יאללה אנשים תמשיכו להירשם! (:
שם בפורום: dorXsceptile
שם במשחק: סקורפיו
רקע: סקורפיו היה מפורסם מילדותו, הוא לא היה ילד מיוחד כל-כך אך הוא נולד למשפחה עשירה מאוד, שום דבר לא היה חסר לא בחיים, הוא היה חתיך, חסון וחזק, וכל מה שרצה הוא קיבל.
אבל כל זה נפסק בלילה אחד, הלילה העצוב בחייו של סקורפיו, תחילה זה היה לילה רגיל, סקורפיו הלך לישון ב 1.5 בלילה, בסיום המסיבה שאירגן. הוא חלם על עצמו זוכה בגביע המחוז, לאחר קרב מטיש בגמר הליגה.
אך החלום נקטע בבת אחת, הוא שמע בומים, צצעקות יריות. משהו תקף את ביתו, הוא ברח למרתף שודי שרק הוא יודע על קיומו והתחיל לבכות. הוא לא הצליח להבין איך דבר כזה יכול לקרות, כי ביתו היה בית ענקי, שסביבו הסתובבו באופן קבוע שומרי ראש, הקיפו אותו מצלמות ואזעקות.
אך הוא יידע שרק דבר אחד יכול להחריב את ביתו ואת משפחתו, התנועות ההאלה, שהשרו הרס בכל מקום, הוא אף פעם לא הבין מה הם רוצות, אבל הוא פחד מהם.
מאותו לילה, חייו של סקוריפיו נראו אחרים, הוא היה עני עם מעט כסף ומעט אוכל, אך עם חלום אחד, או יותר נכון שני חלומות, לזכות בליגת הפוקימונים, ולנקום במי שהרג את משפחתו והרס את חייו.
אופי: סקוריפיו הוא בחור חכם, עם טקט רב, הוא אמיץ, והוא שהוא רוצה משהוא הוא יהפוך את העולם בשביל לקבל אותו, הוא מסודר ותמיד יש לו תכנית ב'.
פוקימון התחלתי: אלקיד
מראה: חסון, גבוה, בלונדיני, עיניים ירוקות.
הערות ובקשות: וובאפט בהמשך.
נערך לאחרונה על ידי Dor_T, 10-02-2010 בשעה 04:21 PM
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
טוב~
לוקאס- הרקע לא הכי התלהבתי ממנו~ הפוקימון ההתחלתי שבחרת, לא תואם למה שהוגדר..
אחד עם שרשרת של שלוש היתפתחויות או אחד המתפתח עם אבן. ולא מהדור החמישי.
שלומי רקע נחמד~ רשום (:
תומר- רקע מעולה, בחירה נחמדה מאוד! רשום (:
אייגר אייס- אין שום קשר לעלילה של המשחק~ הפוקימון מהדור החמישי~ לא רשום.
ניב- אהבתי את הרקע~ אבל לרוזליה יש תת היתפתחות.. באדו~
אז או שתחליף לאחד אחר או שאתה רוצה באדו?
אוקיי שיניתי
התחלה:
'הנה,אני מוכן למסע חיי' אתה חושב לעצמך בזמן שאתה מסדר את התיק.
מי היה מאמין שחלפה שנה מאז התקרית האיומה הזאת. אתה ממשיך לסדר ולחשוב לעצמך, מי זה אותו איש ולמה.
אתה בודק ברשימה שהכנת לעצמך ומגלה שעשית את הכל. סידרת את הבית,שיחררת את הפוקימונים,החלונות נעולים והודעת לקרובייך שאתה יוצא למסע.
"זהו הכל מוכן!" אתה קורא בהיתרגשות. אתה יוצא מהבית ונועל את הדלת אחריך. 'מי יודע אם אחזור לפה?' אתה חושב לעצמך בזמן שאתה הולך ומיסתכל לאחור.
כעבור חצי שעה הליכה אתה מגיע לביתה של פרופסור אייזלי. אתה דופק על הדלת ופוגש את פרופסור אייזלי בפעם הראשונה. "שלום לך!" היא אומרת בחיוך ומזמינה אותך לביתה הצנוע. "תודה פרופסור אייזלי" אתה אומר נבוך. "תקרא לי ג'נט" היא אומרת ומתיישבת ליידך. "אז חשבת כבר אם מי אתה רוצה להתחיל?" היא שואלת בחיוך. אתה מהנן ואומר לה. "אה" היא אומרת בשקט. "אני לא בטוחה, אבל לך תדע" היא אומרת והולכת לשידה גדולה ומתחילה לחטט בה. "הנה קח!" היא אומרת ומביאה לך פוקדור גדול ואדום. "אני אביא לך גם חמישה פוקדורים ופוקידע של פרופסור אוק" היא מוסיפה לך ליד את שאר הדברים.
"שיהיה לך בהצלחה!" היא קוראת ומנופפת לך לשלום בזמן שאתה יוצא החוצה.
מה תעשה?
אלה שלא היתקבלו מוזמנים להפנות את השאלות לפרטי~
"תודה לך,תשמרי על עצמך" אומר לה ואצא מהמעבדה,אזרוק את הפוכדור ואוציא משם את סוואינב "שלום לך סוואינב,אני סם,ואני אהיה המאמן שלך,אנחנו תמיד נהיה ביחד,במיוחד במצב של העולם שלנו היום,צריכים להישאר ביחד אם רוצים לשרוד,אבל בכל מקרה,אנחנו נהיה חברים טובים" אומר לו בחיוך ואראה את התגובה שלו
ניל-
אתה יוצא החוצה וממלא את ריאותיך באוויר נקי ונעים ואז מרים את הפוקדור שקיבלת זה עתה בצעקה מטופשת של "צא סניזל!" אתה מבחין שכמה אנשים בפינה מסתכלים עליך במבט מלגלג- אבל כל זה אינו מפריע לך. אתה עומד ומסתכל בתאווה לעבר קרן האור האדומה היוצאת מהפוקדור. אחרי פחות מחצי שנייה נעמד מולך פוקימון מוזר העומד על השניים ונוצה ורודה עומדת בקצה ראשו, במקום אוזן כנראה.
את הפוקימון המוזר הזה אתה מזהה מיד כסניזל- פוקימון הציפורן החדה.
סניזל מסתכל עליך במבט בוכן ומשלב את ידיו, נזהר שלא לשרוט את עצמו ורק מהנהן לחיוב כשאתה מציג את עצמך בפניו.
בעודך מתלהב מפוקימונך החדש, אתה כושל לעברו ונופל למרגלות רגליו ומעלה גיחוך.
אתה מסתכל למעלה ורואה את סניזל בולע צחוק ורק מחייך אליך ברצינות.
סם-
אתה פוסע החוצה בעודך מנופף לפרופסור לשלום. הפרופסור מסתכלת עליך בחיוך ומבעד לחלון מנופפת לך לשלום בחזרה ומחייכת.
אתה ממשיך להתרחק משם ונעצר בפתאומיות ומרים את הפוקדור החדש שלך ומרגיש שאינך יכול להחזיק עוד שנייה אחת מבלי לפתוח את הפוקדור הנוצץ. אתה פותח אותו קרן אור אדומה ובוהקת יוצאת מתוכו. מתוך הקרן אתה רואה לפתע פוקימון חזירי קטן המכוסה בפרווה חומה וסמיכה. אתה מזהה שזה הוא הסויינאב- פוקימון החזיר.
סווינאב מסתכל עליך לפתע ומחייך חיוך רחב ומתחיל לרחרח את רגליך בפראות. אתה מבחין בנערה צעירה המעלימה חיוך מהמראה המשעשע של סווינאב מתנהג בצורה מוזרה למדי כלפיך.
אתה מלטף את ראשו בחיבה והוא רק מחייך ושתוק.
אתה מרים את ראשך ורואה במרחק הליכה קצר את השער יציאה מהעיר ואז מוריד את פניך לעבר סווינאב שעדיין- מסיבה לא ידוע עדיין מרחרח לך את הרגל בפראות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)