגדי סוויקון.

הכפר נאמור:
    לאחר הקרב הגדול, שנערך בקרוב לעיר, העיר המפותחת הפכה לכפר ירוק לחלוטין.
    אין בעיר כמעט חשמל והכל ממוחזר.
    כל המוזאונים והגלריות ניסגרו בגלל חוסר הביקוש שלהם.
    המכון בעיר נישאר על אותו תקן, אבל הוא הישתנה במעט.

פרדס התפוחים:
    למרות הכל המרעה עצום נישאר כפי שהיה. האזור המושלם בשביל מאמנים מתקדמים יותר.
    המגוון הרחב של הפוקימונים הנימצאים שם מוביל לשם עשרות מאמנים הבאים לתפוס פוקימונים מסוגים שונים.
    האזורים השונים במרעה מפוזרים במקומות שונים. אבל מה שמיוחד במיוחד במראה הזה, שבדיוק במרכזו ניצא מראה עם תפוחי זהב, גדולים ועסיסיים היעניקו משאלה אחת, למי שיצליח לקטוף אותם.
    הבעיה במקום הזה, שהוא נישמר ע"י פוקימון ענקי ובלתי מנוצח. מאמנים רבים איבדו את חייהם בניסיון לקטוף תפוח אחד.

שוק התפוחים:
    שוקל קטן הנימצא קרוב ליציאה מהפרדס הענקי. בשוק ניתן למצוא פוקימונים נדירים, מתקפות וחפצים שאינם נימכרים במקומות אחרים. השוק הזה מפורסם בגלל הגניבות הרבות המיתחרשות שם.

העיר נאמור:
    העיר שאינה ישנה. העיר שהייתה בילוי תחרויות, הפכה במהירות לעיר מלאת הימורים ומלאה בחברי מאפייה.
    בעיר יש המון דוכני החלפות והימורים. אנשים רבים הפסידו את כספם בהימורים על הראפידש הלא נכון.
    בעיר אין כמעט מה לעשות חוץ מלצפות תחרויות.
    פעם בחודש מתקיים פסיטבל תחרויות והוא כולל תחרויות תפיסת פוקימונים, דיג, מסלול מיכשולים ותחרות סרט ענקית.

כפר השתיקנים:
    כבר חדש למדי שמתקיים בעיקר על יבוא ויצוא ורוב הקהילה שם הם דייגים הבאים לדוג לצד נחל גרידוס.
    העיר היא תחנת מעבר לצד השני של הנחל, שבאזור זה גדל בהרבה.

נחל הגרידוס:
    נחל שבעבר היה נהר ענקי המלא בגרידוסים השוחים להנהתם במי הנחל.
    ע"פ אגדה ישנה, גרידוס שחור נפל וחצה את המחוז לשניים ואלים הפכו את המקום שבו נפל לנחל ענקי.
    במעמקי הנהר, חיים פוקימונים חזקים במיוחד , שלא יוצאים הרבה. על הנחל עצמו ניתן למצוא כמה מאמנים השוחים ופוקימוני מים בשפע.

~יחשפו עוד מקומות שתגיעו אליהם~

לא להגיב!
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. the bitch is back
    אנשים חשובים:

פרופסור אייזלי,ביתו של פרופסור דוק' היא אדם מאוד מפורסם ברחבי העולם. בזכות התאורייה שלהם, שכל המחוזות היו מחוברים בעבר למחוז אחד, היא זכתה לפרסום רב ועד היום היא מרצה ברחבי המחוזות הידועים על התאוריות שלה.
    בנוסף היא מחלקת למאמנים מתחילים את הפוקימונים שלהם.

רוני, הוא נער צעיר שעוזר לאביו לשמור על השער לדרך 25. רוני חייכן ותמיד מוכן לעזור.
    הוא טיפוס שיכול לעזור, או להזיק. הכל תלוי בגישה שלכם אליו.

ארתור הוא בחור מוזר הגר בפרדס התפוחים הרחק משאר האנשים.
    הוא חי לבדו ואף פעם לא נימצא במקומו. הוא נודד מאזור לאזור בפרדס הענק. מי שימצא אותו יקבל מתקפה מיוחדת ממנו שילמד את הפוקימון ההתחלתי שלו.
    הפוקימונים שלו:
    ,

גיבורת העל, ריקה. היא גיבורת על המיסתובבת במחוז ועוזרת למשטרה בכל הנוגע לצוות טוקסיק וצוות מיסטיקל. אף אחד לא יודע מאיפה השיגה את כוחות העל שלה ומה הזהות האמיתית שלה. היא תמיד תשמח לקרב טוב.
    הפוקימונים שלהם:
    , ,

~יחשפו עוד בהמשך~

הרשמה:

שם בפורום:
    שם במשחק:
    רקע: חמש שורות לפחות. רקע מושקע שיתקשר לרקע של הסיפור.
    אופי: לא מעניין אותי כמה טובות וכמה רעות (חכם,יפה,אמיץ וחזק לא נחשבים V_V). תעשו אופי מקורי ולא פלצני.
    פוקימון התחלתי: לא מסוג דרקון או התחלתי. חובה עם עוד שני היתפתחויות (אפשר גם אחד שמיתפתח עם אבן מיוחדת)- בלי הדור החמישי!!
    מראה:ספרייט או תיאור
    הערות ובקשות:

קוד:
    שם בפורום:
    שם במשחק:
    אופי: 
    פוקימון התחלתי: 
    מראה:
    הערות ובקשות:
    גיל! 3>

3. the bitch is back
    מאמנים בדרכים:

אליס היא נערה צעירה והיפראקטיבית- לא ידוע עליה עוד פרטים.
    פוקימונים:
    לא ידוע
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ג'וני הוא נער מפונק מאוד ששונא להפסיד. הוא מעצבן ולא אהוב במיוחד בקרב אנשים אחרים.לא ידוע עליו עוד פרטים.
    פוקימונים:
    לא ידוע
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

מליסה היא אחותו של מאמן המכון לשעבר של העיר ג'נטה. היא למדה ממנו את רוב השיטות של הקרב וכיום היא מאמנת חזקה במיוחד-לא ידוע עליה עוד פרטים.
    פוקימונים:
    לא ידוע
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

הלנה, היא עוזרת פרופסור בעיר ג'נטה ואוהבת יותר את חיי הפוקימונים והקרבות מאשר לשבת במעבדה קטנה. היא מאוד נחמדה ואוהבת לחלק פוקימונים מתנה. הפוקימונים שלה יודעים מתקפות המכסים את רוב החולשות שלהם. הפוקימונים שלה מאוד חזקים.
    הפוקימונים שלה:
    לא ידוע

מתאמים:

כשתפגשו הם יתווספו
    גיל! 3>

4. the bitch is back
    חנות:

כשתגיעו לחנות יתווסף לפה

הפוקימונים השחורים:
    ברחבי המחוז, מתחילים לצוץ מכל מיני מקומות פוקימונים גדולים יותר, חזקים יותר,אלימים ורעים יותר.
    הדבר המשותף בין כולם הוא צבעם השחור והכהה.
    הפוקימונים האלה יכולים להיתפס, אבל הם חזקים מאוד ומאוד נדירים.
    פוקימונים אפלים:
    (גרידוס שחור), (וויגליטאף שחור), (פידג'יוט שחור), (ראפידש שחור), (באנרי שחורה).

(קרדיט לנדב עם הצביעות)

טוקסיק

תנועה זאת הוקמה לפני עשרים וחמש שנה על ידי היועצת של התנועה 'הצללים'.
    מעט מאוד ידוע על החברות בתנועה הזאת אבל ידוע, שהן לא מוותרות בקלות והן אוגרות שינאה,כעס וזעם והן משחררות אותה בקרבות עצומים.
    הסיכון המרכזי בתנועה הזאת, שהם מצליחים לגייס לשורותיהן נשים שנראות רגילות ותמימות, השומרות בסודיות את זוהותן השנייה.
    גיל! 3>

5. the bitch is back
    מאמני מכון:
    כל ניצחון בקרב מכון מזכה ב 1500$

בני, אחיו התאום של באגסי, הוא המאמן מכון הראשון. בני לא מאוד חבורתי ודיי אנטיפאט. המכון של בני מיתגאה בהיותו מכון 'טהור' ולכן, הפוקימונים שהוא מישתמש בהם הם פוקימונים טהורים בלבד.
    הפוקימונים שלו:אין עליו עוד מידע.
    , .
    תג המכון:

סופי היא בחורה צעירה שקבילה את המכון ע"י בת דודתה אלכסיס, מאמנת המכון לשעבר הפרשה. ספי היא בחורה שחצנית ורברבנית, עוקצנית ולא סימפטית.
    סופי אוהבת את הפוקימונים שלה יותר מכל ולא תרחם על בן אדם הוא יפגע או אפילו יעיר משהו עליהם.
    הפוקימונים שלה:
    , ,
    תג המכון:

שלי היא נערה חביבה שירשה את המכון מאביה, רונדל מאמן מכון הרוח. בהיותה קטנה, תמיד שנאה את הפוקימונים של אביה ורצתה להתנגד אליהם ולכן, בחרה פוקימונים שונים ביותר מהפוקימונים של אביה. בנוסף היא שינתה לגמרי את המכון והוא יותר מואר ומזמין.
    הפוקימונים שלה:
    , ,
    תג המכון:

דילן, או בכינוי בשטח 'העפיפון' הוא בחור מאוד ספורטיבי ופעיל. הוא אינו יכול לשת באותו מקום ליותר מכמה דקות וכמעט תמיד הוא בוהה בשמים. דילן בחור חביב מאוד ותמיד ישמח לעזור לכל מבקש ילד,זקן או פוקימון.
    הפוקימונים שלו:
    , ,
    תג המכון:

דין הוא אחד מהמאמנים היותר קשוחים שתתיקלו בהם. למרות חזותו, המעט נשית דין הוא גבר לעניין. הוא מנהל את המכון החמישי בצורה טובה והפוקימונים שלו עוברים חינוך צבאי. בנוסף לקרב מכון איתו, תיהיו צריכים לפני לעבור מסלול מכשולים קשה ומסובך.
    הפוקימונים שלו:
    ,
    , ,
    תג המכון:

ליסה היא שחקנית מפורסמת שהחליטה שהיא רוצה לנהל גם מכון. כמובן בהיותה מפורסמת, אישרו לה ישר לנהל מכון ונתנו לה מקום כבוד במכוני המחוז. היא מאוד מפונקת והפוקימונים שלה נותים לבכות במהלך הקרב. למרות זאת, הם מאומנים היטב (בגלל המאמן האישי שלהם) ולא מוותרים בקלות. ליסה בסך הכל מאמנת דיי קשוחה.
    הפוקימונים שלה:
    , , ,
    תג המכון:

רוקי, חנון מחשבים שנולד למשפחה מבוססת באזור סינו. הוריו היגרו למחוז קולמביה לפני חמש שנים והוא לקח את תפקיד המכון אחרי מבחן קצר. הוא אוהב להלחםפ בקרבות כפולים והוא אוהב לשלב שתי מתקפות שונות ולראות את התוצאות.
    רוקי הוא אחד מהאמנים הקשים בגלל שיטות הקרב היחודיות שלו.
    הפוקימונים שלו:
    , ,
    ,
    תג המכון:

מישל, מאמנת המכון האחרונה. מאמנת מאוד קשוחה ומאוד מבודדת.
    לא הרבה ידוע עליה או על פוקימוניה.
    הפוקימונים:
    ~תיצטרכו לגלות לבד~
    תג המכון: ~אין מידע~
    גיל! 3>

6. the bitch is back
    רשומים:

1. שמור

2.
    שם בפורום:flupy
    שם במשחק:ניל
    רקע:נולדתי למשפחה קטנה בעיירה ששמה לא חשוב כל כך .
    הוריי עבדו במשטרה תחת פיקודה של השוטרת ג'יני ,רוב הזמן הם לא היו בבית ובקושי ראיתי אותם .
    סבי היה זה ששמר עליי בזמן שהוריי לא היה בבית .
    תמיד סבי היה מספר לי על הזמנים שבאם התנועות לא היו קיימות ושרר חופש בעולם .
    הוא הראה לי איך בני האדם והפוקימונים חיו בשלום ושום דבר לא הדאיג אותם ,הערצתי אותו .
    יום אחד סבי החליט להראות לי משהו עלינו לעליית גג בביתי ושם הוא פתח מין ארון גדול במיוחד הוא פתח את אחת המגירות והוציא קופסא שחורה מברזל,הוא הלך לצד השני של החדר והוציא מפתח מאיזה שהוא חור שהיה בקיר הוא ביקש ממני להביא את הקופסא אליו עשיתי כדבריו ואז הוא אמר לי "ניל מצאתי את זה בזמן ששוטטתי לי עם הצאריזרד שלי אני רוצה להביא לך את זה "הוא סיים את דבריו בזמן שהוא הכניס את המפתח לתוך המנעול של הקופסא ופתח אותה הוא הוציא משם מין שרשרת שעליה יש פוכדור קטן שרשום עליו האות N.
    הוא ענד אותה על צווארי ופתאום אזעקה "לעזאזל"הוא אמר ואמר לי להיכנס לתוך חור שבאחת הקירות שבבית .
    נכנסתי ושמעתי מספר דפיקות על הדלת וישר פרצו את הדלת נכנס איזה אדם שאת פניו לא הצלחתי לראות מיד הוא הוציא את הארקניין שלו והוא הרג את סבי .
    לא האמנתי למה שראיתי הוא הרג את סבי נגד עיניי לא ידעתי איך לסבול את זה והתחלתי לבכות ,הארקניין שהצליח לשמוע אותי בוכה מצא אותי במהירות והשאר כבר ידוע...
    אופי: נחמד היפר אקטיבי לא בוטח באנשים אבל אחריי שמוכיחים שהם לטובתו הוא תמיד יתן הזדמנות שניה .
    פוקימון התחלתי:סניזל
    ספרייט:
    ציוד: פוקידע, 5 פוקדורים, 2000$
    תגים\סרטים:
    פוקימונים:

- זכר
    מתקפות:
    שריטה- scratch
    פזילה- leer
    ליגלוג- taunt
    רסיסי קרח- ice shard

3.
    שם בפורום:shlomii4
    שם במשחק:סם
    רקע:בסך הכל רציתי חיים רגילים,פשוטים,אתם יודעים כומ שכולם מייחלים להם:אמא,אבא,אח או אחות ובית נורמלי ושקט.
    אבל אצלי זה לא קרה,כל יום אני שומע את אותה צפירה,מפחידה ורועשת,מה כבר התנועות האלה רוצים מהעולם שלנו? יש בו כל כך הרבה טוב,רק שהם רוצים להרוס אותו,גרתי במשפחה רגילה,אבא שהיה עובד בחנות פוקימונים,אמא שהייתה מעצבת בגדי פוקימונים ואחות גדולה שתמיד הייתה שם בשבילי,בקיצור,אהבתי את כל המשפחה,לא רציתי שיקרה להם כלום,אך היום הזה,אני זוכר אותו כאילו הוא היה אתמול,היום הארור הזה שבו איבדתי את ההורים שלי,אותו חייל מניאק שהרג את ההורים שלי ושחשף את המסתור שלי ירה בי,ברח מהמקום,אני עוד אתפוס אותו ואז אנחנו נראה מי יחייה,ביום הזה קרה עוד משהו אני זוכר,אחותי,שהייתה אלופת ליגת ג'וטו לפני שנתיים,אמרה לי שהיא יוצאת למסע לעצור את התנועות ולנסות להציל את העולם בעזרת כל אלופי הליגה,אני מקווה שהיא תצליח,בינתיים,אני והסאינב שלי שאחותי הביאה לי שהיה תינוק שהממוסווין שלה הולידה,אנחנו נצא לשם,ונמצא את האיש הזה,וננקום את הנקמה המתוקה! וביחד,ננסה לעצור את שתי התנועות שהורסות את עולם הפוקימונים.
    אופי:טוב לב,פיקח,ביישן ונאמן
    פוקימון התחלתי: סוואינב
    מראה:
    תגים\סרטים:

פוקימונים:
    -זכר
    מתקפות:
    דחיפה- tackle
    ריח בלשי- odor sleuth
    נקודות בוץ- mud sport
    חניתות קרח- icicle spear

4.
    שם בפורום:NivX10
    שם במשחק: ג'ון
    רקע: ג'ון תמיד היה ילד תמים וקטן, הוריו נהרגו באחת המתקפות על עירו.. והוא גר לבד עני ובודד.. חיי מהיד לפה, היו אנשים שהיו מרגישים כלפיו רחמים או הכירו את הוריו והיו עוזרים לו פה ושם..
    אך זה לא עזר לפצע הנפשי שהיה לו להגליד.. הוא זוכר אתה זה כאילו זה היה אתמול, המקרא שקרא ליפני שנה שלמה..
    את הקול הנמוך והמפחיד, את עייניו הצמאות להרג, את ניבי הארקניין שלו, ואת קולות האקדח!
    אך הפחד, הפחד שנתקף באותו רגע הוא הכי זוכר, כמה מעורר רחמים הוא הרגיש..
    במשך שנה שלמה הוא אסף כסף, וגבע ברעב, כל זה בשביל לחסוך כסף לקניית דברים למסע המסע למצוא את האיש שהרג את הוריו.. והמסע להגשים את חלום ילדותו ולהשתתף בפסטיבל הגדול!
    אופי: ג'ון מצתייר כבחור עקשן נבגד ונאמן.
    הוא מרגיש כך בעקבות אותו מקרא, שאף אחד לא יכול להעזור לו, ושהוא חייב לסגור את זה לבד מבלי שאף אחד התערב!
    הוא לא מסוגל כל-כך לסמוך על אנשים והם צריכים להוכיח לו את עצמם, אני סומך אך ורק על פוקימונים שלו.. אך אדם שיוכיח לו אחרת יתן את חייו למענו..
    הוא עקשן מאוד מאמין שהכל הולך בדרך הקשה ומי שהולך בדרך הקלה זה התנקם בוא בדרך!
    פוקימון התחלתי: רוזרליה
    מראה:
    תגים\סרטים:
    פוקימונים:
    -נקבה
    מתקפות:
    ספיגה- absorb
    צמיחה- growth
    נקודות מים- water sport
    טיל סיכות- pin missile

5.
    שם בפורום: Powerslave
    שם במשחק: מארק גולדגייט
    רקע:
    תמיד חלמתי להיות גיבור, אתם יודעים, כזה כמו בסרטים, שבא לפתע ומביס את הרעים, מציל את הטובים ונאהב על ידי כולם. אבל ביום ההוא, ביום הארור ההוא, קיבלתי זריקת מציאות מפחידה שהותירה אותי משותק לכל החיים.
    לא משותק פיזית; אני נושם, מדבר, זז, אוכל ושותה. אבל משהו בי נשבר; והריקנות שנותרה אחרי זה לעולם לא תוכל להתמלא. זו צלקת לכל החיים. אי אפשר לברוח מזה, תאמינו לי.
    אינני זוכר מה קרה באותו יום. שום דבר. מאז אותו יום אני לא זוכר כלום. אני סובל מאמניזיה (שכחה) ואיבדתי לגמרי את הזכרון לטווח הארוך. אני מסוגל לחיות ע"י פתקים ותזכורות שאני מכין לעצמי. אינני זוכר כלום ממה שקרה 3 ימים לפני.
    אינני יודע אם זו האמניזיה או שפשוט איבדתי את האמון באנשים, אבל מאז אותו יום ניתקתי כל קשר עם החברה. הפכתי לסוציופט ונהגתי להתבודד בלי סיבה. מערכות יחסים עם אנשים מעולם לא חסרו לי מסיבה מסויימת והרגשתי תמיד שעל שני הצדדים המצב מקובל. אינני יודע אם זה מתוך רחמים או שפשוט לא סבלו אותי, אבל השתיקה הייתה הדדית ולשני הצדדים היה טוב עם העניין.
    במשך השנים למדתי לחיות עם הנכות שלי. אני מתקשר עם אנשים כשאני חייב, והתרגלתי לחיות לבד. אבל מה שאני הולך אילו עכשיו זה... שונה. הישרדות, אם תקרא לזה כך. אני יוצא בעצמי לחפש את הרוצח.
    רגע, ציינתי כבר שאני לא זוכר כלום מאותו יום? כנראה התבלבלתי. אני זוכר את פניי הרוצח. אני זוכר ואזכור כל החיים. זו הצלקת שלי. אבל זה גם הייעוד שלי.
    אני אהרוג אותו.
    תמיד חלמתי להיות גיבור, אתם יודעים, כזה כמו בסרטים. אבל זה כבר לא קשור לשום חלום. זה הייעוד שלי.

אופי:

מתבודד, סוציופט. אסטרטג, חכם מאוד. נלחץ בחברת אנשים וחייב את השקט שלו כדי להתרכז.
    פוקימון התחלתי: מארקרוו
    מראה:

תגים\סרטים:
    פוקימונים:
    -זכר
    מתקפות:
    ניקור- peck
    הדהמה- astonish
    רדיפה- pursuit
    שיר הרס- perish song

7. the bitch is back
    טייגר אייס~
    תעשה מחדש את התגובה~ (פשוט העתק הדבק~)
    שלומי כנ"ל אתה..
    אני מוחק כי אני צריך להוסיף עוד כמה דברים.
    גיל! 3>

8. the bitch is back
    שמור לדברים נוספים~
    גיל! 3>

9. the bitch is back
    שמור לדברים נוספים~

אפשר להגיב!! D:
    גיל! 3>

10. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    שם במשחק: לוקאס
    רקע: "רגע אני חיי? הוא לא הרג אותי? למה אני רואה כוכבים? מה קורה לי?" שוב אותו חלום זה פשוט לא מצליח לעזוב אותי, אותו לילה הלוואי שאי פעם אנקום באיש הזה על הסבל שהוא גורם לי. אוי סליחה לא הצגתי את עצמי... קוראים לי לוקאס ואני נער כמו כולם אבל קצת שונה, הכל התחיל ביום ההוא שהכנופיה הזאת תקפה פעם נוספת את העיר שלי. הם הרגו את החבר הטוב שלי בפעם הראשונה אח"כ את האורסארינג של אבי(שהיה בשבילי כמו אח) ועכשיו את ההורים שלי, כבר איבדתי יותר מדי אני לא יכול יותר.
    למה אני לא יכול לחזור לעבר לימים ההם שהייתי ילד קטן ושיחקתי עם החברים והפוקימונים שלי, בימים ההם שדאגות היו נחלת אחרים. אני הייתי ילד יחיד להורים טובים ואוהבים במחוז קולומביה, גרתי בעיר ניו-טורטיק במשך כל חיי ובעיר הזאת איבדתי את כל המשפחה שלי... בשנה האחרונה הכח היחיד שהחזיק אותי בחיים הוא הנקמה, נשבעתי שאני אנקום את נקמתי באיש הזה ואני עוד אעשה זאת.

אופי: לוקאס הוא נער פזיז ומעט ילדותי הוא תמיד רואה את האחר לפניו, וידאג לחלשים.
    ללוקאס כמו כל בן טיפוסי יש חולשה לבנות(מין ברוק כזה רק פחות.), האירועים שקרו לו בחייו גרמו לו לפתח נטיה לנקמנות וחוסר אמון באנשים.

פוקימון התחלתי: אלקיד
    מראה: לוקאס נער צעיר ובריא גובהו 1.80 מבנה גופו כתפיים רחבות איך לא שרירי במיוחד, הוא אוהב ללבוש חולצות שגדולות עליו בכמה מידות ומכנסיים רחבות.
    יש לו שער שחור פחם קצוץ, יש לו צלקת בצורת X על היד מאחת התקיפות של הכנופיות.

הערות ובקשות: טדיאורסה בהמשך
    והכי חשוב ice Punch לאלקיד
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 10-02-2010 בשעה 04:10 PM

11. the bitch is back
    תגיבו בהמוניכם~
    ההרשמה תסגר כשיבוא לי Xd
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    שם בפורום:shlomii4
    שם במשחק:סם
    רקע:בסך הכל רציתי חיים רגילים,פשוטים,אתם יודעים כומ שכולם מייחלים להם:אמא,אבא,אח או אחות ובית נורמלי ושקט.
    אבל אצלי זה לא קרה,כל יום אני שומע את אותה צפירה,מפחידה ורועשת,מה כבר התנועות האלה רוצים מהעולם שלנו? יש בו כל כך הרבה טוב,רק שהם רוצים להרוס אותו,גרתי במשפחה רגילה,אבא שהיה עובד בחנות פוקימונים,אמא שהייתה מעצבת בגדי פוקימונים ואחות גדולה שתמיד הייתה שם בשבילי,בקיצור,אהבתי את כל המשפחה,לא רציתי שיקרה להם כלום,אך היום הזה,אני זוכר אותו כאילו הוא היה אתמול,היום הארור הזה שבו איבדתי את ההורים שלי,אותו חייל מניאק שהרג את ההורים שלי ושחשף את המסתור שלי ירה בי,ברח מהמקום,אני עוד אתפוס אותו ואז אנחנו נראה מי יחייה,ביום הזה קרה עוד משהו אני זוכר,אחותי,שהייתה אלופת ליגת ג'וטו לפני שנתיים,אמרה לי שהיא יוצאת למסע לעצור את התנועות ולנסות להציל את העולם בעזרת כל אלופי הליגה,אני מקווה שהיא תצליח,בינתיים,אני והסאינב שלי שאחותי הביאה לי שהיה תינוק שהממוסווין שלה הולידה,אנחנו נצא לשם,ונמצא את האיש הזה,וננקום את הנקמה המתוקה! וביחד,ננסה לעצור את שתי התנועות שהורסות את עולם הפוקימונים.
    אופי:טוב לב,פיקח,ביישן ונאמן
    פוקימון התחלתי: סוואינב
    מראה:
    הערות ובקשות:שהסאינב יהיה אותו האינב שהיה גר איתי,שתזרום עם הרקע שלי,כלומר שאחותי יצאה לנסות לעצור את התנועות עם שאר אלופי הליגה

13. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    שם בפורום:flupy
    שם במשחק:ניל
    רקע:נולדתי למשפחה קטנה בעיירה ששמה לא חשוב כל כך .
    הוריי עבדו במשטרה תחת פיקודה של השוטרת ג'יני ,רוב הזמן הם לא היו בבית ובקושי ראיתי אותם .
    סבי היה זה ששמר עליי בזמן שהוריי לא היה בבית .
    תמיד סבי היה מספר לי על הזמנים שבאם התנועות לא היו קיימות ושרר חופש בעולם .
    הוא הראה לי איך בני האדם והפוקימונים חיו בשלום ושום דבר לא הדאיג אותם ,הערצתי אותו .
    יום אחד סבי החליט להראות לי משהו עלינו לעליית גג בביתי ושם הוא פתח מין ארון גדול במיוחד הוא פתח את אחת המגירות והוציא קופסא שחורה מברזל,הוא הלך לצד השני של החדר והוציא מפתח מאיזה שהוא חור שהיה בקיר הוא ביקש ממני להביא את הקופסא אליו עשיתי כדבריו ואז הוא אמר לי "ניל מצאתי את זה בזמן ששוטטתי לי עם הצאריזרד שלי אני רוצה להביא לך את זה "הוא סיים את דבריו בזמן שהוא הכניס את המפתח לתוך המנעול של הקופסא ופתח אותה הוא הוציא משם מין שרשרת שעליה יש פוכדור קטן שרשום עליו האות N.
    הוא ענד אותה על צווארי ופתאום אזעקה "לעזאזל"הוא אמר ואמר לי להיכנס לתוך חור שבאחת הקירות שבבית .
    נכנסתי ושמעתי מספר דפיקות על הדלת וישר פרצו את הדלת נכנס איזה אדם שאת פניו לא הצלחתי לראות מיד הוא הוציא את הארקניין שלו והוא הרג את סבי .
    לא האמנתי למה שראיתי הוא הרג את סבי נגד עיניי לא ידעתי איך לסבול את זה והתחלתי לבכות ,הארקניין שהצליח לשמוע אותי בוכה מצא אותי במהירות והשאר כבר ידוע...
    אופי: נחמד היפר אקטיבי לא בוטח באנשים אבל אחריי שמוכיחים שהם לטובתו הוא תמיד יתן הזדמנות שניה .
    פוקימון התחלתי:סניזל
    ספרייט:(תדמיין אותו עם השרשרת שהביא לו סבא שלו )
    הערות ובקשות: 1.צארמנדר 2.ספיל 3. טאדיאורסה D::
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

14. מורחקים
    שם: טל זה השם אמזונס זה המציאות
    שם בפורום: Tiger~ice
    שם במשחק:ג'וני
    רקע: "ג'וני קום כבר היום היום הגדול" צועקת אימו של ג'וני "מה...מה אמא תני לישון קצת מה קרה???....." אמר ג'וני "קום, כבר שבע וחצי..." אמרה אימו."מה!! כבר שבע וחצי שיט " אמר ג'וני ובאותו הזמן התלבש "אמא רצתי" אמר ג'וני ותרק את הדלת."אבל מה עם ארוחת בוקר?" אמרה אימו, "אין זמן" אמר ג'וני בעודו לוקח את האופניים ומתחיל ליסוע לעבר המעבדה בדרך התחיל לחשוב מה היה אם אבא היה רואה אותו גדל ככה וכבר הולך לקחת את הפוקימון הראשון שלו.(אאביו של ג'וני טים מת בהתקפה הראשונה של הצוות כשהגן על ג'וני בגופו.)."את מי אני יקח..." חושב ג'וני "אני יודע!!! אני יקח את meguroko אבא אהב אותו אז אני בטוח יואהב" חשב לעצמו ואז הוא הגיע לדלת דפק ואמר" שלום זה אני ג'וני באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי"..............
    אופי: קשוח ,אוהב להתחנף,חופר ברמות קשות
    פוקימון התחלתי: meguroko:

מראה:עייניים צהובות,בגדים כחולים,שיער בלונדיני.:

הערות ובקשות:לתפוס בגון

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    שם בפורום:NivX10
    שם במשחק: ג'ון
    רקע: ג'ון תמיד היה ילד תמים וקטן, הוריו נהרגו באחת המתקפות על עירו.. והוא גר לבד עני ובודד.. חיי מהיד לפה, היו אנשים שהיו מרגישים כלפיו רחמים או הכירו את הוריו והיו עוזרים לו פה ושם..
    אך זה לא עזר לפצע הנפשי שהיה לו להגליד.. הוא זוכר אתה זה כאילו זה היה אתמול, המקרא שקרא ליפני שנה שלמה..
    את הקול הנמוך והמפחיד, את עייניו הצמאות להרג, את ניבי הארקניין שלו, ואת קולות האקדח!
    אך הפחד, הפחד שנתקף באותו רגע הוא הכי זוכר, כמה מעורר רחמים הוא הרגיש..
    במשך שנה שלמה הוא אסף כסף, וגבע ברעב, כל זה בשביל לחסוך כסף לקניית דברים למסע המסע למצוא את האיש שהרג את הוריו.. והמסע להגשים את חלום ילדותו ולהשתתף בפסטיבל הגדול!
    אופי: ג'ון מצתייר כבחור עקשן נבגד ונאמן.
    הוא מרגיש כך בעקבות אותו מקרא, שאף אחד לא יכול להעזור לו, ושהוא חייב לסגור את זה לבד מבלי שאף אחד התערב!
    הוא לא מסוגל כל-כך לסמוך על אנשים והם צריכים להוכיח לו את עצמם, אני סומך אך ורק על פוקימונים שלו.. אך אדם שיוכיח לו אחרת יתן את חייו למענו..
    הוא עקשן מאוד מאמין שהכל הולך בדרך הקשה ומי שהולך בדרך הקלה זה התנקם בוא בדרך!
    פוקימון התחלתי: רוזרליה
    מראה:
    הערות ובקשות: להתקבל כמובן, ולתפוס טוטודייל!

.

עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •