Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 56
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    [COLOR=Black][SIZE=1]ניל-
    אתה יוצא החוצה וממלא את ריאותיך באוויר נקי ונעים ואז מרים את הפוקדור שקיבלת זה עתה בצעקה מטופשת של "צא סניזל!" אתה מבחין שכמה אנשים בפינה מסתכלים עליך במבט מלגלג- אבל כל זה אינו מפריע לך. אתה עומד ומסתכל בתאווה לעבר קרן האור האדומה היוצאת מהפוקדור. אחרי פחות מחצי שנייה נעמד מולך פוקימון מוזר העומד על השניים ונוצה ורודה עומדת בקצה ראשו, במקום אוזן כנראה.
    את הפוקימון המוזר הזה אתה מזהה מיד כסניזל- פוקימון הציפורן החדה.
    סניזל מסתכל עליך במבט בוכן ומשלב את ידיו, נזהר שלא לשרוט את עצמו ורק מהנהן לחיוב כשאתה מציג את עצמך בפניו.
    בעודך מתלהב מפוקימונך החדש, אתה כושל לעברו ונופל למרגלות רגליו ומעלה גיחוך.
    אתה מסתכל למעלה ורואה את סניזל בולע צחוק ורק מחייך אליך ברצינות.
    "כן אני קצת מגושם בזמן האחרון "אומר לו ואעלה חיוך.
    "אז שנצא לדרך "אשאל ואסתכל לכיוון דרך 25.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    [COLOR=Black][B]

סם-
    אתה פוסע החוצה בעודך מנופף לפרופסור לשלום. הפרופסור מסתכלת עליך בחיוך ומבעד לחלון מנופפת לך לשלום בחזרה ומחייכת.
    אתה ממשיך להתרחק משם ונעצר בפתאומיות ומרים את הפוקדור החדש שלך ומרגיש שאינך יכול להחזיק עוד שנייה אחת מבלי לפתוח את הפוקדור הנוצץ. אתה פותח אותו קרן אור אדומה ובוהקת יוצאת מתוכו. מתוך הקרן אתה רואה לפתע פוקימון חזירי קטן המכוסה בפרווה חומה וסמיכה. אתה מזהה שזה הוא הסויינאב- פוקימון החזיר.
    סווינאב מסתכל עליך לפתע ומחייך חיוך רחב ומתחיל לרחרח את רגליך בפראות. אתה מבחין בנערה צעירה המעלימה חיוך מהמראה המשעשע של סווינאב מתנהג בצורה מוזרה למדי כלפיך.
    אתה מלטף את ראשו בחיבה והוא רק מחייך ושתוק.
    אתה מרים את ראשך ורואה במרחק הליכה קצר את השער יציאה מהעיר ואז מוריד את פניך לעבר סווינאב שעדיין- מסיבה לא ידוע עדיין מרחרח לך את הרגל בפראות.
    "סוואינב מה יש? מה יש ברגל שלי שכל כך מסקרן אותך?" אשאל אותו ואחר כך אבדוק את הרגל שלי אם יש שם משהו

3. the bitch is back
    ניל-
    סניזל מהנהן בחיוך- נראה שהוא מחכה לקרב ראוי. 'טוב אחרי כל כך הרבה זמן בפוקדור בלי תעסוקה, הוא משתוקק לקרב' אתה חושב לעצמך ויחד עם סניזל אתה הולכים ברחבי העיר לעבר היציאה מהעיר. כל שאתם מתקדמים- אתם רואים עשרות אנשים יוצאים ונכנסים דרך השער. אתה מגיע ורואה אנשים הנכנסים בכירכרות,ברגל ומכוניות ישנות ומאובקות ויוצאים. 'מרתק' אתה חושב לעצמך כשאתה רואה מכונית ישנה מאוד ומתפלא איך היא עדיין נוסעת.
    אתה מתקדם ולפתע אתה שומע קריעה רמה בשמך. "ניל!!" אתה מיסתובב ורואה את רוני- בנו של שומר השער רץ לכיוונך בחיוך.
    רוני, ידידך הותיק נעצר לידך ומתנשם בכבדות. "אני רואה שקיבלת את הפוקימון הראשון שלך!" הוא אומר בעודו מתנשם "מזל טוב" הוא אומר שוב בחיוך "רציתי לאחל לך בהצלחה! ולהזהיר אותך כרגיל מהמבוך- אתה זוכר שמסוכן שם. אל תכנס אליו בשום פנים ואופן. עכשיו לפי השמועות יצאה משם נערה שטוענת שהיא מעתיד והיא מיסתובבת באיזור. היא מסוכנת מאוד." הוא אומר ברצינות ומביט בך 'הוא תמיד היה הילד היפה והנחמד' אתה חושב לעצמך בחיוך ומודה לו על הטיפ היקר.
    "אז תשמור על קשר!" הוא מוסיף בחיוך וחוזר לתאו הקטן לצד השער.
    סניזל מסתכל עליך במבט שואל ומחכה לראות מה תעשה.

סם-
    אתה מרים גבה למראה המוזר של סווינאב ומרים את רגלך 'שיט' אתה חושב לעצמך כשאתה רואה את הגוש המסטיק הענקי שדרך עליו.
    סווינאב מתרגש ומתחיל לאכול את המסטיק מכף רגלך באושר מוזר למדי.
    אחרי שהוא מסיים את הוא תוקע גרעפס חריך ובועת מסטיק קטנה וורודה מפיו, המתפצצת בדיוק ליד אחד מהפחים של הרחוב.
    אתה מחייך וממשיך ללכת.
    כשאתה מגיע לשער אתה מתפלא מהעומס של הנכנסים והיוצאים.
    אתה קולט מזוית עינך את רוני מדבר עם נער המובגר ממך בכמה שנים.
    את רוני- כולם מכירים. הוא בנו של שומר השער והוא חביב על כולם. הוא נבחר שלוש פעמים לדוגמן השנה של מחוז קולמביה. באופן מפתיע עדר הבחורות שתמיד סביבו אינן שם והוא מברך אותך בחיוך בעוד אתה מתקרב ליציאה.
    "אהה סם- יש לי הודעה לכל המאמנים- כדי מאוד שאל תתקרב למבוך. עכשיו לפי החדשות נערה מהעתיד בצורה לא ידוע הגיעה לאיזור. תזהר ממנה כי היא כבר הביסה חמישה מאמנים מנוסים מתוכם גם מנהיג מכון מג'וטו שהגיע לבקר את בן דודו." הוא אומר ברצינות ומחייך חיוך נבוך מעט.
    "בכל מקרה בהצלחה לך במסע!" הוא מוסיף בחיוך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    התחלה:

'הנה,אני מוכן למסע חיי' אתה חושב לעצמך בזמן שאתה מסדר את התיק.
    מי היה מאמין שחלפה שנה מאז התקרית האיומה הזאת. אתה ממשיך לסדר ולחשוב לעצמך, מי זה אותו איש ולמה.
    אתה בודק ברשימה שהכנת לעצמך ומגלה שעשית את הכל. סידרת את הבית,שיחררת את הפוקימונים,החלונות נעולים והודעת לקרובייך שאתה יוצא למסע.
    "זהו הכל מוכן!" אתה קורא בהיתרגשות. אתה יוצא מהבית ונועל את הדלת אחריך. 'מי יודע אם אחזור לפה?' אתה חושב לעצמך בזמן שאתה הולך ומיסתכל לאחור.
    כעבור חצי שעה הליכה אתה מגיע לביתה של פרופסור אייזלי. אתה דופק על הדלת ופוגש את פרופסור אייזלי בפעם הראשונה. "שלום לך!" היא אומרת בחיוך ומזמינה אותך לביתה הצנוע. "תודה פרופסור אייזלי" אתה אומר נבוך. "תקרא לי ג'נט" היא אומרת ומתיישבת ליידך. "אז חשבת כבר אם מי אתה רוצה להתחיל?" היא שואלת בחיוך. אתה מהנן ואומר לה. "אה" היא אומרת בשקט. "אני לא בטוחה, אבל לך תדע" היא אומרת והולכת לשידה גדולה ומתחילה לחטט בה. "הנה קח!" היא אומרת ומביאה לך פוקדור גדול ואדום. "אני אביא לך גם חמישה פוקדורים ופוקידע של פרופסור אוק" היא מוסיפה לך ליד את שאר הדברים.
    "שיהיה לך בהצלחה!" היא קוראת ומנופפת לך לשלום בזמן שאתה יוצא החוצה.
    מה תעשה?
    אתסכל על הפוקדור שקוע במחשבות על המסע "אוקיי זה הזמן שנעשה היכרות, צא החוצה!" אומר ואוציא את באדו מהפוקדור.. לאחר מכן התקופף ואגע בעדינות בראשו עם האצבע ואומר "היי קטנצ'יק, אני ואתה הולכים ליהיות חברים טובים מעכשיו!" אומר לו ואחייך עליו חיוך שלו..
    לאחר מכן אחכה לתגובתו.

.

5. משתמש מנוסה
    [B]

סם-
    אתה מרים גבה למראה המוזר של סווינאב ומרים את רגלך 'שיט' אתה חושב לעצמך כשאתה רואה את הגוש המסטיק הענקי שדרך עליו.
    סווינאב מתרגש ומתחיל לאכול את המסטיק מכף רגלך באושר מוזר למדי.
    אחרי שהוא מסיים את הוא תוקע גרעפס חריך ובועת מסטיק קטנה וורודה מפיו, המתפצצת בדיוק ליד אחד מהפחים של הרחוב.
    אתה מחייך וממשיך ללכת.
    כשאתה מגיע לשער אתה מתפלא מהעומס של הנכנסים והיוצאים.
    אתה קולט מזוית עינך את רוני מדבר עם נער המובגר ממך בכמה שנים.
    את רוני- כולם מכירים. הוא בנו של שומר השער והוא חביב על כולם. הוא נבחר שלוש פעמים לדוגמן השנה של מחוז קולמביה. באופן מפתיע עדר הבחורות שתמיד סביבו אינן שם והוא מברך אותך בחיוך בעוד אתה מתקרב ליציאה.
    "אהה סם- יש לי הודעה לכל המאמנים- כדי מאוד שאל תתקרב למבוך. עכשיו לפי החדשות נערה מהעתיד בצורה לא ידוע הגיעה לאיזור. תזהר ממנה כי היא כבר הביסה חמישה מאמנים מנוסים מתוכם גם מנהיג מכון מג'וטו שהגיע לבקר את בן דודו." הוא אומר ברצינות ומחייך חיוך נבוך מעט.
    "בכל מקרה בהצלחה לך במסע!" הוא מוסיף בחיוך.
    [/COLOR]
    "תודה רבה לך רוני" אומר לו בחיוך ואעבור,בעודי הולך עם סאווינב אומר לו "סוואינב,כדאי שניזהר כאן,תישאר קרוב אליי,אנחנו לא יודעים מה יצוץ אלינו משום מקום" אומר לו ואמשיך ללכת

6. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל-
    [COLOR=RoyalBlue][SIZE=1][COLOR=Black]סניזל מהנהן בחיוך- נראה שהוא מחכה לקרב ראוי. 'טוב אחרי כל כך הרבה זמן בפוקדור בלי תעסוקה, הוא משתוקק לקרב' אתה חושב לעצמך ויחד עם סניזל אתה הולכים ברחבי העיר לעבר היציאה מהעיר. כל שאתם מתקדמים- אתם רואים עשרות אנשים יוצאים ונכנסים דרך השער. אתה מגיע ורואה אנשים הנכנסים בכירכרות,ברגל ומכוניות ישנות ומאובקות ויוצאים. 'מרתק' אתה חושב לעצמך כשאתה רואה מכונית ישנה מאוד ומתפלא איך היא עדיין נוסעת.
    אתה מתקדם ולפתע אתה שומע קריעה רמה בשמך. "ניל!!" אתה מיסתובב ורואה את רוני- בנו של שומר השער רץ לכיוונך בחיוך.
    רוני, ידידך הותיק נעצר לידך ומתנשם בכבדות. "אני רואה שקיבלת את הפוקימון הראשון שלך!" הוא אומר בעודו מתנשם "מזל טוב" הוא אומר שוב בחיוך "רציתי לאחל לך בהצלחה! ולהזהיר אותך כרגיל מהמבוך- אתה זוכר שמסוכן שם. אל תכנס אליו בשום פנים ואופן. עכשיו לפי השמועות יצאה משם נערה שטוענת שהיא מעתיד והיא מיסתובבת באיזור. היא מסוכנת מאוד." הוא אומר ברצינות ומביט בך 'הוא תמיד היה הילד היפה והנחמד' אתה חושב לעצמך בחיוך ומודה לו על הטיפ היקר.
    "אז תשמור על קשר!" הוא מוסיף בחיוך וחוזר לתאו הקטן לצד השער.
    סניזל מסתכל עליך במבט שואל ומחכה לראות מה תעשה.
    'עם המזל שלי אני עוד אתקל בה "אחשוב לעצמי ואסתכל על השער.
    "טוב סניזל הגיע הזמן לבדוק את היכולות שלך "אומר לסניזל ואצא מהשער לכיוון דרך 25.

7. the bitch is back
    ג'ון-
    באדו נקבה XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא מביתה של פרופסור איזלי בחיוך מאושר ובוחן את הפוקדור החדש שלך בתשוקה עזה.
    'סוף סוף' אתה חושב לעצמך וזורק את הפודור לאוויר. מתוך הקרן האדומה הבוהקת יוצאת פוקימון מוזרה למדי.
    אתה מזהה אותה כבאדו- פוקימון הנבט.
    באדו מסתכלת עליך בחיוך מובהק ומתחיל להכחכח ברגלך באושר.
    אתה מסתכל עליה בחיוך ומלטף את קצה ראשה- שלפתע הוא ניפתח ומגלה עשרות ניצני פרחים קטנים המפיצים ריח נעים מאוד- כאות לשמחה ולאהבה כלפיך.
    אתה מחייך אליה שוב ויחד איתה מתחיל ללכת לעבר היציאה מהשער של העיר כשאתה מבחין בעיתון מתונף ברוח.
    אתה מרים אותו ורואה תמונה מטושטשת למדי של נערה צעירה- הלבושה מעט מוזר ומאחוריה המבוך.
    תחת התמונה בכתובת גדולה 'הנערה המיסטורית- יצאה מהמבוך' אתה קורא את הכתבה ומגלה שהנערה המוזרה הזו יצאה מהמבוך האסור וטענה שהיא מהעתיד, לא לפני שהיא הביסה חמישה מאמנים חזקים במיוחד.
    אתה חוטף צמרמורת בגבך ומשליך את העיתון לפח האשפה.
    אתה ממשיך לעבר היציאה כשרוני- בנו של שומר השער קורא לעברך. אתה מתקרב והוא בחייך בחום 'גון, רציתי לאחל לך בהצלחה במסע! ותשמור על עצמך!" הוא מוסיף בחיוך ופותח לך את השער.

סם-
    אתה יוצא יחד עם סווינאב מהשער, בעודו נצמד לרגליך. אתה מסתכל עליו מלמעלה ורואה שהוא נראה מעט מפוחד אחרי האזהרה של רוני. אתה מחייך מעט נבוך ומרגיע אותו במילותיך.
    סווינאב מחייך קלות ושניכם מתחילים ללכת בשביל.
    מראה מרתק נחשף לעניך של עמק ענקי- מלא בפרחים, עשב, עצים. פשוט גן עדן.
    הריח המתוק של הפרחים ורעש קליל של פוקימונים המיסתובבים באיזור גורם לך להרגע מעט, ולסווינב במיוחד- שרץ לעבר הפרחים ומתחיל להסניף אותם באושר.
    אתה מיסתכל סביבך ושמע קול צחוק מאחורי העיקול של השביל.
    אתה מתקרב לשם בזהירות ורואה מולך עומדים שלושה פוקימונים העומדים ומשחקים באושר.
    אתה מסתכל על הראשון- שנראה כמו גרעין צהוב קטן- שניצן ירוק בודד צומח על ראשו. אתה מזהה שזהו סאנקורן ()- פוקימון הזרע. איתו משחק גם פוקימון מוזר כולו כחול ועל רעשו נראה שיח קטן של עלים ירוקים. אותו אתה מזהה כאודיש ()- פוקימון העשב השותה. והשלישי שאתה רואה שם הוא בצבע ורוד ומרחף לו באוויר. על ראשו יש שני עלים ירוקים בוהקים בשמש. אותו אתה מזהה כהופיפ ()- פוקימון עשב הכותנה.
    שלושת משחקי באושר. אתה מסתכל לעבר סווינאב שנראה מוכן ומזומן לקרב ראשון.

ניל-
    אתה וסניזל צועדים בצעד בטוח לעבר היציאה. לאחר כמה רגעים אתם נחשפים לגן עדן של פרחים, עצים ומדשאות ענק.
    ריח הפרחים הנידף ברוח גורם לך להתרגש מעט ולסנזל בכלל. הוא רץ לעבר הפרחים ומתחיל להיתגלגל בהם באושר ובתענוג.
    'איזה נחמד פה' אתה חושב לעצמך כשלפתע אתה שומע קול כאב של סניזל.
    אתה מפנה במהירות את מבטך אליו ורואה שמסביבו עומדים כמה ביצים. 'ביצים תוקפות את סניזל? איזו בדיחה!' אתה חושב לעצמך עד שלפתע הביצים זזות ושועטות על סניזל- הצורח בכאב.
    אתה לא מבין איך ביצים יכולות לתקוף בכלל ואז מרים את הפוקידע שקיבלת מפרופסור אייזלי ומגלה שהביצים האלה- הן בעצם אגסקיוט ()- פוקימון הביצה.
    אגקיוס שוב שועטים על סניזל והוא ניפגע מעט מהם ומסתכל עליך נואש.
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    [B]

סם-
    אתה יוצא יחד עם סווינאב מהשער, בעודו נצמד לרגליך. אתה מסתכל עליו מלמעלה ורואה שהוא נראה מעט מפוחד אחרי האזהרה של רוני. אתה מחייך מעט נבוך ומרגיע אותו במילותיך.
    סווינאב מחייך קלות ושניכם מתחילים ללכת בשביל.
    מראה מרתק נחשף לעניך של עמק ענקי- מלא בפרחים, עשב, עצים. פשוט גן עדן.
    הריח המתוק של הפרחים ורעש קליל של פוקימונים המיסתובבים באיזור גורם לך להרגע מעט, ולסווינב במיוחד- שרץ לעבר הפרחים ומתחיל להסניף אותם באושר.
    אתה מיסתכל סביבך ושמע קול צחוק מאחורי העיקול של השביל.
    אתה מתקרב לשם בזהירות ורואה מולך עומדים שלושה פוקימונים העומדים ומשחקים באושר.
    אתה מסתכל על הראשון- שנראה כמו גרעין צהוב קטן- שניצן ירוק בודד צומח על ראשו. אתה מזהה שזהו סאנקורן ()- פוקימון הזרע. איתו משחק גם פוקימון מוזר כולו כחול ועל רעשו נראה שיח קטן של עלים ירוקים. אותו אתה מזהה כאודיש ()- פוקימון העשב השותה. והשלישי שאתה רואה שם הוא בצבע ורוד ומרחף לו באוויר. על ראשו יש שני עלים ירוקים בוהקים בשמש. אותו אתה מזהה כהופיפ ()- פוקימון עשב הכותנה.
    שלושת משחקי באושר. אתה מסתכל לעבר סווינאב שנראה מוכן ומזומן לקרב ראשון.

[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
    "יהיה חבל להרוס להם את המשחק,אבל מה לעשות צריכים להתאמן" אומר לו ואוסיף "אוקיי אני רוצה שתתקיף את אודיש בחניתות קרח!" אומר לו

9. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל-
    אתה וסניזל צועדים בצעד בטוח לעבר היציאה. לאחר כמה רגעים אתם נחשפים לגן עדן של פרחים, עצים ומדשאות ענק.
    ריח הפרחים הנידף ברוח גורם לך להתרגש מעט ולסנזל בכלל. הוא רץ לעבר הפרחים ומתחיל להיתגלגל בהם באושר ובתענוג.
    'איזה נחמד פה' אתה חושב לעצמך כשלפתע אתה שומע קול כאב של סניזל.
    אתה מפנה במהירות את מבטך אליו ורואה שמסביבו עומדים כמה ביצים. 'ביצים תוקפות את סניזל? איזו בדיחה!' אתה חושב לעצמך עד שלפתע הביצים זזות ושועטות על סניזל- הצורח בכאב.
    אתה לא מבין איך ביצים יכולות לתקוף בכלל ואז מרים את הפוקידע שקיבלת מפרופסור אייזלי ומגלה שהביצים האלה- הן בעצם אגסקיוט ()- פוקימון הביצה.
    אגקיוס שוב שועטים על סניזל והוא ניפגע מעט מהם ומסתכל עליך נואש.
    [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
    "סניזל תשתמש באייס שארד על אגסקיוט !"אומר במהרה" אחריי זה תשתמש בשריטה ואז תתרחק מהם קצת "הוסיף.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    ג'ון-
    באדו נקבה XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא מביתה של פרופסור איזלי בחיוך מאושר ובוחן את הפוקדור החדש שלך בתשוקה עזה.
    'סוף סוף' אתה חושב לעצמך וזורק את הפודור לאוויר. מתוך הקרן האדומה הבוהקת יוצאת פוקימון מוזרה למדי.
    אתה מזהה אותה כבאדו- פוקימון הנבט.
    באדו מסתכלת עליך בחיוך מובהק ומתחיל להכחכח ברגלך באושר.
    אתה מסתכל עליה בחיוך ומלטף את קצה ראשה- שלפתע הוא ניפתח ומגלה עשרות ניצני פרחים קטנים המפיצים ריח נעים מאוד- כאות לשמחה ולאהבה כלפיך.
    אתה מחייך אליה שוב ויחד איתה מתחיל ללכת לעבר היציאה מהשער של העיר כשאתה מבחין בעיתון מתונף ברוח.
    אתה מרים אותו ורואה תמונה מטושטשת למדי של נערה צעירה- הלבושה מעט מוזר ומאחוריה המבוך.
    תחת התמונה בכתובת גדולה 'הנערה המיסטורית- יצאה מהמבוך' אתה קורא את הכתבה ומגלה שהנערה המוזרה הזו יצאה מהמבוך האסור וטענה שהיא מהעתיד, לא לפני שהיא הביסה חמישה מאמנים חזקים במיוחד.
    אתה חוטף צמרמורת בגבך ומשליך את העיתון לפח האשפה.
    אתה ממשיך לעבר היציאה כשרוני- בנו של שומר השער קורא לעברך. אתה מתקרב והוא בחייך בחום 'גון, רציתי לאחל לך בהצלחה במסע! ותשמור על עצמך!" הוא מוסיף בחיוך ופותח לך את השער.
    "תודה רבה לך, שיהיה לך המשך יום נעים.." אומר לו בחיוך קטן..
    לאחר מכן אצא מהעיר ואומר לבאדו "בואי נתחיל בחיפוש אחר אימון קל ונעבוד על שיתוף הפעולה שלנו, מה את אומרת?" אשאל אותה בחיוך.

.

11. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    שם בפורום: Powerslave
    שם במשחק: מארק גולדגייט
    רקע:
    תמיד חלמתי להיות גיבור, אתם יודעים, כזה כמו בסרטים, שבא לפתע ומביס את הרעים, מציל את הטובים ונאהב על ידי כולם. אבל ביום ההוא, ביום הארור ההוא, קיבלתי זריקת מציאות מפחידה שהותירה אותי משותק לכל החיים.
    לא משותק פיזית; אני נושם, מדבר, זז, אוכל ושותה. אבל משהו בי נשבר; והריקנות שנותרה אחרי זה לעולם לא תוכל להתמלא. זו צלקת לכל החיים. אי אפשר לברוח מזה, תאמינו לי.
    אינני זוכר מה קרה באותו יום. שום דבר. מאז אותו יום אני לא זוכר כלום. אני סובל מאמניזיה (שכחה) ואיבדתי לגמרי את הזכרון לטווח הארוך. אני מסוגל לחיות ע"י פתקים ותזכורות שאני מכין לעצמי. אינני זוכר כלום ממה שקרה 3 ימים לפני.
    אינני יודע אם זו האמניזיה או שפשוט איבדתי את האמון באנשים, אבל מאז אותו יום ניתקתי כל קשר עם החברה. הפכתי לסוציופט ונהגתי להתבודד בלי סיבה. מערכות יחסים עם אנשים מעולם לא חסרו לי מסיבה מסויימת והרגשתי תמיד שעל שני הצדדים המצב מקובל. אינני יודע אם זה מתוך רחמים או שפשוט לא סבלו אותי, אבל השתיקה הייתה הדדית ולשני הצדדים היה טוב עם העניין.
    במשך השנים למדתי לחיות עם הנכות שלי. אני מתקשר עם אנשים כשאני חייב, והתרגלתי לחיות לבד. אבל מה שאני הולך אילו עכשיו זה... שונה. הישרדות, אם תקרא לזה כך. אני יוצא בעצמי לחפש את הרוצח.
    רגע, ציינתי כבר שאני לא זוכר כלום מאותו יום? כנראה התבלבלתי. אני זוכר את פניי הרוצח. אני זוכר ואזכור כל החיים. זו הצלקת שלי. אבל זה גם הייעוד שלי.
    אני אהרוג אותו.
    תמיד חלמתי להיות גיבור, אתם יודעים, כזה כמו בסרטים. אבל זה כבר לא קשור לשום חלום. זה הייעוד שלי.

אופי:
    מתבודד, סוציופט. אסטרטג, חכם מאוד. נלחץ בחברת אנשים וחייב את השקט שלו כדי להתרכז.
    פוקימון התחלתי: מארקרוו
    מראה:
    הערות ובקשות: ללכוד היטומושי ורוזליה

12. the bitch is back
    סם-
    סווינאב מהנהן בראשו וקופץ קדימה במהירות ונעמד במקום מול אודיש ומחכה להיזדמנות הנכונה. בינתיים, שלושת הפוקימונים ממשיכים לשחק ביניהם- עד שלפתע סווינאב, מתוך אפו, שולח עשרות חניתות קטנות של קרח חד במיוחד לעבר אודיש המסכן שמועף בתפאומית על אחד מהשיחים.
    הופיפ וסאנקורן נבהלים ונמלטים מהמקום במהירות- או ליתר דיוק הופיפ מרחף באוויר אל הלא נודע ואילו סאנקורן מקפץ לו לעבר שיח מרוחק ממך.
    אודיש נעמד על רגליו הקטנות, פגוע מעט מהמתקפה החזקה, אבל לא מוותר ומנער את העלים הקטנים שמעל ראשו ושולח לעבר סווינב עלי טער- חדים במיוחד, הנשלחים במהירות לעבר סווינאב.
    סווינאב מנסה להתחמק מהמתקפה, אבל נחתך מעט בגבו מהעלים החדים. הוא מסתכל עליך ומחכה לפקודתך.

ניל-
    אתה משתנק ממראהו של סניזל הפגוע, אבל מתעשת במהירות ומסביר לו מה לעשות.
    סניזל מהנהן וקופץ במקום בדיוק שכל הביצים מנגשות זו בזו. סיזל- בעודו באוויר מרים את ידיו ויוצר ביניהן, גוש קרח ענק, שאותו הוא זורק לעבר הביצים המבולבלות.
    כדור הקרח נופל בידיוק ביניהן, והן מועפות לכל כיוון.
    סניזל, שעוד כועס על ההתקפה הפיתאומית שלהם, קופץ בין ביצה לביצה ושורט אותן שוב ושוב. עד שלפתע, הביצים מתחילות להיתנוער במקום וליצור רעש נוראי. אתה מבין שהן הישתמשו במהומה (uproar). הקול הצומרני גורם לסניזל ליפול על רגליו ומנסה לסתום את אוזניו בידיו.
    לאחד כמה רגעים הביצים מפסיקות את הרעש הצומרני.
    אתה מסתכל בהקלה, אבל שוב אתה מבחין שהן עדיין מנעונעות.

ג'ון-
    אחרי שאלתך, באדו מחייכת ומקפצצת במקום באושר- מראה מעט מוזר כי הרגליים שלה כ"כ קטנות, שזה בכלל מפתיע שהן מחזיקות אותה.
    אתה יוצא מהשער- לראשונה מזה המון זמן ומתפלא שלא כ"כ הישתנה העולם החיצון. אתה מריח מרחוק ריח פרחים המתנשא באוויר- ולשם אתה הולך.
    אתה ממשיך עם השביל המתעקל ומחזה מדהים נפרש בעינייך. עמק ענק מלא פרחים,עצים,שיחים,מדשאות,אגם קטן מרחוק- פשוט מראה מרשים ביופיו.
    אתה ובאדו מחייכים באושר ומתחילים ללכת בשביל ומבחין לפתע בשלושה פקומינום המיסתובבים באיזור.
    אתה בוחן את הראשון, המזכיר מעט אוגר מנופח, עם שיניים קידמיות גדלות למדי, פרווה חומה וסמיכה וחמישה כדורים- האמורים להיות זנב. אתה מזהה בעצם שהפוקימון הראשון זה בידוף () פוקימון העכבר המפותם. לידו אתה מבחין בפוקימון, עכברי למדי בצבע סגול בהיר שאותו אתה מזהה מיד כרטטה () פוקימון העכבר. ולבסוף, אתה מבחין ממש במרחק כמה צעדים ממך יושב פוקימון כחול, עם עלה ענקי על ראשו. על פניו נרא תחילה של מקור קטן וצהוב, שיותר נראה כמו שפם. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שזה לוטד ()- פוקימון עשב המים.
    אתה מסתכל סביבך ולא מבחין יותר בכלום.

אורי-
    רשום~
    המקום נשמר לך ם:
    אתה מוזמן להתחיל.
    אני רק מציין שאין פה מהדור החמישי~
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    סם-
    סווינאב מהנהן בראשו וקופץ קדימה במהירות ונעמד במקום מול אודיש ומחכה להיזדמנות הנכונה. בינתיים, שלושת הפוקימונים ממשיכים לשחק ביניהם- עד שלפתע סווינאב, מתוך אפו, שולח עשרות חניתות קטנות של קרח חד במיוחד לעבר אודיש המסכן שמועף בתפאומית על אחד מהשיחים.
    הופיפ וסאנקורן נבהלים ונמלטים מהמקום במהירות- או ליתר דיוק הופיפ מרחף באוויר אל הלא נודע ואילו סאנקורן מקפץ לו לעבר שיח מרוחק ממך.
    אודיש נעמד על רגליו הקטנות, פגוע מעט מהמתקפה החזקה, אבל לא מוותר ומנער את העלים הקטנים שמעל ראשו ושולח לעבר סווינב עלי טער- חדים במיוחד, הנשלחים במהירות לעבר סווינאב.
    סווינאב מנסה להתחמק מהמתקפה, אבל נחתך מעט בגבו מהעלים החדים. הוא מסתכל עליך ומחכה לפקודתך.

[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
    "סוואינב! תתקדם אל אודיש במהירות,תנסה להתקדם אליו בזיגזגים ושאתה מגיע אליו תשתמש בבלימה! אחר כך אל תבזבז זמן ותשגר אליו חניתות קרח!" אומר לו

14. מנהל למופת! (לשעבר)

ג'ון-
    אחרי שאלתך, באדו מחייכת ומקפצצת במקום באושר- מראה מעט מוזר כי הרגליים שלה כ"כ קטנות, שזה בכלל מפתיע שהן מחזיקות אותה.
    אתה יוצא מהשער- לראשונה מזה המון זמן ומתפלא שלא כ"כ הישתנה העולם החיצון. אתה מריח מרחוק ריח פרחים המתנשא באוויר- ולשם אתה הולך.
    אתה ממשיך עם השביל המתעקל ומחזה מדהים נפרש בעינייך. עמק ענק מלא פרחים,עצים,שיחים,מדשאות,אגם קטן מרחוק- פשוט מראה מרשים ביופיו.
    אתה ובאדו מחייכים באושר ומתחילים ללכת בשביל ומבחין לפתע בשלושה פקומינום המיסתובבים באיזור.
    אתה בוחן את הראשון, המזכיר מעט אוגר מנופח, עם שיניים קידמיות גדלות למדי, פרווה חומה וסמיכה וחמישה כדורים- האמורים להיות זנב. אתה מזהה בעצם שהפוקימון הראשון זה בידוף () פוקימון העכבר המפותם. לידו אתה מבחין בפוקימון, עכברי למדי בצבע סגול בהיר שאותו אתה מזהה מיד כרטטה () פוקימון העכבר. ולבסוף, אתה מבחין ממש במרחק כמה צעדים ממך יושב פוקימון כחול, עם עלה ענקי על ראשו. על פניו נרא תחילה של מקור קטן וצהוב, שיותר נראה כמו שפם. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שזה לוטד ()- פוקימון עשב המים.
    אתה מסתכל סביבך ולא מבחין יותר בכלום.
    "אוקיי באדו.. נתחיל במשהוא קטן, לכי אל לוטד ותזמיני אותו לקרב ידידות אוקיי?!" אומר לה בחיוך ואצביע על לוטד
    "יהיה לנו יתרון עליו ומכוון שהוא גם פוקימון מים!" אמלמל לעצמי בשקט.
    אחר-כך אצפה במתרחש...

.

15. אמאש'ך פלאפי ):

ניל-
    [COLOR=RoyalBlue][COLOR=Black]אתה משתנק ממראהו של סניזל הפגוע, אבל מתעשת במהירות ומסביר לו מה לעשות.
    סניזל מהנהן וקופץ במקום בדיוק שכל הביצים מנגשות זו בזו. סיזל- בעודו באוויר מרים את ידיו ויוצר ביניהן, גוש קרח ענק, שאותו הוא זורק לעבר הביצים המבולבלות.
    כדור הקרח נופל בידיוק ביניהן, והן מועפות לכל כיוון.
    סניזל, שעוד כועס על ההתקפה הפיתאומית שלהם, קופץ בין ביצה לביצה ושורט אותן שוב ושוב. עד שלפתע, הביצים מתחילות להיתנוער במקום וליצור רעש נוראי. אתה מבין שהן הישתמשו במהומה (uproar). הקול הצומרני גורם לסניזל ליפול על רגליו ומנסה לסתום את אוזניו בידיו.
    לאחד כמה רגעים הביצים מפסיקות את הרעש הצומרני.
    אתה מסתכל בהקלה, אבל שוב אתה מבחין שהן עדיין מנעונעות.
    "סניזל תשתמש בטאונט ואז עוד פעם באייס שארד "אומר לסניזל.

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •